Ολα καλα πάνε για Τσάλοφ όπως αναφέρει το ρεπορτάζ μας ! Επίσης ο έγκυρος Καρποφ αναφέρει ότι οι αμφιβολίες του παίκτη έσβησαν με συνάντηση που είχε στη Μόσχα με την ιδιοκτησία του ΠΑΟΚ και αποκαλύπτει οτι ο Δικέφαλος ξεκίνησε τη διαδικασία για να σπάσει η ρητρα!
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Από τοσκιτση:
-
Προσωπικη συνάντηση με Σαββίδη αναφέρει ο Καρποφ και στην ουσία ευτυχή κατάληξη
Μια χαρά κατάλαβα τι έγραψες, αλλά αν ο παίχτης δεν αισθάνεται άνετα να φύγει από τη χώρα του, δε θα τον απαγάγει ο Ιβαν και θα τον φέρει στη Θεσσαλονίκη.s44 έγραψε:Δεν κατάλαβες τι έγραψα.
Ωραία σκάσατε μπάλες το μεσημέρι ευτυχώς το βράδυ όλα καλά! Ανοίγω αιρ κοντισιον και παίρνω ποπ κορν
-
Μπήκα στο Τέλεγκραφ τπυ καρποφ. Από google translate η μετάφραση
Όταν αναλαμβάνει ο Ιβαναρος ξέρουν όλοι την κατάληξη…Ο Τσάλοφ πρέπει να συναντηθεί με τη διοίκηση της ΤΣΣΚΑ πριν φύγει για τον ΠΑΟΚ: νωρίτερα ο 26χρονος φόργουορντ είχε αμφιβολίες για τη μεταγραφή, οπότε παρέμεινε στη Μόσχα Ωστόσο, οι αμφιβολίες του Fedya διαλύθηκαν μετά από συνομιλία με τον ιδιοκτήτη του ελληνικού συλλόγου, δισεκατομμυριούχο Σαββίδη, στον οποίο έδωσε την τελική του συγκατάθεση για τη μεταγραφή.
Η συνάντηση με την ηγεσία του στρατού θα μπορούσε να γίνει ήδη την Παρασκευή. Η ΤΣΣΚΑ, με τη σειρά της, αναμένει ότι ο Τσάλοφ θα πετάξει αύριο στο Νίζνι Νόβγκοροντ για έναν αγώνα με την Πάρι ΝΝ.
Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ έχει ήδη στείλει επιστολή στην Peschannaya για να ενεργοποιήσει την εξαγορά του παίκτη για 3 εκατομμύρια ευρώ. Στην Ελλάδα θέλουν ο Ρώσος να τους πετάξει το συντομότερο δυνατό.
Ο Φέντορ πρέπει να έχει χρόνο να προετοιμαστεί για τα ματς του Champions League με τη Μάλμε (δεν θα συμπεριλαμβάνεται πλέον στη Μπόρατς). Είναι πιθανό οι 26 Ιουλίου να είναι η τελευταία μέρα του Chalov στην ΤΣΣΚΑ», αναφέρει ο Karp.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Πέμ 25 Ιούλ 2024, 22:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
3η χρονιά, είχαμε πάρει και Νάρειnunies4 έγραψε:Είναι η 2η σερι σεζόν που αποκτάται ποδοσφαιριστης με σταθερά μεγάλα νούμερα σε γκολ και ασίστ.
Με την διαφορά ότι ο ΤΤ το έχει κάνει σε σαφώς ψηλότερο επίπεδο από ότι ο Ντεσποτοφ.
Παικταρα βάζει στο ρόστερ η ομάδα

Και ο Ντεσποντοφ σαφώς ψηλότερο από τον Νάρει... σταθερή βελτίωση..
Δεν κατάλαβες τίποτα. Αν δεν αισθανόταν καλά ο παίκτης ΔΕΝ θα προχωρούσε ο ΠΑΟΚ. Κλεισμένος ήταν όλα συμφωνημένα. Αυτό λέωPablitoV2 έγραψε:Μια χαρά κατάλαβα τι έγραψες, αλλά αν ο παίχτης δεν αισθάνεται άνετα να φύγει από τη χώρα του, δε θα τον απαγάγει ο Ιβαν και θα τον φέρει στη Θεσσαλονίκη.s44 έγραψε:Δεν κατάλαβες τι έγραψα.
Kλεινει και ο τσαλοφ κατα τα φαινομενα, μας μενει το χαφ για αρχη
5 χρόνια δεν είναι η επαγγελματική του καριέρα ρε συ.Leonardo10 έγραψε:Ο τισουνταλι πάντως πλέον είναι καθαρό φορ, εδώ και 5 χρόνια. Δεν ξέρω γιατί επιμένουν τόσο ότι είναι και εξτρεμ, και φοβερό φορ εκτελεί και με τα δυο πόδια, μπαλατος, ελαστικός, μπαλαδόρος. Και το σημαντικότερο μπορει να φτιάξει και γκολ, ταμάμ για ΠΑΟΚ.
Βασικά σταθερά στην θέση του επιθετικού έπαιξε πέρσι. Της προηγούμενες σεζόν έπαιζε αποσπασματικά
Κι εμένα αυτή είναι η γνὠμη μου.Leonardo10 έγραψε:Ο τισουνταλι πάντως πλέον είναι καθαρό φορ, εδώ και 5 χρόνια. Δεν ξέρω γιατί επιμένουν τόσο ότι είναι και εξτρεμ, και φοβερό φορ εκτελεί και με τα δυο πόδια, μπαλατος, ελαστικός, μπαλαδόρος. Και το σημαντικότερο μπορει να φτιάξει και γκολ, ταμάμ για ΠΑΟΚ.
Εξτρέμ έχει να παίξει από τις χρονιές που έπαιζε στην Β΄ Ολλανδίας.
Σίγουρα πάντως είναι πολύ καλός παίκτης.
Σύμφωνα με ρωσικά άρθρα ήδη έχει δοθεί η εντολή ενεργοποίησης της ρήτρας
Σου....άντε λεβέντη μου
Σου....άντε λεβέντη μου
Βγήκε Viber η είδηση για Τσαλοφ, όλα τα παπαγαλάκια σχεδον το ιδιο αναπαράγουν.george188 έγραψε:Kλεινει και ο τσαλοφ κατα τα φαινομενα, μας μενει το χαφ για αρχη
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY] βαλε και μια μπιριτσα φιλε αραξε, θετικη καταληξηDamoN έγραψε:Ωραία σκάσατε μπάλες το μεσημέρι ευτυχώς το βράδυ όλα καλά! Ανοίγω αιρ κοντισιον και παίρνω ποπ κορν