Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Ο ΤΤ επαιζε μεν φορ αλλα σε δυαδα,πιο πολυ σαν περιφερειακος φορ,βεβαια αυτο το ειδα απο τις εντεκαδες της ομαδας του στο Transfermarkt,δεν ξερω αν ισχυει.Σιγουρα μπορει να παιξει κ σαν εξτρεμ που συγκλινει,δεν ξερω κατα ποσο καλος ειναι τακτικα στην πιεση κ στο μαρκαρισμα του αντιπαλου.

Οτι φερνουμε εμπειρο,μπαρουτοκαπνισμενο,τεχνηταρα,αληταρα το θεωρω δεδομενο.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

1. Έχει πλάκα που αναφέρουν κάποιοι φίλοι ότι είναι 26 Ιουλίου και ακόμα δεν κλείσαμε ρόστερ!!??

2. Άλλες εποχές με τέτοια πληρότητα ομάδας θα ήταν ΣΕ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ όλοι να λένε και ένα διαφορετικό όνομα φορ κάθε μέρα μέχρι το Σεπτέμβριο. Τώρα είμαστε σε κατάθλιψη. Έλεος καπου
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Eγω πάλι για τον ΤΤ θεωρω οτι ειναι σιγουρα καλος παικτης αλλα οχι για 1,4 αλλα για 800χιλ.
Στα 31 και εχει παιξει σε μικροτερες ομαδες απο εμας https://www.transfermarkt.com/tarik-tis ... ler/245228
με τα ποσα των μετακινησεων να ειναι μικρα.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Αυτά που γράφτηκαν για αμφιβολίες Τσαλόφ και ΠΑΟΚ είναι ... συγνώμη παπαριές. Καταρχήν ποιός είναι ο Τσαλόφ και τί έχει πετύχει στην καριέρα του; Ο παίκτης θέλει να επανεκκινήσει μιά καριέρα στην Ευρώπη. Είχε προτάσεις από κάποια μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη ή στο νησί κλπ; Οχι. Ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν του κάνουν χάρη με το να του δίνουν αυτή την ευκαιρία να βγεί απ το Ρωσσικό τέλμα. Τό αντίθετο από ότι γράφτηκε, ο ΠΑΟΚ δίνει στον παίκτη μοναδική ευκαιρία να δείξει τί μπορεί να κάνει. Εγώ κρατάω μικρό καλάθι και εύχομαι να βγεί. Θέλω να πώ εμείς, ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να έχουμε αμφιβολίες και όχι ο Τσαλόφ. Αυτά που γράφηκαν είναι πραγματικά γραφικά.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Τελικά έκανε η δεν έκανε δεύτερες σκέψεις; :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Kabamaru11 έγραψε:Τελικα ειναι πολυ σημαντικο να:
1. εισαι υγιης και χωρις πολυ αγχος,
2. να κανεις η να εχεις κανει διακοπες και
3. να εχεις καλη σεξουαλικη ζωη διχως να σε πρηζει το εταιρο σου ημισυ πολυ πολυ.

Εχει καταντησει μιρλομανια εδω μεσα,τσιλαρετε λιγο.
Συγνωμη αν προσβαλω καποια μελη υποννοοντας καποια πραγματα,δεν υποννοω,τα εννοω.

Ολα θα πανε καλα :)
Εδώ είναι το φόρουμ που όσοι είναι θετικά διακείμενοι στην ομάδα ζητούν συγγνώμη και όσοι μιρλιάζουν και κράζουν, κουνάνε και το δάχτυλο.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Σαββιδης τεράστιος! Τισουνταλι και Τσαλοφ βγαλμένοι από τα υγρά μας όνειρα να δέσουν δίπλα σε Ντελια , Τάισον , Ζιβκοβιτς , Ντεσποντοβ! Ευχαριστούμε και τον Γιωργη που έχει καψούρες τις καψουρες μας!
Μετά τον Κάμαρα , Τισουνταλι , Τσαλοφ και προσεχώς ελπίζω Μειτε!!
Μάγκα Λουτσεσκου κάνε εσυ αυτό που ξέρεις και ο Ιβαναρος θα σου δώσει ομαδάρα!!!
Μιλάμε για τοπ κινήσεις πριν τον Αύγουστο…
Καλώς εχόντων των πραγμάτων πρώτα ο θεός να περάσουμε την Μπάνια Λουκά , να περάσουμε και την Μαλμε και μετά λογικά πάμε για την απόλυτη απογείωση.. Δυο τρεις πινελιές κορυφαίας αναβάθμισης στις θέσεις που όλοι ξέρουμε..
προσωπικά εγώ με Τισουνταλι , Τσαλοφ και Μειτε νιώθω τόσο ολοκληρωμένος που πραγματικά ανυπομονώ να δω που θα το φτάσει ο Πόντιος..
Σέντερ μπακ , ακραίο μπακ , χάφ και φορ οι θέσεις που περιμένουμε τις εκπλήξεις τσουλου..
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Νε Καμαρά αναβάθμιση στα χαφ
Με μαροκινό αναβάθμιση στην επίθεση.
Απομένουν Μειτέ και (?) Τσάλοφ για πλήρες ρόστερ.
Βέβαια θα χρειαστει διάστημα δεσιματος οποτε αξίζει να δείξουμε υπομονή
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Άμα κλείσει και ο τσαλοφ + το χαφ που μακάρι να είναι ο Μειτε θα είμαι πολύ αισιόδοξος με αυτό το ροστερ. Δεν ξέρω, δεν υπήρχε καλοκαίρι που να μου άρεσαν τόσο πολύ οι μεταγραφές και του Καμαρα και του τισουνταλι και του τσαλοφ αν με το καλό γινει μου αρέσουν παρα πολύ, μέχρι και του θυμιανη μπυ άρεσε παρα πολύ. Βέβαια αν καταφέρουν να αντικαταστήσουν κάποιες παραφωνίες όπως ο Εκονγκ και ο Ράφα θα είναι απογείωση, αλλά δεν νομίζω να θέλει ο ραζβαν να αντικατασταθούν και οι δυο
Επίσης κάτι που δεν το έχουν σχολιάσει στο forum ο Γιώργος από το False9 έχει πει άπειρες φορες ότι ο ραζβαν είναι από τους καλύτερους προπονητές στο χτίσιμο του ροστερ, και έκατσα σκέφτηκα λίγο και πράγματι βλέπεις ότι όλες οι άλλες ομάδες αριθμητικά έχουν περισσότερες λύσεις και ταυτόχρονα πολλούς που δεν τεριαζουν στην ομάδα σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Πέμ 25 Ιούλ 2024, 22:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

makispaspartou έγραψε:Σαββιδης τεράστιος! Τισουνταλι και Τσαλοφ βγαλμένοι από τα υγρά μας όνειρα να δέσουν δίπλα σε Ντελια , Τάισον , Ζιβκοβιτς , Ντεσποντοβ! Ευχαριστούμε και τον Γιωργη που έχει καψούρες τις καψουρες μας!
Μετά τον Κάμαρα , Τισουνταλι , Τσαλοφ και προσεχώς ελπίζω Μειτε!!
Μάγκα Λουτσεσκου κάνε εσυ αυτό που ξέρεις και ο Ιβαναρος θα σου δώσει ομαδάρα!!!
Μιλάμε για τοπ κινήσεις πριν τον Αύγουστο…
Καλώς εχόντων των πραγμάτων πρώτα ο θεός να περάσουμε την Μπάνια Λουκά , να περάσουμε και την Μαλμε και μετά λογικά πάμε για την απόλυτη απογείωση.. Δυο τρεις πινελιές κορυφαίας αναβάθμισης στις θέσεις που όλοι ξέρουμε..
προσωπικά εγώ με Τισουνταλι , Τσαλοφ και Μειτε νιώθω τόσο ολοκληρωμένος που πραγματικά ανυπομονώ να δω που θα το φτάσει ο Πόντιος..
Σέντερ μπακ , ακραίο μπακ , χάφ και φορ οι θέσεις που περιμένουμε τις εκπλήξεις τσουλου..

ΤΑ υπόλοιπα.... θα τα ολοκληρώσει, το επόμενο καλοκαίρι, αν όχι το Χειμώνα.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Αν έρθει πάντως κ μειτε ονειρικό θα ήταν κ η αντικατάσταση ενός Center Back
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειπα νωριτερα οτι ο Ιβαν δεν θα επιτρεψει να εξελιχθει σε σηριαλ...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εγώ διατηρώ τις αμφιβολίες μου για τον Τισσουνταλι

Καλός παίκτης αλλά δε ξέρω πόσο έχει βαρύνει και πόσο μπορεί να ανταποκριθεί στο γρήγορο πιεστικό στυλ που παιζουμε
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Με ΤΤ και εφόσον έλθει ο Τσάλοβ μπροστά είμαστε πλήρεις.
Χαφ-Μεϊτέ ή ανάλογο-θέλουμε και είμαστε καλά.
Με πινελιές με ένα ακόμα χαφ, δεξί στόπερ και αριστερό μπακ αντί του Ράφα, είμαστε στο άριστα.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

δεν ξέρω τι θα κάνουμε σε ποια διοργάνωση θα παίζουμε αλλά αν δεν γίνει κάποια πώληση και κλείσει ο Μειτε η ομάδα από την μέση και μπροστά είναι τρομακτική . Αν βάλεις και Κοταρσκι κουλιε μπαμπα είναι το καλύτερο ρόστερ στην ιστορία μας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”