Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από Blackgr4 »

PAOK1LIFE έγραψε:Γιατί με επιτίθεστε τώρα ομόδικά οι ίδιοι και ίδιοι τι σας έκανα ?

Τα ίδια λέει ένας παλιός εδώ μέσα του λέτε +100 +1000 ++100000 Τα λέω εγώ με αποκαλείτε κομήτη.

Μπαίνε προσβάλετε Αγίους, Θρησκείες δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Πόσο άλλαξε ο κόσμος.

Είμαι 45 χρονών έχω μετοχές στην ΠΑΕ κάθε χρόνο αγοράζω διαρκείας και με προσβάλετε συνέχεια οι ίδιοι και ίδιοι.

Εγώ είμαι πιο παλιός από εσάς στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ήμουν εδώ πριν 12-14 χρόνια. Με Zoro ,Ολιβαρες θυμάμαι άλλους δεν θυμάμαι δεν εγγραφα πολύ τότε. Δεν θυμάμαι τότε ούτε το email ούτε το nickname μου τότε και πολλά ακόμη δεν θυμάμαι, αλλά θυμάμαι τότε υπήρχε καλό κλίμα και σεμαβασμός και ότι συναντώμασταν έξω από την Τούμπα σε μία καφετέρια Φρατέλι τότε την έλαγαν . Είχα ένα ατύχημα και μπήκα εδώ μετά από τόσα χρόνια και μου φέρεστε όλοι πολύ άσχημα και άδικά χωρίς λόγο.

Πόσο χάλασε ο κόσμος. Τόσες εκδρομές με τον ΠΑΟΚ 45 χρονών μας κάνανε κομήτες. Τέλος πάντων τώρα κατάλαβα γιατί φύγανε από εδώ πολλά παλικάρια.
Δεν χρειάζεται να παίρνεις τόσο προσωπικά, τον οποιονδήποτε γράφει κάτι σχολιάζοντας τα δικά σου σχόλια.
Αν δεν σου κάνει, απλά τον μπλοκάρεις και δεν βλέπεις ξανά σχόλιο του.

Δεν νομίζω να έχει κάποιος κάτι προσωπικό μαζί σου και απλά να περιμένει στη γωνία να σε κράξει. Πιθανότατα θα διαφωνεί με κάτι που γράφεις ή έστω με τον τρόπο. Ως εκεί όμως.

Γράφε εσύ αυτό που θες να γράψεις, άσε τους άλλους να γράφουν αυτό που θέλουν και η ζωή προχωράει.

Να μιλήσω για μένα; Στο κομμάτι που γράφεις "να πιέσουμε να μην γίνουν οι πωλήσεις" ειλικρινά απόρησα πως το εννοείς.
Θα πιέσεις τη διοίκηση γράφοντας εδώ μέσα "ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΩΛΗΣΕΙΣ"; Δεν πιστεύω να πιστεύεις κάτι τέτοιο.

Άρα ποιος ο λόγος να το επαναλαμβάνεις;

Που να ξέρεις είμαι 100% σίγουρος, πως οι περισσότεροι δεν θέλουμε να γίνουν πωλήσεις. Απλά δεν το γράφουμε διαρκώς, γιατί και να το γράψουμε εδώ μέσα, δεν αλλάζει κάτι.
Άλλο πράγμα το να σχολιάσεις το κόστος που θα έχει μία πώληση και άλλο το "ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΩΛΗΣΕΙΣ" λες και απευθύνεσαι στη ΠΑΕ.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

χαμός!!!!!
βλέπω να συμπληρώνουμε 500άρα σε μια εβδομάδα εκ των οποίων οι 400 κουβέντες για τις φυγές....

βιαζόμαστε να κρίνουμε. σημασία έχει να ενισχυθεί η ομάδα και να είναι έτοιμη για τους ομίλους του τσουλου.

ασφαλώς και η αγορά είναι ανοιχτή και θα πέφτουν προσφορές.
βλέπω ότι αυτή την χρονιά ο σύλλογος ωριμάζει τάχιστα και με εμπειρίες παλαιών μαθημάτων θα είναι ικανός να ανταπεξέλθει στον στόχο του. δεν είναι άλλος από το παραπάνω που σημείωσα. ΤΣΟΥ ΛΟΥ
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Αφού σας ενοχλούν τόσο πολύ τα ποστ μου γιατί δεν με κάνετε μπλοκ δεν σας υποχρεώνει κανένας να με διαβάζεται αλλά ασκείται συνέχεια πίεση να φύγω από εδώ μέσα . Και εσείς τα ίδια και τα ίδια λέτε τι λέτε κάτι καινούργιο μόνο καυγάδες και τοξικότητα διώξατε τόσα παλικάρια να μείνουν οι καβγατζίδες.
soigol

Δημοσίευση από soigol »

Παραπάνω κάποιος ρώτησε τι θα ωφεληθούν οι Γερμανοί, άρα έπρεπε να μπει μία ρήτρα "υποχρεωτικά".
Να υπάρχει η δυνατότητα, αν τον παίκτη ο Κλόζε τον φτιάξει, έστω και εκτός ορίων να αγοραστεί.
Ένα θέμα είναι αν η ρήτρα εφόσον καλυφθεί δεν έχει λόγω ο ΠΑΟΚ.
ΧΑΜΕΝΟΙ δεν θα βγούμε όπως και να έχει.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

+++
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

joshua έγραψε:Λογικά πάντως είναι κοντά επιθετικός η εξτρεμ. Προετοιμασία και προκριματικα με 2 επιθετικούς δύσκολα να πάμε. Νωπές σχετικα οι μνήμες που φέρναμε Κουτσια από διακοπές.
Για 2ο και 3ο μια χαρα ειμαστε με τους 2, θαρρω...

Τωρα για Play-Off ειναι και θεμα κληρωσης
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Χρυση μου τσαπα, την αποψη μου την εχω πει. Ας μην μπαινουμε στο τρυπακι της επαναληψης για κατι που για την ωρα εκλεισε.

Εγω ειμαι οπαδος και ως οπαδος προφανως δεν θελω να πουληθει ποτε ο Ντελιας απο την ομαδα που υποστηριζω. Ελπιζω να σε καλυπτει αυτο, οσον αφορα τα θελω μου.

Βεβαια η αποψη αυτη, με αυτο που λεει ο φιλος περι πιεσης απο εμενα κι εσενα για να μην πουληθει ο καθε Ντελιας, ειναι δυο διαφορετικα θεματα και ελπιζω να το καταλαβαινεις.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

obanebane έγραψε:Συμφωνώ joshua,εκτός αν ο Λουτσεσκου έχει άγνοια κινδύνου μετά τα όσα πέρασε πέρσι τέτοια εποχή.
Δε φτάνει ο Μπραντον και ο Σαματα να παίξουμε με την Εγνατία?
Πέρσι είχε μόνο Μπραντον, ο Σαματα είχε δεν είχε έρθει, και καινούρια ομάδα.
Τώρα είναι η ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα εκτός Μεϊτέ, με Καμαρά.
Μόνο ο Ντελιας φτάνει να τους βάλει 4 γκολ αυτούς, ας μην υπερβάλλουμε
icue

Δημοσίευση από icue »

Επειδη την σκαπουλαραμε περυσι με εναμισι επιθετικο, δεν σημαινει οτι θα το ξανακανουμε και φετος.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

PAOK1LIFE έγραψε:Αφού σας ενοχλούν τόσο πολύ τα ποστ μου γιατί δεν με κάνετε μπλοκ δεν σας υποχρεώνει κανένας να με διαβάζεται αλλά ασκείται συνέχεια πίεση να φύγω από εδώ μέσα . Και εσείς τα ίδια και τα ίδια λέτε τι λέτε κάτι καινούργιο μόνο καυγάδες και τοξικότητα διώξατε τόσα παλικάρια να μείνουν οι καβγατζίδες.

Αν φερθείς ξανά όπως φέρθηκες τις προάλλες που σ'τη χάρισα, θα φύγεις μόνιμα, σ'το υπόσχομαι.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Tolaros έγραψε:
obanebane έγραψε:Συμφωνώ joshua,εκτός αν ο Λουτσεσκου έχει άγνοια κινδύνου μετά τα όσα πέρασε πέρσι τέτοια εποχή.
Υπερφτάνουν ,αλλά μην περιμένετε να έρθει φορ 30 Ιουλίου και να μπει να παίξει βασικός μια βδομάδα αργότερα.
Αυτό νομίζω πως σκεφτόμαστε οι περισσότεροι.
Δεν είναι μόνο το πότε θα έρθει, αλλά σε τι κατάσταση θα είναι (αν έχει κάνει προετοιμασία) και σε πόσο καιρό θα μπορεί να κάνει αυτά που θέλει ο προπονητής. Το κυριότερο όμως, το πότε θα δέσει με την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:ΚΑΝΤΕ ΠΟΣΤ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΤΕ ΠΟΣΤ ΠΟΣΤ ΠΟΣΤ

ΞΑΝΑΠΟΣΤ
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Αδιανόητη απόφαση να φύγει ο Τζίμας και να μείνει ο Σαματα. Αν πιστεύουν ότι ο Τζίμας είναι χειρότερος από τον Σαματα, δεν θα πάρει χρόνο συμμετοχής στην Γερμανία. Αν είναι καλύτερος ΓΙΑΤΙ να μην τον κρατήσουμε εμείς που μας λείπει και γκολτζης?

Για κάτι τέτοια η ομάδα χρειάζεται τεχνικό διευθυντή που θα μπορεί να πει στον προπονητή κοίτα υπάρχει μακροχρόνιο πλάνο, τα λεπτά του Σαματα θα τα πάρει ο Τζίμας και του Νασμπεργκ πχ ο Κώττας και τέλος.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Blackgr4 έγραψε:
Tolaros έγραψε:
Υπερφτάνουν ,αλλά μην περιμένετε να έρθει φορ 30 Ιουλίου και να μπει να παίξει βασικός μια βδομάδα αργότερα.
Αυτό νομίζω πως σκεφτόμαστε οι περισσότεροι.
Δεν είναι μόνο το πότε θα έρθει, αλλά σε τι κατάσταση θα είναι (αν έχει κάνει προετοιμασία) και σε πόσο καιρό θα μπορεί να κάνει αυτά που θέλει ο προπονητής. Το κυριότερο όμως, το πότε θα δέσει με την ομάδα.
Ομοιογενεια! Γιατι θελει ο αλλος να ειναι στην Ολλανδια με οσο γινεται πιο πληρες ροστερ; Απο βιτσιο;
Και αυτη την στιγμη που συζηταμε δεν εχει
- βασικο δεξι στοπερ
- παρτενερ του Καμαρα
- βασικο φορ
- αριστερο εξτρεμ να μοιραστει την θεση με Ταισον
- τον Ζιλε εκτος για ενα μεγαλο διαστημα (συγνωμη Μπρατε μου αλλα μακαρι να αποκλειστεις σημερα)
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Στα της ρήτρας, ισχύει το πακέτο των 20 εκατ. ευρώ (18+2 τα μπόνους) για το 85% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Θα πρέπει να υπογραμμιστεί πως δεν είναι υποχρεωτική, με τον ΠΑΟΚ να έχει τον τελευταίο λόγο.

-SDNA
Όταν μια ρήτρα δεν είναι υποχρεωτική δε σημαίνει ότι έχει τον τελευταίο λόγο η δανείζουσα ομάδα. Απλά η δανειζόμενη μπορεί να επιλέξει αν θα την ενεργοποιήσει ή όχι

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”