Να προσθέσω επίσης ότι, με δεδομένο ότι το βασικό ατού της ομάδας είναι το οικογενειακό κλίμα που βασίζεται στην ομοιογένεια, η έλευση τόσο πολλών μη γηγενώς εκπαιδευμένων ποδοσφαιριστων θα δημιουργήσει ζήτημα με το ποιοι θα μπουν στη λίστα Α της UEFA, όπου χωράνε μέχρι 17 τέτοιοι.DamoN έγραψε:Γιατί ΠΑΟΚ είσαι ! Έχω το ίδιο συναίσθημα. Επίσης αυτό που γίνεται μπροστά επειδή παραείναι ονειρεμένο( πλην μουργκ που δεν μ χαλάει για ροτεισιον όλοι οι άλλοι μου σηκώνουν το ηθικό απίστευτα) άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια για Ντελια .joshua έγραψε:Εγω γιατι με τοση χαρα μαζεμενη λογω μεταγραφων εχω χεστει πανω μου για το αυριανο παιχνιδι?
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
8 και κάτι είναι ντάλα μέρα.Athalos έγραψε:Αυριο βραδυ ο Τσαλοφ Θεσσαλονικη μεσω Κωνσταντινουπολης,επισημα απο την ΠΑΕ
Βράδυ θα φτάσει αν έχει καθυστέρηση

Που είναι πιθανόν. Αλλά θα προλάβει να δει το ματς
Sent from my iPhone using Tapatalk
“Από την πλευρά του, ο Δικέφαλος θα βάλει βαθιά το χέρι καθώς του δίνει 1.3 εκατ. ευρώ συν 300.000 σε μπόνους και φυσικά την προοπτική της συμμετοχής σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις που ήταν το μεγάλο δέλεαρ για τον παίκτη”
3 μυρια κασερι και 1.6 για φορ ο «αδιαφορος»
3 μυρια κασερι και 1.6 για φορ ο «αδιαφορος»
Όπως ο Joelinton στη Newcastle που έγινε το καλύτερο box2box στην Πρέμιερ.Gospi έγραψε:Θα παιξει ο Σαματταρος στα χαφ! Μι χαρα κορμι μια χαρα τεχνικη. Ταμαμ ειναι.
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Γιατί δεν εμπιστεύεσαι τους Τσιγγάρα και Ozdoev.joshua έγραψε:Εγω γιατι με τοση χαρα μαζεμενη λογω μεταγραφων εχω χεστει πανω μου για το αυριανο παιχνιδι?
Φτάνει βρε με την ειρωνία προς άλλα μέλη ακόμα και στις χαρές μας.aivas19 έγραψε:3 μυρια κασερι και 1.6 για φορ ο «αδιαφορος»
Θα σου απαντούσε ο Dim αν ήταν εδώ ότι βάζελος και γαύρος δίνουν τα διπλά στα μεγάλα τους συμβόλαια και θα γινόσασταν κώλος.

Фёдор Чалов
Fedor Chalov
Φιόντορ Τσάλοφ
Ή απλά Θοδωρής Τσάκαλος σαλονικιωτικα
Sent from my iPad using Tapatalk
Fedor Chalov
Φιόντορ Τσάλοφ
gika καμια ειρωνια προς αλλα μελη. Στο libero απευθυνομαι.gika έγραψε:Φτάνει βρε με την ειρωνία προς άλλα μέλη ακόμα και στις χαρές μας.aivas19 έγραψε:3 μυρια κασερι και 1.6 για φορ ο «αδιαφορος»
Θα σου απαντούσε ο Dim αν ήταν εδώ ότι βάζελος και γαύρος δίνουν τα διπλά στα μεγάλα τους συμβόλαια και θα γινόσασταν κώλος.
Αγαπαμε Dim σαφώς [FACE WITH TEARS OF JOY]
Τι εννοεις φτάνει με την ειρωνία. Αν δεν γράφονταν μέσα εδώ όλα αυτά τα όμορφα θα ξυπνούσε ένα πρωί και θα έκανε αυτό το σχόλιο;
Όταν θα γράφουν για αδιαφορίες, 4ες θεσεις,κλειστά φώτα , ρευστότητες και τέτοια μια χαρά θα τα ακούνε.
