Δεν χρειάζεται να παίρνεις τόσο προσωπικά, τον οποιονδήποτε γράφει κάτι σχολιάζοντας τα δικά σου σχόλια.PAOK1LIFE έγραψε:Γιατί με επιτίθεστε τώρα ομόδικά οι ίδιοι και ίδιοι τι σας έκανα ?
Τα ίδια λέει ένας παλιός εδώ μέσα του λέτε +100 +1000 ++100000 Τα λέω εγώ με αποκαλείτε κομήτη.
Μπαίνε προσβάλετε Αγίους, Θρησκείες δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Πόσο άλλαξε ο κόσμος.
Είμαι 45 χρονών έχω μετοχές στην ΠΑΕ κάθε χρόνο αγοράζω διαρκείας και με προσβάλετε συνέχεια οι ίδιοι και ίδιοι.
Εγώ είμαι πιο παλιός από εσάς στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ήμουν εδώ πριν 12-14 χρόνια. Με Zoro ,Ολιβαρες θυμάμαι άλλους δεν θυμάμαι δεν εγγραφα πολύ τότε. Δεν θυμάμαι τότε ούτε το email ούτε το nickname μου τότε και πολλά ακόμη δεν θυμάμαι, αλλά θυμάμαι τότε υπήρχε καλό κλίμα και σεμαβασμός και ότι συναντώμασταν έξω από την Τούμπα σε μία καφετέρια Φρατέλι τότε την έλαγαν . Είχα ένα ατύχημα και μπήκα εδώ μετά από τόσα χρόνια και μου φέρεστε όλοι πολύ άσχημα και άδικά χωρίς λόγο.
Πόσο χάλασε ο κόσμος. Τόσες εκδρομές με τον ΠΑΟΚ 45 χρονών μας κάνανε κομήτες. Τέλος πάντων τώρα κατάλαβα γιατί φύγανε από εδώ πολλά παλικάρια.
Αν δεν σου κάνει, απλά τον μπλοκάρεις και δεν βλέπεις ξανά σχόλιο του.
Δεν νομίζω να έχει κάποιος κάτι προσωπικό μαζί σου και απλά να περιμένει στη γωνία να σε κράξει. Πιθανότατα θα διαφωνεί με κάτι που γράφεις ή έστω με τον τρόπο. Ως εκεί όμως.
Γράφε εσύ αυτό που θες να γράψεις, άσε τους άλλους να γράφουν αυτό που θέλουν και η ζωή προχωράει.
Να μιλήσω για μένα; Στο κομμάτι που γράφεις "να πιέσουμε να μην γίνουν οι πωλήσεις" ειλικρινά απόρησα πως το εννοείς.
Θα πιέσεις τη διοίκηση γράφοντας εδώ μέσα "ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΩΛΗΣΕΙΣ"; Δεν πιστεύω να πιστεύεις κάτι τέτοιο.
Άρα ποιος ο λόγος να το επαναλαμβάνεις;
Που να ξέρεις είμαι 100% σίγουρος, πως οι περισσότεροι δεν θέλουμε να γίνουν πωλήσεις. Απλά δεν το γράφουμε διαρκώς, γιατί και να το γράψουμε εδώ μέσα, δεν αλλάζει κάτι.
Άλλο πράγμα το να σχολιάσεις το κόστος που θα έχει μία πώληση και άλλο το "ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΩΛΗΣΕΙΣ" λες και απευθύνεσαι στη ΠΑΕ.