Ποιος ασκεί βια; Αλήθεια τώρα, τι λες;Immemoric έγραψε:Βγαίνετε και μας λέτε ότι προσβάλλουν την πίστη σας και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, αλλά συγχρόνως μιλάτε για «πουστροτελετες» και «παλιοπουστες». Επισης, το να προσβάλει καποιος τον θεο σου, δεν έχει άμεση επίπτωση στην προσωπική σου ζωή. Προσβληθήκατε από μια περφορμανς που έχει μια ομοιότητα με έναν πίνακα που απεικόνισε μια θρησκευτική στιγμή. Ούτε έβρισαν ούτε επιτέθηκαν ούτε τίποτα. Ενώ να υιοθετείς ομοφοβικές εκφράζεις διαιωνίζοντας στερεότυπα με τον χειρότερο τρόπο, τα οποία εχουν άμεση έπιπτωση σε συνανθρώπους μας, στην ύπαρξη τους, στην καθημερινότητα τους, στην ίδια τους την ζωή. Και παρόλα αυτά σαν καλοί χριστιανοί όχι μόνο δεν σας ενδιαφέρει, αλλά ασκείτε βία. Είστε τελικά χριστιανοί ή όχι; Τι είστε τελοσπαντων;
Ελπίζω μην τσουβαλιαζεις όσους φρίκαραν με το σίχαμα, με διάφορα φασισταρια που χτυπάνε απροκλητα ανθρώπους λόγω σεξουαλικων προτιμήσεων. Αν αυτό πιστεύεις, ας το αφήσουμε εκει. Δεν την παλεύω.
Πόσο ευκολα ξεπερνάς όμως με ένα δεν έγινε και τίποτα μια πράξη πραγματικής βίας, όπως η προσβολή της θρησκευτικής συνείδησης εκατομμυριων ανθρώπων. Για.πολλους είναι το χειροτερο μπούλινγκ στην ψυχή αυτό, όμως το προσπερνάς σαν να μην συνέβη τίποτα. Τα μετράς όλα με τα δικά σου μέτρα και ό, τι δεν χωράει εκεί, το κοβεις. Δεν πάει έτσι όμως.
Ρωτάς τι είμαι. Ξέρω γω, απλός πιστος που δεν γουστάρω να βγαίνει ο κάθε παλιομαλάκας και να μου ξεφτιλίζει ό,τι αγαπώ περισσότερο στη ζωή μου. Ελπίζω να μην προκαλεί βία και το μ@λ@κ@ς προς αυτούς που τον παίζουν λίγο παραπάνω. Θα μου πεις δεν υπάρχει ατζέντα γι αυτους, οπότε γάμα τους. Παίρνω πίσω λοιπον το παλιοπουστας και θα τον λέω παλιομαλάκα
Στη τελική αντιδρώ όπως θα αντιδρούσα κι αν κάποιος έκανε κάτι παρομοιο για τον ΠΑΟΚ που επίσης αγαπώ.
Δεν έχω καμία απαίτηση να είναι ΠΑΟΚ όλοι, όμως απαιτώ να τον σέβονται και να μην τον προσβάλλουν. Κι αν το κάνουν αντιδρώ, δεν το καταπίνω.
Το πήγα στον ΠΑΟΚ για να συμφωνήσουμε κάπου και να το κλείσουμε ήρεμα.