Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Όσοι πραγματικά πίστεψαν ότι στον ΠΑΟΚ μιλούσαν με Μπρεθ ενώ είναι όλοι η ΠΑΕ διακοπές και η Κοντζαρεβα έστειλε από Τήνο προτάσεις 2εκ τον χρόνο σε 33χρονο μάλλον θα γίνατε ΠΑΟΚ πρόσφατα.

Κανείς δεν ασχολήθηκε ποτέ με αυτόν αν ήταν όντως τόσο κοντά ο ΠΑΟΚ στην Ισπανία θα το έγραφαν παντού.

Κάντε λίγο υπομονή
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

proedros έγραψε:
Leonardo10 έγραψε:Τι ξεφτίλισμα ρε αδερφε; Λες και πρώτη φορά γίνεται. Πέρσι 3 μήνες προσπαθούσε να κλείσει τον ντεσποντοφ ξαι τον κλείσαμε μέσα σε 2 βραδιά. Ηρεμήστε μερικοί…
Ρε αδερφέ 2 μήνες προσπαθούμε..συγνωμη πως να το πω δηλ....ελπίζω να μην ισχύει...Με τον Ντεσπότοφ όλα έγιναν μεσα σε 5 ημέρες..
Ναι 2 μηνες ο αλλος επαιζε ως τελος Ιουλιου μπαλα. Ελα σε παρακαλω
Portable

Δημοσίευση από Portable »

Τα δανεικά του Ντεσπότοφ
joss

Δημοσίευση από joss »

Προσωπικά θα αισθανόμουν πολύ άνετα με τις προσθήκες φορ και μέσου, μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Για το CHL stage οποιαδήποτε μεγαλύτερη καθυστέρηση μου φαίνεται τσάμπα ρίσκο κατά τη δική μου λογική. Δεν μ απασχολεί τι κάνουν οι άλλοι. Θέλω σε αυτή την έτοιμη σε κορμό ομάδα τις τελευταίες πινελιές αναβάθμισης και φύγαμε να τα πετύχουμε όλα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

markos4 έγραψε:
obanebane έγραψε:Σοβαρά λεφτά μόνο στον Ελ Αραμπι έδιναν, οι υπόλοιποι έπαιρναν κάτω από εκατομμύριο όλοι.
Μπανε ξέρεις τι πρόταση εκανε ο χοντρος στην πορτο για τον Καρμο;

Ρε συ Μάρκο, γνωστό είναι ότι χώνει λεφτα ο χοντρός, σε άλλη χώρα ζω εγώ;
Τα έσοδα του όμως είναι πολύ περισσότερα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Μόνο από το τηλεοπτικό παίρνει 10 μύρια πάνω από τον δεύτερο.
Επίσης, είδες εσύ να παίρνει τελικά κανέναν Καρμο;
Οσες οικονομικές υπερβασεις και να κάνει ελληνική ομάδα,είναι πασατεμπο για το τοπ επίπεδο.
Είμαστε και εκτός θέματος.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

PAOK1LIFE έγραψε:Όσοι πραγματικά πίστεψαν ότι στον ΠΑΟΚ μιλούσαν με Μπρεθ ενώ είναι όλοι η ΠΑΕ διακοπές και η Κοντζαρεβα έστειλε από Τήνο προτάσεις 2εκ τον χρόνο σε 33χρονο μάλλον θα γίνατε ΠΑΟΚ πρόσφατα.

Κανείς δεν ασχολήθηκε ποτέ με αυτόν αν ήταν όντως τόσο κοντά ο ΠΑΟΚ στην Ισπανία θα το έγραφαν παντού.

Κάντε λίγο υπομονή
Ούτε εγώ το πίστεψα αδερφε, αλλά η διαρροή της πρότασης όπως και το "δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο τις διαπραγματεύσεις " από την ΠΑΕ βγήκε..
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εγω εχω μια αλλη απορια. Υποτίθεται μιλαμε με τον Δανο πανω απο ενα μηνα. Μαλιστα και καλα η πρωτη διορια απαντησης ηταν την Δευτερα μετα την ληξη των αγωνιστικων του υποχρεωσεων. Προχθες μαθαμε τις απαιτησεις του? Μεχρι τωρα δεν μας λεγαν τπτ? Μου φαινεται πολυ αφελης η ολη προσσεγγιση μας...
proedros

obanebane έγραψε:
markos4 έγραψε:
obanebane έγραψε:Σοβαρά λεφτά μόνο στον Ελ Αραμπι έδιναν, οι υπόλοιποι έπαιρναν κάτω από εκατομμύριο όλοι.
Μπανε ξέρεις τι πρόταση εκανε ο χοντρος στην πορτο για τον Καρμο;

Ρε συ Μάρκο, γνωστό είναι ότι χώνει λεφτα ο χοντρός, σε άλλη χώρα ζω εγώ;
Τα έσοδα του όμως είναι πολύ περισσότερα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Μόνο από το τηλεοπτικό παίρνει 10 μύρια πάνω από τον δεύτερο.
Επίσης, είδες εσύ να παίρνει τελικά κανέναν Καρμο;
Οσες οικονομικές υπερβασεις και να κάνει ελληνική ομάδα,είναι πασατεμπο για το τοπ επίπεδο.
Είμαστε και εκτός θέματος.
10 εκατομ. πάνω από τον δεύτερο???Αυτό φίλε που το διάβασες?
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Τώρα έμεινε να κλείσει και κάνα Μειτε ο γκει να γίνουμε μια ακόμα καλύτερη ατμόσφαιρα...
Δείξε αντανακλαστικα και φέρε φορακλα
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι παίρνετε στα σοβαρά ότι γράφουν οι άσχετοι οι ρεπόρτερ της ομάδας.
proedros

aivas19 έγραψε:
proedros έγραψε:
Leonardo10 έγραψε:Τι ξεφτίλισμα ρε αδερφε; Λες και πρώτη φορά γίνεται. Πέρσι 3 μήνες προσπαθούσε να κλείσει τον ντεσποντοφ ξαι τον κλείσαμε μέσα σε 2 βραδιά. Ηρεμήστε μερικοί…
Ρε αδερφέ 2 μήνες προσπαθούμε..συγνωμη πως να το πω δηλ....ελπίζω να μην ισχύει...Με τον Ντεσπότοφ όλα έγιναν μεσα σε 5 ημέρες..
Ναι 2 μηνες ο αλλος επαιζε ως τελος Ιουλιου μπαλα. Ελα σε παρακαλω
Συγνώμη φίλε...1.5 μήνα έχει που τον έχουμε προσεγγίσει, όχι 2. Αρχές Ιουνίου πιο συγκεκριμένα βρίσκω άρθρα σχετικά περί ενδιαφέροντος ΠΑΟΚ.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Ανοιχτοχερης ανεκαθεν ο mister Noor, να τα λεμε ολα.

Εμεις απο την αλλη θα πρέπει επιτέλους να κινηθούμε προς εφικτους στόχους. Παιχτες των οποιων τα συμβολαια μπορουμε να καλύψουμε χωρις παζαρεματα.

Αν τωρα θετουν ως προτεραιοτητα το πρωτάθλημα και αφηνουν σε δεύτερη μοιρα το Τσ. Λ. ας περιμένουν τον Αύγουστο που θα βρουνε ευκολοτερα αυτο που ψάχνουν, κουλ. Αλλα ας το επικοινωνήσουν καπως στον κοσμο. Ας βγει καποιος να δηλωσει πως στοχος τους ειναι η δημιουργία ενος ανταγωνιστικού σε βαθος χρονου συνολου και οτι η εισοδος στο Τσ. Λ. δεν ειναι αυτοσκοπος.

Παντως, ασχετως του ποιον μπορει να φέρουν απο δω και περα και το αν καταφερουμε να μπουμε στους ομιλους, η κωλυσιεργια που υπαρχει ειναι απλα απαραδεκτη συνθηκη για ομαδα που θελει να μπει στους ομιλους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daskalos_4 την Τρί 16 Ιούλ 2024, 23:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
proedros

renegade έγραψε:Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι παίρνετε στα σοβαρά ότι γράφουν οι άσχετοι οι ρεπόρτερ της ομάδας.
Ναι δηλ. τι? Την πρόταση την έβγαλαν από μόνοι τους?Και αν έχει γίνει κάτι τέτοιο, πως αντιδράει η ΠΑΕ?
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

proedros έγραψε:
Ε τότε τι ξεφτίλισμα; Δηλαδή αν τον έπαιρνε η βαλενθια δεν θα ήταν και αν τον πάρει ο γαύρος θα είναι; Ελεύθερος παίκτης είναι, η μισή Ευρώπη (και όχι μόνο) θα μιλήσει μαζί του
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

proedros έγραψε:
PAOK1LIFE έγραψε:Όσοι πραγματικά πίστεψαν ότι στον ΠΑΟΚ μιλούσαν με Μπρεθ ενώ είναι όλοι η ΠΑΕ διακοπές και η Κοντζαρεβα έστειλε από Τήνο προτάσεις 2εκ τον χρόνο σε 33χρονο μάλλον θα γίνατε ΠΑΟΚ πρόσφατα.

Κάντε λίγο υπομονή
Ούτε εγώ το πίστεψα αδερφε, αλλά η διαρροή της πρότασης όπως και το "δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο τις διαπραγματεύσεις " από την ΠΑΕ βγήκε..
Φίλε με τον συγκεκριμένο όπως και με τον Μαξίμοβιτς ασχολήθηκε ο Βρύζας αλλά στην ΠΑΕ η υπόθεση εγκαταλήφθηκε . Κάποια ΑΡΔ με δικιά τους πρωτοβουλία την βγάλανε επικοινωνιακά την μέρα Ινγκανσον. Η ΠΑΕ άμεσα έσβησε όλες τις φήμες ευγενικά χωρίς να προσβάλει τα δικά της ΑΡΔ. Δεν ξέρω αν το έκανε γιατί έμαθε ότι θέλει ο γαύρος να προχωρήσει ή γιατί έτυχε όλο το σκηνικό να ενδιαφέρεται ο γαύρος μόλις έμαθε ότι επίσημα εγκατέλειψε ο ΠΑΟΚ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”