Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
delos15

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από delos15 »

Metagrafakias έγραψε:Δεν φερνει και το φιλαρακι του μαζι ετσι οπως θα ερχεται ο Σορετιρε…
https://www.transfermarkt.com/brandon-w ... ler/507700
:shock:
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Εγραψε ο Μεταγραφακιας για Brandon Williams, εγραψε ο Κυρι οτι μιλαμε με αριστερο μπακ.
Βρε λες να παρουμε αυτον που παραγκωνισε τον Γιαννουλη στη Νοριτς. Βρε λες;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Για όλες τις θέσεις βγαίνουν ειδήσεις πλην του 6ριου.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ε ναι θα τρελαθουμε τωρα, κλεινουμε ολα τα κενα εκτος απο αυτο. Βγηκε βεβαια για Μαριν
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Απο περυσι που ο Ραζβαν βρηκε τον τροπο να κερδιζει τον Αλμευδα με αυτο το αμεσο ποδοσφαιρο, το γρηγορο το οχι πολλων κατοχων, μου μοιαζει σαν να αλλαξε και η φιλοσοφια του. Κατι που δειχνει και η στοχευση των μεταγραφων. Η πλειοψηφια με αθλητικοτητα με αυτο το aggressiveness που λατρευει (και ο ΤΤ τετοιος ειναι και θα δειξει σε ποιο βαθμο εχει επηρεαστει απο τον τραυματισμο του).
Οποτε δεν θα μου καναι καμια εντυπωση να ισχυει του Αγγλου για αριστερο μπακ
Ωραια πραγματα θα δουμε φετος.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

aivas19 έγραψε:Ε ναι θα τρελαθουμε τωρα, κλεινουμε ολα τα κενα εκτος απο αυτο. Βγηκε βεβαια για Μαριν
Δεν ξερω αλλα εχω μια διαισθηση οτι εκει που το εφτασαν (να μπαινει πλεον και ο Αυγουστος) θα δουμε κατι πολυ μεγαλο στην θεση. Δεν ειμαι σιγουρος οτι ο Μαριν ειναι αυτος που ειναι πρωτος στοχος.
Θα παμε με την Μαλμε ετσι θα μου πεις; Απο οτι φαινεται ναι. Οποιος και να ερθει τωρα δεν προλαβαινει να ενσωματωθει.
Άβαταρ μέλους
GeorgiosLeeds

Δημοσίευση από GeorgiosLeeds »

aivas19 έγραψε:Εγραψε ο Μεταγραφακιας για Brandon Williams, εγραψε ο Κυρι οτι μιλαμε με αριστερο μπακ.
Βρε λες να παρουμε αυτον που παραγκωνισε τον Γιαννουλη στη Νοριτς. Βρε λες;
Καλημέρα στο φόρουμ
Τον συγκεκριμένο τον γνωρίζω, ξεκίνησε ως πολλά υποσχόμενος και μάλιστα πήρε και συμμετοχές στην μαν Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα, αλλα δεν εκπλήρωσε τις προσδοκίες που είχαν. Η αλήθεια είναι οως έπαιξε αρκετά στην Νόριτς αλλά μετά στην Ιπσουιτς ξεκίνησε καλά αλλα έχασε τη θέση του και δεν ξαναέπαιξε.
Δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει το μπαμ στην καριέρα του αλλα είναι μεγάλο ρίσκο, καθώς θα θέλει αρκετά μεγάλο συμβόλαιο. ϊσως θα βρεθεί ομάδα στην Τσάμπιονσιπ να του δώσει την ευκαιρία.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πλακα πλακα η περιπτωση του Αγγλου αριστερου μπακ που εγραψε ο φιλος μοιαζει πολυ ενδιαφερουσα και συγχρονως ενδεικτικη του ποσο περιεργα μπορει να εξελιχθει η καριερα ενος παικτη.Μεσα σε 2 χρονια εφτασε απο το ζενιθ στο ναδιρ με τη κατασταση στη γιουναιτεντ να εχει παιξει ισως το ρολο της.
Φανταζομαι παντως οτι λογω και του πιτσιρικα που ερχεται την εχουμε ψαξει τη περιπτωση.
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Ο Williams εντωμεταξύ αριστερό μπακ με δεξί πόδι.
Athalos

