Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Με τις προσθήκες Τισουνταλι + Τσαλοφ, η αξία του ροστερ μας αναμένεται να φτάσει 96εκ στο transfermarkt, το οποίο πρέπει να είναι και πόσο ρεκόρ στην ιστορία μας.

Και πολύ πιθανό με Μειτε (ή αντίστοιχο χαφ) να αγγίξουμε 100αρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mitsospaoki4 την Σάβ 27 Ιούλ 2024, 14:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Montrealiotis έγραψε:Ο μειτε έπαιξε Μίλαν αλλά ο Λουτσεσκου τον έκανε παίκτη. Φτάνει ρε παιδιά με τις υπερβολές.
Η περίπτωση να μην ενδιαφέρεται κανένας για τον μειτε, γιατί έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ δεν περνάει από κανενός το μυαλό;
Δεν περνάει γιατί τότε δεν θα υπήρχε λόγος να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
San4

Δημοσίευση από San4 »

Ο Μειτε εχει καλο βιογραφικό, ηρθε στον ΠΑΟΚ με πολυ μεγαλο συμβολαιο, εκανε αμέσως την διαφορα, πηρε πρωταθλημα όντας το πιο επιδραστικο χάφ μακράν κι ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε μισο καλο ματς χωρις τον μειτε ουτε με καφενεία. Δεν ξερω ποσο εύκολο ειναι να βρούμε καποιον που να ταιριάζει στο σύστημα μας με αυτα τα λεφτα και αυτην την ποιοτητα, αλλα ξερω οτι ο μειτε τα τελευταια 10 χρονια μονο με τον μαουριτσιο μπορει να συγκριθεί σε επιδραστικοτητα και για μενα ειναι καλυτερος.

Καταλαβαίνω οτι ειναι δύσκολο να αποτιμήσεις την συνεισφορά κάποιου χάφ με αποτέλεσμα να παρατηρούνται τεράστιες αποκλίσεις στην άποψη μας για διαφορα χάφ, αλλα και ως οπαδοί βρίσκω λαθος να χαρακτηρίζουμε μέτριο το Μειτε, ειδικά με πρόσχημα την ταχύτητα , οταν υπάρχουν άπειροι χάφ και σε τοπ επιπεδο που δεν χαρακτηρίζονται απο την ταχύτητα τους. Ο Μειτε ηρθε με ενα πολυ καλο βιογραφικό που αποδεικνύει έμπρακτα οτι μπορει να σταθεί και σε υψηλότερο επιπεδο απο την Ελλαδα, παίζοντας οπως επαιζε σε ολη την την καριέρα του, ηταν το καλυτερο χάφ του ΠΑΟΚ και συνέβαλε κομβικά στην κατάκτηση του 4ου πρωταθλήματος μας. Πρεπει να αντιμετωπίζεται και με τον ανάλογο σεβασμό.

Όσον αφορά το επιχείρημα γιατι δεν τον θελει αλλος, εκτος απο τον Μειτε, ειναι μειωτικό και για τον ΠΑΟΚ.Γιατι κανεις δεν θελει τον καλυτερο χάφ του πρωταθλητή ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Patricio_4 έγραψε:
Montrealiotis έγραψε:Ο μειτε έπαιξε Μίλαν αλλά ο Λουτσεσκου τον έκανε παίκτη. Φτάνει ρε παιδιά με τις υπερβολές.
Η περίπτωση να μην ενδιαφέρεται κανένας για τον μειτε, γιατί έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ δεν περνάει από κανενός το μυαλό;
Δεν περνάει γιατί τότε δεν θα υπήρχε λόγος να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορεί να συμβαίνει αυτό που έχει ήδη προαναφερθεί. Σου λέει ο παίκτης, εγώ έχω συμβόλαιο για αλλά 2 χρόνια, κυρία Μπενφικα δεν με θες αλλά θέλεις να βγάλεις και λεφτά από μένα, (άρα να εκμεταλλευτείς το ότι έχω συμβόλαιο), από την άλλη εγώ έχω βρει ομάδα αλλά δεν μου πληρώνει την τα ίδια. Όποτε πλήρωσε με εσυ. Ο Μειτε γιατί να μην εκμεταλλευτεί το ότι έχει συμβόλαιο ενώ μπορεί κάλλιστα η μπενφικα να το κάνει;
ektoras

Δημοσίευση από ektoras »

Συμφωνώ με San4 για Μειτέ...κορυφαίο χαφ για τα Ελληνικά δεδομένα και κομβικός για το αύστημα του ΠΑΟΚ και τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας...
Σε άλλα νέα ο παικταράς ΤΤ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και αναμένουμε την ανακοίνωση
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

San4 έγραψε:Ο Μειτε εχει καλο βιογραφικό, ηρθε στον ΠΑΟΚ με πολυ μεγαλο συμβολαιο, εκανε αμέσως την διαφορα, πηρε πρωταθλημα όντας το πιο επιδραστικο χάφ μακράν κι ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε μισο καλο ματς χωρις τον μειτε ουτε με καφενεία. Δεν ξερω ποσο εύκολο ειναι να βρούμε καποιον που να ταιριάζει στο σύστημα μας με αυτα τα λεφτα και αυτην την ποιοτητα, αλλα ξερω οτι ο μειτε τα τελευταια 10 χρονια μονο με τον μαουριτσιο μπορει να συγκριθεί σε επιδραστικοτητα και για μενα ειναι καλυτερος.

Καταλαβαίνω οτι ειναι δύσκολο να αποτιμήσεις την συνεισφορά κάποιου χάφ με αποτέλεσμα να παρατηρούνται τεράστιες αποκλίσεις στην άποψη μας για διαφορα χάφ, αλλα και ως οπαδοί βρίσκω λαθος να χαρακτηρίζουμε μέτριο το Μειτε, ειδικά με πρόσχημα την ταχύτητα , οταν υπάρχουν άπειροι χάφ και σε τοπ επιπεδο που δεν χαρακτηρίζονται απο την ταχύτητα τους. Ο Μειτε ηρθε με ενα πολυ καλο βιογραφικό που αποδεικνύει έμπρακτα οτι μπορει να σταθεί και σε υψηλότερο επιπεδο απο την Ελλαδα, παίζοντας οπως επαιζε σε ολη την την καριέρα του, ηταν το καλυτερο χάφ του ΠΑΟΚ και συνέβαλε κομβικά στην κατάκτηση του 4ου πρωταθλήματος μας. Πρεπει να αντιμετωπίζεται και με τον ανάλογο σεβασμό.

Όσον αφορά το επιχείρημα γιατι δεν τον θελει αλλος, εκτος απο τον Μειτε, ειναι μειωτικό και για τον ΠΑΟΚ.Γιατι κανεις δεν θελει τον καλυτερο χάφ του πρωταθλητή ΠΑΟΚ;
Φίλε μου, στα τέτοια μας για τον μη παίχτη του ΠΑΟΚ αυτήν τη στιγμή που μιλάμε και γράφουμε Μεϊτέ. Αναγνωρίζουμε την προσφορά και συνεισφορά του πέρσι αλλά δε γίνεται ο ΠΑΟΚ να (δείχνει τουλάχιστον προς τα έξω ότι) κάθεται να προσμένει σαν φουλ ανασφαλές γκομενάκι τον κάθε Μεϊτέ. Έχουν περάσει 2 μήνες, πρέπει να μπει κάποια στιγμή μια οριστική τελεία. Φαντάσου μετά από όσα έχουν μεσολαβήσει κι όσα γράφονται και λέγονται πέρα δώθε περί δήθεν "συμπαιγνίας" ΠΑΟΚ και παίχτη, που τα έχουν βρει και εν τέλει θα έρθει, σε κανένα 10ήμερο να μάθουμε ότι πάει Σαουδική Αραβία. Δεν αναφέρω καν το ότι θα έχει πάει στράφι απείρως πολύτιμος χρόνος για την ενίσχυση της ομάδας. Θα πέσει ξέχεσμα επικών διαστάσεων ακόμα και από τους πλέον καλοπροαίρετους.
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Άντε πάλι η Μειτειαδα

