Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
George Best

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από George Best »

blackzi έγραψε:Απ' ότι φαίνεται θα έρθει ένα χαφ (Μεϊτέ;) και μετά θα έχουμε αντικαταστάσεις ποδοσφαιριστών. Οπότε θα έχουμε ένα ρόστερ 28 ποδοσφαιριστών (20 ξένοι και 8 έλληνες) και θα μένουν εκτός Ευρώπης 3 ξένοι.

Τέρμα: Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Ταλιχμανίδης

Σέντερ μπακ: Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, αντι-Εκόνγκ, Θυμιάνης

Ακραία μπακ: Μπάμπα, αντι-Σοάρες, Όττο, Σάστρε και πασπαρτού Βιεϊρίνια (και στα εξτρέμ αν χρειαστεί)

Χαφ: Καμαρά, ένας ακόμα (Μεϊτέ;), Σβαμπ, Οζντόεβ και Τσιγγάρας (λογικά 1 από τους 2 θα αντικατασταθεί και νομίζω λόγω ευρωπαϊκής λίστας στέκει περισσότερο να χαιρετήσει ο Οζντόεβ)

Επιθετικά χαφ: Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Σορετίρε

Εξτρεμ: Τάισον, Τισουντάλι, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ

Φορ: Τσάλοφ, αντι-Σαμάτα, Μπράντον

Για να είναι 8 οι Έλληνες και να δηλώνουμε 25αδα στην Ευρώπη θα μπορούσε πχ το αναπληρωματικό αριστερό μπακ να είναι ο Κυριακόπουλος και να μένουν εκτός λίστας 3 ξένοι πχ Σάστρε, (Σορετίρε ή Μουργκ) και Μπράντον. Κάπως έτσι το βλέπω το έργο.
Ο Κυριακοπουλος πηγε Μοντσα.
Οι επιλογες στους Ελληνες ειναι λιγες
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Αν είναι να έρθει Έλληνας στυλ Κίτσιου, ας μείνει ο Λύρα

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Επίσης, καθαρή εκτίμηση.

Αν έχει χαμηλωσει το κασέ ο Μειτε και τον απορρίψουμε εμεις, θα καταλήξει σε ομάδα του ποκ

Άβαταρ μέλους
giaxxo

Δημοσίευση από giaxxo »

Jim_Chatz έγραψε:Επίσης, καθαρή εκτίμηση.

Αν έχει χαμηλωσει το κασέ ο Μειτε και τον απορρίψουμε εμεις, θα καταλήξει σε ομάδα του ποκ

Η μπορεί έχει έτοιμη πρόταση και θέλει να του κλείσουμε πρώτοι εμείς την πόρτα ?
Ολα του γάμου δύσκολα... :nairepaok:
Athalos

Δημοσίευση από Athalos »

Με εχει φαει η περιεργεια για την "πάρα πολύ καλή περίπτωση χαφ" που προεκυψε συμφωνα με Τσορμπα
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Φέτος το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι απίστευτο. Όσον αφορά το transfermarket το σημαντικότερο νούμερο παιδιά είναι ο Μ.Ο αξίας του κάθε παίκτη και όχι το σύνολο. Μια ομάδα αν έχει 40 ποδοσφαιριστές, και η άλλη 26 με το ίδιο value, η ομάδα με τους 26 ποδοσφαιριστές είναι ΠΟΛΥ ανώτερη. Ο ΠΑΟΚ υπερέχει σε αυτό κατά πολύ φέτος.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Athalos έγραψε:Με εχει φαει η περιεργεια για την "πάρα πολύ καλή περίπτωση χαφ" που προεκυψε συμφωνα με Τσορμπα

κουρμπέλης :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Athalos έγραψε:Με εχει φαει η περιεργεια για την "πάρα πολύ καλή περίπτωση χαφ" που προεκυψε συμφωνα με Τσορμπα
Το έγραψε και το 24
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Jim_Chatz έγραψε:Αν είναι να έρθει Έλληνας στυλ Κίτσιου, ας μείνει ο Λύρα

Οταν λεμε "στυλ Κιτσιου" εννοεις παικτη με συνεχομενες γεματες χρονιες σε ενα πρωταθλημα ανταγωνιστικο; Ναι εχεις δικιο. Μεγαλυτερο επιπεδο και καλυτερη λυση ο παικτης που δεν μπορει να βρει ματς ουτε στον Αστερα Τριπολιτσας
Να δω ποτε θα χωνεψετε το χαμηλο επιπεδο του Λυρα...
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

nunies4 έγραψε:

Οταν λεμε "στυλ Κιτσιου" εννοεις παικτη με συνεχομενες γεματες χρονιες σε ενα πρωταθλημα ανταγωνιστικο; Ναι εχεις δικιο. Μεγαλυτερο επιπεδο και καλυτερη λυση ο παικτης που δεν μπορει να βρει ματς ουτε στον Αστερα Τριπολιτσας
Ωραία η περιγραφή του Κίτσιου αλλά τον έχουμε δει να παίζει. Το ταβάνι του Λυρατζη είναι πολύ πιο ψηλό, άσχετα αν θα ξαναπάρει ευκαιρία στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

nunies4 έγραψε:

Από που προκύπτει ότι ο Λύρατζης δεν έπαιξε στην Τρίπολη; Βασικός ήταν μέχρι που πλησίαζε το τέλος του δανεισμού. Αν τον είχαν με συμβόλαιο δε θα έχανε στο τέλος τη θέση του. Δε λέω αν κάνει για τον ΠΑΟΚ. Αυτό είναι άλλο θέμα.
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

nunies4 έγραψε:

Μα και εγώ δεν θεωρώ τον Λυρατζη επιπέδου ΠΑΟΚ αλλά επιπέδου μικρομεσαίων στην Ελλάδα (μετά τους αλλεπάλληλους τραυματισμους, γιατί προ τραυματισμού ήταν ικανοποιητικός). Αλλά γιατί να πας σε παίκτη περιορισμένων δυνατοτήτων, που τον Σεπτέμβριο πατάει τα 31. Χίλιες φορές να στηριχθεί ο Λυρατζης.

Είναι κοινό μυστικό ότι οι καλοί Έλληνες είναι στο εξωτερικό και δεν θέλουν να γυρίσουν Ελλάδα ή θα γυρίσουν μόνο πληρώνοντας υπεραξία (Μπακασετας, πήγε να γίνει το ίδιο με Γιαννούλη).

Και είναι η αλήθεια ότι η τωρινή φουρνιά των ακαδημιών δεν έχει ούτε Κουλιε, ούτε Ντελια

Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Υπάρχει μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια να απαξιωθεί ο μπείτε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο εδώ κι δύο μέρες έχει πέσει κανονικό σύρμα από λογαριασμούς στα σοσιαλ, από ρεπορτάζ και από κάτι δήθεν αγανακτισμένους που όπου σταθούν κι όπου βρεθούν δεν παύουν να μας υπενθυμίζουν πόσο κούρασε αυτή η ιστορία με τον μειτε. Είναι όμως τα πράγματα έτσι; Προσωπικά θεωρώ τον μειτε έναν από τους πυλώνες για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος. Δεν έχει σημασία όμως η δική μου γνώμη. Ο προπονητής στάζει μέλι για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή κι εκεί ακριβώς τελειώνει κι η κουβέντα για τον αν είναι καλός η όχι ο μειτε για τον ΠΑΟΚ μας. Αυτό που είναι πάρα πολύ εκνευρίστηκο είναι ο τρόπος που πάει να εμφάνιστει ο Γάλλος στα ματια του κόσμου. Δεν το κρύβω ότι κι εγώ έχω εκνευρίστει σε κάποιες στιγμές . Αλλά δεν γνωρίζω καθόλου πως θα αντιδρούσα αν θα έπρεπε να απαντήσω σε μια πρόταση που είναι μισό χαρτί κάτω από αυτά που παίρνω τώρα όντας πρωταθλητής κι παίκτης που ήμουν εκεί με την μέγιστη προσφορά στην ομάδα ενώ συνάδελφοί μου ήταν διαρκώς απόντες κι το ίδιο σχεδόν υψηλά αμειβόμενοι με μένα αλλά με υποδεκαπλαδια προσφορά στην ομάδα. Από την άλλη η ομάδα θέλει να θέση ένα πλαφόν στο ύψος των συμβολαίων. Είναι αυτό λάθος; Φυσικά κι όχι ! Κι πολύ καλά στεκόμαστε σε αυτό που θέλουμε να περάσουμε σαν πολιτική κι έτσι πρέπει να πορεύεται κάθε σοβαρός σύλλογος. Δεν είμαστε κέντρο διερχομένων όπου ο καθένας θα βλέπει ένα όνειρο κι ο Ιβάν θα πρέπει να του δίνει λεφτά. Κι αυτό μας φέρνει στην.πραγμτικη διάσταση της διαπραγμάτευσης. Ο μειτε κι ο κάθε μειτε μπορεί να αναζητά ότι νομίζει καλύτερο για αυτόν και η ΠΑΕ από την άλλη να οριοθετεί τα οικονομικά της όρια όπως αυτή νομίζει. Τώρα όμως επειδή όλοι είμαστε ενήλικοι στο δωμάτιο αν υπάρχει περίπτωση να βρεθει η Χρυσή τομή κι να γυρίσει ο Γάλλος στον ΠΑΟΚ μας να μην προσπαθούν οι γνωστοί ρουφιάνοι να παρουσιάζουν τον Σαββίδη ντεμεκ σαν θιγμένο κι να τον χρησιμοποιούν σαν πρόσκομμα ώστε να γίνει η μεταγραφή που τόσο θέλει ο προπονητής μας.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Η Ώρα Του Δημοσιογράφου ft. Νίκος Τοσκίτσης

Ακούμε, κάνουμε like & subscribe, το λέμε και στους φίλους μας!
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Από σχόλια που διάβασα στο βαιπερ του ράδιο 106,1 λένε ότι ειπώθηκε στο ράδιο ότι η Αλ χολουντ θέλει Σαματα. Επίσης, η προσφορά 1,3 για Μειτε έχει πέσει πλέον πιο χαμηλά λόγω του ότι ο παίκτης έχασε την προετοιμασία και αν έρθει θα ενσωματωθεί κατά τον Οκτώβριο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”