Αυτός είναι ζήτησε χαφ στα μαναντζερικά γραφεία η ΠΑΕ και άρχισαν να μας στέλνουν δείγματα....chri5ti9 έγραψε:Με πάσα επιφύλαξη , πριν από 25 λεπτά περίπου ενώ οδηγούσα είδα τον Νταντάς ,να βγαίνει από χαμηλό καμπριο bmw με ολλανδικές πινακίδες ,σε πάρκινγκ που βρίσκεται στην προέκταση της Μητροπόλεως.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ θυμάμαι και τους "Δεν ξανακράζω για τίποτα μετά από αυτό που ένιωσα, σε ευχαριστώ Ιβάν, σε ευχαριστώ Ραζβάν!" στις 19/05/2024, να κράζουν ήδη τον Ιούνιο.aivas19 έγραψε:Οπως ειπα, απευθυνομουν στο libero, καθε μερα λεγανε αυτο. Ειπες εσυ οτι ο Ιβαν ειναι αδιαφορος; Επισης, φτανει με το επιχειρημα «τρωγωμαστε τοτε θα τρωγωμαστε και τωρα». Σχολια για ενωμενοι και τετοια γινοντουσαν και οταν «ολα ηταν στραβα» και καποιοι συνιστουσαν ψυχραιμια και ακουγαν τα μυρια οσα. Στο κοντινο παρελθον δεν το τηρουσαν οι ιδιοι που τωρα λενε οτι πανε καλα τα πραματα μην γκρινιαζετε (οχι εσυ).gika έγραψε:Όλα αυτά τα "ομόρφα" είναι απόψεις κάποιων με τις οποίες έχεις κάθε δικαίωμα να διαφωνείς, αλλά όχι να τις ειρωνεύεσαι. Οι κανόνες του φόρουμ είναι ξεκάθαροι. Το δεν θέλουμε θλίμένους στη γιορτή μας είναι αμφίδρομο. Αν την μέρα που έρχονται στον ΠΑΟΚ ΤΤ, Τσάλοφ, το ταλεντάκι από την Αγγλία κτλ αυτό που έχεις να γράψεις είναι να να ειρωνευτείς κάτι που είπε κάποιος μήνες πριν, έχεις θέμα. Φιλικά πάντα. Τρωγώμαστε όταν κάτι στραβώνει, να τρωγώμαστε και τώρα; Ας απολαύσουμε την ομαδάρα μας ενωμένοι μια φορά!
Κάπως έτσι βγήκε και ο Κούλης μετά τους "Στείλε μου όταν φτάσεις, Τέμπη δεν ξεχνώ".
- Μπαρκαρούτσος
Μα γιατί θλιβερό; Αν γουστάρω, πάω και φτιάχνω φανέλα RONALDO 7 ή IBRAHIMOVIC 9 ή DE BRUYNE 10.vasgias έγραψε:Καλησπέρα. Το γνωρίζω αγαπητέ ότι στη boutique μπορεί ο οποιοσδήποτε να εκτυπώσει ό,τι θέλει. Επίσης γνωρίζω ότι υπάρχουν ήδη εκτυπωμένες φανέλες με ονομάτα ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ποδοσφαιριστών του ρόστερ 2024-2025. Το σχόλιο μου αφορά σε βίντεο που είδα από τον κύριο Τσακαλέα όσο έπινα τον πρωινό μου καφέ και αναφέρεται σε εκτύπωση φανέλας ποδοσφαιριστή ο οποίος ΔΕΝ έχει ανακοινωθείAigle_Noir έγραψε:Απίθανους ποιους εννοείς;!;vasgias έγραψε:Καλημέρα σε όλους. Ισχύει όντως ότι εκτύπωσαν ήδη φανέλες του Chalov με το 9 οι απίθανοι;;;;;![]()
Δεν το ξέρεις ότι στη φανέλα μπορεί ο οποιοσδήποτε να εκτυπώσει ό,τι θέλει; Πήγαινε αύριο και πάρε φανέλα με το 9 και όνομα Vasgias.. Αρκετά θλιβερό εάν ισχύει.
