Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Παιδια τοσα χρονια δεν ξερετε οτι πρεπει να κρατατε καποια πισινη;Αν δεν υπαρχει κατι επισημο απο την ΠΑΕ μην πιστευετε τιποτα.
- theodorsalonika
Κωμωδία τις καταντησαν τα σαιτ και οι κωμικοί δημοσιογράφοι τους.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++GI4NNEN4 έγραψε:Κωμωδία τις καταντησαν τα σαιτ και οι κωμικοί δημοσιογράφοι τους.
Ας ηρεμήσουμε ολοι...ακουμε το ''κοντό, και το μακρύ'' του καθε ΑΡΔ.....
Ας στηρίξουμε αυριο την ΠΑΟΚΑΡΑ μας, και όλα θα γίνουν....

Αφού δεν την ανέχεσαι τι κάθεσαι? Στο καλό.loukas4 έγραψε:Και ποιος εισε εσύ ρε που θα μου υποδηξης τη θα γράψω τη κοροιδια δε την ανεχωμε άντε μη σου πω τίποτα ή αλήθειες πονανε
Δε σε κρατά κανείς
Πωπω τελειωσε το ban του και αρχισε παλι τα δικαστηρια ο αλλοθρησκος! 

Μακάρι στην ταινία του χρόνου να δείχνει την Γκοντσάρεβα να παίζει στο κινητό της το μήνυμα του Ραζβάν για τις φετινές μεταγραφές.
ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΟ!!!!
Μου κάνει ο άλλος σχόλιο, μετά από άρθρο, tweet και δεν ξέρω τι, ότι αφού "κολλάνε" οι μεταγραφές πως θα παίξουμε τους αγώνες με τις ελλείψεις αυτές !!!!!
Λές και άμα ήταν εδώ θα παίζαν αύριο και όχι στα play off, όπως μας έχει συνηθίσει ο προπονητής.
Φυσικά πολύ ακολούθησαν και υιοθετώντας οποιαδήποτε αρνητική, ως προς την έκβαση των μεταγραφών, φήμη, βγάζουν τα εσώψυχά τους για ανίκανους διοικούντες και καθυστερήσεις και γκρίνιες!
Εν τω μεταξύ έχουν βγει 3-4 συμφορουμίτες, βγάζω το εαυτό μου έξω, που με επιχειρήματα αναλύουν την κατάσταση και την νοοτροπία που τρέχουν οι μεταγραφές αλλά, όπως έλεγε η γιαγιά μου, "Από κείνο που ξέρει δεν λαθεύει".
Δυστυχώς !!!
Μου κάνει ο άλλος σχόλιο, μετά από άρθρο, tweet και δεν ξέρω τι, ότι αφού "κολλάνε" οι μεταγραφές πως θα παίξουμε τους αγώνες με τις ελλείψεις αυτές !!!!!
Λές και άμα ήταν εδώ θα παίζαν αύριο και όχι στα play off, όπως μας έχει συνηθίσει ο προπονητής.
Φυσικά πολύ ακολούθησαν και υιοθετώντας οποιαδήποτε αρνητική, ως προς την έκβαση των μεταγραφών, φήμη, βγάζουν τα εσώψυχά τους για ανίκανους διοικούντες και καθυστερήσεις και γκρίνιες!
Εν τω μεταξύ έχουν βγει 3-4 συμφορουμίτες, βγάζω το εαυτό μου έξω, που με επιχειρήματα αναλύουν την κατάσταση και την νοοτροπία που τρέχουν οι μεταγραφές αλλά, όπως έλεγε η γιαγιά μου, "Από κείνο που ξέρει δεν λαθεύει".
Δυστυχώς !!!
-
Ελα εντάξει πραγματικά το έχουν τερματίσει στην ΠΑΕ στο επικοινωνιακό μάζα και με δημοσιογραφικια χειρότερα δεν γίνεται να τα πάνε. Δίνουν κλεισμένη μεταγραφή και στην αρχή γράφανε ότι περιμένει την βίζα του για να πετάξει για Θεσσαλονίκη, μετά ότι θέλει να φύγει ποιο ομαλά γιατί είναι παιδί της ΤΣΣΚΑ και μετά ότι θέλει χρόνο να αποφασίσει αν ερθει η όχι. Εντάξει η ανικανότητα στα καλύτερα της. Εντάξει τα παλικάρια δεν μπορούν, για κάθε μεταγραφή πρέπει να μας βγει το στανιο όπως έγινε με τον καμαρα και τον κεντζιορα, του μπρεθγουειτ, του Μειτε και τώρα πει να γίνει το ίδιο με τον τσαλοφ
Χαλάρωσε λίγο με τις εκφρασεις!
Mod team
Χαλάρωσε λίγο με τις εκφρασεις!
Mod team
Το ζήτημα ξεκινάει από τον τρόπο με τον οποίο οι δημοσιογράφοι ( μικροί και μεγάλοι) βγάζουν τα προς το ζην.
Είναι λογικό ότι κάθε περίπτωση θα πρέπει να γίνει σίριαλ. Και ένα καλό σίριαλ θα πρέπει να έχει ενδιάμεσα ανατροπές.
Το πρόβλημα είναι ότι σε μια κοινωνία που θεωρείται ότι έχει ( ή καλύτερα θα έπρεπε να έχει)ένα καλό στανταρ πνευματικο υπόβαθρο αυτές οι μαλακιες εκλαμβάνονται στα σοβαρά από πολύ μεγάλη μερίδα των ενδιαφερομένων
Είναι λογικό ότι κάθε περίπτωση θα πρέπει να γίνει σίριαλ. Και ένα καλό σίριαλ θα πρέπει να έχει ενδιάμεσα ανατροπές.
Το πρόβλημα είναι ότι σε μια κοινωνία που θεωρείται ότι έχει ( ή καλύτερα θα έπρεπε να έχει)ένα καλό στανταρ πνευματικο υπόβαθρο αυτές οι μαλακιες εκλαμβάνονται στα σοβαρά από πολύ μεγάλη μερίδα των ενδιαφερομένων
Εγώ μια χαρά μπορώ να διαχειριστώ το αυτονόητο. Το αυτονόητο για τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ είναι αυτό που γίνεται και φέτος το καλοκαίρι και πλέον δε με ενδιαφέρει καθόλου. Πήρα το διαρκείας μου και αύριο θα πάω να δω αυτούς που είναι εδώ, όποιος έρθει καλώς να ορίσει.navigator11 έγραψε:Δηλαδή το ότι εσύ ή όποιος άλλος δε μπορείτε να διαχειριστείτε το Αυτονόητο, που επισημαίνεις στις 2 πρώτες αράδες του ποστ σου, είναι κάτι που πρέπει να καταλογιστεί στον επίσημο ΠΑΟΚ; Εκ Ρωσίας, θυμίζω, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει με τον Τσάλοφ. Από τον ίδιο δημοσιογράφο που είχε βγάλει επίσης την πρότασή μας πέρσι να αγοράσουμε για 4 εκατομμύρια το 60% των δικαιωμάτων του παίχτη, που είχαν επιβεβαιώσει κι οι της ΤΣΣΚΑ, χαρακτηρίζοντάς την πολύ χαμηλή. Ουδείς μας είπε πως ο ΠΑΟΚ έχει ήδη προχωρήσει στην καταβολή του ποσού της ρητρας και ψάχνει πτήση ο Τσάλοφ. Τον άλλον τον φλόμωσαν και στα ψέματα οι ... άχρηστοι.PablitoV2 έγραψε:Όσο δεν βγαίνει είδηση με τη μέρα άφιξης κανένας δε θεωρείται κλεισμένος.
