Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Όσοι πραγματικά πίστεψαν ότι στον ΠΑΟΚ μιλούσαν με Μπρεθ ενώ είναι όλοι η ΠΑΕ διακοπές και η Κοντζαρεβα έστειλε από Τήνο προτάσεις 2εκ τον χρόνο σε 33χρονο μάλλον θα γίνατε ΠΑΟΚ πρόσφατα.
Κανείς δεν ασχολήθηκε ποτέ με αυτόν αν ήταν όντως τόσο κοντά ο ΠΑΟΚ στην Ισπανία θα το έγραφαν παντού.
Κάντε λίγο υπομονή
Κανείς δεν ασχολήθηκε ποτέ με αυτόν αν ήταν όντως τόσο κοντά ο ΠΑΟΚ στην Ισπανία θα το έγραφαν παντού.
Κάντε λίγο υπομονή
Ναι 2 μηνες ο αλλος επαιζε ως τελος Ιουλιου μπαλα. Ελα σε παρακαλωproedros έγραψε:Ρε αδερφέ 2 μήνες προσπαθούμε..συγνωμη πως να το πω δηλ....ελπίζω να μην ισχύει...Με τον Ντεσπότοφ όλα έγιναν μεσα σε 5 ημέρες..Leonardo10 έγραψε:Τι ξεφτίλισμα ρε αδερφε; Λες και πρώτη φορά γίνεται. Πέρσι 3 μήνες προσπαθούσε να κλείσει τον ντεσποντοφ ξαι τον κλείσαμε μέσα σε 2 βραδιά. Ηρεμήστε μερικοί…
Προσωπικά θα αισθανόμουν πολύ άνετα με τις προσθήκες φορ και μέσου, μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Για το CHL stage οποιαδήποτε μεγαλύτερη καθυστέρηση μου φαίνεται τσάμπα ρίσκο κατά τη δική μου λογική. Δεν μ απασχολεί τι κάνουν οι άλλοι. Θέλω σε αυτή την έτοιμη σε κορμό ομάδα τις τελευταίες πινελιές αναβάθμισης και φύγαμε να τα πετύχουμε όλα.
markos4 έγραψε:Μπανε ξέρεις τι πρόταση εκανε ο χοντρος στην πορτο για τον Καρμο;obanebane έγραψε:Σοβαρά λεφτά μόνο στον Ελ Αραμπι έδιναν, οι υπόλοιποι έπαιρναν κάτω από εκατομμύριο όλοι.
Ρε συ Μάρκο, γνωστό είναι ότι χώνει λεφτα ο χοντρός, σε άλλη χώρα ζω εγώ;
Τα έσοδα του όμως είναι πολύ περισσότερα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Μόνο από το τηλεοπτικό παίρνει 10 μύρια πάνω από τον δεύτερο.
Επίσης, είδες εσύ να παίρνει τελικά κανέναν Καρμο;
Οσες οικονομικές υπερβασεις και να κάνει ελληνική ομάδα,είναι πασατεμπο για το τοπ επίπεδο.
Είμαστε και εκτός θέματος.
Ούτε εγώ το πίστεψα αδερφε, αλλά η διαρροή της πρότασης όπως και το "δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο τις διαπραγματεύσεις " από την ΠΑΕ βγήκε..PAOK1LIFE έγραψε:Όσοι πραγματικά πίστεψαν ότι στον ΠΑΟΚ μιλούσαν με Μπρεθ ενώ είναι όλοι η ΠΑΕ διακοπές και η Κοντζαρεβα έστειλε από Τήνο προτάσεις 2εκ τον χρόνο σε 33χρονο μάλλον θα γίνατε ΠΑΟΚ πρόσφατα.
Κάντε λίγο υπομονή
Εγω εχω μια αλλη απορια. Υποτίθεται μιλαμε με τον Δανο πανω απο ενα μηνα. Μαλιστα και καλα η πρωτη διορια απαντησης ηταν την Δευτερα μετα την ληξη των αγωνιστικων του υποχρεωσεων. Προχθες μαθαμε τις απαιτησεις του? Μεχρι τωρα δεν μας λεγαν τπτ? Μου φαινεται πολυ αφελης η ολη προσσεγγιση μας...
10 εκατομ. πάνω από τον δεύτερο???Αυτό φίλε που το διάβασες?obanebane έγραψε:markos4 έγραψε:Μπανε ξέρεις τι πρόταση εκανε ο χοντρος στην πορτο για τον Καρμο;obanebane έγραψε:Σοβαρά λεφτά μόνο στον Ελ Αραμπι έδιναν, οι υπόλοιποι έπαιρναν κάτω από εκατομμύριο όλοι.
Ρε συ Μάρκο, γνωστό είναι ότι χώνει λεφτα ο χοντρός, σε άλλη χώρα ζω εγώ;
Τα έσοδα του όμως είναι πολύ περισσότερα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Μόνο από το τηλεοπτικό παίρνει 10 μύρια πάνω από τον δεύτερο.
Επίσης, είδες εσύ να παίρνει τελικά κανέναν Καρμο;
Οσες οικονομικές υπερβασεις και να κάνει ελληνική ομάδα,είναι πασατεμπο για το τοπ επίπεδο.
Είμαστε και εκτός θέματος.
- thanos-xanthi
Τώρα έμεινε να κλείσει και κάνα Μειτε ο γκει να γίνουμε μια ακόμα καλύτερη ατμόσφαιρα...
Δείξε αντανακλαστικα και φέρε φορακλα
Δείξε αντανακλαστικα και φέρε φορακλα
Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι παίρνετε στα σοβαρά ότι γράφουν οι άσχετοι οι ρεπόρτερ της ομάδας.
Συγνώμη φίλε...1.5 μήνα έχει που τον έχουμε προσεγγίσει, όχι 2. Αρχές Ιουνίου πιο συγκεκριμένα βρίσκω άρθρα σχετικά περί ενδιαφέροντος ΠΑΟΚ.aivas19 έγραψε:Ναι 2 μηνες ο αλλος επαιζε ως τελος Ιουλιου μπαλα. Ελα σε παρακαλωproedros έγραψε:Ρε αδερφέ 2 μήνες προσπαθούμε..συγνωμη πως να το πω δηλ....ελπίζω να μην ισχύει...Με τον Ντεσπότοφ όλα έγιναν μεσα σε 5 ημέρες..Leonardo10 έγραψε:Τι ξεφτίλισμα ρε αδερφε; Λες και πρώτη φορά γίνεται. Πέρσι 3 μήνες προσπαθούσε να κλείσει τον ντεσποντοφ ξαι τον κλείσαμε μέσα σε 2 βραδιά. Ηρεμήστε μερικοί…
Ανοιχτοχερης ανεκαθεν ο mister Noor, να τα λεμε ολα.
Εμεις απο την αλλη θα πρέπει επιτέλους να κινηθούμε προς εφικτους στόχους. Παιχτες των οποιων τα συμβολαια μπορουμε να καλύψουμε χωρις παζαρεματα.
Αν τωρα θετουν ως προτεραιοτητα το πρωτάθλημα και αφηνουν σε δεύτερη μοιρα το Τσ. Λ. ας περιμένουν τον Αύγουστο που θα βρουνε ευκολοτερα αυτο που ψάχνουν, κουλ. Αλλα ας το επικοινωνήσουν καπως στον κοσμο. Ας βγει καποιος να δηλωσει πως στοχος τους ειναι η δημιουργία ενος ανταγωνιστικού σε βαθος χρονου συνολου και οτι η εισοδος στο Τσ. Λ. δεν ειναι αυτοσκοπος.
Παντως, ασχετως του ποιον μπορει να φέρουν απο δω και περα και το αν καταφερουμε να μπουμε στους ομιλους, η κωλυσιεργια που υπαρχει ειναι απλα απαραδεκτη συνθηκη για ομαδα που θελει να μπει στους ομιλους.
Εμεις απο την αλλη θα πρέπει επιτέλους να κινηθούμε προς εφικτους στόχους. Παιχτες των οποιων τα συμβολαια μπορουμε να καλύψουμε χωρις παζαρεματα.
Αν τωρα θετουν ως προτεραιοτητα το πρωτάθλημα και αφηνουν σε δεύτερη μοιρα το Τσ. Λ. ας περιμένουν τον Αύγουστο που θα βρουνε ευκολοτερα αυτο που ψάχνουν, κουλ. Αλλα ας το επικοινωνήσουν καπως στον κοσμο. Ας βγει καποιος να δηλωσει πως στοχος τους ειναι η δημιουργία ενος ανταγωνιστικού σε βαθος χρονου συνολου και οτι η εισοδος στο Τσ. Λ. δεν ειναι αυτοσκοπος.
Παντως, ασχετως του ποιον μπορει να φέρουν απο δω και περα και το αν καταφερουμε να μπουμε στους ομιλους, η κωλυσιεργια που υπαρχει ειναι απλα απαραδεκτη συνθηκη για ομαδα που θελει να μπει στους ομιλους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daskalos_4 την Τρί 16 Ιούλ 2024, 23:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι δηλ. τι? Την πρόταση την έβγαλαν από μόνοι τους?Και αν έχει γίνει κάτι τέτοιο, πως αντιδράει η ΠΑΕ?renegade έγραψε:Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι παίρνετε στα σοβαρά ότι γράφουν οι άσχετοι οι ρεπόρτερ της ομάδας.
-
Ε τότε τι ξεφτίλισμα; Δηλαδή αν τον έπαιρνε η βαλενθια δεν θα ήταν και αν τον πάρει ο γαύρος θα είναι; Ελεύθερος παίκτης είναι, η μισή Ευρώπη (και όχι μόνο) θα μιλήσει μαζί τουproedros έγραψε:Ρε αδερφέ 2 μήνες προσπαθούμε..συγνωμη πως να το πω δηλ....ελπίζω να μην ισχύει...Με τον Ντεσπότοφ όλα έγιναν μεσα σε 5 ημέρες..Leonardo10 έγραψε:Τι ξεφτίλισμα ρε αδερφε; Λες και πρώτη φορά γίνεται. Πέρσι 3 μήνες προσπαθούσε να κλείσει τον ντεσποντοφ ξαι τον κλείσαμε μέσα σε 2 βραδιά. Ηρεμήστε μερικοί…
Φίλε με τον συγκεκριμένο όπως και με τον Μαξίμοβιτς ασχολήθηκε ο Βρύζας αλλά στην ΠΑΕ η υπόθεση εγκαταλήφθηκε . Κάποια ΑΡΔ με δικιά τους πρωτοβουλία την βγάλανε επικοινωνιακά την μέρα Ινγκανσον. Η ΠΑΕ άμεσα έσβησε όλες τις φήμες ευγενικά χωρίς να προσβάλει τα δικά της ΑΡΔ. Δεν ξέρω αν το έκανε γιατί έμαθε ότι θέλει ο γαύρος να προχωρήσει ή γιατί έτυχε όλο το σκηνικό να ενδιαφέρεται ο γαύρος μόλις έμαθε ότι επίσημα εγκατέλειψε ο ΠΑΟΚ.proedros έγραψε:Ούτε εγώ το πίστεψα αδερφε, αλλά η διαρροή της πρότασης όπως και το "δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο τις διαπραγματεύσεις " από την ΠΑΕ βγήκε..PAOK1LIFE έγραψε:Όσοι πραγματικά πίστεψαν ότι στον ΠΑΟΚ μιλούσαν με Μπρεθ ενώ είναι όλοι η ΠΑΕ διακοπές και η Κοντζαρεβα έστειλε από Τήνο προτάσεις 2εκ τον χρόνο σε 33χρονο μάλλον θα γίνατε ΠΑΟΚ πρόσφατα.
Κάντε λίγο υπομονή