Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
proedros

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από proedros »

Μόλις έσκασε από Καρπόφ..

“ PAOK will sign Miranchuk if they sell Konstantelias: at the end of May, Anton’s transfer to Thessaloniki fell through because Savvidi refused to let the 21-year-old prodigy go to RB Salzburg.

Now there are more interesting offers for Ioannis and there is a high probability of his transfer to a club from the top 5 leagues. In this case, signing Miranchuk will become possible,” reports Karp.

It’s cool to look at the Ozdoev/Miranchuk/Chalov combination. If they make a splash in Europe, we will again have something to be proud of (single perfs are also cool, but still this is different). Do you believe that they can light it up?”
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Leonardo10 έγραψε:Ο Τοσκιτσης λεει για εκονγκ έχει ερθει πρόταση 1Μ για τον εκονγκ από ομάδα του Ντουμπάϊ
Πάντως το 1 εκατομμύριο για τον αρχηγό της Εθνικής Νιγηρίας και MVP του Copa Africa είναι εντελώς αστείο

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Γιατι εμεις δώσαμε περισσότερα για να τον παρουμε? Πως θα αξιωσουμε περισσοτερα ενα χρονο μετα? Μια χαρα είναι το μυριο. Να το τσιμπησουμε και να παμε παρακατω
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Έναν χρόνο πριν δεν ήταν MVP του Copa Africa
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Gospi έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν συμφωνήσουμε σήμερα με χαφ τη Δευτέρα θα δηλωθεί στη λίστα.
Σε ποιου την θεση?
Πιθανόν του αρχηγού, ή του Murg. Tο πρόβλημα δεν είναι ποιος θα βγει, αλλά η συμφωνία με το χαφ
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Jim_Chatz έγραψε:
Leonardo10 έγραψε:Ο Τοσκιτσης λεει για εκονγκ έχει ερθει πρόταση 1Μ για τον εκονγκ από ομάδα του Ντουμπάϊ
Πάντως το 1 εκατομμύριο για τον αρχηγό της Εθνικής Νιγηρίας και MVP του Copa Africa είναι εντελώς αστείο

Τοσα δώσαμε, έκανε αποτυχημένο πέρασμα και είχε μεγάλο τραυματισμό και σε λιγότερο από ένα μήνα κλείνει τα 31.

Εγω εκτιμώ ότι δεν θα φύγει, βασικά είναι σχεδόν σίγουρος. Σου λεει ο ραζβαν μπορει να φύγει ο κουλιε τέλη Αυγούστου Έκανε 2 αλλαγές στα φορ, 1-2 στα χαφ, από ότι φαίνεται θα παει για άλλη μια στο αριστερό μπακ.
Άβαταρ μέλους
kritikos44

Δημοσίευση από kritikos44 »

Gospi έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν συμφωνήσουμε σήμερα με χαφ τη Δευτέρα θα δηλωθεί στη λίστα.
Σε ποιου την θεση?
Δεν μπορεί από την Α λίστα να βγει ένας εκ των Μπαλωμένου ή Ταλιχμανίδη ?
Μαζί με Τσιφτσή και Κοτάρσκι 4 τέρματα έχουμε δηλώσει
Με αυτήν την λογική ο Μειτέ σε τίνος την θέση θα μπει?
Ο Μίραντσουκ αν έρθει θα είναι εκτός λίστας?
Πρέπει να βγει ο Μουργκ
Επίσης ούτε ο (ενδεχόμενος) αντικαταστάτης του Ράφα δεν χωράει εκτός αν βγει ο Βιεϊρίνια έξω

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kritikos44 την Παρ 02 Αύγ 2024, 18:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

proedros έγραψε:Μόλις έσκασε από Καρπόφ..

“ PAOK will sign Miranchuk if they sell Konstantelias: at the end of May, Anton’s transfer to Thessaloniki fell through because Savvidi refused to let the 21-year-old prodigy go to RB Salzburg.

