Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

danirifle έγραψε:διαβάζω για παιχταρά και για μεταγραφάρα
αλήθεια πόσοι τον έχετε δει 90λεπτο? ...
και κάτι ακόμα... ήρθε ο καιρός να συγκρίνουμε από κοντά τα δικά μας πιτσιρίκια με ένα διαμαντάκι από το πραγματικά τοπ επίπεδο
+1
Όπως έχω γράψει και προηγούμενα δεν μοιάζει λογικό το παλικαράκι να έχει μέλλον και η Utd να τον αφήνει ελεύθερο. Κάτι δεν μου πάει καλά. Μπορεί υπό την καθοδήγηση του Luce (αν δεχθεί να την υπομένει) να γίνει καλός παίκτης και μακάρι, αλλά για την ώρα είμαι συγκρατημένος.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Εμένα μου αρέσει. Ανέκαθεν η united άφηνε ταλεντάρες να φεύγουν και έτρεχε μετά να δώσει 100 εκ για να τους ξαναπάρει. Τι Πικε, τι Πογμπα, τι Βαραν, ποιον να πρωτοθυμηθείς.
Το σίγουρο έινα ότι από εκγύμναση και φυσική κατάσταση θα είναι 2 λεβελ πάνω, από τακτική παιδεία επίσης.
Εγώ στα βιντεάκια που είδα, δεν θελω να πω πολλά ,αλλά μου φαίνεται ένας παίχτης που μπορεί να παίξει και στο 8, εσωτερικός μέσος.
Υποθέτω ότι αν μη τι άλλο στις ακαδημίες της united θα έχει πάρει κάποια τακτική παιδεία για να καταλαβαίνει τι θέλει η ομάδα από αυτόν μέσα στο γήπεδο. Αν δεν έχει και τίποτα μεγάλα θέματα με την πάρτη του, δεν βλέπω πωσ μπορεί να πάει στραβά μια τέτοια κίνηση.
Μόνο κερδισμένη μπορεί να βγει η ομάδα με αυτή την μεταγραφή
george188

Δημοσίευση από george188 »

Kαλα για να ειμαστε ρεαλιστες προφανως δεν εχεις φτασει στο επιπεδο να θες το ιδιο ταλεντο με την united και να διαλέγει εσενα. Δεν μ λεει κατι οτι δεν ανανεωσε με τη united
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
και κάτι ακόμα... ήρθε ο καιρός να συγκρίνουμε από κοντά τα δικά μας πιτσιρίκια με ένα διαμαντάκι από το πραγματικά τοπ επίπεδο
+1
Όπως έχω γράψει και προηγούμενα δεν μοιάζει λογικό το παλικαράκι να έχει μέλλον και η Utd να τον αφήνει ελεύθερο. Κάτι δεν μου πάει καλά. Μπορεί υπό την καθοδήγηση του Luce (αν δεχθεί να την υπομένει) να γίνει καλός παίκτης και μακάρι, αλλά για την ώρα είμαι συγκρατημένος.
Αν δεις τι παίκτες έχει αφήσει η Utd να φύγουν στο παρελθόν από τις ακαδημίες της θα τρομάξεις.

Δεν τον ξέρω τον παίκτη, Μακάρι να βγει καλός αλλά τέτοιου είδους κινήσεις μ' αρέσουν γιατί ποντάρουν στο ταλέντο όχι στην ως τώρα καριέρα άρα μπορούν να είναι value for money.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

abc_o_ karpouzas έγραψε:Έχει κάποιος...εικονα..τι είδος παίκτης είναι;
το οτι εβρισες τους συνοπαδους σου και σε αφηνουν να σχολιαζεις σημερα ειναι πλεον αστειο
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

pilotos έγραψε:Πολύ με ΠΑΟΚ ασχολείται το ανεπίσημο γραφείο μανατζεροδουλειων

https://x.com/FabrizioRomano/status/1817448401899749599

Sent from my iPad using Tapatalk
Αυτη η κ@@@@λιτσα η Σεβιλλη φετος εχει βαλθει να μας παρει οποιον παικτη μας ενδιαφερει; Ρε αντε μαζευτειτε
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Η Σεβίλλη είδα πήρε σήμερα τον Ιχεανατσο ως αντικαταστάτη του Εν Νεσυρι που πήγε στην Φενέρ.

Επίσης η ρήτρα των 3 εκ. του Τσαλοφ ισχύει μόνο για πρωταθλήματα εκτός του τοπ 5.

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει ανέβει κάποια σκαλοπάτια στην...παραγωγή...ποδοσφαιρου για τα ευρωπαϊκά δεδομένα και απλός...εμεις...να μην το έχουμε πάρει ακόμη χαμπάρι η να μην...νοιωθουμε...οτιη ομάδα μας ξεπερνάει
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Μας έχει ξεπεράσει η ομάδα ..Ώρα να πάμε μπροστά κιεμεις...
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
+1
Η Γιουναϊτεντ έχει αφήσει αρκετούς παικταράδες ελεύθερους σε μικρή ηλικία. Πικε, Πογκμπα κλπ...

Ολες οι μεγάλες ομάδες τα κάνουν αυτά γιατί δεν υπάρχει χώρος για όλους να παραμείνουν.

Απο τα βίντεο φαίνεται οτι ο Shoretire έχει καλά στοιχεία (ντρίμπλα, τοποθετήσεις, πάσα). Μπορεί να βοηθήσει και να εξελιχθεί.
Athalos

Δημοσίευση από Athalos »

Ανακοινωθηκε ο Ταρικ :pano:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

https://x.com/PAOK_FC/status/1817486271595573413

Ανοιχτε το

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΕΛΕΎΘΕΡΟ Η ΜΑΝ ΓΙΟΥ.
Αυτος δεν ανανεωσε και απερριψε το συμβόλαιο που του προσφεραν
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

pilotos έγραψε:https://x.com/PAOK_FC/status/1817486271595573413

Ανοιχτε το

Όταν ανέβηκε στην μπάλα μου σηκώθηκε… το ηθικό
loukas4

Δημοσίευση από loukas4 »

Καλως ειρθες παιχταρα μου καλη ποδοσφαιτρικη καριερα στην μεγαλυτερη ομαδα του πλανητη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”