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Ο καρποφ πάντως πριν λίγο σε ένα μήνυμα στο τελεγκραμ που έλεγε για έναν ανερχόμενο φορ της ΤΣΣΚΑ που σκόραρε σήμερα λεει ότι μπορει να αντικαταστήσει τον Τσαλοφ, και το έχει δεδομένο ότι έχει κλείσει σε εμάς ο Τσαλοφ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Σάβ 27 Ιούλ 2024, 14:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

mbison έγραψε:Aπορω πως δεν βρισκει μια Γαλλική ομάδα ο Μεϊτέ. Δεν γίνεται να μην θέλει να παίξει στο Σαμπιονά.
Θα πρέπει να δώσει πριμ στο Λουτσ που τον έκανε παίκτη
Ποια ομαδα του Σαμπιονα θα δωσει 1.8 το χρονο τριετες για 30χρονο;
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Jim_Chatz έγραψε:
Magpies4 έγραψε:Μιά στρατηγική είναι να τον πάρουμε δανεικό και οταν θα μπεί στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του να τον αγοράσουμε (αν θέλουμε). Είναι ένα σενάριο που ίσως βολεύει καί εμάς καί τον παίκτη.
Μια στρατηγική είναι να πάρουμε χαφ ΑΜΕΣΑ για να μη κρεμομαστε από τα τέτοια του Μειτε. Και αν ξεκαθαρίσει η κατάσταση να έρθει τέλη Αυγούστου

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξέρω πολλούς παίκτες επιπέδου Μεϊτέ που ήρθαν να παίξουν στον ΠΑΟΚ. Κάποιοι εδώ μέσα τον έχουν βγάλει ᾽᾽᾽μέτριο᾽᾽᾽. Εγώ ξέρω (1) οτι πήρε ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, (2) ο προπονήτής τον θεωρεί βασικότατο στο πλάνο του, (3) η διοίκηση τον περιμένει και φυσικά ρισκάρει. Εγώ με το προπονητικό μου καπέλο, μόνο με τον Γκαρσία μπορώ να τον συγκρίνω (ο οποίος δεν έχει πάρει τίτλο ως παίκτης με τον ΠΑΟΚ).
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Όταν κλείνουν οι Τισουντάλι και Τσάλωφ, θα μείνει μόνη εκκρεμότητα ο Μεϊτέ, τότε να δείτε Μειτειάδα .
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Ηταν που θα έπαιζε ο Τσαλοφ και θα έπαιρνε επιπλεον αγωνιστικό ρυθμό ενόψει των προκριματικών. Ξεκάθαρα παιχνιδάκια της Τσσκα. Και ο παίχτης για να μην φύγει ως εχθρός απο την ομάδα που τον ανέδειξε και του την πέσουν όλοι στην ρωσία αναγκάζεται και πάει με τα νερά τους.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Μπήκε ο τσαλοφ
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Ο Μειτε είναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ!!!

Όμως χρειαζόμαστε χαφ άμεσα, στο παιχνίδι φάνηκε ότι υπήρχε έλλειμμα στα χαφ που να μοιράζει το παιχνίδι, να το διαβάζει.

Αυτά που έκανε πέρσι ο Μειτε εγώ δεν τα έχω ξαναδεί από χαφ της ομάδας μας.

Με τόσα σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας το ρόστερ στα χαφ πρέπει να αναβαθμιστεί και να γεμίσει.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ύποπτο που δεν έπαιξε βασικός (υπέρ μας)

Τουλάχιστον το 10λεπτο που μπήκε έκανε τίποτα;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”