Metagrafakias έγραψε:Δεν φερνει και το φιλαρακι του μαζι ετσι οπως θα ερχεται ο Σορετιρε…
https://www.transfermarkt.com/brandon-w ... ler/507700

Metagrafakias έγραψε:Δεν φερνει και το φιλαρακι του μαζι ετσι οπως θα ερχεται ο Σορετιρε…
https://www.transfermarkt.com/brandon-w ... ler/507700
Δεν ξερω αλλα εχω μια διαισθηση οτι εκει που το εφτασαν (να μπαινει πλεον και ο Αυγουστος) θα δουμε κατι πολυ μεγαλο στην θεση. Δεν ειμαι σιγουρος οτι ο Μαριν ειναι αυτος που ειναι πρωτος στοχος.aivas19 έγραψε:Ε ναι θα τρελαθουμε τωρα, κλεινουμε ολα τα κενα εκτος απο αυτο. Βγηκε βεβαια για Μαριν
Καλημέρα στο φόρουμaivas19 έγραψε:Εγραψε ο Μεταγραφακιας για Brandon Williams, εγραψε ο Κυρι οτι μιλαμε με αριστερο μπακ.
Βρε λες να παρουμε αυτον που παραγκωνισε τον Γιαννουλη στη Νοριτς. Βρε λες;
Πλάκα πλάκα από τότε που έφυγε ο Μου από την United δεν έχω δει και παίχτη να ανεβάζει τρομερά τις μετοχές του. Ίσα ίσα το αντίθετο φαίνεται να συμβαίνει. Οπότε δεν μου κάνει εντύπωση ο παραγκωνισμός των περισσότερων νεαρών.joshua έγραψε:Πλακα πλακα η περιπτωση του Αγγλου αριστερου μπακ που εγραψε ο φιλος μοιαζει πολυ ενδιαφερουσα και συγχρονως ενδεικτικη του ποσο περιεργα μπορει να εξελιχθει η καριερα ενος παικτη.Μεσα σε 2 χρονια εφτασε απο το ζενιθ στο ναδιρ με τη κατασταση στη γιουναιτεντ να εχει παιξει ισως το ρολο της.
Φανταζομαι παντως οτι λογω και του πιτσιρικα που ερχεται την εχουμε ψαξει τη περιπτωση.
Kobbie Mainoo & Alechandro Garnacho οι μοναδικοί 2vasgias έγραψε:Πλάκα πλάκα από τότε που έφυγε ο Μου από την United δεν έχω δει και παίχτη να ανεβάζει τρομερά τις μετοχές του. Ίσα ίσα το αντίθετο φαίνεται να συμβαίνει. Οπότε δεν μου κάνει εντύπωση ο παραγκωνισμός των περισσότερων νεαρών.joshua έγραψε:Πλακα πλακα η περιπτωση του Αγγλου αριστερου μπακ που εγραψε ο φιλος μοιαζει πολυ ενδιαφερουσα και συγχρονως ενδεικτικη του ποσο περιεργα μπορει να εξελιχθει η καριερα ενος παικτη.Μεσα σε 2 χρονια εφτασε απο το ζενιθ στο ναδιρ με τη κατασταση στη γιουναιτεντ να εχει παιξει ισως το ρολο της.
Φανταζομαι παντως οτι λογω και του πιτσιρικα που ερχεται την εχουμε ψαξει τη περιπτωση.