Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Ποιο ιστορικό ακριβως; Μια ρήξη χιαστου που πλέον για τους ποδοσφαιριστές ειναι ένας συνήθης τραυματισμος.
ωραία μεταγραφική κουβέντα!
αν δεν υπάρξει σοβαρός τραυματισμός κι εγώ πιστεύω ότι όλοι οι νέοι θα δώσουν και θα αναβαθμίσουν το ρόστερ.
στοχευμένες κινήσεις, ποδοσφαιριστές με καλές χρονιές και μάλιστα πρόσφατες, ακόμη και πέρσι.
αν δεν υπάρξει σοβαρός τραυματισμός κι εγώ πιστεύω ότι όλοι οι νέοι θα δώσουν και θα αναβαθμίσουν το ρόστερ.
στοχευμένες κινήσεις, ποδοσφαιριστές με καλές χρονιές και μάλιστα πρόσφατες, ακόμη και πέρσι.
Οι μεταγραφές φέτος στα μάτια μου είναι τρομερά στοχευμένες και είναι ολοφάνερο ότι έγιναν με κριτήριο την πολύ μεγάλη αναβάθμιση του ρόστερ και χωρίς πίεση βιασύνης.
Αυτό που μου κάνει λίγο εντύπωση και θα άξιζε να ασχοληθεί ο ιστορικός του μέλλοντος είναι ότι η 1η επιλογή ήταν ο Μπρειθγουειτ.
Τι από όλα όσα ακολούθησαν δεν θα είχε γίνει αν ο Δανός είχε απαντήσει θετικά;
Γιατί όλες οι επιλογές ως τώρα μοιάζουν σαν νούμερα ένα στόχοι και όχι σαν εναλλακτικές που προέκυψαν μετά την άρνηση του Δανού
Αυτό που μου κάνει λίγο εντύπωση και θα άξιζε να ασχοληθεί ο ιστορικός του μέλλοντος είναι ότι η 1η επιλογή ήταν ο Μπρειθγουειτ.
Γιατί όλες οι επιλογές ως τώρα μοιάζουν σαν νούμερα ένα στόχοι και όχι σαν εναλλακτικές που προέκυψαν μετά την άρνηση του Δανού
Μα το ανέφερα ήδη.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πώς προκύπτει αυτό;VfB v2 έγραψε:Θα συμφωνήσω. Αλλιώς οι περιπτώσεις θα έκλειναν πολύ ποιο νωρίς ώστε να είναι απόλυτα έτοιμες να προσφέρουν στα προκριματικά. Και φυσικά θα έκλειναν ολα τα κενά.Portable έγραψε:Sorry παίδες, ο ΠΑΟΚ κάνει ομάδα για να χτυπήσει και φέτος το πρωτάθλημα, δεν την κάνει για να μπει ομίλους!
Η αλήθεια ειναι ότι μπήκα και εγώ στο τρυπάκι να αγχωθώ θεωρώντας το αυριανό ματς παιχνίδι ζωής και θανάτου, ενω δεν είναι. Προφανώς η ομάδα θα κάνει τα πάντα για να μπει αλλα η στόχευση ήταν εξαρχής άλλη.
Ο Δανός έχει πλούσια καριέρα και σταθερά καλές χρονιές μέχρι και φέτος, ανεξάρτητα αν άρεσε ή όχι σε κάποιους από εμάς εδώ. Ο Ρώσος έχει μόνο το πρωτάθλημά του, ούτε με την εθνική του δεν τον έχουμε δει.nunies4 έγραψε:Οι μεταγραφές φέτος στα μάτια μου είναι τρομερά στοχευμένες και είναι ολοφάνερο ότι έγιναν με κριτήριο την πολύ μεγάλη αναβάθμιση του ρόστερ και χωρίς πίεση βιασύνης.
Ο Μπρέιθγουειτ ήταν επιλογή τύπου Τάισον ή Καγκάβα, ένας έμπειρος παικταράς που αν βρει κίνητρο φέρνει ποιότητα που αλλιώς δεν μπορείς να αγοράσεις. Καμία φορά βγαίνει, άλλες όχι. Για τέτοιου τύπου επιλογή ο Δανός ήταν σχετικά χαμηλού ρίσκου.
Με τον Τσάλοφ πάμε για μια επιλογή τύπου Ζίφκοβιτς ή Ντεσπόντοβ, ένα πολύ καλό παίκτη για το επίπεδο μας, σε καλή ηλικία, που μπορεί να είναι για χρόνια μαζί μας και να προσφέρει ή ακόμα και να πουληθεί με κέρδος.
Προτιμώ τον Τσάλοφ γιατί αυτοί οι παίκτες μπορούν να σε κρατήσουν σε σταθερό επίπεδο πρωταθλητισμού ότι κι αν συμβαίνει με τους βετεράνους ή τα πιτσιρίκια.
Αν δεν βγει παλτό βέβαια
Με τον Τσάλοφ πάμε για μια επιλογή τύπου Ζίφκοβιτς ή Ντεσπόντοβ, ένα πολύ καλό παίκτη για το επίπεδο μας, σε καλή ηλικία, που μπορεί να είναι για χρόνια μαζί μας και να προσφέρει ή ακόμα και να πουληθεί με κέρδος.
Προτιμώ τον Τσάλοφ γιατί αυτοί οι παίκτες μπορούν να σε κρατήσουν σε σταθερό επίπεδο πρωταθλητισμού ότι κι αν συμβαίνει με τους βετεράνους ή τα πιτσιρίκια.
Αν δεν βγει παλτό βέβαια

Εγώ χωρίς φυσικά να μπορώ να το αποδείξω λέω ότι 100% ο μπρειθγουειτ δεν ήταν πρώτη επιλογή, δεν ήταν καν δεύτερη.
Να περάσουμε αύριο, να έχουμε 4 ματς για να γράψουμε ιστορία η διαφορετικά 4 ματς για το αξιόλογο europa.
Φέτος δεν θέλει κανείς conference.
Να περάσουμε αύριο, να έχουμε 4 ματς για να γράψουμε ιστορία η διαφορετικά 4 ματς για το αξιόλογο europa.
Φέτος δεν θέλει κανείς conference.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Miles έγραψε:Καλέ μου miles, εδώ θα διαφωνισω μαζί σου.nunies4 έγραψε:Οι μεταγραφές φέτος στα μάτια μου είναι τρομερά στοχευμένες και είναι ολοφάνερο ότι έγιναν με κριτήριο την πολύ μεγάλη αναβάθμιση του ρόστερ και χωρίς πίεση βιασύνης.
Εμείς θέλουμε σέντερ φορ, που θα βάζει την μπάλα στο πλεχτο, με απλές κινήσεις.
Τέτοιος δείχνει να είναι ο Ρωσος και όχι ο Δανός, που είναι κάτι σαν φορ, λίγο απ όλα, αλλά δεν τον λες κ γκολτζη.
Ο Δανός έχει πλούσια καριέρα και σταθερά καλές χρονιές μέχρι και φέτος, ανεξάρτητα αν άρεσε ή όχι σε κάποιους από εμάς εδώ. Ο Ρώσος έχει μόνο το πρωτάθλημά του, ούτε με την εθνική του δεν τον έχουμε δει.
Εγώ απλά προσπάθησα να εξηγήσω την απορία του nunies γιατί ο Δανός ήταν πρώτη επιλογή, δεν λέω αν κάνανε σωστά ή όχι.
Μα αυτό λέει και ο nunies... , ότι δηλαδή οι επιλογές μας μέχρι τώρα μοιάζουν με νούμερο ένα στόχος...
-
- Mr Ξερόλας 2019
Οκ αλλά λες κ για τον Τσαλοφ, που εγώ τον θεωρώ πιο σέντερ φορ,από τον Δανο.
Πιο γκολτζη κι ας είναι κ πιο νεαρός.
Πιο γκολτζη κι ας είναι κ πιο νεαρός.
μόλις ανακοινώθηκεJeremy4 έγραψε:Ο Shoretire πότε θα ανακοινωθεί;
- paokkerkir
- ΑποστόληςΑ