Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Μιας και βλέπω ότι αναφέρεται ως "λαθερ" ο παίκτης, μπορεί κανείς να πει τι είδους λάθη έχει κάνει και πόσο συχνά, χοντρικά;
Γιατι καλώς ή κακώς είναι βασικός σε μια μεγάλη ποδοσφαιρική ομαδα
Γιατι καλώς ή κακώς είναι βασικός σε μια μεγάλη ποδοσφαιρική ομαδα
-
Και λαθερ που κρίνεται σε ένα άκρως επιθετικό πρωτάθλημα με πολύ γρήγορο ρυθμό και παικτες υψηλού επιπέδου όπως το ολλανδικόjohn4serres έγραψε:O Ramalho μπορεί να είναι λαθερ αλλά να μην ξεχνάμε ότι ίσως είναι ότι καλύτερο μπορούμε να φέρουμε σε ball playing style
Στα κυβικά μας πάντοτε, μην περιμένετε Bastoni
- ΑποστόληςΑ
Μακάρι να περάσει εκεί που θέλει...PAOKevolution έγραψε:Ο Αποστόλης φέτο δίνει πανελλαδικές. Μην τον ενοχλείτε. Διαβάζει.
- pisakaipoupoula
εγώ να πω την καψούρα μου?
Ο Τζόλης δεν ανέβηκε τελικά στη μπουντεσλίγκα με την Φορτούνα, λογικά δεν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν και γυρνάει στην Νόριτς, ακούγεται βέβαια για άλλες γερμανικές ομάδες εδώ και τρεις μήνες αλλά σοβαρά σωματεία τύπου Λεβερκούζεν αν και τον τσέκαραν δε νομίζω να προχωρήσουν για την περίπτωσή του. Αυτή που γράφεται ότι θα κάνει πρόταση είναι η Άουγκσμπουργκ χωρίς ευρωπαϊκό εισιτήριο και η Γκλάντμπαχ πάλι Β κατηγορίας.
Είναι 22 χρονών όσοι δεν παρακολουθήσατε τι έκανε φέτος στη Β Γερμανίας είναι ίσως ο μβπ της κατηγορίας έβγαλε μάτια πραγματικά, έχεις να τον δελεάσεις με το Τσ.Λ. και την Νόριτς να γλιτώσει το ποσό της μεταπωλητικής αξίας, θα δώσουμε 3 μύρρια πχ και όλα θα πάνε στην Νόριτς.
Ο Τζόλης δεν ανέβηκε τελικά στη μπουντεσλίγκα με την Φορτούνα, λογικά δεν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν και γυρνάει στην Νόριτς, ακούγεται βέβαια για άλλες γερμανικές ομάδες εδώ και τρεις μήνες αλλά σοβαρά σωματεία τύπου Λεβερκούζεν αν και τον τσέκαραν δε νομίζω να προχωρήσουν για την περίπτωσή του. Αυτή που γράφεται ότι θα κάνει πρόταση είναι η Άουγκσμπουργκ χωρίς ευρωπαϊκό εισιτήριο και η Γκλάντμπαχ πάλι Β κατηγορίας.
Είναι 22 χρονών όσοι δεν παρακολουθήσατε τι έκανε φέτος στη Β Γερμανίας είναι ίσως ο μβπ της κατηγορίας έβγαλε μάτια πραγματικά, έχεις να τον δελεάσεις με το Τσ.Λ. και την Νόριτς να γλιτώσει το ποσό της μεταπωλητικής αξίας, θα δώσουμε 3 μύρρια πχ και όλα θα πάνε στην Νόριτς.
- john4serres
Είναι απίστευτα κολακευτικό να γράφεται για τον ΠΑΟΚ ο βασικός στόπερ της καλύτερης PSV όλων των εποχών!
Τι, όχι ;
Τι, όχι ;
Υπαρχει εστω και 1 στο 1.000.000 παικτης που πιεσε και αυτος και ο περιγυρος του να φυγει απο την ομαδα και μαλιστα στο δικο του το μυαλο κυριως λογω του τωρινου προπονητη, να θελει να γυρισει πισω παλι με τον ιδιο προπονητη;pisakaipoupoula έγραψε:εγώ να πω την καψούρα μου?
- black_star_ninja
Πραγματικα μακαρι... Αν και δεν πιστευω οτι θα ηθελε να επιστρεψει. Δεν ξερω ποση βαση εχουν, οσα γραφτηκαν οταν εφυγε αλλα νομιζω οτι ειχε βαλει ψηλα τον πηχη..pisakaipoupoula έγραψε:εγώ να πω την καψούρα μου?
- nikos_algio
Μακάρι να μπορούσαμε να πάρουμε τον Τζόλη, θα ήταν ονειρικό αλλά δεν δίνω πολλές πιθανότητες να θέλει σε αυτή τη φάση να γυρίσει.
Ίσα ίσα νομίζω θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την καλή χρονιά του και να πάρει μια καλή μεταγραφή.
Οικονομικά νομίζω ότι μας συμφέρει που δε θα καλύψει τη ρήτρα η Φορτούνα γιατί ήταν γύρω στα 6 εκ. αν θυμάμαι καλά. Πιστεύω πως μετά τη φετινή χρονιά του θα έχει ανέβει η τιμή του και διατηρούμε ποσοστό μεταπώλησης.
Ίσα ίσα νομίζω θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την καλή χρονιά του και να πάρει μια καλή μεταγραφή.
Οικονομικά νομίζω ότι μας συμφέρει που δε θα καλύψει τη ρήτρα η Φορτούνα γιατί ήταν γύρω στα 6 εκ. αν θυμάμαι καλά. Πιστεύω πως μετά τη φετινή χρονιά του θα έχει ανέβει η τιμή του και διατηρούμε ποσοστό μεταπώλησης.
- ΑποστόληςΑ
Αν έχεις την Τρίτη Ευρώπη και το Σάββατο ντέρμπυ ποιος θα παίξει;George Best έγραψε:... Στα ντερμπι ποιος θα παιζει?
Μεταξύ Sastre και Otto (Zivkovic/Despodov, Samatta/Brandon) ποιος έπαιζε;
Προφανώς όποιος είχε το ΟΚ του προπονητή. Όχι απαραίτητα ο πιο ακριβοπληρωμένος, αλλά ο χρησιμότερος τη δεδομένη στιγμή με τον συγκεκριμένο αντίπαλο.
Από το Ch.L. δεν γίνεται να συνεχίσουμε E.L. ;
Στον β΄ γύρο έχουμε περισσότερους αγώνες να δώσουμε γιατί υπάρχει και το κύπελλο και τα play-off και για να βγουν οι ημερομηνίες χρειάζεται να παίζουμε δύο φορές την εβδομάδα.
Από το τσου Λου δεν πας Γιουρόπα.
Μόνο στα προκριματικά αν αποκλειστείς.
Μόνο στα προκριματικά αν αποκλειστείς.
Λες και υπαρχει ανθρωπος στον πλανητη γη που δεν του αρεσει ο μουσακας.Patricio_4 έγραψε:Συμφωνώ αλλά το "λατίνος φορ που του αρέσει ο μουσακάς" δεν είναι hint
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η Γκλαντμπαχ παίζει Bundesliga εδώ και καμία δεκαπενταετία παρεπιπτόντως.pisakaipoupoula έγραψε:εγώ να πω την καψούρα μου?
Αυτή που γράφεται ότι θα κάνει πρόταση είναι η Άουγκσμπουργκ χωρίς ευρωπαϊκό εισιτήριο και η Γκλάντμπαχ πάλι Β κατηγορίας..

Το θέμα είναι ότι αμα μείνει το δίδυμο κεντζιορα κουλιε μιλάμε για τον 3ο στόπερ που μπορεί να κάνει δίδυμο και με τους 2 αλλά και με μιχαηλιδη . Πολύ σημαντικό αυτό. Σαν στοιχεία και βιογραφικό εμένα μου κάνει .τον βλέπω σαν αναβαθμιση σε σχέση με τον κανέναν ( Εκονγκ)john4serres έγραψε:O Ramalho μπορεί να είναι λαθερ αλλά να μην ξεχνάμε ότι ίσως είναι ότι καλύτερο μπορούμε να φέρουμε σε ball playing style
Στα κυβικά μας πάντοτε, μην περιμένετε Bastoni
Αν πουλήσουμε κουλιε και είναι κάτι σαν αντικαταστάτης πάλι δεν με ψήνει
- George Best
Μαλιστα...pisakaipoupoula έγραψε:εγώ να πω την καψούρα μου?
Εγω αν ημουν στη θεση του Τζολη με τετοια χρονια δε θα ερχομουν στον ΠΑΟΚ, απορω γιατι να θελει να ερθει ο Τζολης.
Εσεις που λετε για το τρομερο δελεαρ του Τσου λου, εχετε παει ποτε να δειτε αγωνα στο εξωτερικο? Αλλος κοσμος.
Αλλα πες οτι εγω ειμαι τρελος...
Μερικα facts:
->Συμβολαιο τωρα 1,5μυρια.Με τη χρονια που εκανε θα θελει και αυξηση.
->Τον θελει η μιση Γερμανια και οχι μονο.Τα 3,5 μυρια που λες ειναι οσο η ρητρα που εχει η Φορτουνα.
Εγω θεωρω θα τον αγορασει για να τον πουλησει κατευθειαν, οπως καναμε εμεις με Κοταρσκι και Γκοριτσα.
->Αν δεν τον αγορασει η τιμη του δε θα ειναι 3.5 μυρια για τους ενδιαφερομενους αλλα κανα 10αρι στην καλυτερη μετα απο τετοια σεζον.
Ειναι πιο πιθανο για μενα να δουμε τον Κουδα να ξαναπαιζει μπαλα απο το να ερθει ο Τζολης φετος σε Ελληνικη ομαδα..
Τεσπα χωρις διαθεση πραγματικα να θιξω κανεναν, ρε παιδια αν μπορειτε να ψαχνετε εστω λιγο πριν γραψετε κατι. Μη διαβαζουμε μπαρουφες οτι η Γκλαντμπαχ ειναι Β Γερμανιας και αλλα ανυποστατα πραγματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George Best την Τρί 28 Μάιος 2024, 13:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σιχαίνομαι τον μουσακα
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk