Ολυμπιακοί & Παραολυμπιακοί Αγώνες - Paris 2024

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Re: Ολυμπιακοί Αγώνες Paris 2024

Δημοσίευση από figurehead4 »

Immemoric έγραψε:Βγαίνετε και μας λέτε ότι προσβάλλουν την πίστη σας και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, αλλά συγχρόνως μιλάτε για «πουστροτελετες» και «παλιοπουστες». Επισης, το να προσβάλει καποιος τον θεο σου, δεν έχει άμεση επίπτωση στην προσωπική σου ζωή. Προσβληθήκατε από μια περφορμανς που έχει μια ομοιότητα με έναν πίνακα που απεικόνισε μια θρησκευτική στιγμή. Ούτε έβρισαν ούτε επιτέθηκαν ούτε τίποτα. Ενώ να υιοθετείς ομοφοβικές εκφράζεις διαιωνίζοντας στερεότυπα με τον χειρότερο τρόπο, τα οποία εχουν άμεση έπιπτωση σε συνανθρώπους μας, στην ύπαρξη τους, στην καθημερινότητα τους, στην ίδια τους την ζωή. Και παρόλα αυτά σαν καλοί χριστιανοί όχι μόνο δεν σας ενδιαφέρει, αλλά ασκείτε βία. Είστε τελικά χριστιανοί ή όχι; Τι είστε τελοσπαντων;
Ποιος ασκεί βια; Αλήθεια τώρα, τι λες;
Ελπίζω μην τσουβαλιαζεις όσους φρίκαραν με το σίχαμα, με διάφορα φασισταρια που χτυπάνε απροκλητα ανθρώπους λόγω σεξουαλικων προτιμήσεων. Αν αυτό πιστεύεις, ας το αφήσουμε εκει. Δεν την παλεύω.

Πόσο ευκολα ξεπερνάς όμως με ένα δεν έγινε και τίποτα μια πράξη πραγματικής βίας, όπως η προσβολή της θρησκευτικής συνείδησης εκατομμυριων ανθρώπων. Για.πολλους είναι το χειροτερο μπούλινγκ στην ψυχή αυτό, όμως το προσπερνάς σαν να μην συνέβη τίποτα. Τα μετράς όλα με τα δικά σου μέτρα και ό, τι δεν χωράει εκεί, το κοβεις. Δεν πάει έτσι όμως.

Ρωτάς τι είμαι. Ξέρω γω, απλός πιστος που δεν γουστάρω να βγαίνει ο κάθε παλιομαλάκας και να μου ξεφτιλίζει ό,τι αγαπώ περισσότερο στη ζωή μου. Ελπίζω να μην προκαλεί βία και το μ@λ@κ@ς προς αυτούς που τον παίζουν λίγο παραπάνω. Θα μου πεις δεν υπάρχει ατζέντα γι αυτους, οπότε γάμα τους. Παίρνω πίσω λοιπον το παλιοπουστας και θα τον λέω παλιομαλάκα

Στη τελική αντιδρώ όπως θα αντιδρούσα κι αν κάποιος έκανε κάτι παρομοιο για τον ΠΑΟΚ που επίσης αγαπώ.
Δεν έχω καμία απαίτηση να είναι ΠΑΟΚ όλοι, όμως απαιτώ να τον σέβονται και να μην τον προσβάλλουν. Κι αν το κάνουν αντιδρώ, δεν το καταπίνω.

Το πήγα στον ΠΑΟΚ για να συμφωνήσουμε κάπου και να το κλείσουμε ήρεμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος figurehead4 την Παρ 02 Αύγ 2024, 16:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Αν είναι να παίξουμε με Αμερική ας αποκλειστούμε από τώρα. Να γλιτώσουμε και το ξεφτιλικι
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Παραθέτω από άρθρο:

Μάλιστα, προς υπεράσπισή της, έσπευσε και η τελευταία αθλήτρια που την κέρδισε, η Άμι Μπρόντχαρστ. Με ανάρτησή της στο Twitter, η Ιρλανδή έγραψε...

«Εχω πολλούς ανθρώπους που μου στέλνουν μηνύματα για την Ιμάν Καλίφ. Προσωπικά δεν νομίζω πως έκανε κάτι για να «κλέψει». Νομίζω πως έτσι γεννήθηκε και δεν είναι κάτι που το ελέγχει. Το γεγονός οτι έχει χάσει από 9 γυναίκες πιο πριν, τα λέει όλα».

Για να μπαίνουν κάποια πράγματα στην θέση τους σιγά σιγά..
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Εγώ αυτό που λέω είναι ότι δεν είχε σκοπό διακωμώδησης. Δηλαδή ο άλλος κοτζάμ καλλιτεχνης πήγε εκεί για να διακωμωδήσει τον χριστιανισμό? Άλλη δουλεία δεν είχε! Απλώς χρησιμοποίησε ένα μοτίβο που επίσης υπάρχει στον πίνακα του λεονάρντο ντα βίντσι, η οποία είναι μια εικόνα πλασμένη από τον ζωγράφο. Επίσης ο τρόπος που κάθεσαι σε τραπέζι δεν εμφανίζεται αποκλειστικά στον μυστικό δείπνο. ΄Οπως ανέφερε ο ίδιος, είπε η αναφορά προέρχεται από άλλον πίνακα. Κι άμα δεις τον πίνακα, όντως έχει νόημα, μιας κι έχει να κάνει με τους θεούς του ολύμπου. Αλλά ακόμα κι έτσι, εσείς πάλι δεν τον πιστεύετε και θεωρείτε ότι θέλει να σας κοροιδέψει. Όταν ο μυστικός δείπνος, ο οποίος είναι πίνακας δεν είναι πραγματικότητα, χρησιμοποιείται στην Βιριντιάνα του Μπουνιουέλ με τους φτωχούς, ή στους Γαλάτες του Αστερίξ, εκεί δεν είναι κοροϊδία? Δηλαδή να τους φιμώσουμε?

Οι λέξεις είναι βία. Δεν είσαι ίδιος με αυτούς που χτυπάνε, αλλά συνεισφέρουν

Επίσης το γεγονός ότι εσύ έχεις την πίστη πάνω από όλα, είναι προσωπικό σου θέμα. Και καλά κάνεις. Δεν είναι αντικειμενικό όμως, δηλαδή και κάποιος να βλασφημούσε δεν μπορείς να τον πας στην δικαιοσύνη (εκτός από τον πάτερ παστίτσιο που ήταν πραγματικά από τα ανήκουστα). Μπορείς να θυμώσεις μαζί του. Αλλά όταν κάποιος σατυρίζει τον χριστιανισμό, σατυρίζει έβνα σύμβολο που σημαίνει εξουσία, δεν κοροϊδεύει εσένα. Εαν όμως κοροϊδεύεις την ομοφυλοφυλία, κοροϊδεύεις αυτούς τους ανθρώπους γιατί μιλάμε για ταυτότητα, δεν μιλάμε για πεποιήθηση.

Φιλικά πάντα, συγγνώμη αν ο τόνος μου ήταν λίγο επιθετικός.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δημοσίευση από scarsick »

Immemoric έγραψε:(εκτός από τον πάτερ παστίτσιο που ήταν πραγματικά από τα ανήκουστα).
Και το κόμικ του Χάντερερ.
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Montrealiotis έγραψε:Αν είναι να παίξουμε με Αμερική ας αποκλειστούμε από τώρα. Να γλιτώσουμε και το ξεφτιλικι
Έτσι λέγαμε και το 2006 στη Saitama της Ιαπωνίας στο παγκόσμιο! Ώσπου ο γίγαντας Σόφο πήγε στα αποδυτήρια, πήρε μανταλάκια και κρέμασε τους Αμερικανούς στα καλάθια!.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Επειδή έχασα επεισόδια, τελικά με τους Gojira και την Μαρία Αντουανέτα λύθηκε το θέμα ή υπάρχει ακόμα κόσμος που πιστεύει ότι ήταν κι αυτό σατανιστικο και μομφή προς τον χριστιανισμό;

Ειλικρινής είναι η ερώτηση χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Χαχαχα, τα γυρνάει και η Καρινι εν τέλη.

«Έκανα λάθος, ζήτω συγνώμη από την Ιμανι, είναι μια γυναίκα σαν εμένα. Δέχτηκα πολιτικές πιέσεις».

