Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
DamoN

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από DamoN »

Ότι είπε ο μπισε που είπε ο ρενε
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

makispaspartou έγραψε:Αυτός ο Nanasi πάντως της Molme τι παικταρα είναι!!
Μακάρι να πουληθεί μέχρι να παίξει μαζί μας..
Για μας θα ήταν απίθανη περίπτωση αλλά μόνο αν και εφόσον προκριθούμε Τσου Λου..
Αποκλείεται να έρθει Ελλάδα.

Ετοιμάζουν πρόταση και θα γίνει μάχη με Λεβερκουζεν, Βέρντερ, Άγιαξ, Σεβιγια
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Άσχετο.Τι εννοούμε ακριβώς πλει μέικερ και τι σχέση έχει με τον Μειτε ;

Πλει μέικερ ήταν ο βανακεν. Ο Μειτε παιχταρα .βουνο δεν την έχανε με τίποτα .έπαιζε ωρεσ Ώρες με τα παιδιά του . Όταν τον έκαναν παγίδα τους έσκαγε τριπλές και προσποιήσεις έπαιρνε όλες τις δεύτερες. Αλλά από που και ως που πλει μέικερ; Ο Κουλιερακης πιο πλει μέικερ ήταν και ο κεντζιορα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Δευ 22 Ιούλ 2024, 23:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Η Μπενφικα περίεργο να μην δώσει μια ευκαιρία στον καλύτερο χαφ του πρωταθλήματος.
Κάτι αντίστοιχο δηλαδή με αυτό που έκανε η Πόρτο με τον Καρμο.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Άρα δεν ήταν ο καλύτερος χάφ του πρωταθλήματος κατά την γνώμη σου;
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

markos4 έγραψε:Η Μπενφικα περίεργο να μην δώσει μια ευκαιρία στον καλύτερο χαφ του πρωταθλήματος.
Κάτι αντίστοιχο δηλαδή με αυτό που έκανε η Πόρτο με τον Καρμο.

Καμία σχέση.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

renegade έγραψε:
navigator11 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:O anti-Meite θα έπρεπε να ήταν ήδη στον ΠΑΟΚ, εδώ και 2 εβδομάδες.
Κάντε τες το λιγότερο 4. Χρεώνω στο συγκεκριμένο ζήτημα αποκλειστικά και μόνο τη διοίκηση. Χωρίς να λαμβάνω υπόψη τη δήθεν ενημέρωση των ΑΡΔ αν έκλεισε Αραβία. Και να μην ισχύει τελικά θεωρώ πολύ άστοχη την τακτική της ΠΑΕ καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της σαπουνόπερας. Είτε την ακολούθησε επειδή έτσι έκρινε τελείως μόνη της είτε επειδή δε θέλησε να κακοκαρδίσει τον Λουτσέσκου.
Μου είναι αδιανόητο το ότι δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι από την στιγμή που η ομάδα έχει 5 παίκτες που μπορούν να παίξουν στα χαφ ,θα εξαντλήσει και την τελευταία πιθανότητα που έχει για να κλείσει τον μεϊτέ.

Γιατί?
Γιατί ήταν το καλύτερο χαφ του πρωταθλήματος
Γιατί τον θέλει ο προπονητής σαν τρελός
Γιατί ξέρει την ομάδα και ακόμα και σε κακή κατάσταση να είναι αθλητικά,θα προσφέρει πολύ πιο γρήγορα τις υπερπολύτιμες υπηρεσίες από οποιοδήποτε άλλο χαφ και αν ερχόταν χθές
Και το πιο σημαντικό. Γιατί όποιος και να έρθει στην θέση του θα υπάρχει πάντα η πιθανότητα να μην είναι εν τέλει αυτό που ζητάμε,να μην κουμπωσουμε,να μην προσαρμοστεί,να μην βγει.

Και επιτέλους σταματήστε να επιτίθεστε στον παίκτη
Και επειδή έχουμε μόνο μια θέση διαθέσιμη, και ο Μεϊτέ να μην έρθει μπορεί να προκύψει κάποιος ακόμα καλύτερος από τις καραμπολες του Αυγούστου στα ίδια χρήματα.
Ούτε ο ανταγωνισμός κινείται για χαφ, μπορεί να προκύψουν σαφώς καλύτερες περιπτώσεις όταν αρχίσουν τα ντόμινο στην Ευρώπη.
Νόμιζα θα κάναμε κάτι τέτοιο για τον εξτρέμ, αλλά αφού πάμε για τον μαροκινό απο τώρα, ας κάνουμε υπομονή για τον χαφ. Ας έρθει εκεί ένας υπερπαικτης με την προοπτική των ομίλων.
Εννοείται θεωρώ τον φορ και τον εξτρέμ σε συνδιασμό με το υπάρχον ρόστερ αρκετούς για να περάσουμε , έχω τεράστια εμπιστοσύνη στην ομάδα.
Δεν καταλαβαίνω τη μανία να κλείσει το ρόστερ από 22/7, κανείς δεν το κάνει
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

DamoN έγραψε:Άσχετο.Τι εννοούμε ακριβώς πλει μέικερ και τι σχέση έχει με τον Μειτε ;

Πλει μέικερ ήταν ο βανακεν. Ο Μειτε παιχταρα .βουνο δεν την έχανε με τίποτα .έπαιζε ωρεσ Ώρες με τα παιδιά του . Όταν τον έκαναν παγίδα τους έσκαγε τριπλές και προσποιήσεις έπαιρνε όλες τις δεύτερες. Αλλά από που και ως που πλει μέικερ; Ο Κουλιερακης πιο πλει μέικερ ήταν και ο κεντζιορα
damon εγώ προσωπικά καταλαβαίνω ότι ο ρόλος του πλειμέικερ είναι να ελέγχει τον ρυθμό της ομάδας, να περνάνε οι μπάλες από τα πόδια του, να καθορίζει με τις επαφές του το παράλληλο ή το κάθετο παιχνίδι και να λειτουργεί σαν σκαλοπάτι στο τρανζίσιον

δεν τα κανε αυτά ο μειτέ?
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Tupac έγραψε:Πιστεύει κανένας ότι ο ΠΑΟΚ με την πολιτική που έχει στις μεταγραφές θα δώσει 3 εκατομμύρια για να πάρει τον Τισουντάλι που είναι 31 χρονών? Μήπως πάνε για δανεισμό του παίκτη? Κάτι δεν μου στέκεται καλά....
Ναι γιατί με αυτήν την κίνηση, πέρα ότι παίρνεις έναν παρα πολύ ποιοτικό παίκτη έχεις βάλει εσωτερικό ανταγωνισμό στην ομάδα ταυτόχρονα σε δυο θέσεις. Με τισουνταλι διπλοθεσίτη κανεις δεν θα μείνει δυσαρεστημένος από τον ρόλο του. Θα χάσει λίγα λεπτά όπως είναι φυσιολογικό ο μπραντον και λίγα ο ταισον που προφανώς δεν πρέπει να φάει το ίδιο βάρος στα 36 του και ούτε να χαραμίζεται αναγκάστηκα ο ντελιας αριστερά για τα ρεπό του Ταισον αλλά και πάλι δεν πιστευω με τίποτα ότι θα μπει 3ος στην ιεραρχία ο μπραντον.
Εγω τον τισουνταλι αν με το καλό έρθει τον βλέπω σαν μπαλαντέρ να παίζει παντού, δεν θα μου κάνει εντύπωση να τον δω με πιο εύκολες ομάδες και στο 10 πίσω από τον μπραντον πχ, πίσω από τον τσαλοφ δεν τον πολύφαντάζομαι γιατι είναι και οι δυο εκτελεστές, ο μπραντον δεν είναι εκτελεστής και μπορει να κάνει το κλασικό χαμαλίκι του και να τα εκτελεί.

Μακάρι να τελειώσουν θετικά και οι δυο υποθέσεις και θα συζητάμε για φοβερό ροστερ πάντως…
Άβαταρ μέλους
DaVinci

Δημοσίευση από DaVinci »

Εγώ νόμιζα ότι υπήρχε πολιτική της ΠΑΕ, στο να μην γίνονται μεγάλες αγορές παικτών άνω των 30. Δεν μου κολλάει η πρόταση 3εκ για Τισσουντάλι γιατί πάει κόντρα στο πλάνο.

Εκτός βέβαια, αν δεν υπάρχει καμία άλλη επιλογή την δεδομένη στιγμή και λόγο αργοπορίας αναγκαστικά βγαίνουμε εκτός πλάνου.

Η αλήθεια είναι ότι κάτι πήρε το αυτί μου για ΤΤ ότι δεν ήταν στην λίστα του σκάουτιγκ, αλλά προέκυψε πριν λίγο καιρό από πρόταση μανατζερ. Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι καλό, η όχι, ειδικά όταν πρόκειται για τόσο μεγάλη αγορά.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Βρε μια χαρά τα κάνει αλλά όχι ότι οργάνωνε το παιχνίδι μας ο Μειτε αποκλειστικά όπως κάνει ο πλει μέικερ στο μπάσκετ πχ . Ίσα ίσα που κρυβόταν παρά πολλές φορές έδινε την μπάλα με την μια πίσω ενω μπορούσε να γυρίσει για να κάνουν παιχνίδι τα στόπερ ή ακόμα και ο μπαμπά. Τέλος πάντων δεν ήταν μομφή αλλά δεν λες τον Μειτε πλει μέικερ με την έννοια που έχω στο μυαλό μου όπως ο μισιτς πχ που όλα ξεκινάνε από τα πόδια του .στην δύναμο τουλάχιστον .
Πχ ο Μειτε μια αλλαγή παιχνιδιού δεν έκανε. Σπάνια επιχειρούσε κάθετη .Τεσπα με τις λέξεις παίζουμε .
Εμένα από Μειτε Αν τελικά δεν μείνει θα μου λείψουν οι ανακτήσεις που έκανε. Ότι δεν έχανε την μπάλα με τίποτα και οι υπεραριθμίες που δημιουργούσε με τις προσποιήσεις του όταν μας πίεζαν ψηλά. Α και ότι δεν έκανε λάθος πάσα αν και δεν επιχειρήσουμε μεγάλης δυσκολίες πάσα. Όπως και ότι έπαιζε με την μια. Μεγάλη παιχταρα ο σου ! Θαύμα της φυσης.τρομερη τεχνική για τον σωματότυπο του .Άνετα στους 5 mvp μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Τρί 23 Ιούλ 2024, 00:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Montrealiotis έγραψε:Άρα δεν ήταν ο καλύτερος χάφ του πρωταθλήματος κατά την γνώμη σου;
Δεν τον θεωρώ παίχτη για μεγαλύτερη διοργάνωση πέρα του κονφερενς λιγκ.
Η δική μου άποψη δεν έχει καμμια σημασία μπροστά σε αυτά που θέλει ο Λουτσεσκου.
Αλλά από την άλλη θα χαρώ αν δεν έρθει,γιατί πιστεύω ότι με τα λεφτά που δίνουμε στον Μειτε μπορούνε να βρούμε κατι καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

DaVinci έγραψε:Εγώ νόμιζα ότι υπήρχε πολιτική της ΠΑΕ, στο να μην γίνονται μεγάλες αγορές παικτών άνω των 30. Δεν μου κολλάει η πρόταση 3εκ για Τισσουντάλι γιατί πάει κόντρα στο πλάνο.

Εκτός βέβαια, αν δεν υπάρχει καμία άλλη επιλογή την δεδομένη στιγμή και λόγο αργοπορίας αναγκαστικά βγαίνουμε εκτός πλάνου.

Η αλήθεια είναι ότι κάτι πήρε το αυτί μου για ΤΤ ότι δεν ήταν στην λίστα του σκάουτιγκ, αλλά προέκυψε πριν λίγο καιρό από πρόταση μανατζερ. Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι καλό, η όχι, ειδικά όταν πρόκειται για τόσο μεγάλη αγορά.
Για τσουλου πας.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Να περιμένουμε όσο πάει, λοιπόν. Το γεγονός ότι θεωρεί εαυτόν πολυτέλεια ακόμα και σήμερα για τον ΠΑΟΚ, παρότι βαριέμαι να ξαναγράφω ότι αναγνωρίζω και τη δική του συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ως σημαντικότατη, δε μου φαντάζει ιδιαίτερα τιμητικό. Δεδομένου ότι πρόταση από σοβαρότερο πρωτάθλημα δε βγαίνει από πουθενά πως έχει. Να πεις ότι "οκ, τον βολιδοσκοπεί μια μεσαία ομάδα πχ της Γαλλίας, της Μπουντεσλίγκα κλπ, υπάρχει μια λογική να τον ιντριγκάρει να παίξει σε σαφώς ανώτερο επίπεδο ακόμα και αν δε διεκδικήσει τίτλους". Εμείς το έχουμε ρίξει στην απόλυτη καρτερία, περιμένοντας πότε θα του έρθει η μεγάλη ευκαιρία να παίξει στην Σαουδική Αραβία για να προχωρήσουμε τη ζωή μας. Μαζί σας. Ξέρει την ομάδα και μετά από 2 μήνες απραξίας θα είναι σε θέση να προσφέρει με 3 προπονήσεις.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Σημερα ειχα την ευκαιρια να μιλησω απο κοντα με τον ξαδερφο εκ Σουηδιαςαπο το μη εξωτικο Νορσεπινγκ,γνωστης του ποδοσφαιρου ο ξα,φυσικα κ του σουηδικου,οταν του ειπα πως πεσαμε με την Μαλμοε,σφιχτηκε λιγακι....κακο για τον ΠΑΟΚ μου ειπε αυτη η κληρωση.Η Μαλμοε ειναι ηδη ετοιμη σε ρυθμο ομαδα,δεν εχει πολλους εμπειρους ποδοσφαιριστες,αλλα εχει ποιοτικες μοναδες σε ολες τις γραμμες κ αυτη την στιγμη τον πιο νεο κ ελπιδοφορο Σουηδο προπονητη.

Ετσι οπως ειμαστε,διχως προσθηκες,περα απο Καμαρα κ λογω ελλειψης ρυθμου,δεν μας θεωρω φαβορι,50-50 θα το ελεγα επιεικως.

Θελουμε πρωτα απ ολα να αποκτησουμε ρυθμο στα 2 παιχνιδια με την Μπανια κ αν γινεται να βαλουμε νεους παικτες καποια λεπτα μεσα (Τσαλοφ πχ).

Επειγοντως χαφ κ φορ!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”