Τώρα βέβαια που γίνονται τα μπαμ το εν πίσω από το άλλο με το ζόρι γράφουμε 2-3 σελίδες. Όταν Αργούμε όμως έχει 20 σελίδες εύκολα για μελέτη
Όταν θα γράφουν για αδιαφορίες, 4ες θεσεις,κλειστά φώτα , ρευστότητες και τέτοια μια χαρά θα τα ακούνε.
Τώρα βέβαια που γίνονται τα μπαμ το εν πίσω από το άλλο με το ζόρι γράφουμε 2-3 σελίδες. Όταν Αργούμε όμως έχει 20 σελίδες εύκολα για μελέτη
Όλα αυτά τα "ομόρφα" είναι απόψεις κάποιων με τις οποίες έχεις κάθε δικαίωμα να διαφωνείς, αλλά όχι να τις ειρωνεύεσαι. Οι κανόνες του φόρουμ είναι ξεκάθαροι. Το δεν θέλουμε θλίμένους στη γιορτή μας είναι αμφίδρομο. Αν την μέρα που έρχονται στον ΠΑΟΚ ΤΤ, Τσάλοφ, το ταλεντάκι από την Αγγλία κτλ αυτό που έχεις να γράψεις είναι να να ειρωνευτείς κάτι που είπε κάποιος μήνες πριν, έχεις θέμα. Φιλικά πάντα. Τρωγώμαστε όταν κάτι στραβώνει, να τρωγώμαστε και τώρα; Ας απολαύσουμε την ομαδάρα μας ενωμένοι μια φορά!
Συμφωνώ αλλά δεν τρωγόμαστε όταν κάτι στραβώνει αλλά όταν κάτι νομίζουμε ότι στραβώνει γιατί είτε δεν έχουμε υπομονή είτε για κάποιες εξαιρέσεις θελουμε να στραβωσει για να γράψουμε τα κλασσικά που είναι ρητορική αλλόθρησκων. Όποτε φιλικά υπομονή και πίστη στην ομαδάρα μας. Ζούμε τα καλύτερα χρόνια και η μιρλα δεν έχει θέση
-
- Mr Ξερόλας 2019
pilotos έγραψε:Фёдор Чалов
Fedor Chalov
Φιόντορ Τσάλοφ
Το σωστό θα ήταν Θοδωρής Τσακαλιδης
Με ποντιακό επίθετο.
Οπως ειπα, απευθυνομουν στο libero, καθε μερα λεγανε αυτο. Ειπες εσυ οτι ο Ιβαν ειναι αδιαφορος; Επισης, φτανει με το επιχειρημα «τρωγωμαστε τοτε θα τρωγωμαστε και τωρα». Σχολια για ενωμενοι και τετοια γινοντουσαν και οταν «ολα ηταν στραβα» και καποιοι συνιστουσαν ψυχραιμια και ακουγαν τα μυρια οσα. Στο κοντινο παρελθον δεν το τηρουσαν οι ιδιοι που τωρα λενε οτι πανε καλα τα πραματα μην γκρινιαζετε (οχι εσυ).gika έγραψε:Όλα αυτά τα "ομόρφα" είναι απόψεις κάποιων με τις οποίες έχεις κάθε δικαίωμα να διαφωνείς, αλλά όχι να τις ειρωνεύεσαι. Οι κανόνες του φόρουμ είναι ξεκάθαροι. Το δεν θέλουμε θλίμένους στη γιορτή μας είναι αμφίδρομο. Αν την μέρα που έρχονται στον ΠΑΟΚ ΤΤ, Τσάλοφ, το ταλεντάκι από την Αγγλία κτλ αυτό που έχεις να γράψεις είναι να να ειρωνευτείς κάτι που είπε κάποιος μήνες πριν, έχεις θέμα. Φιλικά πάντα. Τρωγώμαστε όταν κάτι στραβώνει, να τρωγώμαστε και τώρα; Ας απολαύσουμε την ομαδάρα μας ενωμένοι μια φορά!