Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από fuzztone »

Δεν είπα ότι υποθάλπουν, έγραψα ότι είναι παρόμοια η λογική της εξαφάνισης του αντιθέτου από εμάς. Εκτός του "σκασμού" υπάρχουν και ευθείες προτροπές για "τσαμπουκάδες", για "σφαλιάρες" και διάφορα άλλα τέτοια όμορφα.

Η δική μου κοσμοθεωρία απορρίπτει οποιαδήποτε καταναγκασμό (πόσο μάλλον με τη βία) ενός που έχει αντίθετη άποψη με μένα. Θεωρώ ότι είναι πάντα καλύτερο να διαφωνείς με κάποιον και να ακούγονται τα πάντα (στο πλαίσιο της νομιμότητας για να μην παρεξηγούμαστε) παρά να προσπαθείς με το ζόρι να τον φέρεις στην πλευρά σου, ή να προσπαθείς να τον διώξεις από κάτι που του αρέσει.

Τα όσα γράφω εκφράζουν εμένα αποκλειστικά και δεν περιμένω από κανένα να τα ασπαστεί ή να συμφωνήσει μαζί μου. Επικοινωνώ (άρα υπάρχω) με τους συνοπαδούς μου.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
kos

Δημοσίευση από kos »

τελικα ειμαστε των ακρων.
οταν η διοικηση ζαγορακη καταφερε να φερει ηρεμια στην ομαδα και να μειωσει τα προβληματα στην ομαδα, αρχισαμε να ψαχνουμε θεματα προς συζητηση, να μεγαλοποιουμε καταστασεις και διαφωνουμε σε καθε της κινηση.

εφυγε ο ζαγορακης και ξαφνικα περασαμε στο αλλο ακρο. σχεδον παντου ακους τα ιδια πραγματα. βγαλτε το σκασμο, εφυγε ο ζαγορακης μη φυγει και ο ζησης και ψαχνομαστε.

μεση λυση για τον Παοκτση δεν υπαρχει. δεν εχει μαθει να εκφραζει αποψη για τα σημαντικα και να λεει "να το παρει το ποταμι" για τα ασημαντα.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

http://www.fcpaok.gr//index.php?option= ... ew&id=1993

Διαβάζω το παραπάνω κείμενο... Έχει αρκετά παραδείγματα και θα τα αναφέρω όλα μέσα σε μια παρένθεση γιατί έχει σημασία... Λοιπόν... Λένε κατηγορώντας (δικαίως λέω εγώ) τους γκρινιάρηδες τα παρακάτω (τα μεταφερουν σαν λογια των γκρινιάρηδων)...
"Στηρίζω τον Ζαγοράκη, αλλά ο Σάντος είναι καρκίνος και πρέπει να φύγει. Στηρίζω τον Ζαγοράκη, αλλά το ΠΑΟΚ Travel είναι απάτη. Στηρίζω τον Ζαγοράκη, αλλά ο Γκαγκάτσης δεν έχει δουλειά στον ΠΑΟΚ. Στηρίζω τον Ζαγοράκη, αλλά να μην ακουμπήσει κανείς τον Πάμπλο! Στηρίζω τον Ζαγοράκη, αλλά γιατί κανείς δεν κάνει παρατήρηση στον Πάμπλο για τις κόκκινες? Στηρίζω τον Ζαγοράκη, αλλά τί τον κρατάει αυτόν τον Σέρτζιο τον ξεφτιλισμένο? Στηρίζω τον Ζαγοράκη, αλλά πώς την είδε και ανέβασε τις τιμές των διαρκείας? Στηρίζω τον Ζαγοράκη, αλλά γιατί τα έκανε πλακάκια με τον Κατσαρή? Στηρίζω τον Ζαγοράκη, αλλά τι σόι πρωταθλητισμό κάνει η ομάδα φέτος? Στηρίζω τον Ζαγοράκη, αλλά γιατί πήρε τον Μουν πάλι δώρο από τον βάζελο? Στηρίζω τον Ζαγοράκη, αλλά γιατί άφησε τον Μπακαγιόκο να φύγει?"

Αγαπητέ μου συντάκτη του παραπάνω κειμένου... Σ'ευχαριστώ για τον χρόνο που διέθεσες για να το γράψεις και να μας κάνεις μάθημα οπαδισμού... Το θεωρώ χρήσιμο, μιας και κάθε άποψη είναι χρήσιμη... Όμως ξέχασες ένα παράδειγμα...!! Μιας και σου περίσσευε χρόνος και έγραψες τόσα πολλά παραδείγματα, έπρεπε να γράψεις και το παράδειγμα της περίπτωσης Σαλπιγγίδη...!! Μιας και ο μέσος ΠΑΟΚτσής έλεγε "Θόδωρε κάνε ότι θες αλλά τον κοντό πρόδότη μην τυχόν και τον φέρεις στην Τούμπα"... Γιατί όπως υπονόησε στο άρθρο του και ο φίλος σας ο Κόλκας (που τόσο πολύ μοιάζουν τα άρθρα σας), υπήρχε πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να μας επισκεφτεί ένα κοντό αγόρι με ροξάκι στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού που έρχεται...

Θέλετε μούγκα αγαπητοί μου...?? Μούγκα...!! Αλλα μούγκα σε όλα...!! Όχι μόνο όποτε μας βολεύει...
Δεν είναι γκρίνια μόνο όταν γκρινιάζεις για τον Σάντος... Είναι γκρίνια και όταν γκρινιάζεις για τον Σαλπιγγίδη...!! Δεν είναι γκρίνια μόνο όταν γκρινιάζεις για την απόκτηση Μούν... Είναι γκρίνια και όταν γκρινιάζεις και για την αξία του Τσιρίλο...

Μερικοί μας έχουν τρελάνει στις σοφιστίες...!! Μπαίνουν οι ίδοι άνθρωποι πχ στο topic του Σάντος και κράζουν αυτούς που διαφωνούν με τον προπονητή και μετά πάνε πάλι οι ΙΔΙΟΙ στο topic της Μεταγραφολογίας και λένε "μην τυχόν και μας φέρετε πίσω τον προδότη"...
Μπαίνουν οι ίδοι άνθρωποι πχ στο topic του Μούν και κράζουναυτούς που διαφωνούν με την απόκτησή του και μετά πάνε στο topic του Τσιρίλο και του Ιβιτς και λένε ρε Ζαγοράκη τι μας τους έφερες αυτούς τους αργούς και άχρηστους...??
Κύριοι και η γελοιότητα έχει τα όρια της... Και οι κωλοτούμπες έχουν τα όριά τους...
Θέλετε μούγκα αγαπητοί μου...?? Μούγκα...!! Αλλα μούγκα σε όλα...!! Όχι μόνο όποτε μας βολεύει...
Σε όποιο θέμα σας αρέσουν οι επιλογές του Ζαγοράκη φωνάζετε "μην κάνετε κριτική ξέρει ο πρόεδρος" και σε όποιο θέμα δεν σας αρέσουν οι επιλογές Ζαγοράκη φωνάζετε "τι μας τον έφερες αυτόν ρε Ζαγοράκη" ή "μην τυχόν και μας τον φέρεις εκείνον ρε Ζαγοράκη"...

Θέλετε να κάνουμε μούγκα...?? Να κάνουμε μούγκα... Θέλετε να κάνουμε κριτική...?? Να κάνουμε κριτική... Εγώ συμφωνώ σε όλα...
Όμως αυτό δεν υπάρχει...!! Όπου μας βολεύει μούγκα και όπου μας βολέυει ντεμέκ καλοπροαίρετη κριτική...!! Είναι γελοίο...

Υ.Γ. Και εσύ αγαπητέ συνδεσμίτη που έλεγες "στον αέρα της πόλης" πριν ενάμιση μήνα "καλύτερα να φύγει ο Θόδωρος αν είναι να κάνει κάτι τέτοιο" αναφερόμενος στην απόκτηση Σαλπιγγίδη μιας και οι γελοίες πληροφορίες σου δήθεν έφερναν τον Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ την τελευταία μέρα των μεταγραφών, που είσαι τώρα...?? Τι λες τώρα...?? Η κριτική σου ήταν καλοπροαίρετη...?? Οι υπόλοιποι να κάνουν μούγκα, εσύ...??
Εσύ να λες "να φύγει ο Θόδωρος αν είναι να μας φέρει το Σαπλιγγίδη"...?? Μήπως τώρα να φύγει και ο Βρύζας αν θελήσει να φέρει το Σαπλιγγίδη...??
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Bγηκε λοιπον το πορισμα. Τον Θοδωρο τον εδιωξε ο κοσμος του ΠΑΟΚ. Περιμενοντας τον Θοδωρο να δωσει τις δικες του απαντησεις, οι οποιες ελπιζω να μην αργησουν παρα πολυ, γιατι ηδη σε μολις 4 ημερες εχει γινει συνωμοσιολογικός χαμος, θελω να παρατηρησω τα εξης.

1)Στα οσα χρονια παρακολουθω εγω τον ΠΑΟΚ, κανενας προεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν ειχε την στηριξη που απολαμβανε ο Θοδωρος επι 2,5 χρονια. Η λεγομενη γκρινια-μιρλα κτλ χτυπησε all time low σε οτι αφορα τα 20 τελευταια χρονια τουλαχιστον.
2)Υπαρχει μια ταση να μηδενιστει η αγορα διαρκειας και μετοχων ως εκφραση εμπρακτης στηριξης απεναντι στον ΠΑΟΚ του οποιου ηγούνταν ο Θοδωρος. Δικαιολογημενο αυτο μια και ως γνωστον ο ΠΑΟΚ ειχε και παλιοτερα 20,000 διαρκειας και ως γνωστοτερον το σολντ αουτ σε διαρκειας ειναι συχνο φαινομενο στο ελληνικο ποδοσφαιρο, αρα ο ΠΑΟΚτσης δεν εκανε τιποτα περισσοτερο απο το καθηκον του απεναντι στον ΠΑΟΚ..
3)Η απολυτη συμφωνια δειχνει εμπρακτη στηριξη. Η αγορα διαρκειας και μετοχων δειχνει ιδιοτελεια απο μερους του αγοραστη, ο οποιος αγοραζει μονο και μονο για να εχει το δικαιωμα να διαφωνει. Ενδιαφερουσα προσεγγιση. Χρησιμοποιει κατα βαση τους ραδιοφωνικους μαιντανους και την αστεια τους γλωσσα (“Εγω πλερωνω”) για να κρινει τους υπολοιπους, Δεν υποβαλλει ομως στον εαυτο της ενα ερωτημα: Αφου η οικονομικη συνεισφορα χωρις την απολυτη συμφωνια δεν ειναι καν στο ελαχιστο αρκετη, η απολυτη συμφωνια χωρις την οικονομικη συνεισφορα τι ειναι αληθεια?
4)Η γνωστη πρακτικη της συνομαδωσης : Σαντος, Κατσαρης, Γκαγκατσης, ΠΑΟΚ τραβελ,κτλ. Ολα αυτα μαζι εδιωξαν τον Θοδωρο. (Τροφη για σκεψη: Η πρωτη φορα που διαδοθηκε οτι ο Θοδωρος ειπε off the record, “Φευγω”, ηταν την επομενη του ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 0-1 στα πλει οφφ και αυτο το 0-1 ΔΕΝ ειχε να κανει με τον κοσμο του ΠΑΟΚ) Περαν του οτι αυτη η προσεγγιση συνομαδωνει ανθρωπους με τα πιο ετεροκλητα χαρακτηριστικα που μπορει να φανταστει κανεις, ειναι γνωστο και το που καταληγει: Iωσηφ Βησαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι και αγιος ο Θεος.
5)Το σημειο 4) προωθειται ιδιαιτερα απο συγκεκριμενους δημοσιογραφους, οι οποιοι εμφανιζονται ως αλαζόνες ΠΑΟΚαρχες και ως γνωριζοντες τα πραγματα και οι οποιοι αντιμετωπιζουν τον απλο οπαδο του ΠΑΟΚ ως καποιον που τελει εν αγνοία και ο οποιος πρεπει να ακουει αυτους για να μαθαινει ολα οσα θα πρεπει να μαθει. Στα πλαισια της δικης σας σκεψης λοιπον κυριοι δημοσιογραφοι, σας απαντω οτι εσεις φαγατε τον Θοδωρο δημιουργωντας συνεχως προβληματα στην ομαδα: Θελατε να διωξετε συγκεκριμενους ποδοσφαιριστες του ΠΑΟΚ επειδη δεν τους γουσταρατε για τους χι-ψι λογους, αναφεροσασταν σε εμφανη δυσλειτουργια της ΠΑΕ επειδη συγκεκριμενος ποδοσφαιριστης του ΠΑΟΚ υπεγραψε ανανεωση συμβολαιου ενω οοοολο το προηγουμενο διαστημα εσεις μας ενημερωνατε οτι δημιουργει προβληματα στα αποδυτηρια και ειναι τελειωμενος, λεγατε οτι μονο ενα χωριο κανει ανανεωση συμβολαιου σε προπονητη απο το καλοκαιρι και τελικα ο Θοδωρος λιγες μερες μετα συμφωνουσε (προφορικα μεν, αλλα ο λογος του ειναι νομος) με τον Σαντος, παρουσιαζατε ως παικταραδες παικτες που απλως ειναι καλουτσικοι ενω αλλους που ειναι παικταραδες τους παρουσιαζατε ως βαρος για την ομαδα και ως υποψηφιους για μπουλο κτλ Αφου λοιπον εισαστε ετσι και χρεωνετε αοριστα τον κοσμο του ΠΑΟΚ με τη φυγη Ζαγορακη, ετσι ωστε να ακουμε εσας τους σοφους ΚΑΙ ΜΟΝΟ σε οσα θα ελθουν στο μελλον (βλεπε πχ Γηπεδο), σας πουλαω και εγω τρελα και σας λεω ξανα: ΕΣΕΙΣ φαγατε τον Θοδωρο, αναμειγνυομενοι στα εσωτερικα των αποδυτηριων και κανοντας υποδειξεις, υποδειξεις που εκαναν τα αποδυτηρια μπαχαλο, με αναλογες συνεπειες στα αγωνιστικα και οικονομικα θεματα της ομαδας οπως και στην γκρινια απο τον κοσμο.