Μιλάμε η υπόθεση εξελίσσεται στην απόλυτη ξεφτίλα του alt right κινήματος.

Αλλά απόλυτη ξεφτίλα.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

WeWillRockYou έγραψε:Από ότι γράφει ο Βασίλης Αγριτάκης(δημοσιογράφος της ΕΡΤ) στο twitter
Αν η Γαλλίας κερδίσει σήμερα τη Γερμανία και ο Καναδάς την Ισπανία, τότε -σε περίπτωση πρόκρισης ως 3η- η Εθνική Ομάδα μπάσκετ θα αντιμετωπίσει αυτόματα (χωρίς κλήρωση) τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής!
Θα είχε πλάκα μια τέτοια αναμέτρηση.
Όταν ο Πιστολιόπουλος βάλει τρίποντο στη μάπα του πουθενά LeFlop, θα πεθάνουν πολλοί από το δηλητήριο που θα καταπιούν.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

JohnDag έγραψε:Παραθέτω από άρθρο:

Μάλιστα, προς υπεράσπισή της, έσπευσε και η τελευταία αθλήτρια που την κέρδισε, η Άμι Μπρόντχαρστ. Με ανάρτησή της στο Twitter, η Ιρλανδή έγραψε...

«Εχω πολλούς ανθρώπους που μου στέλνουν μηνύματα για την Ιμάν Καλίφ. Προσωπικά δεν νομίζω πως έκανε κάτι για να «κλέψει». Νομίζω πως έτσι γεννήθηκε και δεν είναι κάτι που το ελέγχει. Το γεγονός οτι έχει χάσει από 9 γυναίκες πιο πριν, τα λέει όλα».

Για να μπαίνουν κάποια πράγματα στην θέση τους σιγά σιγά..
Το οτι έχασε βέβαια 9 αγώνες από τους 60 (80% νικες έχει), επειδή έκατσα από απορία να δω 2-3 αγώνες της, οφείλεται στο οτι είναι παρα πολύ κακή μποξέρ, με στυλ που στηρίζεται κυρίως στη δύναμη.
Αυτό αποδυκνύεται και στο οτι ακόμη παίζει amateur boxing, παρά το πλεονέκτημά της. Στο professional ακόμη και με το πλεονέκτημα της θα ήταν σκούρα τα πράγματα.

Κακώς το ζήτημα έχει γίνει πολιτικό και εμπλέκει LGBT κλπ.. η Αλγερινή, εφόσον ισχύει οτι έχει χρωμόσωμα ΧΥ δε μπορεί να συμμετέχει σε γυναικεία κατηγορία, και ναι όσο δεν κέρδιζε ίσως και η ομοσπονδία μποξ έκανε τα στραβά μάτια, τώρα που τείνει να γίνει επικίνδυνη ορθώς την απέκλεισε πέρσυ.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Ολυμπιακοί Αγώνες Paris 2024

Δημοσίευση από aivas19 »

Γιατι δεν μπορει επειδη εχει ΧΥ χρωμοσωματα (δεν εχει επιβεβαιωθει οτι εχει, δεν μπορουμε να το παρουμε ως δεδομενο);

37-9 εχει
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Είπα εφόσον ισχύει.

Τί θα πει γιατί?

Θέλει εξήγηση?
Γιατί το σώμα εξελίχθηκε σαν αντρός και όχι σαν γυναίκας.

Ναι, λεπτό το ζήτημα, κατανοητό..

Προσωπική άποψη, θεωρώ ότι είναι λιγότερο αδικία να αποκλειστεί από το να αγωνίζεται, αν μπορούμε να διαλέξουμε κάτι από τα δύο.

Και όχι δεν έχει να κάνει ούτε με το αν κάποιος είναι ψηλός ή κοντός, το μποξ και όλα τα βαρέα αθλήματα έχουν κατηγορίες. Είναι σαν να παίζει μία γυναίκα των 90 κιλών στην κατηγορία των 66. Είναι άνισο πως να το κάνουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Παρ 02 Αύγ 2024, 17:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Το θέμα δεν έχει καμία σχέση με το LGBT κίνημα Parole, αυτό προσπαθούμε κάποιοι να σας εξηγήσουμε εξαρχής.

LGBT και Αλγερία είναι δυο έννοιες που δεν τέμνονται ποτέ.

