Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από cristiano4 »

Martin Braithwaite και Tarik Tissoudali ταυτόχρονη αποδέσμευση Σαματα ,μπορούν να καλύψουν και οι 2 την θέση του αριστερού εξτρέμ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristiano4 την Παρ 21 Ιουν 2024, 19:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Jakub Piotrowski: Άλλος ένας παικταράς που ακούγεται για τον ΠΑΟΚ. Αυτόν και τον Μαρίν τους θέλω διακαώς. Ο παίκτης είναι μόλις 26 στα 27 με μεταπωλητική αξία, αρχηγός, ψηλός, δυνατός, ξέρει μπάλα, με καλό μακρινό σουτ και στημένα. Πολύ καλή περίπτωση, που ακόμη και αν έχουμε να πληρώσουμε ομάδα, όπως κάναμε με Ντεσπότοφ, θα έχει πολύ πιο προσιτό συμβόλαιο. Να του κάνουν ένα 4ετές, από όπου θα γλυτώσουμε σε βάθος χρόνου τα transfer fees, εν συγκρίσει με παίκτες που έχουν 1,5εκ συμβόλαιο + εφορία αντίστοιχη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Παρ 21 Ιουν 2024, 20:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Εκτός το κλαναμε που το έχεις στο autofill (να κάνουμε λίγο χουλιαμα) τα 5 μυρρια στο transfermarkt έχουν κάποια βάση?
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Μου θυμίζετε λίγο την τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ πήρε παίκτη που δεσμευόταν με συμβόλαιο; Ειδικά μεγάλης αξίας, σχετικά φτασμένο και όχι πρότζεκτ
Γιατί σας διαβάζω να λέτε για Μαρίν, Μίσιτς, Πιοτροφσκι, Τισουνταλι κλπ κλπ κλπ
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

Για τον Πολωνό εκτός ότι τον θέλαμε παλιά,έχει υπάρξει κάποιο δημοσίευμα?
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

nunies4 έγραψε:Μου θυμίζετε λίγο την τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ πήρε παίκτη που δεσμευόταν με συμβόλαιο; Ειδικά μεγάλης αξίας, σχετικά φτασμένο και όχι πρότζεκτ
Despodov ?
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

vs40 έγραψε:Jakub Piotrowski: Άλλος ένας παικταράς που ακούγεται για τον ΠΑΟΚ. Αυτόν και τον Μαρίν τους θέλω διακαώς. Ο παίκτης είναι μόλις 26 στα 27 με μεταπωλητική αξία, αρχηγός, ψηλός, δυνατός, ξέρει μπάλα, με καλό μακρινό σουτ και στημένα. Πολύ καλή περίπτωση, που ακόμη και αν έχουμε να πληρώσουμε ομάδα, όπως κλαναμε με Ντεσπότοφ, θα έχει πολύ πιο προσιτό συμβόλαιο. Να του κάνουν ένα 4ετές, από όπου θα γλυτώσουμε σε βάθος χρόνου τα transfer fees, εν συγκρίσει με παίκτες που έχουν 1,5εκ συμβόλαιο + εφορία αντίστοιχη.
Ότι κλάσαμε τους γαύρους με τον Ντεσπόντοφ είναι γεγονός :mrgreen:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

nunies4 έγραψε:Μου θυμίζετε λίγο την τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ πήρε παίκτη που δεσμευόταν με συμβόλαιο; Ειδικά μεγάλης αξίας, σχετικά φτασμένο και όχι πρότζεκτ
Ντεσποντοφ
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

astral έγραψε:
Despodov ?
Σωστό.
Δεν είναι όμως common practice της ομάδας κακά τα ψέματα
icue

Δημοσίευση από icue »

astral έγραψε:
Despodov ?
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Γενικά συμφωνώ ότι δεν είναι εύκολο να αγοράσεις φτασμένο παίκτη που έχει συμβόλαιο , ειδικά αν είναι ενεργός στην ομάδα του και δεν καίγεται να τον ξεφορτωθεί.

Πάω στο άλλο θρεντ να απαιτήσω να έρθει ο Ελ Γκάζι που είναι φτασμένος και ελεύθερος !
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Συνεχίζετε να θεωρείτε τον Σαματα παρελθόν,δε ξέρω γιατί.Δεν είπε κανένας ότι φεύγει....Όσο για Τισουνταλι δε χωράει με Μπρεθγουειτ...
manolios

Δημοσίευση από manolios »

βρε τον priest να το TT μια βδομάδα πριν το εδωσε
Άβαταρ μέλους
Darklord5467

Δημοσίευση από Darklord5467 »

Καπου πηρε το ματι μου οτι κοιταμε Che Malone
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Kirilos_Despotas έγραψε:Αντμιν γιατι δε μου περασες το σχολιο για Καμαρα; Δεν ειπα κατι κακο… το ξαναγραφω λοιπον. Επειδη μιλαω γαλλικα, ο Καμαρα στις δηλωσεις του ειπε σε μια φαση οτι «θα δουλεψω με προπονητη και συμπαιχτες, et apres on va voir »
Σε απλη μεταφραση αυτο σημαινει: «θα δουλεψω με προπονητη και συμπαιχτες και βλεπουμε πως θα παει αυτο». Η ερωτηση στην απαντηση αυτη ηταν ποια τα κινητρα σου να ερθεις στον ΠΑΟΚ. Δεν ξερω δε μου αρεσε ο τροπος και το υφος του, ειναι σαν να μην ψηθηκε ιδιαιτερα που ειναι εδω. Αυτη ειναι η αποψη μου φυσικα δε σημαινει οτι ισχυει.

ΥΓ: Αντμιν μην το κοψεις παλι!

Εγώ το έκοψα, άλλος το πέρασε.
Το έκοψα γιατί είναι off-topic, ο Camara έχει topic.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”