ΕΥΡΩΠΗ 2024-25

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
epitropos

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2024-25

Δημοσίευση από epitropos »

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ώρες ώρες αυτό το "ήρεμα" " ένα παιχνίδι την φορά" " την Μάλμε να περάσω" "χαμηλά την μπάλα" κτλ κτλ κτλ.... ΔΕΝ παίζουμε εμείς , η ομάδα παίζει και ΠΡΕΠΕΙ να κάνει το καθήκον της καθώς είναι επαγγελματίες και πληρώνονται!! Εμείς μπορούμε να κάνουμε όσα ΌΝΕΙΡΑ και ΕΥΧΕΣ θέλουμε! Είναι κάτι αντίστοιχο του " στο γήπεδο θα φανεί"... ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ!!! Για ποιον λόγο όμως να μην χαρώ εγώ που πήρα έναν κατά τα φαινόμενα καλό παίκτη; Για ποιον λόγο να μην πω μπράβο σε αυτούς που τον διάλεξαν και τον έφεραν; Καλό το να είμαστε μετριοπαθείς αλλά η περιρρέουσα μιζέρια στην οποία μας είχαν φέρει τόσα χρόνια καρπαζιας τρύπηματων και αποτυχιών είναι καιρός να αλλάζει. Μεγαλώνουμε ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων :opaokara: :opaokara:
Προφανώς δεν θέλω να θίξω κανέναν απλώς σε πολλά φόρουμ (και καφετέριες) βλέπω γκρίνια όταν στην θέση μας στην Αθήνα θα βαρουσαν πυροτεχνήματα στην Ακρόπολη :)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

100% Ch.L. Μέχρι τους 16.
MSc in Football

Δημοσίευση από MSc in Football »

epitropos έγραψε:Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ώρες ώρες αυτό το "ήρεμα" " ένα παιχνίδι την φορά" " την Μάλμε να περάσω" "χαμηλά την μπάλα" κτλ κτλ κτλ.... ΔΕΝ παίζουμε εμείς , η ομάδα παίζει και ΠΡΕΠΕΙ να κάνει το καθήκον της καθώς είναι επαγγελματίες και πληρώνονται!! Εμείς μπορούμε να κάνουμε όσα ΌΝΕΙΡΑ και ΕΥΧΕΣ θέλουμε! Είναι κάτι αντίστοιχο του " στο γήπεδο θα φανεί"... ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ!!! Για ποιον λόγο όμως να μην χαρώ εγώ που πήρα έναν κατά τα φαινόμενα καλό παίκτη; Για ποιον λόγο να μην πω μπράβο σε αυτούς που τον διάλεξαν και τον έφεραν; Καλό το να είμαστε μετριοπαθείς αλλά η περιρρέουσα μιζέρια στην οποία μας είχαν φέρει τόσα χρόνια καρπαζιας τρύπηματων και αποτυχιών είναι καιρός να αλλάζει. Μεγαλώνουμε ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων :opaokara: :opaokara:
Προφανώς δεν θέλω να θίξω κανέναν απλώς σε πολλά φόρουμ (και καφετέριες) βλέπω γκρίνια όταν στην θέση μας στην Αθήνα θα βαρουσαν πυροτεχνήματα στην Ακρόπολη :)
Είναι οι γνωστοί λογιστές της ΠΑΕ. Εκτός από λογιστές νομίζουν πως είναι παίκτες της ομάδας, προπονητές ακόμη και ο Σαββίδης ο ίδιος!!! :lol:
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

sic-4 έγραψε:Με αυτα που διαβαζω για την Σπαρτα αισθανομαι σαν να κληρωθηκαμε παλι με Αγιαξ (τουλαχιστον).
Υπαρχει καποια ψυχραιμη αποψη σχετικα με τη δυναμικοτητα των Τσεχων;
Κλασικες υπερβολές που πηγάζουν απο τον υπερβολικο μας φοβο μη τυχόν και χαθει για ακομα μια φορα το Τσ. Λ. αδερφε. Μια χαρα αντίπαλος ειναι για τα play off της κορυφαιας διοργάνωσης.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

ΑποστόληςΑ έγραψε:100% Ch.L. Μέχρι τους 16.
Απόστολε είπαμε αν μπούμε, που όμως δεν υπάρχει περίπτωση να μπούμε, εγώ λέω ότι θα το σηκώσουμε αφού πρώτα ξεπουπουλιάσουμε αυτούς τους κρυοκωλους της Ρεάλ που κάνουν πλάκα με όλες τις άλλες ομαδούλες της σειράς

Μέχρι τότε λοιπόν ας επικεντρωθούμε στην Μάλμε που μας περιμένουν επάνω καμία 25000 Βίκινγκ

Εντωμεταξύ και πέρσι και φέτος δεν υπάρχει εκτός έδρας ματς που οι αντίπαλοι να μην κρέμονταν σαν τα σταφύλια

Και η ΠΑΟΚΑΡΑ εκεί πάντα δυνατή και αγέρωχη

Α ρε πουτανα Ρεάλ έτσι και σε πετύχω
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Περα απο τις περιπτωσεις που μπορει ενα ματς να στραβωσει ασχημα εξ αρχης και να βρεθεις απο το 5 πχ με κοκκινη (βλ. ματς με Κουλα, α ρε Καργα) και καπακια να βρεξει γκολ, θεωρω πως στις υπολοιπες μπορεις να προβλεψεις μεσες ακρες την εξελιξη μιας δυαδας αγωνων. Καλες και επικινδυνες ομαδες και οι δυο π μπορει να συναντησουμε, αλλα αν ειμαστε σοβαροι θεωρω δεν θα εχουμε θεμα. Εχουμε κερδισει τοτεναμ φενερ, αρσεναλ μπενφικα, εχουμε κοντραρει στα ισια αγιαξ κλπ. Δεν φοβομαστε κανεναν. Αν ειμαστε αυτοι π πρςπει θεωρω εχουμε πολυ σημαντικες πιθανοτητες να κουνησουμε επιτελους σεντονι.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Συνολικά είμαι ευχαριστημένος από την κλήρωση γιατί στο χειρότερο σενάριο που αποκλείσουμε από Μάλμε, θα έχουμε 80% τουλάχιστον ποσοστό πρόκρισης από τα λιμά.

Από την άλλη, στο ευχάριστο σενάριο πρόκρισης με Μάλμε, αποφύγαμε τη Γαλατά που πιστεύω ότι θα περάσει. Το δικό μας ζευγάρι θα είναι αμφίρροπο. Πολύ νωρίς να μιλάμε για τους Τσέχους, όταν και η Στεαουα ειναι ομάδα με μεγάλη Ευρωπαϊκή εμπειρία, είναι πρωταθλητές και εχουν αξία στο transfer πάνω από 30εκ. Δε βλέπω διαφορά που να τρομάζει. Εγώ βλέπω ένα ζευγάρι που θα έδινα 60-65% πιθανότητες πρόκρισης στην Σπαρτα.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

epitropos έγραψε:ΔΕΝ παίζουμε εμείς , η ομάδα παίζει και ΠΡΕΠΕΙ να κάνει το καθήκον της καθώς είναι επαγγελματίες και πληρώνονται!!
Και οι άλλοι είναι επαγγελματίες και πληρώνονται. Μπορεί οι δικοί μας περισσότερο αλλά τι να λέει αυτό; Δηλαδή όποιος είναι επαγγελματίας και πληρώνεται αυτόματα προκρίνεται στην επόμενη φάση;
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Γενική ερώτηση η γαλατά η σπαρτα και η ραπιντ ήταν στους αδύνατους της κλήρωσης?
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Η Γαλατά και η Σπάρτα Πράγας ναι στους αδύνατους
η Σπάρτα Πράγας και με το χαμηλότερο ranking από τους αδύνατους
Αν εννοείς τη Στεάουα ήταν στους αδύναμους αλλά απέκλεισε τη Μακάμπι και επειδή προηγείται η κλήρωση του επαναληπτικού, πρακτικά πήρε τη θέση της στους δυνατούς
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Το βάλε η Στεάουα
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Μακαρι να περασουμε εμεις κ οι ρουμανοι. :nairepaok:
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

fossa έγραψε:
epitropos έγραψε:ΔΕΝ παίζουμε εμείς , η ομάδα παίζει και ΠΡΕΠΕΙ να κάνει το καθήκον της καθώς είναι επαγγελματίες και πληρώνονται!!
Και οι άλλοι είναι επαγγελματίες και πληρώνονται. Μπορεί οι δικοί μας περισσότερο αλλά τι να λέει αυτό; Δηλαδή όποιος είναι επαγγελματίας και πληρώνεται αυτόματα προκρίνεται στην επόμενη φάση;
Όχι καμιά σχέση.. κανείς δε προκρίνεται αυτόματα... Αλλά δεν έχει σημασία να έχω ΕΓΩ την μπάλα χαμηλά αλλά ο Λουτσεσκου και οι παίκτες γιατροί ΑΥΤΟΙ παίζουν! Οπότε εγώ μπορώ και έχω κάθε δικαίωμα να πανηγυρίσω να ονειρευτώ να κάνω ότι θέλω γενικά σαν οπαδός.. αυτό είναι που είπα στην ανάρτηση μου όχι ότι θα προκρίνονται οι επαγγελματίες :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Σπαρτα -Στεαουα 1-1 τελικό...Δεν είδα τον αγώνα αλλά βάση στατιστικών ήταν απόλυτα ισορροπημένος...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ανοιχτός ο αγώνας για τη ρεβάνς, όπως και με μάς άλλωστε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”