Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
- Μπαρκαρούτσος
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Καλά ο πετρουλακης τις προάλλες έλεγε ότι αραζε με τον μανατζερ του σορετιρε και συζητούσαν για το πως προφέρεται το ονομα του. Μην δίνετε σημασία
Τιποτε δεν ειναι η φωνη του εαυτου ναι ....dev έγραψε:ΩΠΑ Ο ΚΟΥΒΕΝΤΙΔΗς ΜΟΛΙΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ ΟΤΙ Ο ΜΕΙΤΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑς. ΚΟΥΒΕΝΤΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΠΑΕ
μας προλαβαν σπαλιαρας τατσοπουλος.....Kabamaru11 έγραψε:Ενας Ολλανδομαροκινος,ενας Αγγλονιγηριανος κ ενας Ρωσος.....σαν ανεκδοτο ακουγεται.
Αντε ρε Μειτε αγορι μου,με σενα θα τους πηδηξουμε ολους στο Ελλαδισταν.

Έτσι τους έκοψες; Δεν νομίζω ισχύει αυτό, ο Chalov θα πάρει την φανέλα Βασικού και αναπληρωματικός ο Brandon, ; όσο για τον Μαροκινό θα πάρει φανέλα Βασικού του Taison όταν είναι full έτοιμος να προσαρμοστεί στα θέλω του Lucesku το ίδιο αφορά και για τον Chalov, όσο τον μικρό αν προσαρμοστεί και αυτός και έχει τα χαρακτηριστικά αλλά βλέπω να τον έχει στο rotation o Lucesku θα δείξει...Hayate έγραψε:Από τις φωτός των καινούργιων δε βλέπω να υπαρχει χημεία πάντως...Δύσκολα να τους δούμε μαζι εντεκάδα...
-
- Mr Ξερόλας 2019
Καλά ρε εσείς δεν κοιμάστε!!!
Τι πράγμα είστε ρε.
Προκριθηκαμε αντε με φάγατε με το άγχος σας.
Τι πράγμα είστε ρε.
Προκριθηκαμε αντε με φάγατε με το άγχος σας.
-
Παμπλο πιαττι λες αδερφε?zissos έγραψε:Πως τον λέγανε αυτόν τον κοντό λατίνο της Βαλένθια που τον έφερνε ο Πετρουλάκης κάθε χρόνο, θυμάται κανείς?
Ρε Μειτε...μου@ι τα έχεις κάνει.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Από τα τελευταία ποστς προκύπτει ότι ο Σταφυλίδης κλείνει σε ομάδα της Ασίας και ο Meite βρίσκεται Καραϊβική.
Ειπαμε σαν την Χαλκιδική δεν έχει. Όχι σαν την Καραϊβική
Τρίχες κατσαρέςshogoon έγραψε:To βουνό είναι εδώ λένε. Για να δούμε.

Ε ναι είναι και δύσκολο να εντοπιστεί αν είναι εδώ...shogoon έγραψε:To βουνό είναι εδώ λένε. Για να δούμε.
Μια τυπική φιγούρα Ευρωπαίου Καυκάσιου
- GeorgiosLeeds
Υπάρχουν πολλές φωνές στα ΦΜ της πόλης που λένε πως ο Μειτές είναι ήδη στη Θεσσαλονίκη και στο Μακ Παλλάς.
Μένει να δούμε τις επόμενες ώρες αν θα επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες.
Μένει να δούμε τις επόμενες ώρες αν θα επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες.
Κρυμμένο τον έχουν να μη τον κλέψουν οι Άραβες. Ιn Kyri we trust η και όχι. Σύντομα στις οθόνες μας.