Now there are more interesting offers for Ioannis and there is a high probability of his transfer to a club from the top 5 leagues. In this case, signing Miranchuk will become possible,” reports Karp.

It’s cool to look at the Ozdoev/Miranchuk/Chalov combination. If they make a splash in Europe, we will again have something to be proud of (single perfs are also cool, but still this is different). Do you believe that they can light it up?”
Αν είναι να χάσουμε Κωνσταντέλια, μια χαρά είναι και ο Μούργκαρος για αλλαγή :nairepaok:
dev

Δημοσίευση από dev »

τσορμπα λεει και μεσα στο σουκου το χαφ

ειπε και οτι προεκυψε μια νεα καλη περιπτωση

εγω νομιζω θα εχουμε μειτε η μια μεγαλη εκπληξη
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Ο Μίραντσουκ δεν πρόκειται να έρθει αν δεν αποχωρήσει κάποιος...Πόσοι θα μαζευτούν εκεί?Δεν γίνεται...Το θέμα έιναι ότι λογικά ψάχνουμε για Έλληνα μπακ..Αν αυτό ισχύει μόνο ο Κίτσιου και ο Σταφυλλίδης είναι διαθέσιμοι και με αγορά οι Κούτρης και Λυκογιάννης..Κυριακόπουλος και Σάλιακας μόλις ανανέωσαν..Και ο Λυκογιάννης ανανέωσε αλλά για μόλις έναν χρόνο.Έχει ζορίσει η κατάσταση εκεί...Για μένα χίλιες φορές να να μοιραστεί την θέση ο Τσαούσης με τον Βιερίνια τουλάχιστον μέχρι το πρώτο μισό της χρονιάς.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Πριν 1 εβδομάδα η Φόρτσα έγραφε για κερασάκι στην τούρτα με παίκτη που δεν έχει βγει προς τα έξω και δεν είναι ο χαφ. Είναι έξτρα προσθήκη.
Την άποψη μου την έχω πει. Αν μπούμε από Γιουρόπα stage και πάνω η χρονιά θα είναι απίστευτα απαιτητική και ότι θεωρώ ότι το κερασάκι αφορά παίκτη στο 10 για να συνθέσει ένα πολύ δυνατό δίδυμο με τον Ντελια εφάμιλλο των διδύμων που έχουν δημιουργηθεί μεσοεπιθετικά στις άλλες θέσεις. Σε αυτή την λογική μου κολλάει του Μιραντσουκ χωρίς να γίνει καμία αποχώρηση.
Ο Μουργκ μπορεί να πάει πιο πίσω στο ροτεισον κυρίως για ματς με μικρομεσαίες ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Λογικά τον Σορταιρ έλεγε
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Τον Σορετιρε εννοούσαν

Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

dev έγραψε:τσορμπα λεει και μεσα στο σουκου το χαφ

ειπε και οτι προεκυψε μια νεα καλη περιπτωση

εγω νομιζω θα εχουμε μειτε η μια μεγαλη εκπληξη
Αυτό όλο μπόρεί να έχει να κάνει και με τις διαπραγματεύσεις με τον Σού. Δηλαδή τόσους μήνες δουλεύουν άλλη περίπτωση; Ίσως, ποτέ δεν ξέρεις.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

kritikos44 έγραψε:
Gospi έγραψε:
Σε ποιου την θεση?
Δεν μπορεί από την Α λίστα να βγει ένας εκ των Μπαλωμένου ή Ταλιχμανίδη ?
Μαζί με Τσιφτσή και Κοτάρσκι 4 τέρματα έχουμε δηλώσει
Με αυτήν την λογική ο Μειτέ σε τίνος την θέση θα μπει?
Ο Μίραντσουκ αν έρθει θα είναι εκτός λίστας?
Πρέπει να βγει ο Μουργκ
Επίσης ούτε ο (ενδεχόμενος) αντικαταστάτης του Ράφα δεν χωράει εκτός αν βγει ο Βιεϊρίνια έξω

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για να μπει μη-γηγενης πρέπει να βγει και μη-γηγενης
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”