- Aigle_Noir
Κι εγώ αυτό δεν κατάλαβα...γιατί θλιβερό; Εννοείται ότι η ΠΑΕ δεν θα έχει βγάλει σειρά με τον Chalov πριν καν ανακοινωθεί.
- nikos_algio
UNPOPULAR OPINION (μπορεί και όχι)chri5ti9 έγραψε:Με πάσα επιφύλαξη , πριν από 25 λεπτά περίπου ενώ οδηγούσα είδα τον Νταντάς ,να βγαίνει από χαμηλό καμπριο bmw με ολλανδικές πινακίδες ,σε πάρκινγκ που βρίσκεται στην προέκταση της Μητροπόλεως.
Μια χαρά είναι ο Ντάντας για:
- το ροτέισον με τις ομάδες από τη θέση 6 και κάτω
- να μην δηλωθεί στην Ευρωπαϊκή λίστα
- συμβόλαιο μαξ 400 χιλιάδες
Για να έρχεται ο παίκτης έχει ήδη υπογράψει κ έχουν μπει ήδη τα λεφτά στην τσσκα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα αύριο. Από τη στιγμή που πλήρωσες τη ρήτρα δεν υπάρχει γυρισμός και αν δεν κάνω λάθος ο παίκτης θα έρθει δύο ώρες πριν τον αγώναcellophan έγραψε:Αυτό το βράδυ της Τετάρτης για την έλευση του Τσάλοφ, δηλαδή αφού έχει γίνει γνωστό το αποτέλεσμα του αγώνα, δε μου αρέσει καθόλου. Κατά τα άλλα συντάσσομαι με Joshua στο επίπεδο φόβου για τον αγώνα, καθώς 40 χρόνια κοντά στην ομάδα, έχουμε ζήσει τα χειρότερα.
Μοναδικό θετικό, πέρα από το πολύ μέτριο επίπεδο τους, η απουσία leader ή game changer. Όλοι βράζουν στον ίδιο κακοβρασμένο χυλό. Οπότε για να μας κερδίσουν θα πρέπει να κάνουν ένα τέλειο ομαδικά παιχνίδι. Πολύ λίγες πιθανότητες, αλλά.....
- WeWillRockYou
Στηρίζω απόλυτα το unpopular opinion για Νταντάς.
Ανάμεσα στον Πορτογάλο και στον συμπαθή Τσιγγάρα, προτιμώ τον πρώτο (στον ανάλογο ρόλο του 5ου-6ου χαφ).
Ανάμεσα στον Πορτογάλο και στον συμπαθή Τσιγγάρα, προτιμώ τον πρώτο (στον ανάλογο ρόλο του 5ου-6ου χαφ).
-
Mary Camara check
Tarik Tissoudali check
Fedor Chalov check
Shola Shoretire check
Αν ισχύει η πρόταση σε Marin θεωρώ ότι στα κοντά θα έχουμε ένα ακόμη check!
Αναμένουμε τέλος και την κατάληξη της υπόθεσης Meite που κάποια πουλάκια λένε ότι θα είναι η επόμενη άφιξη το ΣουΚου…
Το χρέος της η ομάδα και ο Ιβαν θα μας τρελάνει φέτος!!
Tarik Tissoudali check
Fedor Chalov check
Shola Shoretire check
Αν ισχύει η πρόταση σε Marin θεωρώ ότι στα κοντά θα έχουμε ένα ακόμη check!
