Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
- pagotatzis
- john4serres
- PAOKevolution
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Εγώ, πιστεύω πως σήμερα θα έχουμε εξέλιξη με τον Τσάλοφ.
Και εννοείται πιστεύω τα δικά μας παιδιά (Εβρίτη, Ginola, Ολλανδό, παπά κτλπ) και όχι τους άσχετους.
Εφόσον δεν προκύπτει κόλλημα, αλλά αναμονή υπογραφής, είμαι αισιόδοξος.
Και εννοείται πιστεύω τα δικά μας παιδιά (Εβρίτη, Ginola, Ολλανδό, παπά κτλπ) και όχι τους άσχετους.
Εφόσον δεν προκύπτει κόλλημα, αλλά αναμονή υπογραφής, είμαι αισιόδοξος.
Αν ισχύει ... κλάφτα Χαράλαμπε!
Επίσης βλέποντας την διαχείριση Λούτσε εχτές στο μάτς (που για μένα δεν του βγήκε, για να το πώ πιό ήπια), πολύ φοβάμαι οτι αυτοί που ήταν στην προετοιμασία και μόνον αυτοί θα παίξουν στα προκριματικά. Στην κόψη του ξυραφιού δηλαδή, αφού η ομάδα δεν έχει ενισχυθεί ακόμη.
Επίσης βλέποντας την διαχείριση Λούτσε εχτές στο μάτς (που για μένα δεν του βγήκε, για να το πώ πιό ήπια), πολύ φοβάμαι οτι αυτοί που ήταν στην προετοιμασία και μόνον αυτοί θα παίξουν στα προκριματικά. Στην κόψη του ξυραφιού δηλαδή, αφού η ομάδα δεν έχει ενισχυθεί ακόμη.
Τα τελευταία 2 χρόνια παίζει κυρίως φουνταριστός και έχει πολύ καλά νούμερα. Παλιότερα έπαιζε αριστερό εξτρέμ.
Και τί είναι αυτή η αναμονή της υπογραφής, γιατί θα μας τρελάνει ο Ρώσος.
Εφόσον δεν τίθεται οικονομικό θέμα, ούτε με τον παίχτη ούτε με την ομάδα και η υπομονή του κλαμπ θα πρέπει να έχει κάποια όρια.
Το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται και ο παπάς.
Εφόσον δεν τίθεται οικονομικό θέμα, ούτε με τον παίχτη ούτε με την ομάδα και η υπομονή του κλαμπ θα πρέπει να έχει κάποια όρια.
Το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται και ο παπάς.
κάποια στοιχεια από FotMob για τις επιδόσεις του στο βελγικό πρωτάθλημα.

Να ευλογήσω λίγο τα γένια μου και αν πω ότι έπεσα μέσα στην πρόβλεψη μου ότι ο Τισουντάλι θα κλείσει πρώτος παρόλο που μας έλεγαν ότι ο Τσάλοφ είναι πιο κοντά; 

Το βρίσκω λογικό φίλε. Από τη σκοπιά του το βασικότερο κίνητρο για να έρθει στον ΠΑΟΚ αυτός ο παικταράς είναι η προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορεί να πήρε μεν την απόφαση αλλά να κάνει και δεύτερες σκέψεις, οπότε η κλήρωση με τη Μάλμε (η χειρότερη δυνατή για εμένα) και το μη ξεκαθάρισμα της πρόκρισης από το πρώτο ματς μπορεί να τον κάνουν να θέλει να κερδίσει χρόνο και να βρίσκει δικαιολογίες ότι δήθεν θέλει το χρόνο της η διαδικασία με την ΤΣΣΚΑ κτλ. Βέβαια εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου γιατί τον θέλουμε για την Μάλμε. Ο δισταγμός του Τσάλοβ πιθανόν να οδήγησε και στην επίσπευση με τον Τισουντάλι, για να έχουμε επιθετικό διαθέσιμο με τη Μάλμε.nunies4 έγραψε:Φοβερο αρθρο αναδημοσιευση απο Ρωσια στο SDNA το οποιο με λιγα λογια μιλαει για τις ιδιαιτερες σχεσεις του Τσαλοφ με την ΤΣΣΚΑ και αναφερει το επικο οτι ο Τσαλοφ περιμενει να δει πως θα καταληξουν τα προκριματικα για να δει αν θα παιζουμε τσαμπιολι και τοτε να αποφασισει.
Ελα ομως που εμεις τον θελουμε για ΝΑ βοηθησει να μπουμε τσαμπιολι και οχι να ερθει ΑΝ μπουμε.
Συμφωνα με το αρθρο λοιπον εχουμε πεσει θυματα του αιωνιου ερωτηματος.
Η κοτα εκανε το αυγο η το αυγο την κοτα;
Το ανέβασε και ένας συνοπαδός αλλά το ανεβάζω και εγώ
https://youtu.be/Snnr9KoAevs?feature=shared
Εξηγεί αναλυτικά γιατί ο Τσαλοφ είναι αυτό που χρειαζόμαστε
https://youtu.be/Snnr9KoAevs?feature=shared
Εξηγεί αναλυτικά γιατί ο Τσαλοφ είναι αυτό που χρειαζόμαστε
-
Ενταξει αν δεν θέλει να έρθει στο φιναλε ο Ρώσος δεν θα τα βάψουμε και μαύρα θα παίξει ο Μαροκινός στο 9 και θα πάμε για εξτρέμ αριστερό
Επείγει το θέμα με το ΧΑΦ
Επείγει το θέμα με το ΧΑΦ