Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
icue

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από icue »

Ο Σαματα αν ειχε το μισο συμβολαιο θα ειχε λογικη να μεινει. Με αυτο το συμβολαιο μονο αν πιστευει ο Ραζβαν οτι θα γινει ενα θαυμα. Πλεον δεν θα απορησω κιολας αν γινει.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

icue έγραψε:Ειναι δυσκολη περιοδος για τα μεσα της πολης μας. Το πρωταθλημα τελειωσε παρα πολυ νωρις, απο την αποψη οτι δεν υπαρχει το ναι μεν αλλα. Δεν υπαρχει κατι να πουνε.

Κι εμείς εδώ ανοίξαμε topic να τους κάνουμε τη χάρη, δωρεάν ψωμί τους δίνουμε ΠΑΛΙ.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Blackgr4 έγραψε:Μα γι' αυτό τα ζητάει. Σου λέει ο άλλος ο τουρίστας παίρνει 1.1 τον χρόνο και όσο έπαιζε ήταν μόνιμα τρύπα.
Εγώ που έβγαλα 5 μήνες σερί, ήμουν πάντα σταθερός, κούμπωσα και 2-3 τρομερά σημαντικά γκολ, πόσα να πάρω;
Γενικά το 1 χαρτί νομίζω πως είναι το λιγότερο που περιμέναμε πως θα ζητήσει.
Και αν του δώσουν κάτι εκεί γύρω, δηλαδή 1 + bonus, νομίζω θα μείνει.

Βέβαια εννοείται πως θες και 2ο δεξί στόπερ, με συμβόλαιο όπως το φετινό του Κεντζιόρα.
Ο Κετζιορα είναι τίμιος αλλά δεν είναι cb εκατομμυρίου. Το γεγονός ότι ο Εκονγκ βγήκε σκάρτος και αμείβεται με εκατομμύριο δεν σημαίνει ότι κάθε παίκτης που κάνει κάτι παραπάνω από τον Εκονγκ θα έπρεπε να παίρνει και παραπάνω λεφτά. Αν ήταν έτσι και ο Μιχαηλίδης εκατομμύριο θα έπρεπε να παίρνει.
Επίσης από ποτέ στον ΠΑΟΚ βασικός = εκατομμύριο ?

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Για όσους λένε ότι θα έδιναν άλλη μια ευκαιρία στον Εκονγκ να σας θυμίσω ότι το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι το παίζει superstar και ότι έβαλε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα και τραυματίστηκε. Το πρόβλημα είναι και αγωνιστικό αφού σε κάθε ματς που έπαιζε θα έκανε κάποιο επικίνδυνο λάθος. Δύο σερί ματς να ήταν σταθερός δεν θυμάμαι.

Άβαταρ μέλους
Guerriero_Bianconero_4

Δημοσίευση από Guerriero_Bianconero_4 »

Μάγκες είναι απλά τα πράγματα:

Φεύγουν

Σαμάτα
Ράφα
Νάσμπεργκ
Αντόνιο
Εκόνγκ

Έρχονται

Γιαννούλης αριστερό μπακ Ελεύθερος
Μίσιτς
Ένας φορ καθώς έχουμε Τζίμα-Τόμας από πίσω
Δύο στόπερ: ο ένας βασικός , ο άλλος ρεζέρβα μαζί με Κεντζιόρα στον πάγκο
Κρατάμε Μεϊτέ
+ Πέλκας Ελεύθερος ή έναν αριστερό εξτρέμ αν βρούμε σε καλή τιμή

Στόχος να μπούμε ΤΣΛ και να πάρουμε τα 30 μύρια. Από εκεί και πέρα ότι νίκη πάρουμε είναι 3 μύρια και ότι ισοπαλία 1 μύριο. Κάνεις κάβα και για το γήπεδο, βάλε και ότι βγάζεις όλη τη μισθοδοσία της ομάδας μόνο από την είσοδο στον όμιλο.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Μακάρι να μην διαβάζει παοκμανια ο πολωνος αλλα εγώ μέχρι και 1,2εκ το θεωρώ λογικό ποσό χωρίς να πάρω υπόψη κανέναν εκογνκ. Φέτος ήταν πολύ ποιο σταθερός ακομη και απο τον Ινγκασον την περσινής χρονιας που έπαιρνε 1εκ.
Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Δημοσίευση από tenten4GT »

https://www.transfermarkt.gr/jakub-piot ... iner_id=σε περίπτωση που δεν τα βρούμε με τον μειτε
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Patricio_4 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Μα γι' αυτό τα ζητάει. Σου λέει ο άλλος ο τουρίστας παίρνει 1.1 τον χρόνο και όσο έπαιζε ήταν μόνιμα τρύπα.
Εγώ που έβγαλα 5 μήνες σερί, ήμουν πάντα σταθερός, κούμπωσα και 2-3 τρομερά σημαντικά γκολ, πόσα να πάρω;
Γενικά το 1 χαρτί νομίζω πως είναι το λιγότερο που περιμέναμε πως θα ζητήσει.
Και αν του δώσουν κάτι εκεί γύρω, δηλαδή 1 + bonus, νομίζω θα μείνει.

Βέβαια εννοείται πως θες και 2ο δεξί στόπερ, με συμβόλαιο όπως το φετινό του Κεντζιόρα.
Ο Κετζιορα είναι τίμιος αλλά δεν είναι cb εκατομμυρίου. Το γεγονός ότι ο Εκονγκ βγήκε σκάρτος και αμείβεται με εκατομμύριο δεν σημαίνει ότι κάθε παίκτης που κάνει κάτι παραπάνω από τον Εκονγκ θα έπρεπε να παίρνει και παραπάνω λεφτά. Αν ήταν έτσι και ο Μιχαηλίδης εκατομμύριο θα έπρεπε να παίρνει.
Επίσης από ποτέ στον ΠΑΟΚ βασικός = εκατομμύριο ?

Το εκατομμύριο δεν είναι απαραίτητο. Έγραψα τι υποθέτω πως θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

thomas Murg έγραψε:Συγνώμη που θα χαλάσω το κλίμα αλλά έχοντας πια γνώση του τρόπου σκέψης του Λούτσε, ο Σαμάτα όχι μόνο θα μείνει αλλά θα είναι και καθοριστικός τη χρονιά που έρχεται. Για τον Εκόνγκ δεν μπορώ να εικάσω κάτι γιατί νομίζω ότι εκνεύρισε πολύ κόσμο μέσα στην ομάδα.
Εγω παλι σου λεω οτι ειναι η 1η θεση που θα ζητησει παικτη
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

tenten4GT έγραψε:https://www.transfermarkt.gr/jakub-piotrowski/leistungsdatendetails/spieler/377243/plus/0?saison=2023&verein=&liga=&wettbewerb=&pos=&trainer_id=σε περίπτωση που δεν τα βρούμε με τον μειτε
Πολυρεγαλείο και πυροβόλο. Θα κάνω τον προπονητή του καναπέ και θα κρίνω ότι είναι ταμάμ για το παιχνίδι του Λουτσέσκου. Επίσης αν θυμάμαι καλά ο πάτερ είχε αναφέρει κάτι του τύπου "ωραία χώρα η Πολωνία, και κάτι για γηγενείς.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Το αντίθετο είχε πει, ότι δεν είναι αναγκαστικό να είναι Πολωνός.
Πολύ ωραία περίπτωση πάντως, έχει συνυπάρξει και με Κετζιορα και με Ντεσποντοφ τον τα τελευταία 2 χρόνια

Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Αυτό που ειπώθηκε από Πολωνία μου μυρίζει Παπανικολάου αντι Χάρη και Κουλουρη.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

nunies4 έγραψε:
thomas Murg έγραψε:Συγνώμη που θα χαλάσω το κλίμα αλλά έχοντας πια γνώση του τρόπου σκέψης του Λούτσε, ο Σαμάτα όχι μόνο θα μείνει αλλά θα είναι και καθοριστικός τη χρονιά που έρχεται. Για τον Εκόνγκ δεν μπορώ να εικάσω κάτι γιατί νομίζω ότι εκνεύρισε πολύ κόσμο μέσα στην ομάδα.
Εγω παλι σου λεω οτι ειναι η 1η θεση που θα ζητησει παικτη
Εξτρεμοδέκαρο θα είναι η πρώτη προτεραιότητα. Για τον Λούτσε μιλάμε
AntreasG4

Δημοσίευση από AntreasG4 »

[youtube]q3Bpx-BUSKI[/youtube]
Άβαταρ μέλους
PoccoPicante

Δημοσίευση από PoccoPicante »

Να μην ξεχάσω την μηνιαία υπενθύμιση ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΝΌ Nandez δεν θα αντέξω να τον δω με άλλα χρώματα πλιν τα ασπρόμαυρα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”