Θεόδωρος Ζαγοράκης
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
νταξει το εργο το εχουμε ξαναδει απο δω και περα.....
ανυποληψια, νεος γουμενος, ολα οκ....να φαγωθει και ο σαντος με το 4-5-1 (προπονηταδεσ μιληστε τωρα).....παρασχος ή ντουμι???να κανουμε ενα ψαγμενο poll.....
εφυγε και ογκαγκατσης που οι μαντεις ειχαν προβλεψει για διαδοχο....ΜΑΝΤΕΙΣ ΜΙΛΗΣΤΕ ΤΩΡΑ
η διαφορα θα φανει του χρονου το καλοκαιρι
ΥΓ το ΠΑΟΚ τραβελ ειναι ακριβο....εμεις ειμαστε φτηνοι.....το εμεις παει σε μενα ...οι ερωτησεις ειναι ρητορινες...και η αγνακτηση χτυπαει κοκκινο....
ανυποληψια, νεος γουμενος, ολα οκ....να φαγωθει και ο σαντος με το 4-5-1 (προπονηταδεσ μιληστε τωρα).....παρασχος ή ντουμι???να κανουμε ενα ψαγμενο poll.....
εφυγε και ογκαγκατσης που οι μαντεις ειχαν προβλεψει για διαδοχο....ΜΑΝΤΕΙΣ ΜΙΛΗΣΤΕ ΤΩΡΑ
η διαφορα θα φανει του χρονου το καλοκαιρι
ΥΓ το ΠΑΟΚ τραβελ ειναι ακριβο....εμεις ειμαστε φτηνοι.....το εμεις παει σε μενα ...οι ερωτησεις ειναι ρητορινες...και η αγνακτηση χτυπαει κοκκινο....
Ετσι ρε Πρακτορινε! Στο καταστρωμα μια ζωη ΟΛΟΚΛΗΡΗ.Και με κασκολ ΠΑΟΚ, με φουρτουνες και νηνεμιες! Ε και τι εγινε? Θα φτιαξω λιγο το ασπρομαυρο κασκολ μου και η ΠΑΟΚτσηδικη ζωη συνεχιζεται! Αναξια η ανακοινωση με την παρουσια του ως τωρα και με τον χαρακτηρα του!PRAKTORINOS έγραψε:Γιατί ρε, καπετάνιο;
Γιατί, γαμώ τη φουρτούνα μου;
Γιατί νιώθω οτι στέκομαι και σε βλέπω από το κατάστρωμα
ενώ απομακρύνεσαι με μια από τις τελευταίες βάρκες;
Δεν είναι ανακοίνωση αυτή η ξεραϊλα που εξέδωσες.
Βγες και πες τι φταίει, πριν νυχτώσει κι άλλο.
Παγώσαμε.
Τι εγινε ρε
...Πρεπει να βγει και να πει τους λογους ..... Τι ειναι αυτα ?
Με Βρυζα δεν μασαμε ρε
Με Βρυζα δεν μασαμε ρε
Και εγώ νομίζω ότι εφόσον παραμείνει η ίδια διοίκηση, τουλάχιστον για φέτος, η ομάδα θα βαδίζει στο ίδιο σχέδιο και στην ίδια φιλοσοφία... μετά το καλοκαίρι βλέπουμε... θεωρητικά όταν παραιτείται ο πρόεδρος φεύγει όλο το συμβούλιο που έφερε αυτός.. εφόσον μένουν, λίγα πράγματα πιστεύω ότι θα αλλάξουν...Alastor έγραψε:Παιδια ηρεμια....ο παοκ με η χωρις τον ζαγορακη θα βαδιζει σε σχεδιο του οποιο ο ΙΔΙΟΣ με την υπολοιπη δοιηκηση χαραξε.....ο παοκ θα συνεχισει να υπαρχει,δε τελειωνουν ολα εδω και οπως ειπε καποιος πριν το ποταμι δε γυριζει πισω
το σημαντικοτερο για τον ζαγορ ηταν το οτι ειναι ενας ανθρωπος συμβολο για την παοκτσιδικη οικογενεια....ωστοσο ουτε εμπειρια παραγοντικη ειχε ουτε τιποτα απο αυτα.....πολυ φιλοτιμο και αγαπη για τον παοκ μας...κατι που θα εχει και ο επομενος(βρυζας?) να σται σιγουροι
Εννοείτε πως τίποτε δεν τελείωσε. Όσοι φοβούνται να καθίσουν σπίτι. Οι υπόλοιποι θα είμαστε όλοι εκεί.
Ο Ζαγοράκης είναι άνθρωπος και μπορεί να του συμβαίνει οτιδήποτε.
Τον ευχαριστούμε θερμά για την βοηθειά του αλλά όλοι το ξέρετε ότι ο ΠΑΟΚ είμαστε εμείς και θα είμαστε όλοι εκεί. Χωρίς γκρίνια και χωρίς διχώνια, όλοι μαζί μια γροθιά.
ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ
Ο Ζαγοράκης είναι άνθρωπος και μπορεί να του συμβαίνει οτιδήποτε.
Τον ευχαριστούμε θερμά για την βοηθειά του αλλά όλοι το ξέρετε ότι ο ΠΑΟΚ είμαστε εμείς και θα είμαστε όλοι εκεί. Χωρίς γκρίνια και χωρίς διχώνια, όλοι μαζί μια γροθιά.
ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ
- DimisK
- Επικοινωνία:
Που κολάει αυτό ρε Νόβι; Αυτά που λέει ο pagotatzis είναι μαλακίες; Με μπέρδεψες...novito έγραψε:δε νομίζω συνάδελφε... μου φαίνεται τελείως μ@λακία...
οταν ηρθε αυτο ακουγοταν all day-every dayPAOK_NORTH_ARMY έγραψε:??????? ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΟΡΟΣ??????Thanos4 έγραψε:α και κατι που θυμηθηκα μολις τωρα...απο σημερα ο ΠΑΟΚ μενει και χωρις προπονητη καθως υπηρχε ορως οτι αν αποχωρησει ο τεο φεβγει και ο σαντος.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ
υγ:τελικα καποιοι κανατε καλα την δουλεια σας......
Τι ακούμε βραδιάτικα ρεεεεεεε. Πάω να αγοράσω xanax.
σε ερωτηση που του ειχε γινει τοτε με τη συνεντευξη στο σαιτ αν θα παριτηθει ειχε πει οχι οποτε φαινεται δεν σκοπευε να παραιτηθει τουλαχιστον μεχρι το καλοκαιρι...τωρα το τι εγινε θα το μαθουμε...κατα τα αλλα συμφωνω απολυτα με τον sidpanos...o ΠΑΟΚ πανω απο ολα..
Καποιοι ειπαν οτι το ποταμι δεν γυριζει πισω...Σωστο...Μπορει ομως να αλλαξει κατευθυνση και αυτο ειναι που φοβαμαι.Ειναι η χειροτερη στιγμη για να φυγει.Ειρωνια που το πρωι διαβαζα για την αεκ και γελαγα...Ξινο το γελιο μου βγηκε αδελφια,πολυ ξινο...
για τον συνάδελφο-northarmy πήγαινε και την ερώτηση για Σάντος...DimisK έγραψε:Που κολάει αυτό ρε Νόβι; Αυτά που λέει ο pagotatzis είναι μαλακίες; Με μπέρδεψες...novito έγραψε:δε νομίζω συνάδελφε... μου φαίνεται τελείως μ@λακία...
Προσπαθώ να συνέλθω από την κεραμίδα που φάγαμε κατακέφαλα, αν και ο Θοδωρής μας είχε προετοιμάσει.
Προσπαθώ να σκεφτώ την επόμενη μέρα και να βρω να πιαστώ από κάπου.
Πιάνομαι από την πίστη μου ότι σ' αυτή τη ζόρικη στιγμή ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα συσπειρωθεί ακόμα περισσότερο από ότι πριν, στηρίζοντας τον Ζήση στην δύσκολη συνέχεια.
Για τα υπόλοιπα, καλύτερα από αύριο πιο ψύχραιμα.
Προσπαθώ να σκεφτώ την επόμενη μέρα και να βρω να πιαστώ από κάπου.
Πιάνομαι από την πίστη μου ότι σ' αυτή τη ζόρικη στιγμή ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα συσπειρωθεί ακόμα περισσότερο από ότι πριν, στηρίζοντας τον Ζήση στην δύσκολη συνέχεια.
Για τα υπόλοιπα, καλύτερα από αύριο πιο ψύχραιμα.
ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ!ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ 99% ΣΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ!
- sidpanos
σαν μοντ μπορώ να το κάνω παράθεση στο ίδιο μου το ποστ και κανένας να μην μου το σβήνει...αυτό θα κάνω....για δύο σελίδες λοιπόν...
.......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................