ή φεύγει ο Κουλιερακης ....Darkm4n έγραψε:Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί.chri5ti9 έγραψε:Εάν ισχυει για το Πορτογαλακι μάλλον φεύγουν πακέτο οι Νασμπεργκ και Ράφα
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
- constadine
Η Forza γράφει ότι είναι ανοικτό του Μάριν, παρά την επέκταση .
Αυτός και ο Μίσιτς ,γράφει , είναι οι περιπτώσεις που πληρούν τα θέλω του Λούτσε .
Για την υπόθεση του Μειτέ γράφει ότι δεν είναι αυτή τη στιγμή "ζωντανή" .
Αυτός και ο Μίσιτς ,γράφει , είναι οι περιπτώσεις που πληρούν τα θέλω του Λούτσε .
Για την υπόθεση του Μειτέ γράφει ότι δεν είναι αυτή τη στιγμή "ζωντανή" .
- WestBlock4
Αν και δεν γράφω συχνά αλλά διαβάζω μόνο ο Μαροκινός προς το παρών είναι η προσθήκη προς το παρών άλλος και πώληση που γράφουν δεν πιστεύω να φύγει κανένας αν δεν περάσουμε την Τετάρτη.
Έλα εντάξει....τον φάγαμε τον γάιδαροaivas19 έγραψε:Η μερα της μαρμοτας

Με την έλευση Τσαλοφ (αν όλα πάνε καλά), μόνο το χαφ μας έμεινε για να "ολοκληρωθεί" το ρόστερ.
Μετά θα περάσουμε έναν ολόκληρο Αύγουστο (τον μήνα που παντού γίνεται πάρτυ στις μεταγραφές) μιλώντας μόνο για πιθανές πωλήσεις και για καραμπολες αντικαταστάσεων..
Αυτός δεν θα είναι Αύγουστος ΠΑΟΚ...

Η Φόρτσα αναφέρει για ένα παίκτη έκπληξη (ξένο) ανεξάρτητα από τα δύο φορ και το χαφ που θα προσθέσουμε, η περίπτωση του οποίου δουλεύεται παράλληλα και μυστικά και τον χαρακτηρίζει κερασάκι στην τούρτα.
Δεν μπορώ να σκεφτώ για ποια θέση μιλάμε. Αν πονταρα κάπου θα έλεγα 10αρι.
Στο μυαλό μου ο Ραζβαν θέλει να φτιάξει εξωπραγματικά δίδυμα μεσοεπιθετικά. Και το μόνο δίδυμο που αυτή την στιγμή έχει ανισορροπία είναι το Ντελιας - Μουργκ
Επόμενη μαντεψια θα ήταν ακραίο μπακ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Σάβ 27 Ιούλ 2024, 06:59, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Η Forza λέει:
- Δευτέρα ενεργοποιείται η ρήτρα του Τσαλοφ και έρχεται
- Μίσιτς πολύ δύσκολα και ξαναμπήκε στο προσκήνιο ο Μαριν
- Δουλεύεται παράλληλα μια κίνηση ακόμα σαν κερασάκι στην τούρτα, διαφορετική από τις υπόλοιπες θέσεις (εικάζω στόπερ)
- Δευτέρα ενεργοποιείται η ρήτρα του Τσαλοφ και έρχεται
- Μίσιτς πολύ δύσκολα και ξαναμπήκε στο προσκήνιο ο Μαριν
- Δουλεύεται παράλληλα μια κίνηση ακόμα σαν κερασάκι στην τούρτα, διαφορετική από τις υπόλοιπες θέσεις (εικάζω στόπερ)
-
Καλα εννοειται, με ενα χαφ (ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ) το ροστερ εκτοξευεται. Για να δουμε. Απλα ακουμε τα ιδια 3 ονοματα εδω και 2 μηνες. Την Μπορατς Μπανια Λουκα να περασω…nunies4 έγραψε:Έλα εντάξει....τον φάγαμε τον γάιδαροaivas19 έγραψε:Η μερα της μαρμοτας![]()
Με την έλευση Τσαλοφ (αν όλα πάνε καλά), μόνο το χαφ μας έμεινε για να "ολοκληρωθεί" το ρόστερ.
Μετά θα περάσουμε έναν ολόκληρο Αύγουστο (τον μήνα που παντού γίνεται πάρτυ στις μεταγραφές) μιλώντας μόνο για πιθανές πωλήσεις και για καραμπολες αντικαταστάσεων..
Αυτός δεν θα είναι Αύγουστος ΠΑΟΚ...
Η Φόρτσα αναφέρει για ένα παίκτη έκπληξη (ξένο) ανεξάρτητα από τα δύο φορ και το χαφ που θα προσθέσουμε, η περίπτωση του οποίου δουλεύεται παράλληλα και μυστικά και τον χαρακτηρίζει κερασάκι στην τούρτα.
Δεν μπορώ να σκεφτώ για ποια θέση μιλάμε. Αν πονταρα κάπου θα έλεγα 10αρι.
Στο μυαλό μου ο Ραζβαν θέλει να φτιάξει εξωπραγματικά δίδυμα μεσοεπιθετικά. Και το μόνο δίδυμο που αυτή την στιγμή έχει ανισορροπία είναι το Ντελιας - Μουργκ
Επόμενη μαντεψια θα ήταν ακραίο μπακ
αν θα πονταρα καπου για κερασακι της τουρτας θα ηταν ston Mirantsoyk
ειναι ρωσος και η δουλεια μπορει να γινεται κρυφα εδω και καιρο απο Ιβαν
ειναι δεκαροεξτρεμ που χρειαζομαστε καθως πλεον ο μουργκ δεν μπορει να σταθει στο επιπεδο διπλα σε Ντελια
εχει διαψευσθει οπως ο Τσαλοφ
ταιριαζει τελεια με τσαλοφ και με ολη την ομαδα και η ελευση τσαλοφ θα τελειωσει τους ενδιασμους του
ειναι ρωσος και η δουλεια μπορει να γινεται κρυφα εδω και καιρο απο Ιβαν
ειναι δεκαροεξτρεμ που χρειαζομαστε καθως πλεον ο μουργκ δεν μπορει να σταθει στο επιπεδο διπλα σε Ντελια
εχει διαψευσθει οπως ο Τσαλοφ
ταιριαζει τελεια με τσαλοφ και με ολη την ομαδα και η ελευση τσαλοφ θα τελειωσει τους ενδιασμους του
-
Ο Τισουνταλι είμαι σχεδόν σίγουρος πτι δεν θα παίξει εξτρεμ και περισσότερο θα παίξει 10. Είναι πολύ πιο δύσκολη η μετατόπιση φορ σε εξτρεμ παρα το αντίθετο. 10ρι μπορει να παίξει στα λόγο πιο βατά γιατί και στην Γάνδη σαν δεύτερος ηταν περίπου, ψευτοννιαρι.Miles έγραψε:Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι τον Μαροκινό τον πήρανε για φορ κυρίως. Απ' ό,τι διαβάζω κιόλας, έπαιζε ως δεύτερος επιθετικός και όχι μόνος του μπροστά. Όπως δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι θα πάμε με 3 φορ και ο Μπράντον, ως τρίτο φορ λογικά, θα πάρει ελάχιστα παιχνίδια.
Δεν έχω δει τον Μαροκινό, δεν ξέρω τι κάνει αμυντικά ως εξτρέμ, αλλά ούτε ο Τάισον είναι ο εργάτης πίσω.
Μοιάζει πολύ παικτικα με την Μαρμους της Άιντραχτ
ΟΧΙ άλλον 24χρονο Πορτογαλο με ανύπαρκτο βιογραφικό.Παρτε έναν από την ακαδημια,χειρότερος αποκλείεται να ειναι.Αυτη είναι σπατάλη χρημάτων και όχι τα 200000 παραπάνω στον Μεϊτε.
ΟΧΙ ΑΛΛΟΝ 24ΧΡΟΝΟ 'ΤΑΛΕΝΤΟ' ΠΟΡΤΟΓΑΛΟ
ΟΧΙ
ΟΧΙ ΑΛΛΟΝ 24ΧΡΟΝΟ 'ΤΑΛΕΝΤΟ' ΠΟΡΤΟΓΑΛΟ
ΟΧΙ
Πιστεύω αν μπορεί να βρεθεί λογική σ αυτό που λέει η Φορτσα για Μαριν, θα μπορούσε να ευσταθεί ένα σενάριο δανεισμού, μιας και ο παίκτης ανανέωσε πριν καμιά βδομάδα.
Εγώ θα πόνταρα πως δεν θα είναι παίχτης από Ρωσία πιθανών να έρθει 6άρι γιατί μόνο 8αρια έχουμε ο Τσιγγάρας μόνο παίζει στο 6 που θα συμπληρώνει το rotation. 10αρό εξτρέμ δύσκολο να έρθει αν έρθει θα έρθει η 6άρι η πλαγια back
Γιατί βλέπει ο Lucesku ο Oto δεν προσαρμόστηκε όπως ο Samatta δεν θα πάει που θα περάσουμε 99% το χωριό την Τετάρτη να παίξουμε χωρίς κέντρο με την Malme αλλά 10αρί μακάρι να έρθει αλλά εκεί θα παίξει και ο Tissoudali ακόμα και που δεν πάω τον Murg τον υπολογίζει ο Lucesku. Έτσι το βλέπω εγώ από την δική μου οπτική.
Γιατί βλέπει ο Lucesku ο Oto δεν προσαρμόστηκε όπως ο Samatta δεν θα πάει που θα περάσουμε 99% το χωριό την Τετάρτη να παίξουμε χωρίς κέντρο με την Malme αλλά 10αρί μακάρι να έρθει αλλά εκεί θα παίξει και ο Tissoudali ακόμα και που δεν πάω τον Murg τον υπολογίζει ο Lucesku. Έτσι το βλέπω εγώ από την δική μου οπτική.