Αυτά τα άρθρα που βγήκαν μέσα στο ΣΚ περισσότερο μου κάνουν για άρθρα που είχαν σκόπο να μειώσουν την γκρίνια του κόσμου για τη μη απόκτηση παιχτών.
Μάγκες μην τρελαίνεστε. Η ΠΑΕ για επικοινωνιακούς λόγους την προηγούμενη βδομάδα έβαλε ολα τα υπαλληλάκια να γράφουν ψέματα για να πέσουν οι τόνοι με την γκρίνια που άρχισε να ξεφεύγει. Γενικά έπεσε πολύ δούλεμα και ψέμα φέτος, και θα έπρεπε να ντρέπονται γι'αυτο. Δεν θα ερχόταν παίκτης πριν να διασφαλιστεί η Ευρώπη, αυτό ήταν και είναι το πλάνο. Σωστό η λάθος, μεγάλη συζήτηση. Αν ήταν ειλικρινείς με τον κόσμο απο τον Μάιο, δεν θα επικρατούσε τέτοιο αλαλούμ τωρα. Από αύριο το βράδυ-μεθαύριο, σε περίπτωση άνετης νίκης-πρόκρισης θα αρχίσουν οι αφίξεις.
Το ίδιο ισχύει και για ΤΣΑΛΟΦ. Υπάρχει προφορική συμφωνία με όλες τις πλευρές, απλά ο ΠΑΟΚ περιμένει ουσιαστικά να "σιγουρέψει" την πρόκριση από αύριο, και τα χρήματα, για να προχωρήσει το όλο θέμα. Δεν γίνεται να αρχίσει η διαδικασία εργατικής Βίζας, χωρίς το συμβόλαιο υπογεγραμμένο. Αν αύριο κάνουμε άνετη νίκη, θα υπογράψει το συμβόλαιο το βράδυ η μεθαύριο, και μέσα στις επόμενες μέρες θα έρθει.
Μην τρώτε τυράκι από τους αστείους δημοσιογράφους στην Ελλάδα.
Το ίδιο ισχύει και για ΤΣΑΛΟΦ. Υπάρχει προφορική συμφωνία με όλες τις πλευρές, απλά ο ΠΑΟΚ περιμένει ουσιαστικά να "σιγουρέψει" την πρόκριση από αύριο, και τα χρήματα, για να προχωρήσει το όλο θέμα. Δεν γίνεται να αρχίσει η διαδικασία εργατικής Βίζας, χωρίς το συμβόλαιο υπογεγραμμένο. Αν αύριο κάνουμε άνετη νίκη, θα υπογράψει το συμβόλαιο το βράδυ η μεθαύριο, και μέσα στις επόμενες μέρες θα έρθει.
Μην τρώτε τυράκι από τους αστείους δημοσιογράφους στην Ελλάδα.
Το σημαντικό είναι να έρθει ο Μαροκινός...για Τσάλοφ ούτε κρύο, ούτε ζέστη
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το μένος ορισμένων για την ΠΑΕ και τα στελέχη της. Γράφει ένα ς ΑΡΔ κάτι, ανίκανη η ΠΑΕ, γράφει κάτι άλλο, μας δουλεύει η ΠΑΕ. Αυτά είναι τα στελέχη που εμπιστεύεται ο ιδιοκτήτης της ομάδας, πάρτε το χαμπάρι. Και δεν φταίνε αυτοί που ο καθένας γράφει το μακρύ του και το κοντό του ως δημοσιογραφική πληροφορία. Παρεμπιπτόντως αυτή η ΠΑΕ κι αυτά τα στελέχη έφεραν την ομάδα εκεί που είναι και περισσότερους τίτλους από όσους είχαμε στα υπόλοιπα 90 χρόνια μας. Άσχημα πράγματα όμως η αγνωμοσύνη, η αχαριστία αλλά και ο νεοπλουτισμός.