Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
novito

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από novito »

angelos4a έγραψε:
novito έγραψε:Άμα είσαι ΠΑΟΚ για τον Ζαγοράκη και τον χ Ζαγοράκη τι να σε πω...

Δεν πιστευω ότι ο αδερφός εννοούσε αυτό αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει ηγετική μορφή κ μπορούσε να δραστηριοποιήσει πιο ανενεργά μέλη.Απλά αρκετοί τον εμπιστευόντουσαν παραπάνω από άλλους προέδρους.(κατανοητό πιστευω.)
με κάλυψε απόλυτα ο sidpanos....
γιατί στην τελική ο ΠΑΟΚ πάνω απ όλα......μόνο ο ΠΑΟΚ!
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Thanos4 έγραψε:α και κατι που θυμηθηκα μολις τωρα...απο σημερα ο ΠΑΟΚ μενει και χωρις προπονητη καθως υπηρχε ορως οτι αν αποχωρησει ο τεο φεβγει και ο σαντος.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ

υγ:τελικα καποιοι κανατε καλα την δουλεια σας......
??????? ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΟΡΟΣ??????

Τι ακούμε βραδιάτικα ρεεεεεεε. Πάω να αγοράσω xanax.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Εγώ νοιώθω προδωμένος μέχρι να βγει να μιλήσει και να πει τι έφταιξε.
Γιατί μπορεί να μην άντεχε άλλο. Ο ΠΑΟΚ όμως δε στματάει εδώ.
Πρέπει να μιλήσει για να ξέρουν όλοι όσοι τον στήριξαν και βοηθήσανε και οικονομικά ακόμα και γενικότερα τι φταίει σε αυτή την ομάδα και όλα μπορόυν να τιναχθούν στον αέρα σε ένα απόγευμα. Δεν είναι σοβαρά πράγματα. Να βγει να πει εκτός αν είναι προσωπικά του που το δέχομαι.
Δε μπορεί να μείνει ο κόσμος έτσι ανενημέρωτος.
Εδω΄ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από πρόσωπα αλλά όταν τα καλά στελέχη εξωθούνται σε παραίτηση πρέπει να ξέρει ο κόσμος ποιος φταίει για να γλυτώσουν οι επόμενοι.

Ραδιόφωνα, βία, πολιτικοί, προπονητές, παράγοντες, χρέη
ΤΙ ΣΤΟ Δ......ΛΟ ΦΤΑΕΙ ΡΕ.....ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ.....
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

σε κατι τετοιες στιγμες πρεπει να βγαινουν τα ΠΑΟΚομετρα!αν γιναμε και γινατε ΠΑΟΚ μαγκες γιατι ειχε ομαδαρα επερνε πρωταθληματα και αλλες μουφες εγω σας λεω οτι εγινα ΠΑΟΚ για να πηγαινω κοντρα στο κυμα και στον οχλο,εγινα ΠΑΟΚ γτ πιστευω στα 4 ιερα του γραμματα Περηφανεια Αντισταση Ονειρο Κατακτηση,εγινα ΠΑΟΚ γτ θαυμαζα τον υπεροχο και ιδιομορφο ΛΑΟ του και ηθελα να γινω μελος ολου αυτου,εγινα ΠΑΟΚ και εκλαψα πολλες φορες για αυτον επειδη εχανε με σφαγες αλλα εβγαινα κερδισμενος γιατι ημουν τιμιος!
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ,ΓΕΡΑ
ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΚΑΙ Ο THEO ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΟ.
Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ .
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΒΡΕ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

YES WE CAN
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

δε νομίζω συνάδελφε... μου φαίνεται τελείως μ@λακία...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

ΘΟΔΩΡΗ ΖΑΓΟΡΑΚΗ , ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ ΑΥΤΑ ΤΑ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ. ,ΕΔΩΣΕΣ ΟΡΑΜΑ ,ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ,ΑΛΛΑΞΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ,ΕΦΕΡΕΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ , ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ , ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ ,ΞΑΝΑ ...ΠΑ.Ο.Κ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ,ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ Π.Α.Ο.Κ ΤΡΑΒΕΛ ,ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ,ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΗΤΑΝ ....Α-Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ω-Τ-Η....ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝ ,ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ,ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧ....ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ...ΟΧΙ....ΔΥΣΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕΣ ΑΛΛΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ...ΛΥΠΑΜΑΙ ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ...Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΣΟΚ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ....ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ.....

