Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Maezono Masakiyo

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

Έφτασε ο Speed
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Αφαναααααααααα
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Ποιος ήρθε??τον Σισέ είδα εγώ...δικός μας είναι αυτός??

Με μπλούζα ΠΑΟΚ ηταν
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Το Αγγλακι ο Σορετίρε
Athalos

Δημοσίευση από Athalos »

Τον πιστευω πολυ τον Σορετιρε,ορεξατος μου φανηκε.Πολυ θετικο οτι απο μονος του ζητησε να ερθει νωριτερα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω ένα προαίσθημα οτι αυτό το παιδάκι θα κάνει παπάδες στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Sera4 έγραψε:Αν καταφέρουμε και φέρουμε και τον Μειτέ στο τέλος του καλοκαιριού τζάμπα και έχοντας μπει και στους ομίλους, θα μιλάμε για το απόλυτο moneyball :lol:

Μέχρι τότε, θεωρώ πολύ πιο κομβική την κίνηση Μαρίν, την οποία και επιθυμώ διακαώς.

Ο Μειτέ μπορεί να πάρει τη θέση του Οζντόεφ σαν κερασάκι.

Πάντως πριν κλείσει ο Ιούλης, η ΠΑΕ φαίνεται να κλείνει πολλά στόματα -ας το πω ευγενικά- γκρινιάρηδων.
Στο τέλος του καλοκαιριού δεν είναι χαζός να φύγει ο Οζντοεφ να μείνει χωρίς ομάδα (που να του δίνει και όσα του δίνουμε)
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Μου αρέσουν πολύ τέτοιες κινήσεις ταλέντων. Καλή και η διάρκεια συμβολαίου τα 4 έτη, ως ελεύθερος.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Ο Οζντόεφ με τον Τσάλωφ ίσως ανέβει ψυχολογικά. Ο ένας να βοηθάει τον άλλον στο να μπουν στο κλίμα.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Tolaros έγραψε:
Sera4 έγραψε:Αν καταφέρουμε και φέρουμε και τον Μειτέ στο τέλος του καλοκαιριού τζάμπα και έχοντας μπει και στους ομίλους, θα μιλάμε για το απόλυτο moneyball :lol:

Μέχρι τότε, θεωρώ πολύ πιο κομβική την κίνηση Μαρίν, την οποία και επιθυμώ διακαώς.

Ο Μειτέ μπορεί να πάρει τη θέση του Οζντόεφ σαν κερασάκι.

Πάντως πριν κλείσει ο Ιούλης, η ΠΑΕ φαίνεται να κλείνει πολλά στόματα -ας το πω ευγενικά- γκρινιάρηδων.
Στο τέλος του καλοκαιριού δεν είναι χαζός να φύγει ο Οζντοεφ να μείνει χωρίς ομάδα (που να του δίνει και όσα του δίνουμε)

Εγώ πάλι ψήνομαι ,για 6 χαφ φέτος.
Ψήνομαι
1. Και να έρθει ο Μαριν,τον οποίο θεωρώ πολύ καλή μεταγραφη,την οποία χρειαζομαστε,η οποία έχει χαρακτηριστικά,που δεν έχουμε στην ομάδα.

2. Και να μείνουν οι Τσιγγαρας(λόγω
Ευρώπηςς),Οζντόεφ(λόγω γλώσσας κ παρέας του Θόδωρου Τσαλοφ,όπως κ γρηγόρης προσαρμογής του) και φυσικά οι υπογράφοντες το καλοκαίρι Καμάρα -Σβαμπ.

3. Και ψήνομαι πάρα πολύ,να τεθεί 31 Αυγούστου ,ο ΜΕΙΤΑΡΟΣ.

Από εκεί κ μετά δεν θέλω τίποτα άλλο.

Οι αναβαθμίσεις,ας γίνουν το Επόμενο Καλοκαίρι,που τελειώνουν τα συμβόλαια των παικτών,των οποίων θα γίνουν με αναβαθμίσεις.

Αναγκαία αποχώρηση του Σαματα.

ΟΝ Τοπικ.

Αυτός ο Νιγηριανοεγγλεζος προβλέπω λαχειακι καλό,με τακτική προσήλωση στα θέλω της ομάδας κ του προπονητή,τον βλέπω προς τέλη Φθινοπώρου,να ανοίγει το ταλέντο του.
Οικοιοθελως ότι ήρθε,θετικό δείγμα
Μπισερβιαζει επικυνδινα

Από κοντά θα τον πάρει ο Τάισον κλπ παλιοί,να του εμφυτεύσουν το μικρόβιο του ΠΑΟΚ.
Τα υπόλοιπα οι οπαδοί,εντός του ΝΑΟΥ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Τρί 30 Ιούλ 2024, 07:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Δεν καταλαβαίνω γιατί χαιρόσαστε τόσο πολύ ... αυτός ο πιτσιρικάς που είναι ξεκάθαρα λαχείο ...έχει πολλά ψωμιά να φάει για να παίξει στον μεγάλο ΠΑΟΚ ... ο Γκούμας βάζω στοίχημα είναι καλύτερος ...

καταρχήν για να σας το αποδείξω, αυτό το αγγλονιγηριανό φλωράκι, κατεβαίνει το αεροπλάνο και μας παρουσιάζεται με Louy Vouiton τσάντες των 30 πλας χιλιάδων ευρώ ...

κάτσε ρε φλώρε ... ακόμα δεν έχεις παίξει μπάλα και μας το παίζεις μπρουκλης ?

δηλαδή εσείς τώρα θέλετε να μου αποδείξετε ότι ταλέντο της πιο φλώρικης ομάδας του πλανήτη, των νεόπλουτων της Αγγλίας θα παίξει μπάλα στον μεγάλο ΠΑΟΚ στα τσιμέντα της Τούμπας ... με λουί τσάντες ...

άντε ρε από εδώ να ούμε
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

+1926 ^4
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

tad έγραψε:Δεν καταλαβαίνω γιατί χαιρόσαστε τόσο πολύ ... αυτός ο πιτσιρικάς που είναι ξεκάθαρα λαχείο ...έχει πολλά ψωμιά να φάει για να παίξει στον μεγάλο ΠΑΟΚ ... ο Γκούμας βάζω στοίχημα είναι καλύτερος ...

καταρχήν για να σας το αποδείξω, αυτό το αγγλονιγηριανό φλωράκι, κατεβαίνει το αεροπλάνο και μας παρουσιάζεται με Louy Vouiton τσάντες των 30 πλας χιλιάδων ευρώ ...

δηλαδή εσείς τώρα θέλετε να μου αποδείξετε ότι ταλέντο της πιο φλώρικης ομάδας του πλανήτη, των νεόπλουτων της Αγγλίας θα παίξει μπάλα στον μεγάλο ΠΑΟΚ στα τσιμέντα της Τούμπας ... με λουί τσάντες ...

άντε ρε από εδώ να ούμε
:lol: :lol: :lol: :lol:
σ' αγαπάω ρε τρελέ
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εντάξει, έχουμε ξεφύγει τελείως πλέον
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

tad έγραψε:Δεν καταλαβαίνω γιατί χαιρόσαστε τόσο πολύ ... αυτός ο πιτσιρικάς που είναι ξεκάθαρα λαχείο ...έχει πολλά ψωμιά να φάει για να παίξει στον μεγάλο ΠΑΟΚ ... ο Γκούμας βάζω στοίχημα είναι καλύτερος ...

άντε ρε από εδώ να ούμε

Αυτά να τα πεις στον miles, ο οποίος δεν τα πιστεύει.
Εξού κ το θέατρο των ονείρων,μας το έκανε σκληροπυρηνικη έδρα.

Ο Θεόδωρος ποτέ έρχεται,μάθαμε.
Θα τον κάνω ΠΟΥΛΕΝ μου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”