Η ερώτηση μου όμως ήταν άλλη. Εννοείς ότι αυτό γίνεται συνειδητά από την ΠΑΕ; Η από τους δημοσιογράφους;PablitoV2 έγραψε:Πέρυσι, όταν υπήρχε γκρίνια έβγαιναν συνήθως δημοσιεύματα για παίχτες από Ρωσία μεριά (καρασκάλ-τσάλοφ) που προφανώς δεν ίσχυαν.nunies4 έγραψε:Εννοείς ως διαρροή από την ΠΑΕ;
Ότι ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη διαρρεει παπάδες συνειδητά, για να κατευνάζει τον κόσμου;
Προσωπικά πιστεύω ότι είμαστε πιο κοντά στον Τισουντάλι πάρα στον Τσάλοφ.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Αν δεν κάνω λάθος, εσύ δεν ήσουν που έλεγες για κάτι βόμβες κάτι τέτοια? Ως φήμη?loukas4 έγραψε:Και ποιος εισε εσύ ρε που θα μου υποδηξης τη θα γράψω τη κοροιδια δε την ανεχωμε άντε μη σου πω τίποτα ή αλήθειες πονανε
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γράψατε ότι ο Λουτσεσκου βιάζεται για να έρθουν γρήγορα οι παίχτες.Απο που προκύπτει αυτό; Αφου πάλι θα παίξουν ο Μπραντον με τον Σαμάτα στα προκριματικά.
και το γκαζετα γραφει για εμπλοκή με τσαλοφ επειδή λέει υπήρξαν σχόλια τυπου "που πας στην Ελλαδιτσσα" και τον εβαλαν λεει σε σκέψεις.......θα μας τρελάνουν οι μεγαλοδημοσιογραφοι
Πραγματικά ώρες ώρες ξερνάω από τα μάτια. Δεν αντέχεται άλλο αυτή η μ@λακία. ΔΕΝ. Απλά ΔΕΝ.
Έρχεται, κλείνει, τελειώνει, καθυστερεί, παγώνει, πάγωσε, πάμε για άλλα κλπ.
Και ναι προφανώς η ΠΑΕ δεν φταίει που οι δημοσιογράφοι έχουν γράψει 100 διαφορετικούς κλεισμένους και τελικά δεν έκλεισε κανείς, αλλά φταίει 100% που δεν τους βάζει φρένο. Φτάνει γ@μώ τη τρέλα μου, φτάνει.
Μισή γ@μημένη μεταγραφή δεν έχουμε καταφέρει να χαρούμε.
Άστο χίλιες φορές μη βρωμίζετε τίποτα μέχρι να έρθει στα γραφεία και να υπογράψει ο οποιοσδήποτε και ας το μάθουμε τότε. Ξαναλέω, δεν αντέχεται άλλο αυτή η μ@λακία.
Έρχεται, κλείνει, τελειώνει, καθυστερεί, παγώνει, πάγωσε, πάμε για άλλα κλπ.
Και ναι προφανώς η ΠΑΕ δεν φταίει που οι δημοσιογράφοι έχουν γράψει 100 διαφορετικούς κλεισμένους και τελικά δεν έκλεισε κανείς, αλλά φταίει 100% που δεν τους βάζει φρένο. Φτάνει γ@μώ τη τρέλα μου, φτάνει.
Μισή γ@μημένη μεταγραφή δεν έχουμε καταφέρει να χαρούμε.
Άστο χίλιες φορές μη βρωμίζετε τίποτα μέχρι να έρθει στα γραφεία και να υπογράψει ο οποιοσδήποτε και ας το μάθουμε τότε. Ξαναλέω, δεν αντέχεται άλλο αυτή η μ@λακία.