6)Τελικα ο κοσμος του ΠΑΟΚ σημερα τι ειναι? Μεγαλος μ@λ@κ@ς ή μεγαλος σκετο? Γιατι εχουμε μπερδευτει εδω περα. Τον Ιουνιο μας λεγατε οτι ειναι μεγαλος και τον Οκτωβριο οτι ειναι μ@λ@κ@ς (μεγαλος επισης) Η δικη μου απαντηση ειναι, τιποτε απο τα δυο. Ο σημερινος κοσμος του ΠΑΟΚ ειναι απο την μια ο αμεσος κληρονομος ενος προτερου μεγαλου κοσμου (που κατοικουσε σε μια πολυ πολυ διαφορετικη πολη αν θελουμε να μιλησουμε για τους Θεσσαλονικεις) και μιας καποτε ΜΕΓΑΛΗΣ ομαδας και απο την αλλη τελων εν αγαμια εδω και 24 χρονια. Απο την συνθεση αυτων των δυο προκυπτουν ενδιαφεροντα πραγματα. Πρωτον ο κοσμος του ΠΑΟΚ διατηρει ακομα οπαδικα χαρακτηριστικα που τον διαφοροποιουν σημαντικα απο τους αλλους κοσμους των αλλων ομαδων, οχι ομως τοσα, σε καμια περιπτωση, οσα παλιοτερα. Δευτερον αντιλαμβανεται, στο μεγαλο του μερος τουλαχιστον, οτι η σωτηρια της ομαδας εξαρταται απο τον ιδιον και οτι οι Αραβες Ιπποτες μας τελειωσαν. Τριτον αν δει οτι τα πραγματα πηγαινουν καλα γενναει εντος του την επιθυμια, σε μια σημαντικη μεριδα του τουλαχιστον, να τα δει να πηγαινουν ακομα καλυτερα οσο το δυνατον συντομοτερα γινεται, με συνεπεια διαφορα δυσσαρεστα γεγονοτα (σε οτι αφορα το τριτο σημειο, θυμηθείτε το “Φευγω” του Θοδωρου μετα το 0-1 με βαζελο). Θα ηθελα εδω ομως να αναφερω κατι γενικοτερο. Καθε επανασταση που παιρνει την εξουσια δεν εχει αμεσα μπροστα της καποιο λαμπερο μελλον και αυτο γιατι την δεσμευει ακομα πισθάγκωνα ο λογος στον οποιον οφειλει την υπαρξη της, τα σκατα του παρελθοντος δηλαδη. Και οχι απλως αυτο. Οι ιδιοι οι ανθρωποι που την κανουν, οι ιδιοι που μισουν αυτο το παρελθον, ειναι ταυτοχρονα σε μικροτερο ή μεγαλυτερο βαθμο, αλλα παντα σε σημαντικο αριθμο, φορεις της αποπνικτικης ατμοφαιρας που προηγηθηκε. Ειναι μια αργη και επιπονη διαδικασια η απαγκιστρωση απο το ρυπαρό παρελθον, γιατι τιποτα ισχυροτερο δεν υπαρχει απο την συνηθεια. Και για να γινει αυτη η απαγκιστρωση ολοκληρωτικη, η παρουσια μιας σταθερης και αταλαντευτης ηγεσιας που δεν θα κανει πισω σε τετοια ζητηματα νοοτροπιας, που θα συμβαλλει στην δημιουργια βασεων για μια νεα συνηθεια, κρινεται ως απαραιτητη. Φυσικα δεν ειναι θεμα ηγεσιας και μονο, αλλα διαλεκτικης σχεσης της με τον κοσμο που την στηριζει. Αυτο δεν παυει ομως να κανει, οχι μονο τον κοσμο, αλλα και την ηγεσια απαραιτητη. Και αυτο ειναι το παραπονο μου απο τον Θοδωρο. Αφησε αυτην την διαδικασια στην μεση. Τοσο ο ΠΑΟΚ σαν ομαδα, οσο και ο κοσμος του σαν νοοτροπια βαδιζαν θεωρω, σε γενικες γραμμες, προς την σωστη κατευθυνση, προς την δημιουγια μιας νεας συνηθειας. Ελπιζω ο Ζησης να συνεχισει απο εκει που σταματησε ο Θοδωρος, αν και ειναι δυσκολο. Ισως να ειμαστε αναγκασμενοι σαν ΠΑΟΚ, ειδικα αν ψαχνουμε για μαγισσες και δεν αντιληφθουμε γρηγορα ολοι μας την δυσκολια του εγχειρηματος που εγινε και γινεται στον ΠΑΟΚ, να κανουμε μερικα βηματα προς τα πισω ωστε να μπορεσουμε να παρουμε φόρα για να παμε και παλι μπροστα.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Ως είθισται, το κείμενο του Ούγγρου μπαλαδόρου είναι κόσμημα έκφρασης, διάρθρωσης και οξυδέρκειας.
Μπείτε στον κόπο όλοι να το διαβάσετε προσεκτικά μέχρι τέλους.
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

+ 1 μπουκάλι Τενκερέι, Λαγκαβούλιν, Χίντε ότι θες !
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

+1
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Εκπληκτικό το κείμενο Hide όπως και σωστές οι απόψεις του Fuzz !!

Το συμπέρασμα όμως ???

Όλοι εναντίον όλων (οι Παοκτσήδες εννοώ) !!! Παοκάρχες δημοσιογράφοι, παοκάρχες συνδεσμίτες και από την άλλη στρατιά παοκτσήδων - παοκαρχών οι οποίοι έχουν και αυτοί την άποψή τους. Όλοι έχουν γνώμη και άποψη για όλα !!!

Δυστηχώς λίγοι από όλους αυτούς έχουν ωριμότητα όπως η δική σου Hide ή του Fuzz. Και αν προσπαθήσω να βάλω τον ευατό μου στην θέση του Ζαγόρ που είχε το βάρος της υλοποίησης των στόχων τότε με ταπεινότητα και σεμνότητα θα πω ...

Θα έφευγα και εγώ. Έχω πολύ δύσκολο έργο αφού 2,5 χρόνια μου έχει φύγει ο πάτος από το άγχος με τα χρέη που δεν τα γουστάρω καθόλου. Συνάντησα μία νοοτροπία τραγική η οποία απέχει πάρα πολύ από αυτό που θα έπρεπε να είναι (ανθρώπους εξυπνάκηδες, λαμόγια, οπαδούς να κάνουν ότι θέλουν, μηδέν υποδομή και χίλια δύο άλλα). Μόλις πάω να σηκώσω κεφάλι πέφτω μετά στους Αθηναίους και στα μεγαλοσυμφέροντα που με σφάζουν όταν και όποτε μπορούν. Παρακαλάω εδώ και 2 χρόνια για τα χρέη αλλά μάταια. Τώρα μου λένε κιόλας ότι πρέπει να βάλω το κεφάλι μου στον ντορβά για να λυθεί το θέμα. Συγχρόνως κάνω και καμιά δύο πατάτες επιλογές. Όπου και να σταθώ, όποιον και να ακούω στα αυτιά μου φτάνει μίρλα, γκρίνια και απόψεις. Όλοι τα ξέρουν καλύτερα από εμένα. Τότε τι κάνω εγώ εδώ ??????

Σε λίγο θα αρχίσουν να με βρίζουν !!! Όχι μόνο τα λαμόγια !!! Άρα τι κάνω εγώ εδώ ????

Ωραία τα λέμε εμείς Hide και Fuzz !!!

Η αλήθεια είναι ότι όντως είμαστε "όχι μεγάλη ομάδα" όπως νομίζαμε. Είμασταν μεγάλη ομάδα στο παρελθόν και μέχρι το '80. Μετά αλλάξαμε !!! Πήραμε λάθος δρόμο και μας βοήθησαν τα λαμόγια αλλά κυρίως ο ευατός μας.

Τώρα τι κάνεις ???

Το πρώτο είναι να το αποδεχτείς.

Το επόμενο είναι να ακολουθήσεις αυτά που λέει η θύρα 4 στην ανακοίνωσή της. Μπορεί να μην αξίζουν σε μεγάλες ομάδες αλλά στην παρούσα φάση αυτό που χρειαζόμαστε είναι η αποτελεσματικότητα και η ουσία. Και η γκρίνια, η μίρλα δεν βοηθάνε. Έχουμε εχθρούς και ανταγωνιστές !!! Δυστηχώς δεν έχουμε την δύναμη και την δυναμική να τους αντιμετωπίσουμε αν δεν είμαστε πλήρως συντεταγμένοι !!! Στρατιωτάκια κανονικά Fuzz ! Κράτα τις απόψεις σου για τον ευατό σου. Εδώ έχουμε "πόλεμο". Το ξέρω ότι διαφωνούμε !!!

Αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Τουλάχιστον η δική μου !
kos

Δημοσίευση από kos »

Hideguti έγραψε:
1)Στα οσα χρονια παρακολουθω εγω τον ΠΑΟΚ, κανενας προεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν ειχε την στηριξη που απολαμβανε ο Θοδωρος επι 2,5 χρονια. Η λεγομενη γκρινια-μιρλα κτλ χτυπησε all time low σε οτι αφορα τα 20 τελευταια χρονια τουλαχιστον.
οι προηγουμενοι προεδροι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν ειχαν να αντιμετωπισουν την γκρινια του κοσμου. αυτο που γινοταν στο παρελθον ηταν ανοιχτη κοντρα και οχι γκρινια.

γκρινια υπηρχε, πολυ απλα επειδη ο κοσμος πιστευε στην διοικηση.

το θεμα ειναι οτι ο ζαγορακης την πολεμησε την γκρινια. πολεμησε για να κρατησει τον γκαγκατση, τον σαντος και οσες αποφασεις του αμφισβητηθηκαν.

εαν ειχε χασει τον πολεμο, οπως πονηρα διαδιδουν ορισμενοι, δεν υπηρχε λογος να μην το παραδεχτει στην ανακοινωση παραιτησης. τι θα κανει δηλαδη? θα βγει μετα απο 6 μηνες να πει οτι εφυγε επειδη δεν αντεξε τον κοσμο? αστεια πραγματα.

οσοι δημοσιογραφοι-οπαδοι διακινουν αυτη την θεωρια εχουν το μυαλο τους στο μελλον. πουλησαν την τελευταια εκδουλευση στον ζαγορακη και την πρωτη στον βρυζα. εχουμε να κανουμε με μια καθαρη προσπαθεια ελεγχου της Παοκτσηδικης κοινης γνωμης. εμεις ειμαστε οι καλοι που θα κανουμε τους κακους να σωπασουν.

δεν θα σιωπασει κανενας. δεν παιζει τετοιο σεναριο. στο λαθος που βγαζει ματι κανενας δεν μπορει να μεινει απαθης. το θεμα ειναι να υπαρχει μετρο και να δινουμε στο καθε θεμα την βαρυτητα που πρεπει.

κατα τα αλλα συμφωνω με τον αρη. δεν μπορει να "διατασουν" σιωπη οσοι εμποδισαν την επιστροφη σαλπιγγιδη. δεν στεκει.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Ψαχνουμε και ψαχνουμε για ποιο λογο εφυγε ο Ζαγορακης. Το θεμα ειναι οτι ο Ζαγορακης ηταν και ειναι ενα μεγαλο ΚΕΦΑΛΑΙΟ στον χωρο του Ελληνικου ποδοσφαιρου και του αθλητισμου εν γενει. Ειχαμε την ΤΥΧΗ , αυτος ο ανθρωπος που ειναι ατεγκτος και ασπιλος να αναλαβει τις τυχες της ομαδας μας σε μια ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ με στοχο οχι μονο να την βγαλει απο τον βουρκο αλλα να υλοποιησει και ενα οραμα ετων για την ομαδα του.
Πανω απο ολα με λυπει το γεγονος οτι εφυγε ( ελπιζω να μην ειναι οριστικο ) λογω του οτι δεν εχουμε και την πολυτελεια σαν ομαδα να " καιμε" τετοια " χαρτια".
Ισως να απηυδησε, ισως να κουραστηκε , ισως οτιδηποτε , οτι και αν πει θα το σεβαστω. Και θα το κανω γιατι νιωθω οτι πραγματικα πρωτη φορα ΔΕΝ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑ απο προεδρους λαμογια κ.ο.κ. Ουτε μου εταξε την απιστευτη μπαλλα οτι θα βλεπω καθε κυριακη , ουτε οτι θα χτυπαω καθε χρονο τιτλους, ουτε οτι θα μου φερει τους κορυφαιους παιχτες της Ευρωπης ουτε οτι θα με κανει Μπαρτσελονα και Μιλαν.
Δεν νιωθω αδικημενος γιατι ουτε " επιδρομη " μου εκανε στην τσεπη και στο κατω - κατω της γραφης μονος μου αγορασα τα διαρκειας , μονος μου τις μετοχες. Κανεις δεν με πιεσε ( δεν δα και η ΕΡΤ να την πληρωνω και να μου κανει και καζουρα ).

Υ.Γ. Η Αθηνα παντα χτυπαγε . Και επι Βουλινου και επι Παντελακη και επι Μπατατουδη και επι Γουμενου. Η πιο σικε ατακα των κατω ειναι : " Θελουμε εναν ΠΑΟΚ ισχυρο και ανταγωνιστικο ( δεν εξηγουν ομως οτι εννοουν μεχρι την 4η το πολυ θεση ).
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

επαναστάσεις και μ@λ@κίες!
για καμιά μαλαματίνα, κανένα μπάφο και λίγο "καλόπιστη κριτική" είμαστε, και πολύ μας είναι!

Βρύζα τι κάνεις και δεν παίρνεις εισιτήρια για το οακα, ρε?
Οι ανακοινώσεις και ο χαρτοπόλεμος δεν δίνουν λύση.
Παραιτήσου!
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

shark4 έγραψε:
Υ.Γ. Η Αθηνα παντα χτυπαγε . Και επι Βουλινου και επι Παντελακη και επι Μπατατουδη και επι Γουμενου. Η πιο σικε ατακα των κατω ειναι : " Θελουμε εναν ΠΑΟΚ ισχυρο και ανταγωνιστικο ( δεν εξηγουν ομως οτι εννοουν μεχρι την 4η το πολυ θεση ).
Οι πάντες χτυπάνε τους πάντες, το να τίθεται το ζήτημα Αθήνα εναντίον Θεσσαλονίκης είναι αποπροσανατολιστικό. Η αθήνα έγινε το τέρας που έγινε (από κάθε άποψη) από ένα σύνολο ανθρώπων απ' όλη την ελλάδα (ανάμεσά τους και πάρα πολλοί μακεδόνες). Η έννοια αθηναίος απλά δεν υπάρχει, ούτε έχει η αθήνα τη λογική της πόλης.
Το να τα ρίχνουμε όλα στο αθηναικό κατεστημένο το μόνο που κάνει είναι να δημιουργεί μια βολική δικαιολογία για να μην κάνουμε τίποτα εμείς με τον εαυτό μας.
Εμείς λέμε ότι μας χτυπάει η αθήνα και οι άλλοι λένε ότι τους χτυπάει κάτι άλλο. Προσοχή να μην γίνουμε γραφικοί. Σημασία έχει να τακτοποιήσουμε τα του σπιτιού μας.
Μην απαριθμήσετε τα όσα έχει κάνει η αθήνα στον ΠΑΟΚ, τα ξέρω, όλοι τα ξέρουμε, προσωπικά γι αυτό έγινα ΠΑΟΚ πριν πολλά χρόνια, τώρα όμως πρέπει να δούμε εμείς τι κάνουμε.
Η λογική "αφού έκανες αυτό σε αυτόν θα κάνεις το άλλο σε μένα" είναι φαύλος κύκλος από τον οποίο πάντα χαμένοι θα βγαίνουμε.
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Το γεγονός είναι ότι ο Ζαγοράκης παραιτήθηκε , εμένα προσωπικά μου είναι αδιάφορο ποιες ήταν οι αιτίες της παραίτησης του και πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα να τις κρατήσει για την πάρτυ του. Μια συνέντευξη τύπου όπου ο Ζαγοράκης “θα μιλήσει για τα πάντα” θα έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας νέος κύλος παραφιλολογίας απ΄τα βαμπίρ της “αθλητικής δημοσιογραφίας” που μόνο κακό θα κάνει στα μυαλά των ΠΑΟΚτσήδων και στην υστεροφημία του Θοδωρή.

Από ‘κει και πέρα διαβάζοντας τα κείμενα που παράθεσε ο Kolokotronis πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Στο fcpaok.gr πχ έχουν βρει το πρόβλημα και η λύση σύμφωνα μ΄αυτούς είναι απλή “Η απάντηση είναι απλή και θα την πω με μια μικρή ιστορία: Όταν ο Μάκης ο Μανάβης κάποτε έμπαινε σε ένα λεωφορείο εκδρομέων συνδεσμιτών του ΠΑΟΚ, εκεί κοντά στα μέσα του 1984, για ένα παιχνίδι εκτός έδρας, άκουσε κάποιον πίσω στην "γαλαρία" να βγάζει μίρλα με τον Γιούρισιτς! Χωρίς να τον ξέρει, περπάτησε αργά αργά προς τα πίσω καθίσματα του λεωφορείου, σήκωσε την χερούκλα του και του έχωσε 2-3 σφαλιάρες. "Όταν θα μιλάς για τον ΠΑΟΚ να πούμε, θα πλένεις το στόμα με νερό να πούμε, κατάλαβες?".

Ενώ ο Κόλκας μας λέει “Πρέπει να υπάρξει πιο ενεργή συντονιστική επιτροπή των συνδέσμων, με παιδιά πιο έμπειρα και ίσως πιο τσαμπουκαλεμένα. ”

Δηλαδή με λίγα λόγια μας λένε ότι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι οπαδικό και θα λυθεί άμα αρχίσουμε και χαστουκίζουμε τον διπλανό μας ΠΑΟΚτση στο γήπεδο , στο λεωφορείο, στη δουλειά, στο σχολείο κτλ. ή μήπως η λύση είναι να λειτουργήσουν οι οργανωμένοι σύνδεσμοι ως οπαδικοί στρατοί στο πρότυπο του γάβρου πχ για να φιμώνουν τις αντιΠΑΟΚτσήδικες φωνές;

Σε μυστήριες και επικίνδυνες περιόδους καλό θα ήταν να μη γράφουμε κείμενα που δυναμιτίζουν το κλίμα.

Άμα δε γουστάρει κάποιος ν ακούει βλακείες δεν ανοίγει το ράδιο ή δεν αγοράζει τις κωλοφυλλάδες ή δεν δίνει σημασία σ αυτόν που τις λέει, απλά.Τέλος.

Επίσης πολύ άσχημη εντύπωση μου έκανε αυτό που έγραψε στο ξεκίνημα του άρθρου του ο Κόλκας “Το ερώτημα γιατί έφυγε ο Ζαγοράκης, είναι κάτι που ταλανίζει, αν και δεν θα έπρεπε, τους περισσότερους οπαδούς της ομάδας μας.
Είναι κάτι που εμείς οι πιο μυημένοι γνωρίζαμε πως θα συμβεί μέσα στους επόμενους μήνες, αλλά δεν μπορούσαμε να το αναφέρουμε, σεβόμενοι κυρίως τη δική του επιθυμία.”

Δηλαδή σιγά ρε μεγάλε , μυημένε , λες και ο ΠΑΟΚ είναι καμία μασονική στοά , που ήξερες τι θα συμβεί αλλά δεν το λεγες .

Διάβασε λοιπόν “μυημένε” Σταύρο τις παρακάτω αλήθειες που θα έπρεπε επίσης να τις ξέρεις σαν μυημένος εσωτεριστής που είσαι αλλά δεν μας τις λες γιατί προφανώς κρίνεις ότι δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι να τις δεχτούμε
Hideguti έγραψε: προωθειται ιδιαιτερα απο συγκεκριμενους δημοσιογραφους, οι οποιοι εμφανιζονται ως αλαζόνες ΠΑΟΚαρχες και ως γνωριζοντες τα πραγματα και οι οποιοι αντιμετωπιζουν τον απλο οπαδο του ΠΑΟΚ ως καποιον που τελει εν αγνοία και ο οποιος πρεπει να ακουει αυτους για να μαθαινει ολα οσα θα πρεπει να μαθει. Στα πλαισια της δικης σας σκεψης λοιπον κυριοι δημοσιογραφοι, σας απαντω οτι εσεις φαγατε τον Θοδωρο δημιουργωντας συνεχως προβληματα στην ομαδα: Θελατε να διωξετε συγκεκριμενους ποδοσφαιριστες του ΠΑΟΚ επειδη δεν τους γουσταρατε για τους χι-ψι λογους, αναφεροσασταν σε εμφανη δυσλειτουργια της ΠΑΕ επειδη συγκεκριμενος ποδοσφαιριστης του ΠΑΟΚ υπεγραψε ανανεωση συμβολαιου ενω οοοολο το προηγουμενο διαστημα εσεις μας ενημερωνατε οτι δημιουργει προβληματα στα αποδυτηρια και ειναι τελειωμενος, λεγατε οτι μονο ενα χωριο κανει ανανεωση συμβολαιου σε προπονητη απο το καλοκαιρι και τελικα ο Θοδωρος λιγες μερες μετα συμφωνουσε (προφορικα μεν, αλλα ο λογος του ειναι νομος) με τον Σαντος, παρουσιαζατε ως παικταραδες παικτες που απλως ειναι καλουτσικοι ενω αλλους που ειναι παικταραδες τους παρουσιαζατε ως βαρος για την ομαδα και ως υποψηφιους για μπουλο κτλ Αφου λοιπον εισαστε ετσι και χρεωνετε αοριστα τον κοσμο του ΠΑΟΚ με τη φυγη Ζαγορακη, ετσι ωστε να ακουμε εσας τους σοφους ΚΑΙ ΜΟΝΟ σε οσα θα ελθουν στο μελλον (βλεπε πχ Γηπεδο), σας πουλαω και εγω τρελα και σας λεω ξανα: ΕΣΕΙΣ φαγατε τον Θοδωρο, αναμειγνυομενοι στα εσωτερικα των αποδυτηριων και κανοντας υποδειξεις, υποδειξεις που εκαναν τα αποδυτηρια μπαχαλο, με αναλογες συνεπειες στα αγωνιστικα και οικονομικα θεματα της ομαδας οπως και στην γκρινια απο τον κοσμο.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Kατά τον Κόλκα και τους συντάκτες των παραπάνω πατριωτικών ανακοινώσεων ο σωστός οπαδός του ΠΑΟΚ εκτός από το να χαστουκίζει τον διπλανό του όταν εκείνος τολμήσει να εκφράσει κάποια κρίση ή έναν προβληματισμό θα πρέπει να πλακώνεται με τα μαστούρια στο γήπεδο όταν αυτά πετάνε μαλαματίνες για να επιβάλλει αυτός την τάξη(παγκόσμια πρωτοτυπία),να την "πέσει" στους διευθυντές των διαφόρων αθλητικών ραδιοσταθμών (κάνοντας μιά φιλοσοφική συζήτηση μαζί τους προφανώς) σχετικά με το ποιούς παραγωγούς θα προσλαμβάνουν και να βρεί και κάποιον τρόπο να σταματήσει τις φωνές διαφόρων περίεργων στα ράδιο της πόλης(ο τρόπος για να γίνει αυτό αναζητείται, ίσως η πρεσβεία των ΗΠΑ θα μπορούσε να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση).
Τελικά δύσκολοι καιροί για οπαδούς........
Υ.Γ. το να βγάζεις το ψωμάκι σου ή το παντεσπάνι σου διατηρώντας ένα blog όπου ακούγονται οι μύριες όσες μαλακίες από πολλούς, που αφορούν τον ΠΑΟΚ δεν εμπίπτει στα παραπάνω....άλλωστε το ψωμάκι το έχει ευλογήσει ο Θεούλης.
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

hide, respect...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”