ΥΓ. Ο Π.Α.Ο.Κ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΤΙΣΕΙ ΤΑ @ΡΧIDI@ ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΛΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ...ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΩΤΗΡΕΣ ,ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΕΛΕΤΕ.....
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

νταξει το εργο το εχουμε ξαναδει απο δω και περα.....
ανυποληψια, νεος γουμενος, ολα οκ....να φαγωθει και ο σαντος με το 4-5-1 (προπονηταδεσ μιληστε τωρα).....παρασχος ή ντουμι???να κανουμε ενα ψαγμενο poll.....
εφυγε και ογκαγκατσης που οι μαντεις ειχαν προβλεψει για διαδοχο....ΜΑΝΤΕΙΣ ΜΙΛΗΣΤΕ ΤΩΡΑ
η διαφορα θα φανει του χρονου το καλοκαιρι

ΥΓ το ΠΑΟΚ τραβελ ειναι ακριβο....εμεις ειμαστε φτηνοι.....το εμεις παει σε μενα ...οι ερωτησεις ειναι ρητορινες...και η αγνακτηση χτυπαει κοκκινο....
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

PRAKTORINOS έγραψε:Γιατί ρε, καπετάνιο;
Γιατί, γαμώ τη φουρτούνα μου;
Γιατί νιώθω οτι στέκομαι και σε βλέπω από το κατάστρωμα
ενώ απομακρύνεσαι με μια από τις τελευταίες βάρκες;

Δεν είναι ανακοίνωση αυτή η ξεραϊλα που εξέδωσες.

Βγες και πες τι φταίει, πριν νυχτώσει κι άλλο.
Παγώσαμε.
Ετσι ρε Πρακτορινε! Στο καταστρωμα μια ζωη ΟΛΟΚΛΗΡΗ.Και με κασκολ ΠΑΟΚ, με φουρτουνες και νηνεμιες! Ε και τι εγινε? Θα φτιαξω λιγο το ασπρομαυρο κασκολ μου και η ΠΑΟΚτσηδικη ζωη συνεχιζεται! Αναξια η ανακοινωση με την παρουσια του ως τωρα και με τον χαρακτηρα του!
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Τι εγινε ρε :shock: :shock: ...Πρεπει να βγει και να πει τους λογους ..... Τι ειναι αυτα ?

Με Βρυζα δεν μασαμε ρε
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Alastor έγραψε:Παιδια ηρεμια....ο παοκ με η χωρις τον ζαγορακη θα βαδιζει σε σχεδιο του οποιο ο ΙΔΙΟΣ με την υπολοιπη δοιηκηση χαραξε.....ο παοκ θα συνεχισει να υπαρχει,δε τελειωνουν ολα εδω και οπως ειπε καποιος πριν το ποταμι δε γυριζει πισω

το σημαντικοτερο για τον ζαγορ ηταν το οτι ειναι ενας ανθρωπος συμβολο για την παοκτσιδικη οικογενεια....ωστοσο ουτε εμπειρια παραγοντικη ειχε ουτε τιποτα απο αυτα.....πολυ φιλοτιμο και αγαπη για τον παοκ μας...κατι που θα εχει και ο επομενος(βρυζας?) να σται σιγουροι
Και εγώ νομίζω ότι εφόσον παραμείνει η ίδια διοίκηση, τουλάχιστον για φέτος, η ομάδα θα βαδίζει στο ίδιο σχέδιο και στην ίδια φιλοσοφία... μετά το καλοκαίρι βλέπουμε... θεωρητικά όταν παραιτείται ο πρόεδρος φεύγει όλο το συμβούλιο που έφερε αυτός.. εφόσον μένουν, λίγα πράγματα πιστεύω ότι θα αλλάξουν...
Άβαταρ μέλους
jrousis

Δημοσίευση από jrousis »

Εννοείτε πως τίποτε δεν τελείωσε. Όσοι φοβούνται να καθίσουν σπίτι. Οι υπόλοιποι θα είμαστε όλοι εκεί.
Ο Ζαγοράκης είναι άνθρωπος και μπορεί να του συμβαίνει οτιδήποτε.
Τον ευχαριστούμε θερμά για την βοηθειά του αλλά όλοι το ξέρετε ότι ο ΠΑΟΚ είμαστε εμείς και θα είμαστε όλοι εκεί. Χωρίς γκρίνια και χωρίς διχώνια, όλοι μαζί μια γροθιά.
ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

novito έγραψε:δε νομίζω συνάδελφε... μου φαίνεται τελείως μ@λακία...
Που κολάει αυτό ρε Νόβι; Αυτά που λέει ο pagotatzis είναι μαλακίες; Με μπέρδεψες...
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:
Thanos4 έγραψε:α και κατι που θυμηθηκα μολις τωρα...απο σημερα ο ΠΑΟΚ μενει και χωρις προπονητη καθως υπηρχε ορως οτι αν αποχωρησει ο τεο φεβγει και ο σαντος.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ

υγ:τελικα καποιοι κανατε καλα την δουλεια σας......
??????? ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΟΡΟΣ??????

Τι ακούμε βραδιάτικα ρεεεεεεε. Πάω να αγοράσω xanax.
οταν ηρθε αυτο ακουγοταν all day-every day
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

σε ερωτηση που του ειχε γινει τοτε με τη συνεντευξη στο σαιτ αν θα παριτηθει ειχε πει οχι οποτε φαινεται δεν σκοπευε να παραιτηθει τουλαχιστον μεχρι το καλοκαιρι...τωρα το τι εγινε θα το μαθουμε...κατα τα αλλα συμφωνω απολυτα με τον sidpanos...o ΠΑΟΚ πανω απο ολα..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”