Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από Equalizer »

Μιας και βλέπω ότι αναφέρεται ως "λαθερ" ο παίκτης, μπορεί κανείς να πει τι είδους λάθη έχει κάνει και πόσο συχνά, χοντρικά;

Γιατι καλώς ή κακώς είναι βασικός σε μια μεγάλη ποδοσφαιρική ομαδα
Xlapatsas4

Δημοσίευση από Xlapatsas4 »

john4serres έγραψε:O Ramalho μπορεί να είναι λαθερ αλλά να μην ξεχνάμε ότι ίσως είναι ότι καλύτερο μπορούμε να φέρουμε σε ball playing style

Στα κυβικά μας πάντοτε, μην περιμένετε Bastoni
Και λαθερ που κρίνεται σε ένα άκρως επιθετικό πρωτάθλημα με πολύ γρήγορο ρυθμό και παικτες υψηλού επιπέδου όπως το ολλανδικό
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

PAOKevolution έγραψε:Ο Αποστόλης φέτο δίνει πανελλαδικές. Μην τον ενοχλείτε. Διαβάζει.
Μακάρι να περάσει εκεί που θέλει...
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

εγώ να πω την καψούρα μου?
Ο Τζόλης δεν ανέβηκε τελικά στη μπουντεσλίγκα με την Φορτούνα, λογικά δεν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν και γυρνάει στην Νόριτς, ακούγεται βέβαια για άλλες γερμανικές ομάδες εδώ και τρεις μήνες αλλά σοβαρά σωματεία τύπου Λεβερκούζεν αν και τον τσέκαραν δε νομίζω να προχωρήσουν για την περίπτωσή του. Αυτή που γράφεται ότι θα κάνει πρόταση είναι η Άουγκσμπουργκ χωρίς ευρωπαϊκό εισιτήριο και η Γκλάντμπαχ πάλι Β κατηγορίας.
Είναι 22 χρονών όσοι δεν παρακολουθήσατε τι έκανε φέτος στη Β Γερμανίας είναι ίσως ο μβπ της κατηγορίας έβγαλε μάτια πραγματικά, έχεις να τον δελεάσεις με το Τσ.Λ. και την Νόριτς να γλιτώσει το ποσό της μεταπωλητικής αξίας, θα δώσουμε 3 μύρρια πχ και όλα θα πάνε στην Νόριτς.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Είναι απίστευτα κολακευτικό να γράφεται για τον ΠΑΟΚ ο βασικός στόπερ της καλύτερης PSV όλων των εποχών!

Τι, όχι ;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

pisakaipoupoula έγραψε:εγώ να πω την καψούρα μου?
Ο Τζόλης δεν ανέβηκε τελικά στη μπουντεσλίγκα με την Φορτούνα, λογικά δεν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν και γυρνάει στην Νόριτς, ακούγεται βέβαια για άλλες γερμανικές ομάδες εδώ και τρεις μήνες αλλά σοβαρά σωματεία τύπου Λεβερκούζεν αν και τον τσέκαραν δε νομίζω να προχωρήσουν για την περίπτωσή του. Αυτή που γράφεται ότι θα κάνει πρόταση είναι η Άουγκσμπουργκ χωρίς ευρωπαϊκό εισιτήριο και η Γκλάντμπαχ πάλι Β κατηγορίας.
Είναι 22 χρονών όσοι δεν παρακολουθήσατε τι έκανε φέτος στη Β Γερμανίας είναι ίσως ο μβπ της κατηγορίας έβγαλε μάτια πραγματικά, έχεις να τον δελεάσεις με το Τσ.Λ. και την Νόριτς να γλιτώσει το ποσό της μεταπωλητικής αξίας, θα δώσουμε 3 μύρρια πχ και όλα θα πάνε στην Νόριτς.
Υπαρχει εστω και 1 στο 1.000.000 παικτης που πιεσε και αυτος και ο περιγυρος του να φυγει απο την ομαδα και μαλιστα στο δικο του το μυαλο κυριως λογω του τωρινου προπονητη, να θελει να γυρισει πισω παλι με τον ιδιο προπονητη;
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Πραγματικα μακαρι... Αν και δεν πιστευω οτι θα ηθελε να επιστρεψει. Δεν ξερω ποση βαση εχουν, οσα γραφτηκαν οταν εφυγε αλλα νομιζω οτι ειχε βαλει ψηλα τον πηχη..
Άβαταρ μέλους
nikos_algio

Δημοσίευση από nikos_algio »

Μακάρι να μπορούσαμε να πάρουμε τον Τζόλη, θα ήταν ονειρικό αλλά δεν δίνω πολλές πιθανότητες να θέλει σε αυτή τη φάση να γυρίσει.

Ίσα ίσα νομίζω θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την καλή χρονιά του και να πάρει μια καλή μεταγραφή.

Οικονομικά νομίζω ότι μας συμφέρει που δε θα καλύψει τη ρήτρα η Φορτούνα γιατί ήταν γύρω στα 6 εκ. αν θυμάμαι καλά. Πιστεύω πως μετά τη φετινή χρονιά του θα έχει ανέβει η τιμή του και διατηρούμε ποσοστό μεταπώλησης.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

George Best έγραψε:... Στα ντερμπι ποιος θα παιζει?
Αν έχεις την Τρίτη Ευρώπη και το Σάββατο ντέρμπυ ποιος θα παίξει;
Μεταξύ Sastre και Otto (Zivkovic/Despodov, Samatta/Brandon) ποιος έπαιζε;
Προφανώς όποιος είχε το ΟΚ του προπονητή. Όχι απαραίτητα ο πιο ακριβοπληρωμένος, αλλά ο χρησιμότερος τη δεδομένη στιγμή με τον συγκεκριμένο αντίπαλο.

Από το Ch.L. δεν γίνεται να συνεχίσουμε E.L. ;

Στον β΄ γύρο έχουμε περισσότερους αγώνες να δώσουμε γιατί υπάρχει και το κύπελλο και τα play-off και για να βγουν οι ημερομηνίες χρειάζεται να παίζουμε δύο φορές την εβδομάδα.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Από το τσου Λου δεν πας Γιουρόπα.
Μόνο στα προκριματικά αν αποκλειστείς.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Patricio_4 έγραψε:Συμφωνώ αλλά το "λατίνος φορ που του αρέσει ο μουσακάς" δεν είναι hint

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λες και υπαρχει ανθρωπος στον πλανητη γη που δεν του αρεσει ο μουσακας.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Αυτή που γράφεται ότι θα κάνει πρόταση είναι η Άουγκσμπουργκ χωρίς ευρωπαϊκό εισιτήριο και η Γκλάντμπαχ πάλι Β κατηγορίας..
Η Γκλαντμπαχ παίζει Bundesliga εδώ και καμία δεκαπενταετία παρεπιπτόντως. :D
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

john4serres έγραψε:O Ramalho μπορεί να είναι λαθερ αλλά να μην ξεχνάμε ότι ίσως είναι ότι καλύτερο μπορούμε να φέρουμε σε ball playing style

Στα κυβικά μας πάντοτε, μην περιμένετε Bastoni
Το θέμα είναι ότι αμα μείνει το δίδυμο κεντζιορα κουλιε μιλάμε για τον 3ο στόπερ που μπορεί να κάνει δίδυμο και με τους 2 αλλά και με μιχαηλιδη . Πολύ σημαντικό αυτό. Σαν στοιχεία και βιογραφικό εμένα μου κάνει .τον βλέπω σαν αναβαθμιση σε σχέση με τον κανέναν ( Εκονγκ)
Αν πουλήσουμε κουλιε και είναι κάτι σαν αντικαταστάτης πάλι δεν με ψήνει
Άβαταρ μέλους
George Best

Δημοσίευση από George Best »

Μαλιστα...
Εγω αν ημουν στη θεση του Τζολη με τετοια χρονια δε θα ερχομουν στον ΠΑΟΚ, απορω γιατι να θελει να ερθει ο Τζολης.
Εσεις που λετε για το τρομερο δελεαρ του Τσου λου, εχετε παει ποτε να δειτε αγωνα στο εξωτερικο? Αλλος κοσμος.

Αλλα πες οτι εγω ειμαι τρελος...

Μερικα facts:

->Συμβολαιο τωρα 1,5μυρια.Με τη χρονια που εκανε θα θελει και αυξηση.

->Τον θελει η μιση Γερμανια και οχι μονο.Τα 3,5 μυρια που λες ειναι οσο η ρητρα που εχει η Φορτουνα.
Εγω θεωρω θα τον αγορασει για να τον πουλησει κατευθειαν, οπως καναμε εμεις με Κοταρσκι και Γκοριτσα.
->Αν δεν τον αγορασει η τιμη του δε θα ειναι 3.5 μυρια για τους ενδιαφερομενους αλλα κανα 10αρι στην καλυτερη μετα απο τετοια σεζον.

Ειναι πιο πιθανο για μενα να δουμε τον Κουδα να ξαναπαιζει μπαλα απο το να ερθει ο Τζολης φετος σε Ελληνικη ομαδα..

Τεσπα χωρις διαθεση πραγματικα να θιξω κανεναν, ρε παιδια αν μπορειτε να ψαχνετε εστω λιγο πριν γραψετε κατι. Μη διαβαζουμε μπαρουφες οτι η Γκλαντμπαχ ειναι Β Γερμανιας και αλλα ανυποστατα πραγματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George Best την Τρί 28 Μάιος 2024, 13:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Σιχαίνομαι τον μουσακα

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”