Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
mbison

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από mbison »

Εχουμε πάρει από νωρίς τον Καμαρά για χαφ, να θυμησω. Γιατί να ειναι ανετοιμος για αρχικη 11αδα στις 6/8 όμως δεν καταλαβαίνω.
Δεν μπορεί να απερριψε ο Μειτέ και σήμερα να ποσταρε για Ταισον
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

obanebane έγραψε:GINOLA και macho,μιλήστε, τι ξέρετε για Μεϊτέ, τι συμβαίνει;
Δε γίνεται να βγάζει στόρι με πανηγύρια στο γκολ του Τάισον και δύο ώρες μετά να γράφουν ότι απάντησε αρνητικά στην πρόταση του ΠΑΟΚ.
Εγώ πιστεύω ότι τελικά, θέλουμε να τον φάμε τσάμπα από την Μπενφικα, περιμένοντας να μείνει ελεύθερος δινοντας του τα λεφτά που θέλει, γλιτώνοντας το κόστος αγοράς.
Πιθανόν να είναι και έτσι και τα νέα να βγαίνουν με καθυστέρηση.

Η ουσία είναι οτι πάσχουμε στα χάφ, στη θέση του DLPM. Αυτόν τον Σβάμπ τον λυπήθηκα σήμερα. Θέλουμε επειγόντως ταχυδυναμικά χάφ που να μπορούν να προωθήσουν το παιχνίδι από πίσω.
dev

Δημοσίευση από dev »

σιγουρα ο βραζιλιανος ειναι αφου ο πριστ εβαλε αποσπασμα απο προφητη Δανιηλ

ελπιζω να ερθει αμεσα και σε καλη τιμη ωστε αν περασουμε Μαλμε να μεινει μπατζετ και για εναν ακομα παιχταρα στο κεντρο γιατι ετσι δεν παμε τσουλου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dev την Τρί 06 Αύγ 2024, 23:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

Η ομάδα κατά πως φαίνεται θα πάει όπως είναι και στα play off με Στεάουα (ναι με Στεάουα) !!!!
Κατά την προσωπική μου άποψη δεν υπάρχει καμία βιασύνη για χαφ.
Και να υπογράψουμε παίκτη σήμερα, στα προκριματικά δεν θα παίξει.
Βιασύνη υπήρχε μέχρι πριν 10 μέρες, όταν και ελπίζαμε να υπογράψουμε κάποιον για να παίξει τουλάχιστον στα πλέι οφ. Πλέον ο χρόνος πέρασε.
Ας περιμένουν για την καλύτερη δυνατή επιλογή. Καμία βιασύνη.

Για στόπερ φαίνεται πως θα δημιουργηθεί ανάγκη, αν επαληθευτούν οι φήμες για πώληση Εκόγκ και Κούλιε.

Πάντως θεωρώ πως είμαστε πολύ καλά. Σε σχέση με άλλες χρονιές, η ομάδα είναι σχεδόν έτοιμη και λείπει ουσιαστικά το χαφ (συν αντικαταστάτες για τις όποιες πιθανές πωλήσεις).
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

kos έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
kos έγραψε:Τον έναν παίκτη που πρέπει να κρατήσουν......φταει ο παίκτης... Να αλλάξει η οπτική ένα άρθρο δρόμος... Στην ομάδα που έγινε δημοφιλής η γκοντσαρεβα... Νηπιαγωγός κατάντησε ο λουτσεσκου.
Στην ίδια ομάδα κράτησες το κεντρικό σου σέντερ μπακ

Επίσης κράτησες έναν παίκτη που σου δίνανε περί τα 20 εκ.

Εκεί ήταν μη δημοφιλής η γκοντσαρεβα;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να στο πω απλά γιατί κανείς ότι δεν καταλαβαίνεις.
Εάν σε αυτόν τον προπονητή, μετά την περσινή χρονιά φέρουν χαφ κόστους αντίστοιχου του μειτε θα είναι για κρέμασμα.

Προσωπικά είμαι βέβαιος ότι ΑΝ δεν έρθει ο μειτε αυτός που θα έρθει θα είναι πιο ακριβός. Αγορά+ συμβόλαιο.
Φίλε θες να πας εσυ άμα είναι που είσαι και κουβαρντάς να τα σκορπάς αβέρτα για να μην έχουμε και κρεμάσματα; Ακου κρέμασμα…
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Στο Viber του PAOK today , εκεί που σχολιάζει με μηνύματα ο λαός , αναφέρουν κάνα δυο ότι από άλλη ελληνική ομάδα είναι ο δάκτυλος και είπα όχι ο Μειτε .
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Έχουμε φτάσει αισίως 7 Αυγούστου. Όποιος και να έρθει τώρα, καλώς ή κακώς, είναι κατά 99% σίγουρο πως δεν θα επηρεάσει καθόλου τα επόμενα ματς των προκριματικών.

Οπότε τη στιγμή που το κενό στα χαφ φαίνεται πως είναι πλέον αδιανόητα μεγάλο, απλά ελπίζουμε πως έστω και αργά, θα κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές (κατ' εμέ θέλουμε οπωσδήποτε 2 χαφ) και αυτή θα είναι η ενίσχυση για τα ματς του πρωταθλήματος και για όποιο Ευρωπαϊκό όμιλο παίξουμε.