Στο γκαζετα γράφει για Τσαλοφ - Από την στιγμή που ο Τσάλοφ ζήτησε επιπλέον χρόνο για να αποφασίσει, αν θα φύγει ή όχι από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οπότε πάμε για άλλα η το έχει βγάλει από το μυαλό του
Επίσης αν μία στο εκατομμύριο (ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ) δεν μπορούμε να πείσουμε παίκτη ούτε από τη Ρωσία, δεν βλέπω πως θα καταφέρουμε να πείσουμε άλλους από πιο σοβαρά πρωταθλήματα και από καλύτερες ομάδες αν δεν σκάσουμε ποσά μεγαλύτερα του 1.3-1.5 ετησίως. Θα είναι έκπληξη.
ΑΝ βέβαια ισχύει αυτό που γράφει ο Σουντουλίδης στο Γκαζέτα. ΑΝ.
Απλά εδώ υπάρχει η ιδιαιτερότητα ότι είναι Ρώσος , γέννημα θρέμμα της ΤΣΣΚΑ. Δεν είναι ένας ξένος από το ρωσικό πρωτάθλημα
Από τη στιγμή που ταξίδεψε ο take my breath away ως την Αθήνα και δεν υπέγραψε το εάν θα είναι αυτονόητο σε όλα.
Ακόμα χειρότερα. Να προτιμάει να παίζει σε ένα αποκλεισμένο πρωτάθλημα, σε μία "αποκλεισμένη" χώρα, όπου το επίπεδο προφανώς και έχει πέσει τρομερά σε σχέση με παλιά, αντί να έρθει στην Ευρώπη να παίξει 100% σε Ευρωπαϊκό όμιλο και να διεκδικήσει αύριο μεθαύριο μια μεταγραφή σε ένα πολύ καλύτερο πρωτάθλημα.
Ναι αλλά μιλάμε για Ρώσο παίκτη, «παιδι» της ομάδας. Σίγουρα του έχουν φουσκώσει τα μυαλά οι παλαίμαχοι κτλ κτλ. Όλα αυτά με βάση αυτά που γράφονται
Δεν του είπαμε να έρθει στο βροχερό Στοουκ, στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης έρχεται που είναι γνωστός προορισμός για Ρώσους τουρίστες, με πρόεδρο και διοικητικό συμβούλιο που είναι Ρώσοι, που θα έχει συμπαίκτη Ρώσο, αν έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του η Τσελσι και η Λίβερπουλ ψάχνουν για επιθετικό αν όχι και είναι κάτι άλλο θα ήθελα να το μάθω...
Κάπως έτσι αρχίζει μια ομάδα και πιέζεται και οδηγείται σε λάθος επιλογές...Blackgr4 έγραψε:Επίσης αν μία στο εκατομμύριο (ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ) δεν μπορούμε να πείσουμε παίκτη ούτε από τη Ρωσία, δεν βλέπω πως θα καταφέρουμε να πείσουμε άλλους από πιο σοβαρά πρωταθλήματα και από καλύτερες ομάδες αν δεν σκάσουμε ποσά μεγαλύτερα του 1.3-1.5 ετησίως. Θα είναι έκπληξη.
Πολλά δεν ανέχεσαι αλλά μην το κάνουμε θέμαloukas4 έγραψε:Και ποιος εισε εσύ ρε που θα μου υποδηξης τη θα γράψω τη κοροιδια δε την ανεχωμε άντε μη σου πω τίποτα ή αλήθειες πονανε
- Dimitris_L4
Ασε φιλε αμα αρχισεις κ εσυ τις αληθειες θα μπλεξουμε...Εχουμε ακουσει ενα σωρο εδω απο τοτε που ανοιξανε τα τοπικ...επισης αν θεωρεις οτι σε κοροιδευουν κ δεν τα ανεχεσαι μη χαλας την υγεια σου..Σταματα να ασχολεισαι να ηρεμησεις..loukas4 έγραψε:Και ποιος εισε εσύ ρε που θα μου υποδηξης τη θα γράψω τη κοροιδια δε την ανεχωμε άντε μη σου πω τίποτα ή αλήθειες πονανε