Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από joshua »

Ποιο ιστορικό ακριβως; Μια ρήξη χιαστου που πλέον για τους ποδοσφαιριστές ειναι ένας συνήθης τραυματισμος.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

ωραία μεταγραφική κουβέντα!
αν δεν υπάρξει σοβαρός τραυματισμός κι εγώ πιστεύω ότι όλοι οι νέοι θα δώσουν και θα αναβαθμίσουν το ρόστερ.
στοχευμένες κινήσεις, ποδοσφαιριστές με καλές χρονιές και μάλιστα πρόσφατες, ακόμη και πέρσι.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Οι μεταγραφές φέτος στα μάτια μου είναι τρομερά στοχευμένες και είναι ολοφάνερο ότι έγιναν με κριτήριο την πολύ μεγάλη αναβάθμιση του ρόστερ και χωρίς πίεση βιασύνης.
Αυτό που μου κάνει λίγο εντύπωση και θα άξιζε να ασχοληθεί ο ιστορικός του μέλλοντος είναι ότι η 1η επιλογή ήταν ο Μπρειθγουειτ.
Τι από όλα όσα ακολούθησαν δεν θα είχε γίνει αν ο Δανός είχε απαντήσει θετικά;
Γιατί όλες οι επιλογές ως τώρα μοιάζουν σαν νούμερα ένα στόχοι και όχι σαν εναλλακτικές που προέκυψαν μετά την άρνηση του Δανού
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
VfB v2 έγραψε:
Portable έγραψε:Sorry παίδες, ο ΠΑΟΚ κάνει ομάδα για να χτυπήσει και φέτος το πρωτάθλημα, δεν την κάνει για να μπει ομίλους!
Θα συμφωνήσω. Αλλιώς οι περιπτώσεις θα έκλειναν πολύ ποιο νωρίς ώστε να είναι απόλυτα έτοιμες να προσφέρουν στα προκριματικά. Και φυσικά θα έκλειναν ολα τα κενά.

Η αλήθεια ειναι ότι μπήκα και εγώ στο τρυπάκι να αγχωθώ θεωρώντας το αυριανό ματς παιχνίδι ζωής και θανάτου, ενω δεν είναι. Προφανώς η ομάδα θα κάνει τα πάντα για να μπει αλλα η στόχευση ήταν εξαρχής άλλη.
Πώς προκύπτει αυτό;
Μα το ανέφερα ήδη.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

nunies4 έγραψε:Οι μεταγραφές φέτος στα μάτια μου είναι τρομερά στοχευμένες και είναι ολοφάνερο ότι έγιναν με κριτήριο την πολύ μεγάλη αναβάθμιση του ρόστερ και χωρίς πίεση βιασύνης.
Αυτό που μου κάνει λίγο εντύπωση και θα άξιζε να ασχοληθεί ο ιστορικός του μέλλοντος είναι ότι η 1η επιλογή ήταν ο Μπρειθγουειτ.
Γιατί όλες οι επιλογές ως τώρα μοιάζουν σαν νούμερα ένα στόχοι και όχι σαν εναλλακτικές που προέκυψαν μετά την άρνηση του Δανού
Ο Δανός έχει πλούσια καριέρα και σταθερά καλές χρονιές μέχρι και φέτος, ανεξάρτητα αν άρεσε ή όχι σε κάποιους από εμάς εδώ. Ο Ρώσος έχει μόνο το πρωτάθλημά του, ούτε με την εθνική του δεν τον έχουμε δει.
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

Ο Shoretire πότε θα ανακοινωθεί;
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Ο Μπρέιθγουειτ ήταν επιλογή τύπου Τάισον ή Καγκάβα, ένας έμπειρος παικταράς που αν βρει κίνητρο φέρνει ποιότητα που αλλιώς δεν μπορείς να αγοράσεις. Καμία φορά βγαίνει, άλλες όχι. Για τέτοιου τύπου επιλογή ο Δανός ήταν σχετικά χαμηλού ρίσκου.

Με τον Τσάλοφ πάμε για μια επιλογή τύπου Ζίφκοβιτς ή Ντεσπόντοβ, ένα πολύ καλό παίκτη για το επίπεδο μας, σε καλή ηλικία, που μπορεί να είναι για χρόνια μαζί μας και να προσφέρει ή ακόμα και να πουληθεί με κέρδος.

Προτιμώ τον Τσάλοφ γιατί αυτοί οι παίκτες μπορούν να σε κρατήσουν σε σταθερό επίπεδο πρωταθλητισμού ότι κι αν συμβαίνει με τους βετεράνους ή τα πιτσιρίκια.

Αν δεν βγει παλτό βέβαια :lol:
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Εγώ χωρίς φυσικά να μπορώ να το αποδείξω λέω ότι 100% ο μπρειθγουειτ δεν ήταν πρώτη επιλογή, δεν ήταν καν δεύτερη.

Να περάσουμε αύριο, να έχουμε 4 ματς για να γράψουμε ιστορία η διαφορετικά 4 ματς για το αξιόλογο europa.

Φέτος δεν θέλει κανείς conference.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Miles έγραψε:
nunies4 έγραψε:Οι μεταγραφές φέτος στα μάτια μου είναι τρομερά στοχευμένες και είναι ολοφάνερο ότι έγιναν με κριτήριο την πολύ μεγάλη αναβάθμιση του ρόστερ και χωρίς πίεση βιασύνης.
Καλέ μου miles, εδώ θα διαφωνισω μαζί σου.
Εμείς θέλουμε σέντερ φορ, που θα βάζει την μπάλα στο πλεχτο, με απλές κινήσεις.
Τέτοιος δείχνει να είναι ο Ρωσος και όχι ο Δανός, που είναι κάτι σαν φορ, λίγο απ όλα, αλλά δεν τον λες κ γκολτζη.

Ο Δανός έχει πλούσια καριέρα και σταθερά καλές χρονιές μέχρι και φέτος, ανεξάρτητα αν άρεσε ή όχι σε κάποιους από εμάς εδώ. Ο Ρώσος έχει μόνο το πρωτάθλημά του, ούτε με την εθνική του δεν τον έχουμε δει.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Εγώ απλά προσπάθησα να εξηγήσω την απορία του nunies γιατί ο Δανός ήταν πρώτη επιλογή, δεν λέω αν κάνανε σωστά ή όχι.
Άβαταρ μέλους
val4

Δημοσίευση από val4 »

Μα αυτό λέει και ο nunies... , ότι δηλαδή οι επιλογές μας μέχρι τώρα μοιάζουν με νούμερο ένα στόχος...
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Οκ αλλά λες κ για τον Τσαλοφ, που εγώ τον θεωρώ πιο σέντερ φορ,από τον Δανο.
Πιο γκολτζη κι ας είναι κ πιο νεαρός.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

Jeremy4 έγραψε:Ο Shoretire πότε θα ανακοινωθεί;
μόλις ανακοινώθηκε
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »