paokfc.gr & PAOK FC Megastore
Re: paokfc.gr & PAOK FC Megastore
Δεν είναι ελαττωματικό φίλε μου, το σχέδιο του καπέλου είναι έτσι.
Χαχαχα! Με τρέλανες φίλε!Sera4 έγραψε:Δεν είναι ελαττωματικό φίλε μου, το σχέδιο του καπέλου είναι έτσι.
Δεν το περίμενα έτσι αλλά οκ, μοντερνιά!
Ευχαριστώ πολύ!

- kritikos44
Φίλε πάρε το 2310954050 και επέλεξε την επιλογή που λέει για την μπουτίκnikvasil έγραψε:Δυστυχώς μετά από τόσες ημέρες αναμονής παρέλαβα τα παρακάτω:
https://imageshack.com/i/pmpiAfC7j
https://imageshack.com/i/pnOOJQQOj
Προφανώς και δεν μπορώ να τα δώσω για δώρο. Το κασκόλ τουλάχιστον ήταν σε καλή κατάσταση!
Να δω τώρα με ποιον τρόπο θα γίνει η αντικατάσταση τους! Τηλεφωνικά πάντως δεν βγάζω γραμμή, στο email δεν έχουν απαντήσει
Εάν έχει κάποιος γνωστό στη boutique please help!
![]()
![]()
Έτσι κατάφερα να μιλήσω μαζί τους, από το κανονικό τηλ τους βγαίνει πάντα ότι μιλάει
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Την προηγούμενη Τρίτη παράγγειλα το μπλουζάκι των πρωταθλητών και μέσα σε 6 ημέρες το είχα στα χέρια μου. Πρέπει να ξεμπούκωσε το σύστημα.
Ξέρει κανείς φίλος που μπορώ να πάρω φανέλα του ΠΑΟΚ και να τυπώσω πάνω έναν αριθμό που θέλω και ένα όνομα φίλου που θέλω να του την κάνω δώρο;
Τώρα είναι ερώτηση αυτή;
Εκτός αν εννοείς να βρεις το μέγεθος που θέλεις γιατί οι περσινές δύσκολα. Αν περιμένεις να βγουν οι καινούριες...
Εκτός αν εννοείς να βρεις το μέγεθος που θέλεις γιατί οι περσινές δύσκολα. Αν περιμένεις να βγουν οι καινούριες...
Δηλαδή τώρα αυτή είναι απάντηση;fossa έγραψε:Τώρα είναι ερώτηση αυτή;
Ναι, θέλω να κάνω δώρο για τα γενέθλια ένα μπλουζάκι ΠΑΟΚ σε φίλο που να γράφει πάνω το όνομά του και σαν αριθμό την ηλικία του. Ξέρει κανείς αν μπορεί να βρω στη μπουτικ ή κάπου αλλού φανέλα που να είναι ας πούμε κενή πίσω για να τυπώσει κανείς ενδεχομένως σε κάποιο σταμπάδικο όνομα και αριθμό; Αν δεν αρέσει σε κάποιον η ερώτηση δεν χρειάζεται να μπει στον κόπο να απαντήσει.
Ευχαριστώ
Ε τι να σου πω βρε φίλε γνήσιες φανέλες με γνήσια τυπώματα μόνο στη μπουτίκ του ΠΑΟΚ μπορείς να βρεις άντε και ίσως σε κανά δυο sites κατά τη διάρκεια της σεζόν.
Αλλιώς με οποιοδήποτε τύπωμα σε οποιοδήποτε σταμπάδικο...
Ευχαριστώ φίλε αυτό έκανα τελικά το πρωί, δεν ήξερα ότι μπορείς στην μπουτίκ να τυπώσεις δικό σου όνομα και αριθμό.fossa έγραψε:Ε τι να σου πω βρε φίλε γνήσιες φανέλες με γνήσια τυπώματα μόνο στη μπουτίκ του ΠΑΟΚ μπορείς να βρεις άντε και ίσως σε κανά δυο sites κατά τη διάρκεια της σεζόν.
Ένα μικρό update για τα της μπουτίκ:
Την 2η εβδομάδα μετά το πρωτάθλημα, που είχαν ακόμα μόνο τα μπλουζάκια και τα καπέλα, τους λέω ρε παιδιά βγάλτε κάτι, έστω τα βραχιολάκια, να, ακόμα του '19 φοράω, εκείνη τη μέρα εντωμεταξύ το κατάστημα πρέπει να είχε μέσα καμιά 30αριά πιτσιρίκια +γονείς, υποθέτω από καμιά εκδρομή, και δεν είχε ΤΙΠΟΤΑ πρωταθληματικό να αγοράσουν.
Η ευγενέστατη υπάλληλος μού λέει "κοίτα, το πρωτάθλημα του '19 το περιμέναμε, τα είχαμε ετοιμάσει, τώρα για αυτά υπομονή", υπομονή για μεταγραφές υπομονή και για τα αναμνηστικά, άντε καλά.
Από όλα όσα βγήκαν τελικά, το μπλουζάκι είναι μια χαρά (ακριβό όπως όλα τα μπλουζάκια πλέον, στις συναυλίες από 20-25 πλέον χτυπάνε 40άρι, καμία λογική), στο καπέλο μου φάνηκε πολύ φτηνιάρικη η στάμπα και προτίμησα το γκρι με τον δικέφαλο ραμμένο και όχι σιδερότυπο, τα μπρελοκάκια ωραία αν και αυτό με το τρόπαιο δεν το πήρα γιατί δεν γραφει ΠΑΟΚ πάνω οπότε να πα να γμθ, τα μαξιλάρια ακριβά για την ποιότητά τους αλλά πήρα ένα έτσι για τον καναπέ, το κασκόλ υπέροχο με ωραίο κέντημα, η κούπα ιδανική για πρωταθληματική καφεδάρα και βραχιολάκια πήρα πολλά να έχω να δίνω σε φίλους.
Παρεμπιπτόντως, αν το βράδυ στις 19/5 μετά το ματς είχαν εκεί στο γήπεδο τα βραχιολάκια 2ευρώ το ένα, θα είχαν δώσει 10κ κομμάτια για πλάκα.
Με τα υπόλοιπα δεν ασχολήθηκα, το μεγάλο φωτιστικό πολύ πλαστικούρα και το μικρό με το πρωτάθλημα πολύ ωραίο αλλά πανάκριβο, οπότε pass.
Θα ενημερώνω για οτιδήποτε νέο προκύψει, περιμένω σειρά προπόνησης και γενικά κολλεξιόν 24-25.
καταναλωτικό θύμα -4-
Την 2η εβδομάδα μετά το πρωτάθλημα, που είχαν ακόμα μόνο τα μπλουζάκια και τα καπέλα, τους λέω ρε παιδιά βγάλτε κάτι, έστω τα βραχιολάκια, να, ακόμα του '19 φοράω, εκείνη τη μέρα εντωμεταξύ το κατάστημα πρέπει να είχε μέσα καμιά 30αριά πιτσιρίκια +γονείς, υποθέτω από καμιά εκδρομή, και δεν είχε ΤΙΠΟΤΑ πρωταθληματικό να αγοράσουν.
Η ευγενέστατη υπάλληλος μού λέει "κοίτα, το πρωτάθλημα του '19 το περιμέναμε, τα είχαμε ετοιμάσει, τώρα για αυτά υπομονή", υπομονή για μεταγραφές υπομονή και για τα αναμνηστικά, άντε καλά.
Από όλα όσα βγήκαν τελικά, το μπλουζάκι είναι μια χαρά (ακριβό όπως όλα τα μπλουζάκια πλέον, στις συναυλίες από 20-25 πλέον χτυπάνε 40άρι, καμία λογική), στο καπέλο μου φάνηκε πολύ φτηνιάρικη η στάμπα και προτίμησα το γκρι με τον δικέφαλο ραμμένο και όχι σιδερότυπο, τα μπρελοκάκια ωραία αν και αυτό με το τρόπαιο δεν το πήρα γιατί δεν γραφει ΠΑΟΚ πάνω οπότε να πα να γμθ, τα μαξιλάρια ακριβά για την ποιότητά τους αλλά πήρα ένα έτσι για τον καναπέ, το κασκόλ υπέροχο με ωραίο κέντημα, η κούπα ιδανική για πρωταθληματική καφεδάρα και βραχιολάκια πήρα πολλά να έχω να δίνω σε φίλους.
Παρεμπιπτόντως, αν το βράδυ στις 19/5 μετά το ματς είχαν εκεί στο γήπεδο τα βραχιολάκια 2ευρώ το ένα, θα είχαν δώσει 10κ κομμάτια για πλάκα.
Με τα υπόλοιπα δεν ασχολήθηκα, το μεγάλο φωτιστικό πολύ πλαστικούρα και το μικρό με το πρωτάθλημα πολύ ωραίο αλλά πανάκριβο, οπότε pass.
Θα ενημερώνω για οτιδήποτε νέο προκύψει, περιμένω σειρά προπόνησης και γενικά κολλεξιόν 24-25.
καταναλωτικό θύμα -4-
συμφωνώ, αλλά μετά το κράξιμο που έφαγε ο συμπολίτης για το λεωφορείο (από το οποίο μόνο φώτο διέρρευσαν), φαντάσου τι θα γινόταν αν είχαν ετοιμαστεί χιλιάδες μπρελόκ και το πρωτάθλημα χανόταν τελικά.
Γκειμ μπαι γκέιμ και η μπουτίκ δυστυχώς ή ευτυχώς.
Γκειμ μπαι γκέιμ και η μπουτίκ δυστυχώς ή ευτυχώς.
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
Το βίδεο είναι ο ορισμός της "τέχνης".
Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς;
Στίχοι, μουσικές, μελωδία, ενορχήστρωση, εφέ ή ρεαλιστικότητα;
Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς;
Στίχοι, μουσικές, μελωδία, ενορχήστρωση, εφέ ή ρεαλιστικότητα;
https://store.paokfc.gr/gr/training/antrika.html
Καινούρια training, τιμή ζακέτας και μπουφάν όσο ένα διαρκείας