Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Βασικά 99% των εταιριών, ειδικά των μεγάλων, έχουν συγκεκριμένα περιθώρια μισθων, για συγκεκριμένους ρόλους και συγκεκριμένα επίπεδα. Προφανώς και αν ο δίπλα έκανε την ίδια δουλειά με εσένα με διπλάσια λεφτά θα απαιτούσες κι εσυ διπλάσια λεφτά ή θα ήταν σημάδι να αρχίσεις να ψάχνεις για άλλους πρόθυμους να σου τα δώσουν, μιας και πλέον θα ήξερες τι μπορεί να δώσει κάποιος για τον ρόλο σου και το επιπεδο σου.
- AlxNeapoli1
Φιλε μου φιλικα, δεν ειναι ολα παραδεισενια. Βλεπουμε αργοπορια και την τονιζουμε, ας μην τα τσουβαλιαζουμε ολα.eorptol1 έγραψε:Και τσου λου να πάρουμε τον Μάιο τα ίδια άτομα την ίδια γκρίνια Ιούνιο-Αύγουστο.....
- AlxNeapoli1
Ο διπλα αν ειχε ενα βιογραφικο που δεν ειχες εσυ, δικαιως θα επαιρνε τα διπλασια πχ. Δεν λειτουργει ετσι.gika έγραψε:Βασικά 99% των εταιριών, ειδικά των μεγάλων, έχουν συγκεκριμένα περιθώρια μισθων, για συγκεκριμένους ρόλους και συγκεκριμένα επίπεδα. Προφανώς και αν ο δίπλα έκανε την ίδια δουλειά με εσένα με διπλάσια λεφτά θα απαιτούσες κι εσυ διπλάσια λεφτά ή θα ήταν σημάδι να αρχίσεις να ψάχνεις για άλλους πρόθυμους να σου τα δώσουν, μιας και πλέον θα ήξερες τι μπορεί να δώσει κάποιος για τον ρόλο σου και το επιπεδο σου.
- AlxNeapoli1
Σε καμια.aivas19 έγραψε:Ανετα υπαρχει πλαφον σε ιδιωτικη εταιρεια.
- AlxNeapoli1
Αν εχεις καλο βιογραφικο σημαινει επαιξες υψηλου επιπεδου μπαλα.Ettien26 έγραψε:Δεν παίζουν μπάλα τα βιογραφικά.
Σε ολες. Εχω δουλεψει οπως κι εσυ φιλε και ξερω. Μην την ψαχνειςAlxNeapoli1 έγραψε:Σε καμια.aivas19 έγραψε:Ανετα υπαρχει πλαφον σε ιδιωτικη εταιρεια.
Μπερμπάτοφ likes this.AlxNeapoli1 έγραψε:Αν εχεις καλο βιογραφικο σημαινει επαιξες υψηλου επιπεδου μπαλα.Ettien26 έγραψε:Δεν παίζουν μπάλα τα βιογραφικά.
- AlxNeapoli1
Σε καμια, δεν ξερω σε τι εταιριες εχεις δουλεψει αλλα σε καμια δεν επαιρναν τα ιδια λεφτα ολοι. Οπως ο ΠΑΟΚ που ειναι ιδιωτικη εταιρια.
Και επειδη μιλαμε για διαφορετικα πραγματα, αλλο πλαφον 1.5 μυριο στο ποδοσφαιρο και αλλο 2Κ σε μια εταιρια.
Δε γινεται να λες εχω πλαφον 1.5 μυριο τη στιγμη που θες να γιγαντωθεις. Εχεις την ευκαιρια του Τσου Λου που θα σε απογειωσει και λες οχι ευχαριστω εχω πλαφον.
Οπως και στις εταιριες, εχει πλαφον 2Κ μισθο και ειναι διαθεσιμος ενας social media manager που θα σου απογειωσει τα εσοδα προσελκυοντας online χορηγιες που δεν ειχες ποτε αλλα σου ζηταει 4Κ.
Εσυ πες οχι, εχω πλαφον.
Και επειδη μιλαμε για διαφορετικα πραγματα, αλλο πλαφον 1.5 μυριο στο ποδοσφαιρο και αλλο 2Κ σε μια εταιρια.
Δε γινεται να λες εχω πλαφον 1.5 μυριο τη στιγμη που θες να γιγαντωθεις. Εχεις την ευκαιρια του Τσου Λου που θα σε απογειωσει και λες οχι ευχαριστω εχω πλαφον.
Οπως και στις εταιριες, εχει πλαφον 2Κ μισθο και ειναι διαθεσιμος ενας social media manager που θα σου απογειωσει τα εσοδα προσελκυοντας online χορηγιες που δεν ειχες ποτε αλλα σου ζηταει 4Κ.