Δημοσίευση από Athalos »

Παντως εγω θα προτιμουσα εναν παικταρα δεξι μπακ και να παει αριστερα ο Οτο μπακ-απ του Μπαμπα.Δυσκολο λογω του συμβολαιου που εχει ο Ισπανος ομως.
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

joshua έγραψε:Πλακα πλακα η περιπτωση του Αγγλου αριστερου μπακ που εγραψε ο φιλος μοιαζει πολυ ενδιαφερουσα και συγχρονως ενδεικτικη του ποσο περιεργα μπορει να εξελιχθει η καριερα ενος παικτη.Μεσα σε 2 χρονια εφτασε απο το ζενιθ στο ναδιρ με τη κατασταση στη γιουναιτεντ να εχει παιξει ισως το ρολο της.
Φανταζομαι παντως οτι λογω και του πιτσιρικα που ερχεται την εχουμε ψαξει τη περιπτωση.
Πλάκα πλάκα από τότε που έφυγε ο Μου από την United δεν έχω δει και παίχτη να ανεβάζει τρομερά τις μετοχές του. Ίσα ίσα το αντίθετο φαίνεται να συμβαίνει. Οπότε δεν μου κάνει εντύπωση ο παραγκωνισμός των περισσότερων νεαρών.
Άβαταρ μέλους
GeorgiosLeeds

Δημοσίευση από GeorgiosLeeds »

vasgias έγραψε:
joshua έγραψε:Πλακα πλακα η περιπτωση του Αγγλου αριστερου μπακ που εγραψε ο φιλος μοιαζει πολυ ενδιαφερουσα και συγχρονως ενδεικτικη του ποσο περιεργα μπορει να εξελιχθει η καριερα ενος παικτη.Μεσα σε 2 χρονια εφτασε απο το ζενιθ στο ναδιρ με τη κατασταση στη γιουναιτεντ να εχει παιξει ισως το ρολο της.
Πλάκα πλάκα από τότε που έφυγε ο Μου από την United δεν έχω δει και παίχτη να ανεβάζει τρομερά τις μετοχές του. Ίσα ίσα το αντίθετο φαίνεται να συμβαίνει. Οπότε δεν μου κάνει εντύπωση ο παραγκωνισμός των περισσότερων νεαρών.
Kobbie Mainoo & Alechandro Garnacho οι μοναδικοί 2
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Ο Μπραντον Γουίλιαμς θυμάμαι οτι πήγε δανεικος στη Νόριτς, όταν ανέβηκαν Πρεμιερ Λιγκ κ για λίγο ειχς πάρει τη θέση του Γιαννουλη. Χωρίς όμως να δείξει πολλά πράγματα. Σε κάποια φάση επέστρεψε ο Γιαννουλης ως βασικος
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Νομίζω μειτε θα έρθει αυτήν την εβδομάδα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω νομιζω πως αν ειναι να ερθει ο Μειτε θα ερθει τελευταιες μερες, μπορει και ελευθερος.Οσο περναει ο καιρος και δεν βρισκει προταση ουτε αυτος ουτε η ομαδα, η πιεση θα αρχισει να αυξανει για τη Μπενφικα.Αυτος δειχνει με καθε τροπο οτι δεν τον ενοχλει να μεινει και να μην παιζει,οποτε οι Πορτογαλοι θα βρεθουν σε αδιεξοδο.Εμεις τωρα απο τη στιγμη που φτασαμε μεχρι εδω δεν εχει νοημα να αυξησουμε προσφορα η να πληρωσουμε Μπενφικα το ποσο που συμφωνησαμε αρχες Ιουνιου.Θα ειμαστε χαζοι.Δεν βλεπω συντομα εξελιξη και νομιζω πως ορθως η ομαδα θα επιλεξει να δωσει το ποσο της Μπενφικα σε καποια αλλη περιπτωση,ισως του Μαριν και βλεπουμε στο τελος...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”