Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Ο Σαματα αν ειχε το μισο συμβολαιο θα ειχε λογικη να μεινει. Με αυτο το συμβολαιο μονο αν πιστευει ο Ραζβαν οτι θα γινει ενα θαυμα. Πλεον δεν θα απορησω κιολας αν γινει.
- Μπαρκαρούτσος
icue έγραψε:Ειναι δυσκολη περιοδος για τα μεσα της πολης μας. Το πρωταθλημα τελειωσε παρα πολυ νωρις, απο την αποψη οτι δεν υπαρχει το ναι μεν αλλα. Δεν υπαρχει κατι να πουνε.
Κι εμείς εδώ ανοίξαμε topic να τους κάνουμε τη χάρη, δωρεάν ψωμί τους δίνουμε ΠΑΛΙ.
- Patricio_4
Ο Κετζιορα είναι τίμιος αλλά δεν είναι cb εκατομμυρίου. Το γεγονός ότι ο Εκονγκ βγήκε σκάρτος και αμείβεται με εκατομμύριο δεν σημαίνει ότι κάθε παίκτης που κάνει κάτι παραπάνω από τον Εκονγκ θα έπρεπε να παίρνει και παραπάνω λεφτά. Αν ήταν έτσι και ο Μιχαηλίδης εκατομμύριο θα έπρεπε να παίρνει.Blackgr4 έγραψε:Μα γι' αυτό τα ζητάει. Σου λέει ο άλλος ο τουρίστας παίρνει 1.1 τον χρόνο και όσο έπαιζε ήταν μόνιμα τρύπα.
Εγώ που έβγαλα 5 μήνες σερί, ήμουν πάντα σταθερός, κούμπωσα και 2-3 τρομερά σημαντικά γκολ, πόσα να πάρω;
Γενικά το 1 χαρτί νομίζω πως είναι το λιγότερο που περιμέναμε πως θα ζητήσει.
Και αν του δώσουν κάτι εκεί γύρω, δηλαδή 1 + bonus, νομίζω θα μείνει.
Βέβαια εννοείται πως θες και 2ο δεξί στόπερ, με συμβόλαιο όπως το φετινό του Κεντζιόρα.
Επίσης από ποτέ στον ΠΑΟΚ βασικός = εκατομμύριο ?
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Patricio_4
Για όσους λένε ότι θα έδιναν άλλη μια ευκαιρία στον Εκονγκ να σας θυμίσω ότι το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι το παίζει superstar και ότι έβαλε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα και τραυματίστηκε. Το πρόβλημα είναι και αγωνιστικό αφού σε κάθε ματς που έπαιζε θα έκανε κάποιο επικίνδυνο λάθος. Δύο σερί ματς να ήταν σταθερός δεν θυμάμαι.
- Guerriero_Bianconero_4
Μάγκες είναι απλά τα πράγματα:
Φεύγουν
Σαμάτα
Ράφα
Νάσμπεργκ
Αντόνιο
Εκόνγκ
Έρχονται
Γιαννούλης αριστερό μπακ Ελεύθερος
Μίσιτς
Ένας φορ καθώς έχουμε Τζίμα-Τόμας από πίσω
Δύο στόπερ: ο ένας βασικός , ο άλλος ρεζέρβα μαζί με Κεντζιόρα στον πάγκο
Κρατάμε Μεϊτέ
+ Πέλκας Ελεύθερος ή έναν αριστερό εξτρέμ αν βρούμε σε καλή τιμή
Στόχος να μπούμε ΤΣΛ και να πάρουμε τα 30 μύρια. Από εκεί και πέρα ότι νίκη πάρουμε είναι 3 μύρια και ότι ισοπαλία 1 μύριο. Κάνεις κάβα και για το γήπεδο, βάλε και ότι βγάζεις όλη τη μισθοδοσία της ομάδας μόνο από την είσοδο στον όμιλο.
Φεύγουν
Σαμάτα
Ράφα
Νάσμπεργκ
Αντόνιο
Εκόνγκ
Έρχονται
Γιαννούλης αριστερό μπακ Ελεύθερος
Μίσιτς
Ένας φορ καθώς έχουμε Τζίμα-Τόμας από πίσω
Δύο στόπερ: ο ένας βασικός , ο άλλος ρεζέρβα μαζί με Κεντζιόρα στον πάγκο
Κρατάμε Μεϊτέ
+ Πέλκας Ελεύθερος ή έναν αριστερό εξτρέμ αν βρούμε σε καλή τιμή
Στόχος να μπούμε ΤΣΛ και να πάρουμε τα 30 μύρια. Από εκεί και πέρα ότι νίκη πάρουμε είναι 3 μύρια και ότι ισοπαλία 1 μύριο. Κάνεις κάβα και για το γήπεδο, βάλε και ότι βγάζεις όλη τη μισθοδοσία της ομάδας μόνο από την είσοδο στον όμιλο.
