Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
-
- Μπαρκαρούτσος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Мир έγραψε:Ξέρουμε πότε έρχεται ο Θεόδωρος;
Ο Καρυπίδης; Εδώ είναι.
Κάτι άλλοι είναι εξαφανισμένοι και διοικούν μέσω Skype.
- kataramenos5
Εγω γιατι φοβαμαι οτι θα μας βγει...αφανας?obanebane έγραψε:Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω ένα προαίσθημα οτι αυτό το παιδάκι θα κάνει παπάδες στον ΠΑΟΚ.
maceio έγραψε:οι Ρώσοι τον πρόφεραν πάντως Τσάλαβ(φ)
Πράγματι στη γλώσσα των Ρώσων, το γράμμα "ο" προφέρεται σαν "α" όταν δε τονίζεται και σαν "ο" όταν τονίζεται εκεί η λέξη.
Στην προκειμένη περίπτωση το Чалов μπορεί να προφέρεται ως Τσαλόφ ή Τσάλαφ, ανάλογα τον τονισμό.
Μην παρασύρεσαι βρε από μαθητές του Αποστόλη!theo-drama έγραψε:tad έγραψε:Δεν καταλαβαίνω γιατί χαιρόσαστε τόσο πολύ ... αυτός ο πιτσιρικάς που είναι ξεκάθαρα λαχείο ...έχει πολλά ψωμιά να φάει για να παίξει στον μεγάλο ΠΑΟΚ ... ο Γκούμας βάζω στοίχημα είναι καλύτερος ...
καταρχήν για να σας το αποδείξω, αυτό το αγγλονιγηριανό φλωράκι, κατεβαίνει το αεροπλάνο και μας παρουσιάζεται με Louy Vouiton τσάντες των 30 πλας χιλιάδων ευρώ ...
κάτσε ρε φλώρε ... ακόμα δεν έχεις παίξει μπάλα και μας το παίζεις μπρουκλης ?
δηλαδή εσείς τώρα θέλετε να μου αποδείξετε ότι ταλέντο της πιο φλώρικης ομάδας του πλανήτη, των νεόπλουτων της Αγγλίας θα παίξει μπάλα στον μεγάλο ΠΑΟΚ στα τσιμέντα της Τούμπας ... με λουί τσάντες ...
άντε ρε από εδώ να ούμε
Αυτά να τα πεις στον miles, ο οποίος δεν τα πιστεύει.
Εξού κ το θέατρο των ονείρων,μας το έκανε σκληροπυρηνικη έδρα.
Ο Θεόδωρος ποτέ έρχεται,μάθαμε.
Θα τον κάνω ΠΟΥΛΕΝ μου.
Μόλις προσαρμοστεί το Αγγλάκι θα τρίβουμε τα μάτια μας. 4 μὐρια χρηματιστηριακή αξία και διεθνής σε όλες τις μικρές Εθνικές Ομάδες της χώρας του. Δεν είναι ούτε Ρικάρντο ούτε Κουαλιάτα μιλάμε για άλλο επίπεδο.
Και φαίνεται ότι πιστεύει στην αξία του αφου αρνήθηκε την σιγουριά ενός δανεισμού στην championship.
Και φαίνεται ότι πιστεύει στην αξία του αφου αρνήθηκε την σιγουριά ενός δανεισμού στην championship.
Ο πιτσιρικας απο τη Μαν Γιου εχει φοβερα ποδοσφαιρικα στοιχεια
Ακομα δεν εχω καταλαβει πως εφυγε απο εκει, για να ερθει εδω κ πως δεν τον αρπαξε καποιο αλλο κλαμπ
Ειναι κατι π μου προκαλει εντυπωση, αλλα κ επιφυλαξεις
Παντως σε οσα βιντεο τον ειδα, μου αρεσε πολυ επιθετικα - παραγωγικα
Θελω ομως να τον δω, αν μπορει να ανταπεξελθει σε σκληρο παιχνιδι κ αν μαρκαρει αποτελεσματικα
Ακομα δεν εχω καταλαβει πως εφυγε απο εκει, για να ερθει εδω κ πως δεν τον αρπαξε καποιο αλλο κλαμπ
Ειναι κατι π μου προκαλει εντυπωση, αλλα κ επιφυλαξεις
Παντως σε οσα βιντεο τον ειδα, μου αρεσε πολυ επιθετικα - παραγωγικα
Θελω ομως να τον δω, αν μπορει να ανταπεξελθει σε σκληρο παιχνιδι κ αν μαρκαρει αποτελεσματικα
- Μπαρκαρούτσος
Πολλή ησυχία ρε παιδιά.
Καλά είναι ο ΠΑΟΚ;
Καλά είναι η διοίκησή του;
Καλά είναι ο ΠΑΟΚ;
Αν εξαιρέσεις ότι,σύμφωνα με τα πεπραγμενα Λουτσεσκου,θα παίξουμε όλα τα προκριματικά με Οζντοεφ-Σβαμπ με 25λεπτο γκεστ σταρ Καμαρα,και μοναδικό φορ Μπραντον + έναν αβολίδωτο,όλα καλά.
Απ ότι φαίνεται,την 1η Σεπτέμβρη το ρόστερ θα θυμίζει ένα σουπερκαρ που στους κρισιμους προκριματικους αγώνες κατέβηκε με φθαρμενα ελαστικά.Ελπιζουμε και ευχόμαστε ολα να πάνε καλά και να δούμε την ασπρόμαυρη καρό σημαία.
Απ ότι φαίνεται,την 1η Σεπτέμβρη το ρόστερ θα θυμίζει ένα σουπερκαρ που στους κρισιμους προκριματικους αγώνες κατέβηκε με φθαρμενα ελαστικά.Ελπιζουμε και ευχόμαστε ολα να πάνε καλά και να δούμε την ασπρόμαυρη καρό σημαία.
- AlxNeapoli1
- AlxNeapoli1
Αντε ρε, ξυπνηστε μην ειστε "μ@λακες"Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πολλή ησυχία ρε παιδιά.
Καλά είναι ο ΠΑΟΚ;
- navigator11
ΠΑΟΚ κάποτε. Πλέον το έχει γυρίσει σε ... ΚΤΕΟ.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πολλή ησυχία ρε παιδιά.
Καλά είναι ο ΠΑΟΚ;