Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από gika »

Βασικά 99% των εταιριών, ειδικά των μεγάλων, έχουν συγκεκριμένα περιθώρια μισθων, για συγκεκριμένους ρόλους και συγκεκριμένα επίπεδα. Προφανώς και αν ο δίπλα έκανε την ίδια δουλειά με εσένα με διπλάσια λεφτά θα απαιτούσες κι εσυ διπλάσια λεφτά ή θα ήταν σημάδι να αρχίσεις να ψάχνεις για άλλους πρόθυμους να σου τα δώσουν, μιας και πλέον θα ήξερες τι μπορεί να δώσει κάποιος για τον ρόλο σου και το επιπεδο σου.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

eorptol1 έγραψε:Και τσου λου να πάρουμε τον Μάιο τα ίδια άτομα την ίδια γκρίνια Ιούνιο-Αύγουστο.....
Φιλε μου φιλικα, δεν ειναι ολα παραδεισενια. Βλεπουμε αργοπορια και την τονιζουμε, ας μην τα τσουβαλιαζουμε ολα.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

gika έγραψε:Βασικά 99% των εταιριών, ειδικά των μεγάλων, έχουν συγκεκριμένα περιθώρια μισθων, για συγκεκριμένους ρόλους και συγκεκριμένα επίπεδα. Προφανώς και αν ο δίπλα έκανε την ίδια δουλειά με εσένα με διπλάσια λεφτά θα απαιτούσες κι εσυ διπλάσια λεφτά ή θα ήταν σημάδι να αρχίσεις να ψάχνεις για άλλους πρόθυμους να σου τα δώσουν, μιας και πλέον θα ήξερες τι μπορεί να δώσει κάποιος για τον ρόλο σου και το επιπεδο σου.
Ο διπλα αν ειχε ενα βιογραφικο που δεν ειχες εσυ, δικαιως θα επαιρνε τα διπλασια πχ. Δεν λειτουργει ετσι.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Δεν παίζουν μπάλα τα βιογραφικά. :lol:
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

aivas19 έγραψε:Ανετα υπαρχει πλαφον σε ιδιωτικη εταιρεια.
Σε καμια.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Ettien26 έγραψε:Δεν παίζουν μπάλα τα βιογραφικά. :lol:
Αν εχεις καλο βιογραφικο σημαινει επαιξες υψηλου επιπεδου μπαλα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

AlxNeapoli1 έγραψε:
aivas19 έγραψε:Ανετα υπαρχει πλαφον σε ιδιωτικη εταιρεια.
Σε καμια.
Σε ολες. Εχω δουλεψει οπως κι εσυ φιλε και ξερω. Μην την ψαχνεις
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

AlxNeapoli1 έγραψε:
Ettien26 έγραψε:Δεν παίζουν μπάλα τα βιογραφικά. :lol:
Αν εχεις καλο βιογραφικο σημαινει επαιξες υψηλου επιπεδου μπαλα.
Μπερμπάτοφ likes this.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Σε καμια, δεν ξερω σε τι εταιριες εχεις δουλεψει αλλα σε καμια δεν επαιρναν τα ιδια λεφτα ολοι. Οπως ο ΠΑΟΚ που ειναι ιδιωτικη εταιρια.
Και επειδη μιλαμε για διαφορετικα πραγματα, αλλο πλαφον 1.5 μυριο στο ποδοσφαιρο και αλλο 2Κ σε μια εταιρια.
Δε γινεται να λες εχω πλαφον 1.5 μυριο τη στιγμη που θες να γιγαντωθεις. Εχεις την ευκαιρια του Τσου Λου που θα σε απογειωσει και λες οχι ευχαριστω εχω πλαφον.
Οπως και στις εταιριες, εχει πλαφον 2Κ μισθο και ειναι διαθεσιμος ενας social media manager που θα σου απογειωσει τα εσοδα προσελκυοντας online χορηγιες που δεν ειχες ποτε αλλα σου ζηταει 4Κ.
Εσυ πες οχι, εχω πλαφον.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από aivas19 »

Δεν ειπα οτι παιρνουν τα ιδια λεφτα ολοι, εσυ το λες αυτο. Υπαρχουν ομως metrics πχ median salary για καθε χωρα. Στην περιπτωση μας απο το πρωταθλημα και τον ανταγωνισμο, αλλιως θα διναμε 4 μυρια στον Μπρεθγουειτ και ο επομενος θα ηταν ο Ζιφκο με 1.8. Καλη διαχειριση.

Ε αρα ας δωσουμε σε ολους του ροστερ πανω απο 1.5 μυριο, αφου θα γιγαντωθουμε και δεν υπαρχει πλαφον. Του χρονου μαλλον αν πας Κονφερενς βεβαια μπορεις αμεσως να μειωσεις τα συμβολαια μαλλον. Δωσε 4κ αν εχεις μπατζετ 2.5κ, καλα θα παει αυτο. Μαλλον δουλεψες σε εταιρειες με απεριοριστο μπατζετ. Τι ωραια ειχε γινει με τον Χατσεριδη
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Ημουν σιγουρος οτι θα το πας στο αλλο ακρο της αλογιστης σπαταλης. Εγω αναφερθηκα σε υπολογισμενο ρισκο με επιλεκτικη υπερβαση και εσυ μιλας για απεριοριστα μπατζετ.
Ολα καλα, προχωραμε.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Κρίστοφερ Βέλντε (vid)
χαζετα.γρ

οχι ρε την καψουρα γαμωτο... 6 μηνες το μιλαω...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

AlxNeapoli1 έγραψε:Σε καμια, δεν ξερω σε τι εταιριες εχεις δουλεψει αλλα σε καμια δεν επαιρναν τα ιδια λεφτα ολοι. Οπως ο ΠΑΟΚ που ειναι ιδιωτικη εταιρια.
Και επειδη μιλαμε για διαφορετικα πραγματα, αλλο πλαφον 1.5 μυριο στο ποδοσφαιρο και αλλο 2Κ σε μια εταιρια.
Δε γινεται να λες εχω πλαφον 1.5 μυριο τη στιγμη που θες να γιγαντωθεις. Εχεις την ευκαιρια του Τσου Λου που θα σε απογειωσει και λες οχι ευχαριστω εχω πλαφον.
Οπως και στις εταιριες, εχει πλαφον 2Κ μισθο και ειναι διαθεσιμος ενας social media manager που θα σου απογειωσει τα εσοδα προσελκυοντας online χορηγιες που δεν ειχες ποτε αλλα σου ζηταει 4Κ.
Εσυ πες οχι, εχω πλαφον.
Το καλύτερο θα είναι να μην τα δώσεις τα 4.
Να ψάξεις κάποιον με παρόμοιες σπουδές, skillset κλπ αλλά νεότερο που δεν θα ζητάει τόσα λεφτά. Ή να προσλάβεις από χώρα με χαμηλότερους μισθούς που τα 2Κ θα του φαίνονται καλά λεφτά.

Ε μανία που έχετε να ξοδέψουμε πολλά. Μαζί σας κι εγώ βέβαια, δεν θα με χάλαγε να έρθει αύριο ο Ντεπαυ με 4εκ τον χρόνο, αλλά δεν γίνεται να το απαιτούμε.

Και επειδή είπα για Ντεπαυ, προφανώς ο,τι πλαφόν και να έχεις, όταν υπάρχει η πιθανότητα να πάρεις έναν τέτοιον παίκτη, δεν υφίσταται πλαφόν. Δηλαδή δεν θα πει ο Ζιφκο γιατί του δίνεις 2.5; Αλλά για τον Πετκοβιτς, σόρρυ κιόλας αλλά θα το πούνε.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Ποιος ειπε να δωσουμε 4 μυρια? Γιατι εχετε μανια να υπερβαλλετε? Εδω μιλαμε για υπερβαση απο το 1.5 στο 2
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Logistis έγραψε:
Frans van Rooij έγραψε:Ο Πιερό προταθηκε και απορρίφθηκε τις 2 τελευταίες χρονιές. Προσωπικά δεν το βλέπω πιθανό να προχωρήσει. Ο παίκτης που πραγματικα απασχόλησε την ομάδα αλλά χάθηκε (μαλλον απο ολιγωρια ή αναποφασιστικοτητα) ήταν ο Στιβ Μουνιε που κατέληξε στην Αουγκσμπουργκ.
Δεν ξέρω πόσοι έδωσαν προσοχή στο παραπάνω ποστ, αλλά εγώ ένα μικρό σφίξιμο το ένιωσα
Το ποστάρισμα του Ολλανδου πέρασε στα ψιλά.

Ολιγωρία και αναποφασιστικοτητα, αυτές οι δύο λέξεις εκφράζουν απόλυτα την παε ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια.

Δεν περίμενα και κάτι διαφορετικό φέτος παρότι μας δίνεται χρυσή ευκαιρία να μπούμε για πρώτη φορά στους ομίλους του ch.league.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”