Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
- cristiano4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Martin Braithwaite και Tarik Tissoudali ταυτόχρονη αποδέσμευση Σαματα ,μπορούν να καλύψουν και οι 2 την θέση του αριστερού εξτρέμ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristiano4 την Παρ 21 Ιουν 2024, 19:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Jakub Piotrowski: Άλλος ένας παικταράς που ακούγεται για τον ΠΑΟΚ. Αυτόν και τον Μαρίν τους θέλω διακαώς. Ο παίκτης είναι μόλις 26 στα 27 με μεταπωλητική αξία, αρχηγός, ψηλός, δυνατός, ξέρει μπάλα, με καλό μακρινό σουτ και στημένα. Πολύ καλή περίπτωση, που ακόμη και αν έχουμε να πληρώσουμε ομάδα, όπως κάναμε με Ντεσπότοφ, θα έχει πολύ πιο προσιτό συμβόλαιο. Να του κάνουν ένα 4ετές, από όπου θα γλυτώσουμε σε βάθος χρόνου τα transfer fees, εν συγκρίσει με παίκτες που έχουν 1,5εκ συμβόλαιο + εφορία αντίστοιχη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Παρ 21 Ιουν 2024, 20:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εκτός το κλαναμε που το έχεις στο autofill (να κάνουμε λίγο χουλιαμα) τα 5 μυρρια στο transfermarkt έχουν κάποια βάση?
Μου θυμίζετε λίγο την τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ πήρε παίκτη που δεσμευόταν με συμβόλαιο; Ειδικά μεγάλης αξίας, σχετικά φτασμένο και όχι πρότζεκτ
Γιατί σας διαβάζω να λέτε για Μαρίν, Μίσιτς, Πιοτροφσκι, Τισουνταλι κλπ κλπ κλπ
- cristiano4
Για τον Πολωνό εκτός ότι τον θέλαμε παλιά,έχει υπάρξει κάποιο δημοσίευμα?
Despodov ?nunies4 έγραψε:Μου θυμίζετε λίγο την τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ πήρε παίκτη που δεσμευόταν με συμβόλαιο; Ειδικά μεγάλης αξίας, σχετικά φτασμένο και όχι πρότζεκτ
Ότι κλάσαμε τους γαύρους με τον Ντεσπόντοφ είναι γεγονόςvs40 έγραψε:Jakub Piotrowski: Άλλος ένας παικταράς που ακούγεται για τον ΠΑΟΚ. Αυτόν και τον Μαρίν τους θέλω διακαώς. Ο παίκτης είναι μόλις 26 στα 27 με μεταπωλητική αξία, αρχηγός, ψηλός, δυνατός, ξέρει μπάλα, με καλό μακρινό σουτ και στημένα. Πολύ καλή περίπτωση, που ακόμη και αν έχουμε να πληρώσουμε ομάδα, όπως κλαναμε με Ντεσπότοφ, θα έχει πολύ πιο προσιτό συμβόλαιο. Να του κάνουν ένα 4ετές, από όπου θα γλυτώσουμε σε βάθος χρόνου τα transfer fees, εν συγκρίσει με παίκτες που έχουν 1,5εκ συμβόλαιο + εφορία αντίστοιχη.

Ντεσποντοφnunies4 έγραψε:Μου θυμίζετε λίγο την τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ πήρε παίκτη που δεσμευόταν με συμβόλαιο; Ειδικά μεγάλης αξίας, σχετικά φτασμένο και όχι πρότζεκτ
Σωστό.astral έγραψε:Despodov ?nunies4 έγραψε:Μου θυμίζετε λίγο την τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ πήρε παίκτη που δεσμευόταν με συμβόλαιο; Ειδικά μεγάλης αξίας, σχετικά φτασμένο και όχι πρότζεκτ
Δεν είναι όμως common practice της ομάδας κακά τα ψέματα
astral έγραψε:Despodov ?nunies4 έγραψε:Μου θυμίζετε λίγο την τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ πήρε παίκτη που δεσμευόταν με συμβόλαιο; Ειδικά μεγάλης αξίας, σχετικά φτασμένο και όχι πρότζεκτ

Γενικά συμφωνώ ότι δεν είναι εύκολο να αγοράσεις φτασμένο παίκτη που έχει συμβόλαιο , ειδικά αν είναι ενεργός στην ομάδα του και δεν καίγεται να τον ξεφορτωθεί.
Πάω στο άλλο θρεντ να απαιτήσω να έρθει ο Ελ Γκάζι που είναι φτασμένος και ελεύθερος !
Πάω στο άλλο θρεντ να απαιτήσω να έρθει ο Ελ Γκάζι που είναι φτασμένος και ελεύθερος !
Συνεχίζετε να θεωρείτε τον Σαματα παρελθόν,δε ξέρω γιατί.Δεν είπε κανένας ότι φεύγει....Όσο για Τισουνταλι δε χωράει με Μπρεθγουειτ...
- Darklord5467
- Μπαρκαρούτσος
Kirilos_Despotas έγραψε:Αντμιν γιατι δε μου περασες το σχολιο για Καμαρα; Δεν ειπα κατι κακο… το ξαναγραφω λοιπον. Επειδη μιλαω γαλλικα, ο Καμαρα στις δηλωσεις του ειπε σε μια φαση οτι «θα δουλεψω με προπονητη και συμπαιχτες, et apres on va voir »
Σε απλη μεταφραση αυτο σημαινει: «θα δουλεψω με προπονητη και συμπαιχτες και βλεπουμε πως θα παει αυτο». Η ερωτηση στην απαντηση αυτη ηταν ποια τα κινητρα σου να ερθεις στον ΠΑΟΚ. Δεν ξερω δε μου αρεσε ο τροπος και το υφος του, ειναι σαν να μην ψηθηκε ιδιαιτερα που ειναι εδω. Αυτη ειναι η αποψη μου φυσικα δε σημαινει οτι ισχυει.
ΥΓ: Αντμιν μην το κοψεις παλι!
Εγώ το έκοψα, άλλος το πέρασε.
Το έκοψα γιατί είναι off-topic, ο Camara έχει topic.