Σχετική ήταν η υπόθεση της Lias Thomas που δεν ήταν she αλλά he που δήλωσε γυναίκα. Τρανς με απλά λόγια. Απαράδεκτη περίπτωση στην οποία είμαι κάθετα αντίθετος.

Βιολογικά γεννημένοι άνδρες δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να συναγωνίζονται με βιολογικά γεννημένες γυναίκες. Σε αυτό είμαι κάθετος.

Η Αλγερινη είναι γεννημένη γυναίκα με σύνδρομο DSD.

Ούτε το επέλεξε, ούτε αυτοπροσδιορίστηκε ως κάτι διαφορετικό απ’ ότι είναι, ούτε κάποια επέμβαση έκανε.

Γεννήθηκε κορίτσι και μεγάλωσε σαν κορίτσι.

Πάντα έπαιζε στις γυναικείες κατηγορίες χωρίς κανένα θέμα.

Το όλο θέμα δημιουργήθηκε στο Παγκόσμιο του 2023 όπου επαναλαμβάνω ότι η ΙΒΑ χωρίς να παρουσιάσει το παραμικρό αποδεικτικό στοιχείο και χωρίς να εξηγήσει ακριβώς καν την μεθολογία την απέκλεισε από την διοργάνωση επειδή απέτυχε σε gender test.

Αυτό. Σκέτο. Χωρίς την παραμικρή αιτιολόγηση και χωρίς να δημοσιεύσει ποτέ τίποτα.

Fast forward στο σήμερα όπου πριν από δυο μέρες ο Logan, αυτό το τέρας διανόησης και ειλικρίνειας, έκανε ένα ποστ στο twitter και την αποκάλεσε άντρα. Από αυτόν ξεκίνησαν όλα.

Όταν κατάλαβε χθες ότι έκανε μαλακια έσβησε το αρχικό ποστ και ζήτησε συγνώμη.

Σήμερα άρχισαν να μιλάνε και να την στηρίζουν και οι συναθλητριες της. Ναι ακόμα και η Ιταλίδα.

Και τώρα τρέχουν όλοι οι influencers του κωλου να κατεβάσουν δημοσιεύσεις, βίντεο και να ανεβάσουν καινούργια που ζητάνε συγνώμη.

Μιλάμε για πατάτα επικών διαστάσεων που αποδεικνύει ποσο αμάσητα τρώει κάποια πράγματα συγκεκριμένη μερίδα του πληθυσμού. Αρκεί να τους ταΐσεις αυτό που θέλουν.

Μίσος και κακία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Παρ 02 Αύγ 2024, 17:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Parolos έγραψε:Είπα εφόσον ισχύει.

Τί θα πει γιατί?

Θέλει εξήγηση?
Γιατί το σώμα εξελίχθηκε σαν αντρός και όχι σαν γυναίκας.

Ναι, λεπτό το ζήτημα, κατανοητό..

Προσωπική άποψη, θεωρώ ότι είναι λιγότερο αδικία να αποκλειστεί από το να αγωνίζεται, αν μπορούμε να διαλέξουμε κάτι από τα δύο.

Και όχι δεν έχει να κάνει ούτε με το αν κάποιος είναι ψηλός ή κοντός, το μποξ και όλα τα βαρέα αθλήματα έχουν κατηγορίες. Είναι σαν να παίζει μία γυναίκα των 90 κιλών στην κατηγορία των 66. Είναι άνισο πως να το κάνουμε.
Γιατι εξελιχθηκε το σωμα της ως αντρός; Που το στηριζεις αυτο;

Ερωτηση: μπορουν γυναικες με ΧΥ χρωμοσωματα μπορουν να μενουν εγκυες και να γεννανε;
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ναι εγώ από άλλη βάση το έπιασα το ζήτημα.

Τώρα οκ η Ιταλίδα να δώσει διευκρινήσεις έδινε 1,01.
Στον αγώνα φάνηκαν πολλά.

Τέλος πάντων μπορεί ο καθένας να δει τον αγώνα της με την Μεξικάνα, που είναι αρκετά χαρακτηριστική η διαφορά στη δύναμη.

Κάτι μου λέει ότι δε θα πάει τόσο δυνατά στην επόμενη αντίπαλο πάντως.
Θα φανεί.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”