Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Φοβερά νούμερα ο Τίσου.
Οι Έλληνες είμαστε λίγο αρνητικοί και απαισιόδοξοι. Κοιτάμε και την προϊστορία (πχ το άλλο Μαροκινό άτι), οπότε ΟΚ εγώ τις καταλαβαίνω τις γκρίνιες. Μέσα στο πρόγραμμα.
Οι Έλληνες είμαστε λίγο αρνητικοί και απαισιόδοξοι. Κοιτάμε και την προϊστορία (πχ το άλλο Μαροκινό άτι), οπότε ΟΚ εγώ τις καταλαβαίνω τις γκρίνιες. Μέσα στο πρόγραμμα.
καλά συγγνώμη που δεν είμαστε όλοι τρελαμένοι με τισουντάλι
δεν θα ξανασυμβεί
δεν θα ξανασυμβεί
- Trilofiotis
Άλλο δεν είμαστε τρελαμένοι και άλλο τον αποκαλούμε τραυματία randomly.
δε χρειάζεται να είσαι τρελαμένος, αλλα να κοροϊδεύεις είναι το άλλο άκρο. και μάλιστα λόγω φάτσας ...
Νομίζω ο τύπος θα μας βγει λίρα εκατό
. Θεωρώ κουμπώνει άψογα και μας δίνει πράγματα με το παιχνίδι του. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή τη μεταγραφή.
. Θεωρώ κουμπώνει άψογα και μας δίνει πράγματα με το παιχνίδι του. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή τη μεταγραφή.
Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για πολύ καλο παίκτη. Μονο ερωτηματικό για μένα αν όντως υπολογίζεται και για αριστερά η μονο για φορ.
Τι μέρα που ήρθε ο Τισουνταλι με παρατσούκλι Τσάνταλης, η ιστορική οινοποιεία της χώρας κατέθεσε αίτηση χρεοκοπίας. Τι ζούμε;
Τι σύμπτωση;

κανέναν δεν κορόιδεψα λόγω φάτσας. διάβασε καλύτερα τι γράφω και αν μπορείς μπες στο πνεύμα του ποστ
ούτε τον είπανε randomly τραυματία
το ότι είχε μεγάλο τραυματισμό σε μεγάλη ηλικία είναι γεγονός
δε χρειάζεται όλοι να συμφωνούν μαζί σας μάγκες, ούτε να έχουμε την ίδια σκέψη
ούτε τον είπανε randomly τραυματία
το ότι είχε μεγάλο τραυματισμό σε μεγάλη ηλικία είναι γεγονός
δε χρειάζεται όλοι να συμφωνούν μαζί σας μάγκες, ούτε να έχουμε την ίδια σκέψη
στο πνεύμα του "καντουροφατσα" κρύβεται κάποιο βαθύτερο νόημα που δεν το έπιασα. Πιθανό.
Πολύ καλή μεταγραφή, ειδικά αν συνδιαστεί με τον ερχομό Τσάλοφ και την παραχώρηση του Σαμάτα. Έτσι, ο Μαροκινός με λίγα παραπάνω χρήματα από τον Τανζανό, θα προσφέρει σε 2 θέσεις που πονάμε. Δε θα χρειαστούμε άλλο εξτρέμ ή φορ, πέρα του Τσάλοφ.
Ο παίκτης προέρχεται από εξαιρετική χρονιά και πιστεύω στον ΠΑΟΚ θα αποδώσει, γιατί παίζουμε κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Προσθέτουμε μια αξιόλογη λύση.
Ο παίκτης προέρχεται από εξαιρετική χρονιά και πιστεύω στον ΠΑΟΚ θα αποδώσει, γιατί παίζουμε κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Προσθέτουμε μια αξιόλογη λύση.
- paokmaniak
Γιατι ο ΤΤ θελει 1.4 μυρια συμωολαιο κ ο πιτσιρικος 600 για αυτο δε μπορεσαν να τον κρατησουνtad έγραψε:Πολλά χρήματα για έναν τραυματία 31χρονο. Με ανησυχεί ιδιαίτερα αυτή η μεταγραφή. Ο Ολλανδός δημοσιογράφος είπε σήμερα ότι έχει χάσει ταχύτητα και εκρηκτικότητα.loukas4 έγραψε:Ο Μ αροκινος θ0 α κοστιση στο ΠΑΟΚ 2,2 000 000 εκατομυρια στη Γανδη
και 1,4 000 .000 το χρονο ο παιχτης τριετες συμβολαιο συνολο συνολο 6,4.000 .000 συνολικα
Εύχομαι πραγματικά να ξέρουν τι κάνουν και το παλικάρι να παίξει πολύ καλύτερα από τις προηγούμενες μεταγραφές από αυτή την χώρα.
Με ανησυχεί ότι η Γάνδη τον αντικατέστησε ήδη με 2,8 εκτ με έτοιμο παίχτη από Τβέντε … γιατί το τμήμα σκαουτινγκ πήρε λοιπόν τον ΤΤ και όχι τον πιτσιρίκο … εκεί είναι το ερώτημα
Παρά τα φιλοσοφικά πάλι εύχομαι το παιδί να παίξει και να σκίσει τα δίχτυα
Ξέρει 100 κιλά μπάλα μάλλον.astral έγραψε:στο πνεύμα του "καντουροφατσα" κρύβεται κάποιο βαθύτερο νόημα που δεν το έπιασα. Πιθανό.
Υπάρχουν βάσιμοι λόγοι για αισιοδοξία για τη μεταγραφή του Τισουντάλι.
Είναι σε καλή ηλικία, γεμάτος εμπειρίες, προέρχεται απο την δυνατή σχολή του Μαρόκου, βέβαια έχει μεγαλώσει και μάθει ποδόσφαιρο στην Ολλανδία, που επίσης έχει ξεχωριστή σχολή, αλλά θυμίζει τους τεχνίτες παίκτες του Μαρόκου. Τα νούμερά του στο Βέλγιο είναι πολύ καλά και τα τελειώματά του δείχνουν κλάση.
Νομίζω οτι θα προσρμοστεί στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, ενώ ανυπομονώ να τον δώ να συνδιάζεται με Κωνσταντέλια και Τάισον!
Πάμε τώρα για την Προτεραιότητα της ΣΕΖΟΝ, ένα ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΦ, και τον Ρώσο Παικταρά!
Είναι σε καλή ηλικία, γεμάτος εμπειρίες, προέρχεται απο την δυνατή σχολή του Μαρόκου, βέβαια έχει μεγαλώσει και μάθει ποδόσφαιρο στην Ολλανδία, που επίσης έχει ξεχωριστή σχολή, αλλά θυμίζει τους τεχνίτες παίκτες του Μαρόκου. Τα νούμερά του στο Βέλγιο είναι πολύ καλά και τα τελειώματά του δείχνουν κλάση.
Νομίζω οτι θα προσρμοστεί στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, ενώ ανυπομονώ να τον δώ να συνδιάζεται με Κωνσταντέλια και Τάισον!
Πάμε τώρα για την Προτεραιότητα της ΣΕΖΟΝ, ένα ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΦ, και τον Ρώσο Παικταρά!
Νομίζω οτι εξαρτάται, δίνει επιλογές στον Προπονητή, ακόμη και να αλλάξει το σχήμα μαζί του. Για αρχή νομίζω οτι θα παίζει ως Φόρ, αλλά αν και όταν έρθει ο Τσάλοφ και χρειάζεται να παίξει και αριστερά, φυσικά θα παίξει. Αν και στην ηλικία του νομίζω οτι θα είναι στο κέντρο της επίθεσης.astral έγραψε:Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για πολύ καλο παίκτη. Μονο ερωτηματικό για μένα αν όντως υπολογίζεται και για αριστερά η μονο για φορ.
Είτε έρθουν παίκτες είτε όχι η κλαψα πάει σύννεφο.
Ο ένας βρωμάει ο άλλος μυρίζει...
Όλοι κρίνονται στο χορτάρι.
Αυτά τα περί έχασε ταχύτητα και έκρηξη τα ακούω βερεσε.
52 παιχνίδια; Έτοιμος δηλαδή για την ομάδα μας που παίζει ανάλογο αριθμό παιχνιδιών πάνω κάτω.
Ο ένας βρωμάει ο άλλος μυρίζει...
Όλοι κρίνονται στο χορτάρι.
Αυτά τα περί έχασε ταχύτητα και έκρηξη τα ακούω βερεσε.
52 παιχνίδια; Έτοιμος δηλαδή για την ομάδα μας που παίζει ανάλογο αριθμό παιχνιδιών πάνω κάτω.
Συμφωνώ μέχρι κεραίας.tad έγραψε:Πολλά χρήματα για έναν τραυματία 31χρονο. Με ανησυχεί ιδιαίτερα αυτή η μεταγραφή. Ο Ολλανδός δημοσιογράφος είπε σήμερα ότι έχει χάσει ταχύτητα και εκρηκτικότητα.loukas4 έγραψε:Ο Μ αροκινος θ0 α κοστιση στο ΠΑΟΚ 2,2 000 000 εκατομυρια στη Γανδη
και 1,4 000 .000 το χρονο ο παιχτης τριετες συμβολαιο συνολο συνολο 6,4.000 .000 συνολικα
Εύχομαι πραγματικά να ξέρουν τι κάνουν και το παλικάρι να παίξει πολύ καλύτερα από τις προηγούμενες μεταγραφές από αυτή την χώρα.
Με ανησυχεί ότι η Γάνδη τον αντικατέστησε ήδη με 2,8 εκτ με έτοιμο παίχτη από Τβέντε … γιατί το τμήμα σκαουτινγκ πήρε λοιπόν τον ΤΤ και όχι τον πιτσιρίκο … εκεί είναι το ερώτημα
Παρά τα φιλοσοφικά πάλι εύχομαι το παιδί να παίξει και να σκίσει τα δίχτυα
Απλά προσπαθώ να ξεχάσω το οικονομικό (γιατί ούτως ή άλλως δεν τα βάζω εγώ) και εύχομαι να είναι ένας έτοιμος παίκτης που θα διακριθεί στο league path. Και μετά ας τον πουλήσουμε κι ολας.