Αναμένουμε τέλος και την κατάληξη της υπόθεσης Meite που κάποια πουλάκια λένε ότι θα είναι η επόμενη άφιξη το ΣουΚου…
ε τι πας καιθυμασε και εσυ.....εναι ετσι και αλλιως τοσο μακρινη αυτη η ημερομηνια....19/05/2024.....Μπαρκαρούτσος έγραψε:Εγώ θυμάμαι και τους "Δεν ξανακράζω για τίποτα μετά από αυτό που ένιωσα, σε ευχαριστώ Ιβάν, σε ευχαριστώ Ραζβάν!" στις 19/05/2024, να κράζουν ήδη τον Ιούνιο.aivas19 έγραψε:Οπως ειπα, απευθυνομουν στο libero, καθε μερα λεγανε αυτο. Ειπες εσυ οτι ο Ιβαν ειναι αδιαφορος; Επισης, φτανει με το επιχειρημα «τρωγωμαστε τοτε θα τρωγωμαστε και τωρα». Σχολια για ενωμενοι και τετοια γινοντουσαν και οταν «ολα ηταν στραβα» και καποιοι συνιστουσαν ψυχραιμια και ακουγαν τα μυρια οσα. Στο κοντινο παρελθον δεν το τηρουσαν οι ιδιοι που τωρα λενε οτι πανε καλα τα πραματα μην γκρινιαζετε (οχι εσυ).gika έγραψε:Όλα αυτά τα "ομόρφα" είναι απόψεις κάποιων με τις οποίες έχεις κάθε δικαίωμα να διαφωνείς, αλλά όχι να τις ειρωνεύεσαι. Οι κανόνες του φόρουμ είναι ξεκάθαροι. Το δεν θέλουμε θλίμένους στη γιορτή μας είναι αμφίδρομο. Αν την μέρα που έρχονται στον ΠΑΟΚ ΤΤ, Τσάλοφ, το ταλεντάκι από την Αγγλία κτλ αυτό που έχεις να γράψεις είναι να να ειρωνευτείς κάτι που είπε κάποιος μήνες πριν, έχεις θέμα. Φιλικά πάντα. Τρωγώμαστε όταν κάτι στραβώνει, να τρωγώμαστε και τώρα; Ας απολαύσουμε την ομαδάρα μας ενωμένοι μια φορά!
Κάπως έτσι βγήκε και ο Κούλης μετά τους "Στείλε μου όταν φτάσεις, Τέμπη δεν ξεχνώ".
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μα γιατί θλιβερό; Αν γουστάρω, πάω και φτιάχνω φανέλα RONALDO 7 ή IBRAHIMOVIC 9 ή DE BRUYNE 10.
Ωραία πάμε πάλι. Εγώ κατάλαβα ότι τις έβγαλε η ΠΑΕ - εξού και το σχόλιό μου. Εάν δεν ισχύει κάτι τέτοιο (που προφανώς ΚΑΙ ΔΕΝ θα ισχύει) μια χαρά και πάμε παρακάτω.Aigle_Noir έγραψε:Κι εγώ αυτό δεν κατάλαβα...γιατί θλιβερό; Εννοείται ότι η ΠΑΕ δεν θα έχει βγάλει σειρά με τον Chalov πριν καν ανακοινωθεί.
- sourmenetes
- Moderator
Βρε θα μας φάτε με τον ασύρματο σας..Dimitris_L4 έγραψε:Αυριο θα ειναι η πρωτη διαμονη του ΠΟΥΤΣΑλοφ στη μαγευτικη συμπρωτευουσα..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Kabamaru11
makispaspartou έγραψε: Αναμένουμε τέλος και την κατάληξη της υπόθεσης Meite που κάποια πουλάκια λένε ότι θα είναι η επόμενη άφιξη το ΣουΚου…
Ποια πουλακια το λενε;Μακαρι θα πω,αλλα δεν το πολυπιστευω.
αφηστε ρε τον μειτε να κανει διακοπες , παρτε εναν κανονικο παικτη με ορεξη και φυσικη κατασταση να παιξει αμεσα και μειτε απο 28 αυγουστου και μετα.. δανεικος.. θα ειναι ετοιμος τον νοεμβριο στα κρισιμα παιχνιδια
- Dimitris_L4
Το θηριο περιμενω...sourmenetes έγραψε:Βρε θα μας φάτε με τον ασύρματο σας..Dimitris_L4 έγραψε:Αυριο θα ειναι η πρωτη διαμονη του ΠΟΥΤΣΑλοφ στη μαγευτικη συμπρωτευουσα..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk