Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
έτσι όπως κυλά η μεταγραφική περίοδος για την ομάδα μας, είμαι πεπεισμένος ότι ο μεϊτέ θα είναι ο κεντρικός μας.
Να τον "βαφτισει" ο Αγγελος.Α. Σωτηρη η Σωτηρακη να τελιωνουμε ?Daskalos_4 έγραψε:Σιγα μην ειναι και ΣουρωτιρεSpecial 4 έγραψε:Στα βιντεακια στο yt αλλος τον λεει Σιορταϊρ, αλλος Σιορτιρε κ τα δικα μας τα σαϊνια αρχισαν σημερα να τον γραφουν ολοι μαζι συσσωμοι ΣορετιρεΑποστόληςΑ έγραψε:Η λέξη Shoretire είναι 100% Αγγλική. Αν ο παίκτης στη Νιγηρία λέγεται όντως Σορετίρε δεν νομίζω να ακολουθούσε h μετά το S.
Παλι καλα π δεν τον εγραψαν κ Ολετιρε
Ας τον ρωτησουν πως προφερεται οταν ερθει
Εμενα παντως αγγλικης προελευσης μου φαινεται το επωνυμο κ οχι νιγηριανης για να προφερονται ολες οι συλλαβες
Λεπτομερειες αλλα okΤζιμανια οχι αστεια!
-
Ο Τσορμπα λεει υπάρχει οριστική συμφωνία με τσαλοφ και εγγράφως πλέον. Το μόνο που απομένει είναι η καταβολή της ρήτρας
Πάνω σε αυτό να πω πως ενώ πάντα υπάρχει δίκαια κριτική,και από μένα, εδώ είχαμε ένα παράλογο,παιδιά εδώ μέσα να χαλάνε την ψυχολογία τους για μια ολόκληρη εβδομάδα για ένα θέμα που είναι 99.5% κλεισμένο εδώ και 1 εβδομάδα γιατί έκανε δηλώσεις ο σελουκ και ο κάθε παλαίμαχος της τσσκα.
Καλώς να ορίσει!
Νομίζω οτι πρέπει να τον ρωτήσουν πως θέλει να προφέρουν το όνομά του, Σορετίρε, ή με Αγγλική προφορά, Σσσιορταϊρ.
Αν και όπως ανέφεραν τα παίδιά πιο πάνω, οι Έλληνες σπίκερ θα τον βαφτίζουν Σουρωτήρι, Σουρωτή κλπ.
Οπως τόσους και τόσους
Είχαμε καμία εξέλιξη με Χάφ? Ο Τσάλοφ πότε αναμένεται?
Νομίζω οτι πρέπει να τον ρωτήσουν πως θέλει να προφέρουν το όνομά του, Σορετίρε, ή με Αγγλική προφορά, Σσσιορταϊρ.
Αν και όπως ανέφεραν τα παίδιά πιο πάνω, οι Έλληνες σπίκερ θα τον βαφτίζουν Σουρωτήρι, Σουρωτή κλπ.
Οπως τόσους και τόσους

Οι δικοί μας πάντως στο West Yorkshire τον λένε πάντω Σορτεερ. Αλλά αφού βγήκε ο ίδιος ο Ολε Γκούναρ και το είπε σωστά τότε οφείλουμε να το σεβαστούμεAeon έγραψε:Καλώς να ορίσει!
Οπως τόσους και τόσους![]()
![]()
![]()

- loukas karadimos
ονειρωξη ειναι να εχεις προπονητη τον Λουτσεσκου και να του δινεις οσα χρειαζεται
ο καλυτερος προπονητης στην χωρα, μακραν του δευτερου φαινεται οτι φετος θα εχει υπεροπλια, και την απαραιτητη πλεον εμπειρια να την διαχειριστει
ευχομαι να ερθει ο Μειτε ΚΑΙ ο Μαριν, και να αντικατασταθει ο Γουιλιαμ στα στοπερ με κατι πιο αναλαφρο και αξιοπιστο. οχι για κανεναν αλλο λογο, απλα για να ειναι η ομαδα πιο προβλεψιμη στις αντιδρασεις της υπο πιεση, συνθηκη που της ταιριαζει
για αρχη, την μπανια λουκα να περασω!!!
ο καλυτερος προπονητης στην χωρα, μακραν του δευτερου φαινεται οτι φετος θα εχει υπεροπλια, και την απαραιτητη πλεον εμπειρια να την διαχειριστει
ευχομαι να ερθει ο Μειτε ΚΑΙ ο Μαριν, και να αντικατασταθει ο Γουιλιαμ στα στοπερ με κατι πιο αναλαφρο και αξιοπιστο. οχι για κανεναν αλλο λογο, απλα για να ειναι η ομαδα πιο προβλεψιμη στις αντιδρασεις της υπο πιεση, συνθηκη που της ταιριαζει
για αρχη, την μπανια λουκα να περασω!!!
Είναι ίσως η καλύτερη μεταγραφική περίοδος που θυμάμαι στον ΠΑΟΚ. Μακάρι να κλείσει του Τσαλοφ άμεσα. Μακάρι να βρεθεί τρόπος να έρθει και ο Μειτε. Μακάρι να μπούμε για πρώτη φορά ΤσουΛου, μας αξίζει. Και αν μπούμε μακάρι να δούμε αναβαθμίσεις/αντικαταστατες των Οζντοεφ/Εκονγκ/Οτο ή Ράφα.
Τι καταθλιψη ειναι αυτη; Θα μπει δηλαδη ο Αυγουστος με μονο ενα κενο;
Σε αντιθεση με τον Αποστολη θα πω ΟΧΙ ΧΑΦ πριν τον Αυγουστο!!! Αφηστε μας κατι να ασχολουμαστε.
Σε αντιθεση με τον Αποστολη θα πω ΟΧΙ ΧΑΦ πριν τον Αυγουστο!!! Αφηστε μας κατι να ασχολουμαστε.
Δεν είναι περίεργο που το τοπικ έχει περισσότερη κίνηση όταν δε γίνονται μεταγραφές, παρά όταν γίνονται;
Δεν νομίζω , είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι η αρνητική είδηση προκαλεί μεγαλύτερη ενδιαφέρον για τον μέσο άνθρωπο.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μπα προσωρινο είναι αυτό.
Και όταν με το καλό κλείσει και ο χαφ, θα αρχίσει γκρίνια για τον 2ο αριστερο Μπακ
Και όταν με το καλό κλείσει και ο χαφ, θα αρχίσει γκρίνια για τον 2ο αριστερο Μπακ
- loukas karadimos
-
- Mr Ξερόλας 2019
Mitsospaoki4 έγραψε:Μπα προσωρινο είναι αυτό.
Κ μετά γιατί αργήσαμε κ δεν αντικαταστήσαμε τον Ενγκογκ
Κ μετά τον Νασμπεργκ
Κ μετά τον Οττο
Κ μετά τον Μπραντον