Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Θα πάει το μαράκι πορτογαλία, θα κλείσει τη μεταγραφή 7-8 κατοστάρικα κάτω σχετικά με την αρχική συμφωνία, θα πάρει αυτά τα χρήματα ο μεϊτέ ως πριμ υπογραφής...κ ο Λουτσεσκου εκεί κάπου στην Σουηδία θα σφίξει γερή γροθιά.
Ότι ακριβώς ήταν σχεδιασμένο εξ αρχής να γίνει
- Σουριναμέζος
- kritikos44
Δηλαδή για 800 χιλιάρικα ενώ έχουν δοθεί εκατομμύρια και φέτος αλλά και που ενίοτε έχουν ξοδευτεί σε ένα σωρό παίκτες που δεν απέδωσαν, δεν έχουμε το βασικό μας χαφ από την προετοιμασία και ρισκάρουμε προκρίσεις 30 εκ που πέρα από τα λεφτά θα σε βάλουν στην ελίτ της Ευρώπης και θα γράψουν χρυσές σελίδες στην ιστορία του κλαμπ?
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια...
Δηλαδη ο ΠΑΟΚ ο λουτσεσκου ο Ιβάν δεν ξέρω γω ποιος άλλος, ενώ δίνει 3εκ για να σπάσει τη ρητρα Τσαλοφ ενώ σκάει τα λεφτά που θέλει ο τισουνταλι κολλάει σε κάποια χρήματα για παίκτη που τον θέλει εναγωνίως;;
Βγήκαν 2 3 άνθρωποι που, αν μη τι άλλο φαίνεται και έχουν αποδείξει ότι δεν πετάμε παπατζες, και είπαν ότι δεν εινια θέμα οικονομικο και μεις πάλι ψάχνουμε σενάρια πάλι βάζουμε μπρος τη μηχανή να βρούμε γιατί και πως και παραλλιως.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δηλαδη ο ΠΑΟΚ ο λουτσεσκου ο Ιβάν δεν ξέρω γω ποιος άλλος, ενώ δίνει 3εκ για να σπάσει τη ρητρα Τσαλοφ ενώ σκάει τα λεφτά που θέλει ο τισουνταλι κολλάει σε κάποια χρήματα για παίκτη που τον θέλει εναγωνίως;;
Βγήκαν 2 3 άνθρωποι που, αν μη τι άλλο φαίνεται και έχουν αποδείξει ότι δεν πετάμε παπατζες, και είπαν ότι δεν εινια θέμα οικονομικο και μεις πάλι ψάχνουμε σενάρια πάλι βάζουμε μπρος τη μηχανή να βρούμε γιατί και πως και παραλλιως.
Το πιο λογικο και επιθυμητοrenegade έγραψε:Θα πάει το μαράκι πορτογαλία, θα κλείσει τη μεταγραφή 7-8 κατοστάρικα κάτω σχετικά με την αρχική συμφωνία, θα πάρει αυτά τα χρήματα ο μεϊτέ ως πριμ υπογραφής...κ ο Λουτσεσκου εκεί κάπου στην Σουηδία θα σφίξει γερή γροθιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λεμεσος4 την Κυρ 04 Αύγ 2024, 22:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν σου περισσεύουν, μπορείς να συνδράμεις.kritikos44 έγραψε:Δηλαδή για 800 χιλιάρικα ενώ έχουν δοθεί εκατομμύρια και φέτος αλλά και που ενίοτε έχουν ξοδευτεί σε ένα σωρό παίκτες που δεν απέδωσαν, δεν έχουμε το βασικό μας χαφ από την προετοιμασία και ρισκάρουμε προκρίσεις 30 εκ που πέρα από τα λεφτά θα σε βάλουν στην ελίτ της Ευρώπης και θα γράψουν χρυσές σελίδες στην ιστορία του κλαμπ?
Αν πάλι όχι,ας κάνουν κουμάντο αυτοί από τους οποίους βγαίνουν από την τσέπη τους
Και να κολλούσε στα 800κ, αν βρήκε τρόπο να τα γλιτώσει μαγκιά του. Επιχειρηματίας είναι.sourmenetes έγραψε:Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια...
Εμείς κοιτάμε να κόψουμε κάνα φραγκοδιφραγκο σε παζάρια από δω κι από κει και θα την πούμε στον Ιβάν ΑΝ βρήκε τρόπο να γλιτώσει 800 χιλιάρικα.
Λετε 2 διαφορετικα πραγματα όμως
Ο Sourme από πάνω, λεει οτι δεν ειναι οικονομικο το θεμα κ εσυ renegade κ mingus λετε ότι ειναι
Ο Sourme από πάνω, λεει οτι δεν ειναι οικονομικο το θεμα κ εσυ renegade κ mingus λετε ότι ειναι
Εγώ δε λέω ότι είναι. Δε γνωρίζω.
Λέω ότι αν στόχευε στο να γλιτώσει 800 χιλιάρικα και τελικά παίρνει τον παίκτη έχοντας πετύχει αυτό που ήθελε οικονομικά, μαγκιά του.
Λέω ότι αν στόχευε στο να γλιτώσει 800 χιλιάρικα και τελικά παίρνει τον παίκτη έχοντας πετύχει αυτό που ήθελε οικονομικά, μαγκιά του.
Διαφωνώ. Είναι θέμα χρημάτων.sourmenetes έγραψε:Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια...
Θα μπορούσε να είχε πάει η ομάδα να έδινε το 1,8 στον παίκτη ετησίως και να είναι εδω από την πρώτη μέρα.
Είναι αυτή όμως σωστή πρακτική?
Εγώ λέω όχι γιατί μελλοντικά θα το βρεις μπροστά σου.
Κάποτε για να πάρει η ομάδα το πρώτο της πρωτάθλημα ο σαββίδης ενεργούσε κάπως έτσι. Είδαμε κι αποειδαμε για να απεμπλακούμε από την ταμπέλα της ομάδας που πληρώνει υπεραξίες.
Σχεδόν τα είδη για άτομα που γκρινιάζουνε σήμερα γιατί η ομάδα δεν δίνει το κάτι παραπάνω για να κλείσει τους παίκτες που θέλει, πριν κάποια χρόνια γκρινιάζανε για τις υπεραξίες που πλήρωνε
Οκ mingus
Αλλα απο πανω ακριβως εκφραστηκαν 2 εκ διαμετρου αντιθετες αποψεις/γνώμες
Δεν γινεται να ειναι κ οι δυο σωστες
Ειτε η μία ισχυει, ειτε η αλλη
Αλλα απο πανω ακριβως εκφραστηκαν 2 εκ διαμετρου αντιθετες αποψεις/γνώμες
Δεν γινεται να ειναι κ οι δυο σωστες
Ειτε η μία ισχυει, ειτε η αλλη
- kritikos44
Ούτε μου περισσεύουν ,ούτε μπορώ να συνδράμω σε αυτόν τον βαθμόrenegade έγραψε:Αν σου περισσεύουν, μπορείς να συνδράμεις.kritikos44 έγραψε:Δηλαδή για 800 χιλιάρικα ενώ έχουν δοθεί εκατομμύρια και φέτος αλλά και που ενίοτε έχουν ξοδευτεί σε ένα σωρό παίκτες που δεν απέδωσαν, δεν έχουμε το βασικό μας χαφ από την προετοιμασία και ρισκάρουμε προκρίσεις 30 εκ που πέρα από τα λεφτά θα σε βάλουν στην ελίτ της Ευρώπης και θα γράψουν χρυσές σελίδες στην ιστορία του κλαμπ?
Αν πάλι όχι,ας κάνουν κουμάντο αυτοί από τους οποίους βγαίνουν από την τσέπη τους
Ένα διαρκείας και 5-6 ψώνια τον χρόνο από την μπουτικ μπορώ
Εσύ δηλαδή επειδή δεν σου περισσεύουν δεν έχεις δικαίωμα να εκφέρεις άποψη ή να διαφωνήσεις με κάτι που κάνει η ΠΑΕ?
Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό
Είναι πως ενώ έχουν δοθεί εκατομμύρια και διακύβευονται τόσα πολλά έσοδα (και δεν κατηγορώ κανένα για το πως θα διαθέσει τα λεφτά του) μου φαίνεται ανόητο να γίνεται όλη αυτή η ιστορία και να σέρνεται ένα θέμα όλο το καλοκαίρι για 800.000
Με τους μισούς μάλιστα να βρίζουν την ΠΑΕ και τους άλλους μισούς τον παίκτη
-
Έκλεισε ο Μειτε σύμφωνα με την τσιομπανογλου στο Sport24, θα βγάλουμε γούστα ΚΑΙ φέτος
στις 23.00 το εγραψε ο μπαλτακος στο τσατGospi έγραψε:Αργειτε! Εκλεισε λεμε!
Το βγαλε το σπορτ24
στις 23.11 το αντεγραψε ο kyri στο τουιτερ
μετα το ανεβασαν στο fb
μετα το αντεγραψε ο παπασκουριας
το σπορτ 24 αργησε
and the winner is ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