Όχι βιαστικές αποφάσεις. Δεν έχει νόημα πλέον.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

obanebane έγραψε:GINOLA και macho,μιλήστε, τι ξέρετε για Μεϊτέ, τι συμβαίνει;
Δε γίνεται να βγάζει στόρι με πανηγύρια στο γκολ του Τάισον και δύο ώρες μετά να γράφουν ότι απάντησε αρνητικά στην πρόταση του ΠΑΟΚ.
Εγώ πιστεύω ότι τελικά, θέλουμε να τον φάμε τσάμπα από την Μπενφικα, περιμένοντας να μείνει ελεύθερος δινοντας του τα λεφτά που θέλει, γλιτώνοντας το κόστος αγοράς.
Ρε μπανε δε τα λεν φορα παρτιδα αυτα.Απ εξω απ εξω
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

nunies4 έγραψε:Όλα θεμιτά στην υπόθεση.
Μπορεί κάποιος όμως να μου εξηγήσει με επιχειρήματα την λογική της μειωμένης πρότασης (1,2 αντί για την αρχική 1,4) και της μειωμένης διάρκειας (2+1 αντί για 3); Ποια ήταν η λογική πίσω από αυτή;
Γιατί εγώ μόνο μια δίνω. Ρεβανσιστικη γιατί μας τα επρηξες δύο μήνες.
Γιατί θεωρητικά η τακτική του ΠΑΟΚ ήταν αυτή του ώριμου φρούτου. Περιμέναμε με τον καιρό να έρθει ο Μειτε με τα νερά μας. Και μόλις ήρθε εμείς του προτείναμε κάτι ακόμα πιο λίγο;
Και με αυτή την ερμηνεία και εγώ αν ήμουν ο Μειτε αρνητικά θα απαντούσα
Στα καλαμπαλίκια μας για τον Μεϊτέ, ειλικρινά. Φτάνει, ακόμα κι η ίδια η κούραση κουράστηκε. Δεν μπορώ να ξέρω ποιός ευθύνεται και σε ποιόν βαθμό για όλο αυτό το τσίρκο και στην τελική εδώ και πολύ καιρό δε με νοιάζει κιόλας. Ο Μεϊτέ στο φινάλε δεν είναι από τέλη Μαΐου μέλος της ομάδας, αδιαφορώ αν ζει ή πέθανε, που λέει ο λόγος. Αυτό που έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ και τον όλο χειρισμό της συγκεκριμένης υπόθεσης, που θα μπορούσε να μας ενδιαφέρει, δεν πρόκειται να το μάθουμε ποτέ. Και μάλλον καλύτερα κιόλας έτσι. Ας κλείσει οριστικά το κεφάλαιο αυτό, να αποδεχτούμε ότι αποτύχαμε και πάμε παρακάτω να ενισχυθεί η ομάδα καθυστερημένα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Οι Πορτογάλοι δεν είναι μαλακες Kat, πολλά περισσότερα χρόνια στο κουρμπέτι από τους όποιους διαπραγματευτες του ΠΑΟΚ.
Αν ισχύει το σκεπτικό μου ,μπορεί να συμβεί και να έρθει ο παίχτης τσάμπα, μετά όμως ξεχνάμε για πολλά επόμενα χρόνια την όποια επαφή με την Μπενφικα για οτιδήποτε.
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Εγώ πιστεύω ότι το στόρι το έβγαλε επειδή ήθελε να έρθει, ψήνεται, αλλά όχι με 2+1. Τον ψυχολόγησα.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Μπορουμε παντως να φερουμε κ δανεικο στα χαφ,μια χαρα μας βγηκε περισυ ο Μειτε,ας παρουμε κ φετος εναν καλο κ ποιοτικο.

https://www.transfermarkt.com/marko-gru ... ler/222813

Αυτον για παραδειγμα,σερβος ειναι,θα νιωθει κ εχει παραπλησια χαρακτηριστικα με Μειτε.

Ξεκιναει κ το ονομα του απο Μ
adman

Δημοσίευση από adman »

Πολύ καλό νέο. Δεν πετάξαμε καμιά 8 εκατομμύρια (συμβόλαια, εφορίες, μάνατζερ, μπενφίκα) για έναν παίκτη που βαριέται να κουνηθεί στο γήπεδο, και το μόνο του κίνητρο είναι πού θα βρεί 100 χιλιάρικα παραπάνω συμβόλαιο. Αρκεί να μην ακούσουμε πάλι τίποτα για "ανατροπή και τελικά στον ΠΑΟΚ ο Μειτέ" σε κανένα μήνα. Εκεί η αλήθεια είναι ότι θα χαλαστώ. Άντε φέρτε κανέναν σοβαρό στη θέση του (και γρήγορο).
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Μηχανοκίνητη πορεία στο Πόρτο Καρράς να κλείσει αίσια το θέμα το αργότερο μέχρι το μεσημέρι. :lol:
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

Γιατί επέμεναν τόσο πολύ στο 2+1?

Τέλος πάντων, οκ αυτό αποφάσισαν.

Τουλάχιστον να φέρουν τον Danilo που είναι Παικταρας.

Πάντως, παίρνει αχρειαστο και μεγάλο ρίσκο η ομάδα που κατέβαινε με την τρύπα στα.χαφ. Θα είναι κρίμα να χαθεί το Champions League για μια προσθήκη που ήταν θέμα από τότε που τελείωσε το πρωτάθλημα

Και μην ξεχνάνε ότι ο Σβαμπ είναι μια κάρτα μακριά από τιμωρία. ,, Μετά, το χάος...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”