Εσυ πες οχι, εχω πλαφον.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Δεν ειπα οτι παιρνουν τα ιδια λεφτα ολοι, εσυ το λες αυτο. Υπαρχουν ομως metrics πχ median salary για καθε χωρα. Στην περιπτωση μας απο το πρωταθλημα και τον ανταγωνισμο, αλλιως θα διναμε 4 μυρια στον Μπρεθγουειτ και ο επομενος θα ηταν ο Ζιφκο με 1.8. Καλη διαχειριση.
Ε αρα ας δωσουμε σε ολους του ροστερ πανω απο 1.5 μυριο, αφου θα γιγαντωθουμε και δεν υπαρχει πλαφον. Του χρονου μαλλον αν πας Κονφερενς βεβαια μπορεις αμεσως να μειωσεις τα συμβολαια μαλλον. Δωσε 4κ αν εχεις μπατζετ 2.5κ, καλα θα παει αυτο. Μαλλον δουλεψες σε εταιρειες με απεριοριστο μπατζετ. Τι ωραια ειχε γινει με τον Χατσεριδη
Ε αρα ας δωσουμε σε ολους του ροστερ πανω απο 1.5 μυριο, αφου θα γιγαντωθουμε και δεν υπαρχει πλαφον. Του χρονου μαλλον αν πας Κονφερενς βεβαια μπορεις αμεσως να μειωσεις τα συμβολαια μαλλον. Δωσε 4κ αν εχεις μπατζετ 2.5κ, καλα θα παει αυτο. Μαλλον δουλεψες σε εταιρειες με απεριοριστο μπατζετ. Τι ωραια ειχε γινει με τον Χατσεριδη
- AlxNeapoli1
Ημουν σιγουρος οτι θα το πας στο αλλο ακρο της αλογιστης σπαταλης. Εγω αναφερθηκα σε υπολογισμενο ρισκο με επιλεκτικη υπερβαση και εσυ μιλας για απεριοριστα μπατζετ.
Ολα καλα, προχωραμε.
Ολα καλα, προχωραμε.
Ολυμπιακός, μεταγραφές: Οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Κρίστοφερ Βέλντε (vid)
χαζετα.γρ
οχι ρε την καψουρα γαμωτο... 6 μηνες το μιλαω...
χαζετα.γρ
οχι ρε την καψουρα γαμωτο... 6 μηνες το μιλαω...
Το καλύτερο θα είναι να μην τα δώσεις τα 4.AlxNeapoli1 έγραψε:Σε καμια, δεν ξερω σε τι εταιριες εχεις δουλεψει αλλα σε καμια δεν επαιρναν τα ιδια λεφτα ολοι. Οπως ο ΠΑΟΚ που ειναι ιδιωτικη εταιρια.
Εσυ πες οχι, εχω πλαφον.
Να ψάξεις κάποιον με παρόμοιες σπουδές, skillset κλπ αλλά νεότερο που δεν θα ζητάει τόσα λεφτά. Ή να προσλάβεις από χώρα με χαμηλότερους μισθούς που τα 2Κ θα του φαίνονται καλά λεφτά.
Ε μανία που έχετε να ξοδέψουμε πολλά. Μαζί σας κι εγώ βέβαια, δεν θα με χάλαγε να έρθει αύριο ο Ντεπαυ με 4εκ τον χρόνο, αλλά δεν γίνεται να το απαιτούμε.
Και επειδή είπα για Ντεπαυ, προφανώς ο,τι πλαφόν και να έχεις, όταν υπάρχει η πιθανότητα να πάρεις έναν τέτοιον παίκτη, δεν υφίσταται πλαφόν. Δηλαδή δεν θα πει ο Ζιφκο γιατί του δίνεις 2.5; Αλλά για τον Πετκοβιτς, σόρρυ κιόλας αλλά θα το πούνε.
- AlxNeapoli1
Ποιος ειπε να δωσουμε 4 μυρια? Γιατι εχετε μανια να υπερβαλλετε? Εδω μιλαμε για υπερβαση απο το 1.5 στο 2
Το ποστάρισμα του Ολλανδου πέρασε στα ψιλά.Logistis έγραψε:Δεν ξέρω πόσοι έδωσαν προσοχή στο παραπάνω ποστ, αλλά εγώ ένα μικρό σφίξιμο το ένιωσαFrans van Rooij έγραψε:Ο Πιερό προταθηκε και απορρίφθηκε τις 2 τελευταίες χρονιές. Προσωπικά δεν το βλέπω πιθανό να προχωρήσει. Ο παίκτης που πραγματικα απασχόλησε την ομάδα αλλά χάθηκε (μαλλον απο ολιγωρια ή αναποφασιστικοτητα) ήταν ο Στιβ Μουνιε που κατέληξε στην Αουγκσμπουργκ.
Ολιγωρία και αναποφασιστικοτητα, αυτές οι δύο λέξεις εκφράζουν απόλυτα την παε ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια.
Δεν περίμενα και κάτι διαφορετικό φέτος παρότι μας δίνεται χρυσή ευκαιρία να μπούμε για πρώτη φορά στους ομίλους του ch.league.