Αυτή την λογική την βρίσκω πολύ απλοϊκή, αν και θα με ενθουσίαζε άν γινόταν έτσι. Υπάρχουν πολλοί άλλοι παράμετροι που επηρεάζουν μιά τέτοια κίνηση.gika έγραψε:Αυτό ακριβώς! Να τον ακούτε τον Αποστόλη.ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν η ΠΑΕ τον θεωρεί τόσο αναντικατάστατο (για μένα ΔΕΝ είναι στο ίδιο μέτρο) του δίνει εξαρχής τα 2Μ ετησίως και τέλος.Magpies4 έγραψε: Περιμένουμε τον Μεϊτέ γιατί είναι ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ, τόσο απλά.
Είτε που φέρνεις κάποιον άλλο αν σου κάνει νερά ο Μειτέ, είτε που του δίνεις ότι ζητάει και τον κρατάς.
Το να κρατάς την ανάσα σου απειλώντας ότι θα σκάσεις αν δεν έρθει γρήγορα το λες και παιδιάστικο.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
- john4serres
Πιοτρόφσκι, Κρίστενσεν, Κρέσπο, Ντεϊόλα, Μαρίν ... ή κάτι πιο εκλεκτό;[b]GINOLA[/b] έγραψε:Εφόσον ανακοινωσει στο ραζβαν ότι γιοκ,προφανώς υπάρχει έτοιμη περίπτωση για να έρθει.
Κατ' αρχήν ξεκάθαρα δεν υπάρχει σύγκριση με πέρσι. Πέρσι ήμασταν γυμνοί.Sardan έγραψε:Την αναστάτωση που επικρατεί δεν μπορώ να την καταλάβω. Πέρυσι πηγαίναμε ξεβράκωτοι στα ευρωπαϊκά ματς και είδαμε όλοι πως κατεληξε η χρονιά. Φέτος έχουμε
GK: Κοτάρσκι, Τσιφτσή
DR: Οτο, Σάστρε
DL: Μπάμπα, Ράφα
CB: Κουλιεράκη, Μιχαηλίδη, Νάσμπεργκ, Εκονγκ, Κετζιόρα
DM: Σβαμπ, Οζντοεφ, Καμαρά, Τσιγγάρα, Θυμιάνη
AM: Δεσπότοφ, Ζίβκοβιτς, Ντέλια, Μουργκ, Τάισον
CF: Τσάλοφ, Σαμάτα, Μπράντον
και μπαλαντέρ Βιερίνια.
Να διορθώσω καποια "λαθάκια" αν μου επιτρέπεις καθώς ο Τσάλοφ ΔΕΝ έχει έρθει ακόμα και ο Θυμιάνης υπολογίζεται στα στόπερ από τον προπονητή.
GK: Κοτάρσκι, Τσιφτσή
DR: Οτο, Σάστρε
DL: Μπάμπα, Ράφα
CB: Κουλιεράκη, Μιχαηλίδη, Νάσμπεργκ, Εκονγκ, Κετζιόρα, Θυμιάνη
DM: Σβαμπ, Οζντοεφ, Καμαρά, Τσιγγάρα
AM: Δεσπότοφ, Ζίβκοβιτς, Ντέλια, Μουργκ, Τάισον
CF: Σαμάτα, Μπράντον
Και με αυτές τις διορθώσεις οι αδυναμίες κάνουν ΜΠΑΜ.
Από πίσω προς τα μπροστά:
- Δεν υπάρχει δεξί μπακ που να ξεχωρίζει. Προσωπικά θα πήγαινα τον Ότο αριστερά πίσω από τον Μπάμπα, θα προσπαθούσα να πουλήσω τον Ράφα και να φέρω πρωτοκλασάτο δεξί μπακ μπροστά από τον Σάστρε.
- Υπάρχει υπεραριθμία στους κεντρικούς αμυντικούς. Πρέπει να πουληθούν ιδανικά Εκόνγκ και Νάσμπεργκ και να έρθει ένας δεξιός στόπερ για βασικός μπροστά από τον Κεντζιόρα.
- Στα χαφ χρειαζόμαστε ΆΜΕΣΑ τον βασικό μας μέσο, είτε αυτός είναι ο Μειτέ είτε άλλος. Σε περίπτωση αποχώρηση Οζντόεφ ή Τσιγγάρα (έχουν κυκλοφορίσει κάποιες φήμες) θα χρειαστούμε και δεύτερο του ίδιου επιπέδου. Θα μπορούσε να είναι και δανεικός ο δεύτερος.
- Στους μεσοεπιθετικούς, κλασικά εδώ και έναν χρόνο, αριστερά έχουμε μόνο τον Τάισον. Θέλουμε οπωσδήποτε παίκτη στην αριστερή πλευρά, αν είναι ο ΤΤ καλός να ορίσει.
- Στους φορ, θέλουμε βασικό παικταρά επιθετικό. Αν είναι ο Τσάλοφ μακάρι να είναι κοντά μας το συντομότερο. Αν βρεθεί κάποιος να πάρει τον Αλί και να δώσει και κανένα ψιλό, θα κηνυγούσα τέλος καλοκαιριού και κάποιον δανεικό φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από Μπράντον/Τσάλοφ.
Όπως και να έχει, θα έλεγα ότι θέλουμε τουλάχιστον 5 παίκτες (έως 7 αν πρέπει να αντικατασταθούν Οζντόεφ ή Τσιγγάρας και Σαμάτα) και ταυτόχρονα να γίνουν πωλήσεις τουλάχιστον 3 παικτών (και με μικρή πιθανότητα έξτρα οι προαναφερθέντες).
Ο Ιούλιος τελειώνει, η προετοιμασία τελείωσε, και ενώ είμαστε μίλια μπροστά από την κατάσταση που είμασταν πέρσι και μπράβο στην ΠΑΕ, υπάρχει ακόμα πάρα πολύς δρόμος για να ολοκληρωθεί η ομάδα.
G point: έκλεισε η συμφωνία ΠΑΟΚ και Γάνδης για τον ΤΤ. Ξέρει κάποιος κάτι επ' αυτού ή είναι ράδιο αρβύλα;
- john4serres
Δεν ξερουν τιποτα παραπανω απ όσα αναφερει ο Βέλγος δημοσιογράφος που ανέβασε το τουίτ χθες το βράδυ.
Καλημέρα, συμφωνώ απόλυτα με Rene, van roy για Μειτέ.
Αυτό το αρχοντικό στυλ στο κέντρο δεν το θυμάμαι στον ΠΑΟΚ ποτέ.
Εμπιστοσύνη στην ομάδα και στήριξη, τα καλύτερα έρχονται.
DamoN έγραψε:Βρε μια χαρά τα κάνει αλλά όχι ότι οργάνωνε το παιχνίδι μας ο Μειτε αποκλειστικά όπως κάνει ο πλει μέικερ στο μπάσκετ πχ . Ίσα ίσα που κρυβόταν παρά πολλές φορές έδινε την μπάλα με την μια πίσω ενω μπορούσε να γυρίσει για να κάνουν παιχνίδι τα στόπερ ή ακόμα και ο μπαμπά. Τέλος πάντων δεν ήταν μομφή αλλά δεν λες τον Μειτε πλει μέικερ με την έννοια που έχω στο μυαλό μου όπως ο μισιτς πχ που όλα ξεκινάνε από τα πόδια του .στην δύναμο τουλάχιστον .
Πχ ο Μειτε μια αλλαγή παιχνιδιού δεν έκανε. Σπάνια επιχειρούσε κάθετη .Τεσπα με τις λέξεις παίζουμε .
Εμένα από Μειτε Αν τελικά δεν μείνει θα μου λείψουν οι ανακτήσεις που έκανε. Ότι δεν έχανε την μπάλα με τίποτα και οι υπεραριθμίες που δημιουργούσε με τις προσποιήσεις του όταν μας πίεζαν ψηλά. Α και ότι δεν έκανε λάθος πάσα αν και δεν επιχειρήσουμε μεγάλης δυσκολίες πάσα. Όπως και ότι έπαιζε με την μια. Μεγάλη παιχταρα ο σου ! Θαύμα της φυσης.τρομερη τεχνική για τον σωματότυπο του .Άνετα στους 5 mvp μας.
με την προσθήκη του καμαρά και του μαροκινού η ομάδα αποκτά ένα κλικ ταχύτητας παραπάνω. στα συν αυτών θα βάλω και την άρτια κατάσταση του ρώσου να βρίσκεται στις φάσεις.
με αυτά τα παραπάνω έχω την εντύπωση ότι ο μίσιτς ίσως να είναι πιο σημαντικός και πιο επιδραστικός στο παιχνίδι μας σε σχέση με τον μεϊτέ.
Τυχαία είδα στο ίνστα ότι ο Μειτε είχε ανακοινωθεί από την Μπενφίκα στις 23 Ιουλίου το 2021. Τα ήθελε τα μπανάκια του και τότε ο Σου... Άντε να δούμε λοιπόν...
Μα θα επαιρνε την φανελα σπιτιnunies4 έγραψε:Όπως αναμενόταν και είχα προβλέψει, παρά τα όσα κάποιοι έβλεπαν στα φιλικά,ο Κουαλιατα ούτε και φέτος θα είναι στο ρόστερ του ΠΑΟΚ πιστοποιώντας ότι πρόκειται για μια πέρα για πέρα κακή και άστοχη μεταγγραφή
Μόνο ο Pablo Garcia το είχεDimpatra έγραψε:Καλημέρα, συμφωνώ απόλυτα με Rene, van roy για Μειτέ.
Μάγκες επειδή έχω αρκετούς φίλους Βέλγους τους ρώτησα να κάνουν μια γύρα στα βελγικά αθλητικά κλπ μπας και δουν τι γίνεται.
Απ'οτι μου είπανε ο ΤΤ θεωρείται ψιλοτελειωμενο. Ότι δηλαδή θα έρθει.
Δεν είναι insider κλπ αυτό φίλοι είναι που ψάξανε να δουν τι λένε στο Βέλγιο οι αθλητικογράφοι. Απ'οτι μου είπανε το κλίμα είναι τελείωσε ο ΤΤ έρχεται.
Είδωμεν.
Απ'οτι μου είπανε ο ΤΤ θεωρείται ψιλοτελειωμενο. Ότι δηλαδή θα έρθει.
Δεν είναι insider κλπ αυτό φίλοι είναι που ψάξανε να δουν τι λένε στο Βέλγιο οι αθλητικογράφοι. Απ'οτι μου είπανε το κλίμα είναι τελείωσε ο ΤΤ έρχεται.
Είδωμεν.
Επίσης είναι καλό να βλέπουμε και τι λένε για εμάς οι ψύχραιμες φωνές των αντιπάλων, μήπως και σταματήσει επιτέλους η μίρλα.

Δείξτε επιτέλους εμπιστοσύνη και αγάπη στην ομάδα και σταματήστε να πιστεύετε ότι ξέρετε περισσότερα ή είστε ικανότεροι από αυτούς που είναι η δουλειά τους να συμμετέχουν στην ομάδα.

Δείξτε επιτέλους εμπιστοσύνη και αγάπη στην ομάδα και σταματήστε να πιστεύετε ότι ξέρετε περισσότερα ή είστε ικανότεροι από αυτούς που είναι η δουλειά τους να συμμετέχουν στην ομάδα.
- sourmenetes
- Moderator
Καλά τα ίδια λέμε και εμείς για αυτούς..
Χάχαχαχα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χάχαχαχα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εννοείται αλλά δεν έπαιζε με σβαμπ και Οζντοεφ δίπλα αλλά με βιτολο που έτρεχε για 2.zaffodb έγραψε:Μόνο ο Pablo Garcia το είχεDimpatra έγραψε:Καλημέρα, συμφωνώ απόλυτα με Rene, van roy για Μειτέ.
Δεν είναι μομφή αυτό για τον παυλαρα ατελείωτα καυλωτικος παίχτης αυτός και ο άλλος ο Παύλος ο αποστάτης ξεχείλιζαν από ποιότητα και αρχοντιά.
Απλά κάνει ακόμα μεγαλύτερες τις εμφανίσεις του Μειτε.να μπαίνουν σε μια σειρά τα πράγματα γιατί πολύ απαξίωση έφαγε ο παίχτης από το γνωστο παρεάκι και επηρεάστηκαν και πολλοι δικοι μας
Τώρα όσον αφορά τον τισουνταλι αν είναι στην κατάσταση που παίξαμε με Γάνδη είναι παίχτης που κάνει την διαφορά . Πως λέγαμε από αυτούς που φέρνεις τέλη Αυγούστου για να έρθουν Ελλάδα. Κλείστε τον πριν χωθεί κανένας βαζελοχαρτινογαυρος