47. Shola Shoretire
Re: 47 Shole Soretire
Καλώς όρισε ο νέος μικρός μάγος.
Γερός να είσαι παλικάρι μου και όλα θα πάνε καλά!
Γερός να είσαι παλικάρι μου και όλα θα πάνε καλά!
Re: 47 Shole Soretire
Τέτοιες κινήσεις είναι που θα αλλάξουνε τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου. Μεγάλο μπραβο στους υπεύθυνους, σκουτ, παε, ιδιοκτησία κλπ. που μπόρεσαν και εφεραν εις πέρας την συγκεκριμένη μεταγραφή. Ετσι οπως λέγονται τα στραβά να λέγονται και τα καλά.
Εύχομαι ο μικρός να μας μαγέψει.
Εύχομαι ο μικρός να μας μαγέψει.
Re: 47. Shola Soretire
Ότι είσαι φλώρος είναι προφανές ...
σε σώζει ότι είσαι Νιγηριανός και εμείς εδώ έχουμε πρότυπο αθλητικό και ανθρώπου από την χώρα σου ...
... δεν μιλάω για τον Εκόνγκ
Επομένως κάνε κουμάντο και σκύψε κεφάλι και βγάλε το ταλέντο σου στο γήπεδο ...
το ξέρω ότι χαμπάρι δεν έχεις από ελληνικά και τσάμπα τα γράφω ... αλλά αν παίξεις μπάλα σου δίνω το πολύ ένα εξάμηνο ... μετά ρίξαμε Σαλονικιά από δίπλα και ξεχνάς μέχρι και το όνομα σου ...
σε σώζει ότι είσαι Νιγηριανός και εμείς εδώ έχουμε πρότυπο αθλητικό και ανθρώπου από την χώρα σου ...
... δεν μιλάω για τον Εκόνγκ

Επομένως κάνε κουμάντο και σκύψε κεφάλι και βγάλε το ταλέντο σου στο γήπεδο ...
το ξέρω ότι χαμπάρι δεν έχεις από ελληνικά και τσάμπα τα γράφω ... αλλά αν παίξεις μπάλα σου δίνω το πολύ ένα εξάμηνο ... μετά ρίξαμε Σαλονικιά από δίπλα και ξεχνάς μέχρι και το όνομα σου ...
- theodorsalonika
- constadine
- figurehead4
- kataramenos5
Καλως τον Σωτηρη Σουρωτηρη
Με μπερδεψε λιγο με την προφορα του ονοματος στην αρχη
https://x.com/paokland4/status/1817867357374537978
δηλαδη αν ειναι Σ(ι)ορταϊρ ή Σορετιρε, οποτε τελικα αποφασισα να το ελληνοποιησω
Βλεπω ενα ταλεντο με ποδοσφαιρικα στοιχεια αντιστοιχα / παρομοια του Ντελια, οποτε οι ευχες μου ειναι να ευοδωθουν οι προσδοκιες π υπαρχουν
Με μπερδεψε λιγο με την προφορα του ονοματος στην αρχη
https://x.com/paokland4/status/1817867357374537978
δηλαδη αν ειναι Σ(ι)ορταϊρ ή Σορετιρε, οποτε τελικα αποφασισα να το ελληνοποιησω
Βλεπω ενα ταλεντο με ποδοσφαιρικα στοιχεια αντιστοιχα / παρομοια του Ντελια, οποτε οι ευχες μου ειναι να ευοδωθουν οι προσδοκιες π υπαρχουν
- O Teleutaios Savourai
Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι ειναι νηγιριανο ονομα το οποιο εγινε anglicised σε shoretire που φυσικα εχει συγκεκριμενο τροπο προφορας στην αγγλια και μοιαζει αγγλικο και το παιδι το ιδιο ακομα που ειναι και γεννημένο στην αγγλια δεν εχει αποφασισει ακομα αν να παει σε full anglicization or stick με το original νηγιριανο ονομα και προφορα...ας τον ρωτήσουν αν εχει κατασταλαξει τελικα.
Κατι το οποιο μπορει και να μη γινει ποτε. Εγω χρησημοποιω διαφορετικη "version" του μικρου μου σε διαφορετικες χωρες αναλωγα με το τι μπορουν να προφερουν καλυτερα
Κατι το οποιο μπορει και να μη γινει ποτε. Εγω χρησημοποιω διαφορετικη "version" του μικρου μου σε διαφορετικες χωρες αναλωγα με το τι μπορουν να προφερουν καλυτερα

- PAOKevolution