Μακάρι να μην διαβάζει παοκμανια ο πολωνος αλλα εγώ μέχρι και 1,2εκ το θεωρώ λογικό ποσό χωρίς να πάρω υπόψη κανέναν εκογνκ. Φέτος ήταν πολύ ποιο σταθερός ακομη και απο τον Ινγκασον την περσινής χρονιας που έπαιρνε 1εκ.
https://www.transfermarkt.gr/jakub-piot ... iner_id=σε περίπτωση που δεν τα βρούμε με τον μειτε
Το εκατομμύριο δεν είναι απαραίτητο. Έγραψα τι υποθέτω πως θα γίνει.Patricio_4 έγραψε:Ο Κετζιορα είναι τίμιος αλλά δεν είναι cb εκατομμυρίου. Το γεγονός ότι ο Εκονγκ βγήκε σκάρτος και αμείβεται με εκατομμύριο δεν σημαίνει ότι κάθε παίκτης που κάνει κάτι παραπάνω από τον Εκονγκ θα έπρεπε να παίρνει και παραπάνω λεφτά. Αν ήταν έτσι και ο Μιχαηλίδης εκατομμύριο θα έπρεπε να παίρνει.Blackgr4 έγραψε:Μα γι' αυτό τα ζητάει. Σου λέει ο άλλος ο τουρίστας παίρνει 1.1 τον χρόνο και όσο έπαιζε ήταν μόνιμα τρύπα.
Εγώ που έβγαλα 5 μήνες σερί, ήμουν πάντα σταθερός, κούμπωσα και 2-3 τρομερά σημαντικά γκολ, πόσα να πάρω;
Γενικά το 1 χαρτί νομίζω πως είναι το λιγότερο που περιμέναμε πως θα ζητήσει.
Και αν του δώσουν κάτι εκεί γύρω, δηλαδή 1 + bonus, νομίζω θα μείνει.
Βέβαια εννοείται πως θες και 2ο δεξί στόπερ, με συμβόλαιο όπως το φετινό του Κεντζιόρα.
Επίσης από ποτέ στον ΠΑΟΚ βασικός = εκατομμύριο ?
Εγω παλι σου λεω οτι ειναι η 1η θεση που θα ζητησει παικτηthomas Murg έγραψε:Συγνώμη που θα χαλάσω το κλίμα αλλά έχοντας πια γνώση του τρόπου σκέψης του Λούτσε, ο Σαμάτα όχι μόνο θα μείνει αλλά θα είναι και καθοριστικός τη χρονιά που έρχεται. Για τον Εκόνγκ δεν μπορώ να εικάσω κάτι γιατί νομίζω ότι εκνεύρισε πολύ κόσμο μέσα στην ομάδα.
Πολυρεγαλείο και πυροβόλο. Θα κάνω τον προπονητή του καναπέ και θα κρίνω ότι είναι ταμάμ για το παιχνίδι του Λουτσέσκου. Επίσης αν θυμάμαι καλά ο πάτερ είχε αναφέρει κάτι του τύπου "ωραία χώρα η Πολωνία, και κάτι για γηγενείς.tenten4GT έγραψε:https://www.transfermarkt.gr/jakub-piotrowski/leistungsdatendetails/spieler/377243/plus/0?saison=2023&verein=&liga=&wettbewerb=&pos=&trainer_id=σε περίπτωση που δεν τα βρούμε με τον μειτε
- Patricio_4
Το αντίθετο είχε πει, ότι δεν είναι αναγκαστικό να είναι Πολωνός.
Πολύ ωραία περίπτωση πάντως, έχει συνυπάρξει και με Κετζιορα και με Ντεσποντοφ τον τα τελευταία 2 χρόνια
Πολύ ωραία περίπτωση πάντως, έχει συνυπάρξει και με Κετζιορα και με Ντεσποντοφ τον τα τελευταία 2 χρόνια
Αυτό που ειπώθηκε από Πολωνία μου μυρίζει Παπανικολάου αντι Χάρη και Κουλουρη.
- thomas Murg
Εξτρεμοδέκαρο θα είναι η πρώτη προτεραιότητα. Για τον Λούτσε μιλάμεnunies4 έγραψε:Εγω παλι σου λεω οτι ειναι η 1η θεση που θα ζητησει παικτηthomas Murg έγραψε:Συγνώμη που θα χαλάσω το κλίμα αλλά έχοντας πια γνώση του τρόπου σκέψης του Λούτσε, ο Σαμάτα όχι μόνο θα μείνει αλλά θα είναι και καθοριστικός τη χρονιά που έρχεται. Για τον Εκόνγκ δεν μπορώ να εικάσω κάτι γιατί νομίζω ότι εκνεύρισε πολύ κόσμο μέσα στην ομάδα.
- PoccoPicante
Να μην ξεχάσω την μηνιαία υπενθύμιση ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΝΌ Nandez δεν θα αντέξω να τον δω με άλλα χρώματα πλιν τα ασπρόμαυρα