Θεόδωρος Ζαγοράκης
-
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
Γ@ΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΘΕΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ... ΑΝΤΕ Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΟΡΑΜΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ... ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΑΛΛΟ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΣΟ. Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΑΜΗΝ. ΤΕΛΟΣ
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ... ΑΝΤΕ Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΟΡΑΜΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ... ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΑΛΛΟ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΣΟ. Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΑΜΗΝ. ΤΕΛΟΣ
Καταρχήν ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο ο Ζαγοράκης και ο ΠΑΟΚ δεν πεθαίνει...Σταματήστε την καταστροφολογία και προσπαθήστε να μάθετε ρεπορτάζ και τι κρύβετε πίσω από την παραίτηση Ζαγοράκη....Και να κοιτάξουμε όλοι μαζί ποια θα είναι η επόμενη ημέρα....Είναι τυχαίο ότι έγινε αμέσως μετά τις εκλογές
?....Ποιος ο ρόλος του ΠΑΣΟΚ?

Είναι προφανές ότι δεν ήταν απόφαση της στιγμής και τριγυρνούσε για καιρό στο μυαλό του.
Τον ευχαριστούμε για ότι προσέφερε. Δυστυχώς άφησε το έργο του ανολοκλήρωτο και ΚΥΡΙΩΣ αφήνει την ομάδα σε σημείο που δε διαφαίνεται κάποια αξιόπιστη διάδοχη κατάσταση, και δεν υπάρχει κάποιος μηχανισμός που να δίνει στον κόσμο τη δυνατότητα να εκλέγει τη διαχειριστική διοίκηση που θέλει.
Ήρθε η ώρα του μπενι...the new era is beginning...ΠΑΟΚ-ΠΑΣΟΚ-ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ...
Τον ευχαριστούμε για ότι προσέφερε. Δυστυχώς άφησε το έργο του ανολοκλήρωτο και ΚΥΡΙΩΣ αφήνει την ομάδα σε σημείο που δε διαφαίνεται κάποια αξιόπιστη διάδοχη κατάσταση, και δεν υπάρχει κάποιος μηχανισμός που να δίνει στον κόσμο τη δυνατότητα να εκλέγει τη διαχειριστική διοίκηση που θέλει.
Ήρθε η ώρα του μπενι...the new era is beginning...ΠΑΟΚ-ΠΑΣΟΚ-ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ...
ενα μεγαλο ευχαριστω για την προσφορα του στην ομαδα.
εκανε λαθη αλλα το εργο του ειναι κατι παραπανω απο θετικο.
το χειροτερο που εχει να κανει τωρα ο κοσμος μας ειναι να παρακαλεσει τον ζαγορακη (ειμαι απολυτως βεβαιος οτι δεν το θελει και ο ιδιος) να ανακαλεσει την αποφαση του. πρεπει με ωριμοτητα να κοιταξουμε την επομενη μερα.
προσωπικα εξακολουθω να πιστευω οτι υπαρχει ελπιδα και μελλον για την ομαδα, αρκει αυτη να μεινει στα δικα μας χερια.
νομιζω οτι ο ερασιτεχνης ΠΑΟΚ εχει και παλι τον λογο. θεωρω ιδανικο διαδοχο του ζαγορακη τον ΖΗΣΗ ΒΡΥΖΑ και ελπιζω να παει προς τα εκει και ο κατσαρης με τον βιολιδη. θα ειναι μια ομαλη διαδοχη κατασταση χωρις να επηρεαστει η μοναδικη συσπειρωση του κοσμου μας. μακαρι να του γινει η προταση και μακαρι να δεχτει ο ζησης να αναλαβει την ομαδα. για οποιονδηποτε αλλο θα ειναι δυσκολο να ανταπεξελθει στις υψηλες προσδοκιες.
εκανε λαθη αλλα το εργο του ειναι κατι παραπανω απο θετικο.
το χειροτερο που εχει να κανει τωρα ο κοσμος μας ειναι να παρακαλεσει τον ζαγορακη (ειμαι απολυτως βεβαιος οτι δεν το θελει και ο ιδιος) να ανακαλεσει την αποφαση του. πρεπει με ωριμοτητα να κοιταξουμε την επομενη μερα.
προσωπικα εξακολουθω να πιστευω οτι υπαρχει ελπιδα και μελλον για την ομαδα, αρκει αυτη να μεινει στα δικα μας χερια.
νομιζω οτι ο ερασιτεχνης ΠΑΟΚ εχει και παλι τον λογο. θεωρω ιδανικο διαδοχο του ζαγορακη τον ΖΗΣΗ ΒΡΥΖΑ και ελπιζω να παει προς τα εκει και ο κατσαρης με τον βιολιδη. θα ειναι μια ομαλη διαδοχη κατασταση χωρις να επηρεαστει η μοναδικη συσπειρωση του κοσμου μας. μακαρι να του γινει η προταση και μακαρι να δεχτει ο ζησης να αναλαβει την ομαδα. για οποιονδηποτε αλλο θα ειναι δυσκολο να ανταπεξελθει στις υψηλες προσδοκιες.
ρε παιδια τι μαλακιες ειναι αυτες ! αυτα ειναι που μας ελεγες ρε ζαγορακη τοσα χρονια και τωρα φεφγεις
Τι οικονομικά ρε σεις....????Εγώ το συνδυάζω και με τη νέα κυβέρνηση να ξέρετε....Ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται ποτέ να γίνει όπως τον οραματιζόμαστε γιατί απλά δεν το έχουμε ως λαός...
Η ανακοίνωση του Ζαγοράκη είναι γεμάτη ασάφειες και παπαριές...τι να πω...Καληνύχτα μας...Μην ανησυχείτε..το ΠΑΣΟΚ θα τα διευθετήσει όλα...
Η ανακοίνωση του Ζαγοράκη είναι γεμάτη ασάφειες και παπαριές...τι να πω...Καληνύχτα μας...Μην ανησυχείτε..το ΠΑΣΟΚ θα τα διευθετήσει όλα...
Μιλάει για ανώτερες δυνάμεις... μου μυρίζουν λόγοι υγείας, εύχομαι να κάνω λάθος.
- Aureliano Buendia
Η καραμέλα της παραίτησης υπήρχε εδώ και καιρό, να που έγινε και πράξη.
Ανησυχώ για την επόμενη μέρα, ελπίζω να μη θυμίσουμε ακυβέρνητο καράβι.
Δεν αντιλαμβάνομαι επίσης πότε ακριβώς θα υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες για να εξηγηθεί αυτή η παραίτηση..
Αμφιβάλλω και αν θα διαφωτιστούν οι πραγματικοί λόγοι ή θα δοθούν μιντιακού επικοινωνιακού τύπου αόριστες εξηγήσεις.
Δεν γνωρίζω τι είδους υπόγειος πόλεμος μπορεί να υπήρξε.
Ακόμη και να υπήρξε, περίμενα και απαιτούσα μεγαλύτερες αντοχές.
Ανησυχώ αλλά δεν πανικοβάλλομαι.
Έχω ακόμη την αμυδρή ελπίδα ότι ο Θοδωρής δε λιγοψύχησε αλλά πήρε μια απόφαση προς όφελος του ΠΑΟΚ που μπορεί να φανεί μελλοντικά και με τρόπους που εμείς αγνοούμε.
ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ]
ΛΥΣΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
Ανησυχώ για την επόμενη μέρα, ελπίζω να μη θυμίσουμε ακυβέρνητο καράβι.
Δεν αντιλαμβάνομαι επίσης πότε ακριβώς θα υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες για να εξηγηθεί αυτή η παραίτηση..
Αμφιβάλλω και αν θα διαφωτιστούν οι πραγματικοί λόγοι ή θα δοθούν μιντιακού επικοινωνιακού τύπου αόριστες εξηγήσεις.
Δεν γνωρίζω τι είδους υπόγειος πόλεμος μπορεί να υπήρξε.
Ακόμη και να υπήρξε, περίμενα και απαιτούσα μεγαλύτερες αντοχές.
Ανησυχώ αλλά δεν πανικοβάλλομαι.
Έχω ακόμη την αμυδρή ελπίδα ότι ο Θοδωρής δε λιγοψύχησε αλλά πήρε μια απόφαση προς όφελος του ΠΑΟΚ που μπορεί να φανεί μελλοντικά και με τρόπους που εμείς αγνοούμε.
ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ]
ΛΥΣΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
- PRAKTORINOS
"Προσωπικοί λόγοι";
"Ανώτερες δυνάμεις";
Ούτε καν "συνθήκες" για να μας εξηγήσεις;
Τι έγινε, βρε Πρόεδρε;
Γιατί έτσι;
Μην αφήσεις τώρα το σύλλογο,
βορά της κάθε κουτσομπόλας.
Και είμαστε εδώ.
Οι πολλοί είμαστε εδώ!
"Ανώτερες δυνάμεις";
Ούτε καν "συνθήκες" για να μας εξηγήσεις;
Τι έγινε, βρε Πρόεδρε;
Γιατί έτσι;
Μην αφήσεις τώρα το σύλλογο,
βορά της κάθε κουτσομπόλας.
Και είμαστε εδώ.
Οι πολλοί είμαστε εδώ!
ΟΧΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ρε μάγκες ήρεμα... (τι ήρεμα δηλαδή που το post του DJ Timo είναι όλα τα λεφτά)
έχετε σκεφτεί την πιθανότητα να υπάρχει σοβαρός οικογενειακός / προσωπικός λόγος;;;
εγώ τουλάχιστον μόνο αυτό δέχομαι...
όλα τα άλλα ξεπερνιούνται Θόδωρα... ΟΛΑ
έχετε σκεφτεί την πιθανότητα να υπάρχει σοβαρός οικογενειακός / προσωπικός λόγος;;;
εγώ τουλάχιστον μόνο αυτό δέχομαι...
όλα τα άλλα ξεπερνιούνται Θόδωρα... ΟΛΑ
το μόνο που πρέπει τώρα να κάνουμε παιδιά είναι να ευχαριστήσουμε αρχικά τον Ζαγοράκη για όσα έκανε για τον ΠΑΟΚ και κατευθείαν να δούμε την επόμενη μέρα. μην ξεχνάτε ποιος έφερε στον ΠΑΟΚ τον Γουμενο και τον Παγώνη.....
οι ίδιοι είναι πάλι επάνω.τα μάτια όχι 14 ....14+++++++++++
οι ίδιοι είναι πάλι επάνω.τα μάτια όχι 14 ....14+++++++++++
thrix έγραψε:Μιλάει για ανώτερες δυνάμεις... μου μυρίζουν λόγοι υγείας, εύχομαι να κάνω λάθος.

Για ότι έκανες αυτά τα δυόμισι χρονια έχεις τον απόλυτο σεβασμό μου και σε ΕΥΧAΡΙΣΤW.Υπάρχουν μέρες στη ζωή του κάθε ανθρώπου που τα «θέλω» υποκύπτουν σε ανώτερες δυνάμεις. Σήμερα 8 Οκτωβρίου 2009 είναι μια τέτοια μέρα για μένα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Πέμ 08 Οκτ 2009, 18:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.