Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
- Kabamaru11
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Ενας Ολλανδομαροκινος,ενας Αγγλονιγηριανος κ ενας Ρωσος.....σαν ανεκδοτο ακουγεται.
Αντε ρε Μειτε αγορι μου,με σενα θα τους πηδηξουμε ολους στο Ελλαδισταν.
Αντε ρε Μειτε αγορι μου,με σενα θα τους πηδηξουμε ολους στο Ελλαδισταν.
Αυτό έλειπε να τους σερβίρει φαΐ στις 10 το βράδυ. Στεγνούς τους θέλουμε.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Πέμ 01 Αύγ 2024, 00:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- figurehead4
Πιο μισοευρο?Μαυρο Χιονι έγραψε:Με νερό σε πλαστικό του μισοευρου οι τσιπηδες
Ουτε 10 σεντς χονδρικη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Special 4 την Πέμ 01 Αύγ 2024, 00:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να ήπιε ο Πετρουλάκης, και πώς μπορεί κάποιος να ακούει αλλά και να πιστεύει όσα λέει ο Πετρουλάκης (χωρίς παρεξήγηση στον προηγούμενο user, γενικά μιλάω), αλλά συγκεκριμένα για τον Σταφυλίδη πέρυσι τέτοιο καιρό είχε μπει στο γυμναστήριο που πήγαινα, σε ώρα open gym έτσι στη φάση για να γυμναστεί. Ήρθε, ήσυχος, έφυγε, το λέω στον άλλον εκεί και δεν με πίστευε ότι αυτός που μπήκε ήταν διεθνής ποδοσφαιριστής, έπρεπε να του δείξω φωτο στο κινητό. Τώρα, αν από τότε βελτιώθηκε ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ και έρθει να παίξει στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου, οκ, τι να πω, λογικά εγώ είμαι τόσο φάουλ. Μέχρι να το δω όμως, μιλάμε για τεράστιο ανέκδοτο έστω και ως φήμη και ο (κάθε) Πετρουλάκης που τα αναπαράγει αυτά καλό θα είναι να σταματήσει τις κάθε λογής παπαρ*ές για ένα κλικ ή ένα λάικ.
Έλα βρέ Μειτέ ελα ,κουρασες....Να μοντάρουμε την ομαδάρα μας φέτο.
Από τις φωτός των καινούργιων δε βλέπω να υπαρχει χημεία πάντως...Δύσκολα να τους δούμε μαζι εντεκάδα...
proedros έγραψε:Το είπε ο Πετρουλάκης.sourmenetes έγραψε:Πως σου ήρθε αυτο;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχει πλακα

Πιο πολυ για μαντεψια το κοβω
Θα τον ειπαν οτι κοιταμε κανεναν Έλληνα αριστερα στα μπακ
Φίλε έχεις δίκιο...Αυτό αναφέρανε κάποιοι..Δεν το άκουσα εγώ προσωπικά.Δεν ξέρω καν αν όντως το είπε..Μόλις τώρα ο Τσακαλεας είπε πως δεν του προκύπτει για Μειτέ τίποτα...Ο καθένας λέει ότι θέλει.scarsick έγραψε:Πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να ήπιε ο Πετρουλάκης, και πώς μπορεί κάποιος να ακούει αλλά και να πιστεύει όσα λέει ο Πετρουλάκης (χωρίς παρεξήγηση στον προηγούμενο user, γενικά μιλάω), αλλά συγκεκριμένα για τον Σταφυλίδη πέρυσι τέτοιο καιρό είχε μπει στο γυμναστήριο που πήγαινα, σε ώρα open gym έτσι στη φάση για να γυμναστεί. Ήρθε, ήσυχος, έφυγε, το λέω στον άλλον εκεί και δεν με πίστευε ότι αυτός που μπήκε ήταν διεθνής ποδοσφαιριστής, έπρεπε να του δείξω φωτο στο κινητό. Τώρα, αν από τότε βελτιώθηκε ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ και έρθει να παίξει στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου, οκ, τι να πω, λογικά εγώ είμαι τόσο φάουλ. Μέχρι να το δω όμως, μιλάμε για τεράστιο ανέκδοτο έστω και ως φήμη και ο (κάθε) Πετρουλάκης που τα αναπαράγει αυτά καλό θα είναι να σταματήσει τις κάθε λογής παπαρ*ές για ένα κλικ ή ένα λάικ.
Πως τον λέγανε αυτόν τον κοντό λατίνο της Βαλένθια που τον έφερνε ο Πετρουλάκης κάθε χρόνο, θυμάται κανείς?
ΩΠΑ Ο ΚΟΥΒΕΝΤΙΔΗς ΜΟΛΙΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ ΟΤΙ Ο ΜΕΙΤΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑς. ΚΟΥΒΕΝΤΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΠΑΕ