Προφανώς δεν θέλω να θίξω κανέναν απλώς σε πολλά φόρουμ (και καφετέριες) βλέπω γκρίνια όταν στην θέση μας στην Αθήνα θα βαρουσαν πυροτεχνήματα στην Ακρόπολη

Είναι οι γνωστοί λογιστές της ΠΑΕ. Εκτός από λογιστές νομίζουν πως είναι παίκτες της ομάδας, προπονητές ακόμη και ο Σαββίδης ο ίδιος!!!epitropos έγραψε:Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ώρες ώρες αυτό το "ήρεμα" " ένα παιχνίδι την φορά" " την Μάλμε να περάσω" "χαμηλά την μπάλα" κτλ κτλ κτλ.... ΔΕΝ παίζουμε εμείς , η ομάδα παίζει και ΠΡΕΠΕΙ να κάνει το καθήκον της καθώς είναι επαγγελματίες και πληρώνονται!! Εμείς μπορούμε να κάνουμε όσα ΌΝΕΙΡΑ και ΕΥΧΕΣ θέλουμε! Είναι κάτι αντίστοιχο του " στο γήπεδο θα φανεί"... ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ!!! Για ποιον λόγο όμως να μην χαρώ εγώ που πήρα έναν κατά τα φαινόμενα καλό παίκτη; Για ποιον λόγο να μην πω μπράβο σε αυτούς που τον διάλεξαν και τον έφεραν; Καλό το να είμαστε μετριοπαθείς αλλά η περιρρέουσα μιζέρια στην οποία μας είχαν φέρει τόσα χρόνια καρπαζιας τρύπηματων και αποτυχιών είναι καιρός να αλλάζει. Μεγαλώνουμε ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων![]()
![]()
Προφανώς δεν θέλω να θίξω κανέναν απλώς σε πολλά φόρουμ (και καφετέριες) βλέπω γκρίνια όταν στην θέση μας στην Αθήνα θα βαρουσαν πυροτεχνήματα στην Ακρόπολη
Κλασικες υπερβολές που πηγάζουν απο τον υπερβολικο μας φοβο μη τυχόν και χαθει για ακομα μια φορα το Τσ. Λ. αδερφε. Μια χαρα αντίπαλος ειναι για τα play off της κορυφαιας διοργάνωσης.sic-4 έγραψε:Με αυτα που διαβαζω για την Σπαρτα αισθανομαι σαν να κληρωθηκαμε παλι με Αγιαξ (τουλαχιστον).
Υπαρχει καποια ψυχραιμη αποψη σχετικα με τη δυναμικοτητα των Τσεχων;
Απόστολε είπαμε αν μπούμε, που όμως δεν υπάρχει περίπτωση να μπούμε, εγώ λέω ότι θα το σηκώσουμε αφού πρώτα ξεπουπουλιάσουμε αυτούς τους κρυοκωλους της Ρεάλ που κάνουν πλάκα με όλες τις άλλες ομαδούλες της σειράςΑποστόληςΑ έγραψε:100% Ch.L. Μέχρι τους 16.
Και οι άλλοι είναι επαγγελματίες και πληρώνονται. Μπορεί οι δικοί μας περισσότερο αλλά τι να λέει αυτό; Δηλαδή όποιος είναι επαγγελματίας και πληρώνεται αυτόματα προκρίνεται στην επόμενη φάση;epitropos έγραψε:ΔΕΝ παίζουμε εμείς , η ομάδα παίζει και ΠΡΕΠΕΙ να κάνει το καθήκον της καθώς είναι επαγγελματίες και πληρώνονται!!
Όχι καμιά σχέση.. κανείς δε προκρίνεται αυτόματα... Αλλά δεν έχει σημασία να έχω ΕΓΩ την μπάλα χαμηλά αλλά ο Λουτσεσκου και οι παίκτες γιατροί ΑΥΤΟΙ παίζουν! Οπότε εγώ μπορώ και έχω κάθε δικαίωμα να πανηγυρίσω να ονειρευτώ να κάνω ότι θέλω γενικά σαν οπαδός.. αυτό είναι που είπα στην ανάρτηση μου όχι ότι θα προκρίνονται οι επαγγελματίεςfossa έγραψε:Και οι άλλοι είναι επαγγελματίες και πληρώνονται. Μπορεί οι δικοί μας περισσότερο αλλά τι να λέει αυτό; Δηλαδή όποιος είναι επαγγελματίας και πληρώνεται αυτόματα προκρίνεται στην επόμενη φάση;epitropos έγραψε:ΔΕΝ παίζουμε εμείς , η ομάδα παίζει και ΠΡΕΠΕΙ να κάνει το καθήκον της καθώς είναι επαγγελματίες και πληρώνονται!!