Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV

Δημοσίευση από Patricio_4 »

.Εικόνα

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Ολοι οι Πόντιοι εκεί μαζεύονται :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Τεράστια ηδονή το χθεσινό ξεφτιλίκι του κάβουρα

Να παρακαλάς ολόκληρος τίγρης τον βερμούδα . Τι τους έχεις κάνει ομαδάρα μου..

Οι παίχτες του Άρη τι λεν για όλα αυτά ? Γιατί εξ όσων γνωρίζω εγώ, μάλλον στραβωμένοι είναι
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Παντως κάντε το μονο εικονα να ηταν ο Πανσεραικος στα πλει οφ, να είχαμε κλεισμένο κρυφά τον Αλεξ ιτς. Να γινοταν διαρροή απο τον Γκαρσία για την μεταγραφή. Να μην ειχε δικαίωμα συμμετοχής με τον ΠΑΟΚ γιατί θα χαλούσε η μεταγραφή. Να επαζε μονο με τους άλλους και να σκύλιαζε. Και τελευταία αγωνιστική που έχει φτάσει το σκατό στην κάλτσα να εβγαιναν δημοσιεύματα οτι ο Γιώργης δείπνησε σε εστιατόριο στην Αθήνα και ύστερα συναντήθηκε σε ξενοδοχείο με παράγονα άλλης αθηναικής ομάδας, η οποία έμεινε πίσω και παίζει χωρίς κίνητρο, και η οποία παίζει με την πρωτοπόρο ΑΕΚ, η οποία κληδωνει τον τίτλο μονο με νίκη.

Και ας αφήσουμε στην άκρη τις γραμμες που μπήκαν λάθος με τον ατρόμητο, τα καταφανέστατα πέναλτι που δεν πήρε η ζέλα μέσα στην χρονιά εναντίων μας, των γαύρο που τον σφάξαμε με κανονικό τέρμα του μασούρα με ώμο και πέναλτι γαργάρα στον ναβάρο.

Απο το σπίτι θα ντρεπόμουν να βγω. Αλλοι θα φωνάζαν το "αξίζαμε" και θα καμάρωναν. Αυτή ειναι η διαφορά του ΠΑΟΚ με τους άλλους. Κάνει βουτιές ο Κουλιεράκης και τρώει μπινελίκια. Ολοι θα φώναζαν πέναλτι και χειρουγείο.

ΠΑΟΚάρα μου, πάρεις δεν το πάρεις, εισαι πρωτάθλητης για εμένα.

Εαν δεν το πάρεις στο κλέψανε και φέτος στην Κρήτη με το πέναλτι, με τις μανσέτες του Ντουκουρέ και τα παραρτήματα στα πλει ωχ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Patricio_4 έγραψε:.Εικόνα

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τον κυρ Αλέκο πήγε να δει ρε
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

Η Επιλεκτική ευαισθησία των Αθηναϊκών μέσων ενημέρωσης ξαναχτυπά!

Ξαφνικά πρώτο θέμα ο ΠΑΟΚ με αρνητικό τρόπο στα αθλητικά ΜΜΕ της Αθήνας.
Η ανακοίνωση των συνδέσμων του ΠΑΟΚ έφερε αναταραχή και προκάλεσε την άμεση αντίδραση των δημοσιογράφων εξ Αθηνών.

Πρώτο θέμα με τον βαρύγδουπο τίτλο "Σπάνε το μπλόκο της ΕΛΑΣ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ" κοσμεί τα σάτ gazzetta και sportfm.

Ξαφνικά τους έπιασε ο πόνος όταν 3 μέρες τώρα κωφεύουν στα όσα λέγονται από την πλευρά του Αρη και ενώ είναι νωπή η παρουσία του Δ. Μελισσανίδη χτες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη;

Λίγο αντικειμενικότητα κύριοι!

paokzone.gr
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

loukas karadimos έγραψε:Τεράστια ηδονή το χθεσινό ξεφτιλίκι του κάβουρα

Να παρακαλάς ολόκληρος τίγρης τον βερμούδα . Τι τους έχεις κάνει ομαδάρα μου..

Οι παίχτες του Άρη τι λεν για όλα αυτά ? Γιατί εξ όσων γνωρίζω εγώ, μάλλον στραβωμένοι είναι

Εε τον σ@πι@κ@ιλια,ε τον γιαλαντζι Πόντιο.
Μόνο Πόντιος δεν είναι.
Ρεζίλι μας κάνει ο μ@λ@κ@ς,αχρ#στε,αχρ€ιε,π@λιοπ@@στ@.
Π@οστ@ρ@ ουστ ρε, σ! χ@μ@.
Ουτε τη 1 τρίχα της κεφαλής του Ιβαναρου δεν φτάνεις στην ΗΘΙΚΉ.

Ωωωωω ρε με πορωσατε τώρα.

Σκιστους ρε Λουτσε τους χαρτινους, τα σιχ@μ@τ@ και κάνε ΥΠΕΡΉΦΑΝΟ τον ΙΒΆΝ, ΕΣΈΝΑ κι ΕΜΑΣ.

ΥΓ.

Πραγματικά αυτοί είναι χειρότεροι από τους γ@βρους.
Λυκοφιλι@ κ πολλά άλλα που δεν μου έρχονται τώρα.
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

Οι δηλώσεις του Αλμειδα μετά το ματς με γαβρο (χάσαμε το πρωτάθλημα κλπ) ήταν πολύ ύποπτες!
Μάλλον τον έβαλε ο τίγρης για να θολώσει τα νερά και ταυτόχρονα να κάνει ο ίδιος τις δικές του κινήσεις...
Βρωμιά και αηδία..
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Εγώ πάντως εάν ήμουν ο νιάου, που σίγουρα είναι λιγότερο φαταουλ από τον άλλο, όχι επειδή είναι καλύτερος, απλά είναι πιο πονηρός, θα σκεφτόμουν το εξής:

Κανείς δεν θα με κατηγορήσει γιατί δεν πήρα και φέτος τίτλο. Ίσα ίσα, θα βγω να αναγνωρίσω τον δίκαιο και καθαρό πρωταθλητή και θα είμαι και κύριος. Δεν θα τον χάσει από το χοντρό ή το καζαντιπί, από κάτω του τους έχει.

Επίσης, έτσι θα προσπαθήσει να κρατήσει τη λυκοφιλία.
Μπορεί να χάσει φέτος το πρωτάθλημα αλλά ξέρει ότι θα το ξαναπάρει σύντομα. Ενώ με την ΕΠΟ σε κόκκινα χέρια, πάπαλα.

Είναι 90% σιγουρο ότι θα του κόψουν τα παραρτήματα στα π.ο. άρα χεστηκε να θυσιάσει το ρουλη, μόνο για την κανονική θα τον έχει. Πάρε και το κύπελλο με τον παραπαιοντα ζελο και όλοι χαρούμενοι. Μένει και ένας αντίπαλος εκτός Ευρώπης, ακόμα καλύτερα.
Για εμένα αυτό ήταν το deal για την αλλαγή αφεντικού εξαρχής. Ο άλλος δε έδινε ούτε τον πυρετό του.

Το τελευταίο που θέλει είναι τριπολο εναντίον του. Και αν πέσει σφαγή αύριο, θα το έχει.

Μακάρι να μην διαψευστώ.
icue

Δημοσίευση από icue »

Κακως ασχολουμαστε με τα εξωαγωνιστικα. Ευτυχως οι μερες ειναι πολυ λιγες, γιατι αυτοι εχουν μαστερ στο να σου χαλανε το μυαλο. Ειναι πρωτοποροι σε αυτο.

Το ματς θα παιχτει στο χορτο. Τη μπαλα της ζωης τους να παιξει ο Αρης, εμεις πρεπει να παιξουμε ενα κλικ καλυτερα.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

bane1980 έγραψε:Εγώ πάντως εάν ήμουν ο νιάου, που σίγουρα είναι λιγότερο φαταουλ από τον άλλο, όχι επειδή είναι καλύτερος, απλά είναι πιο πονηρός, θα σκεφτόμουν το εξής:

Κανείς δεν θα με κατηγορήσει γιατί δεν πήρα και φέτος τίτλο. Ίσα ίσα, θα βγω να αναγνωρίσω τον δίκαιο και καθαρό πρωταθλητή και θα είμαι και κύριος. Δεν θα τον χάσει από το χοντρό ή το καζαντιπί, από κάτω του τους έχει.

Επίσης, έτσι θα προσπαθήσει να κρατήσει τη λυκοφιλία.
Μπορεί να χάσει φέτος το πρωτάθλημα αλλά ξέρει ότι θα το ξαναπάρει σύντομα. Ενώ με την ΕΠΟ σε κόκκινα χέρια, πάπαλα.

Είναι 90% σιγουρο ότι θα του κόψουν τα παραρτήματα στα π.ο. άρα χεστηκε να θυσιάσει το ρουλη, μόνο για την κανονική θα τον έχει. Πάρε και το κύπελλο με τον παραπαιοντα ζελο και όλοι χαρούμενοι. Μένει και ένας αντίπαλος εκτός Ευρώπης, ακόμα καλύτερα.
Για εμένα αυτό ήταν το deal για την αλλαγή αφεντικού εξαρχής. Ο άλλος δε έδινε ούτε τον πυρετό του.

Το τελευταίο που θέλει είναι τριπολο εναντίον του. Και αν πέσει σφαγή αύριο, θα το έχει.

Μακάρι να μην διαψευστώ.
Αχ αδελφέ, μάλλον σε άλλο πλανήτη ζεις ή πετάς στα σύννεφα. Δεν ξέρω πόσων ετών είσαι, αλλά από πείρα σου λέω ότι αυτοί δεν χαρίζουν ούτε τον πυρετό τους.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Φίλε 44 φέτος, έγινα ΠΑΟΚ το 1991 μέσα στην Αθήνα.
Το ξέρω ότι μιλάμε για μαφιοζους. Σκέψεις κάνω,όχι από φόβο ή φρουδες ελπίδες, αλλά από στρατηγική, που ακόμα και σε αυτούς τους χώρους, υπάρχει.

Εν πασει περιπτώσει, όλα το χόρτο.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Ουφ μια μερα εμεινε
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Ο νιάου ήρθε να παρακαλέσει τον Άρη να παίξει το παιχνίδι και να μην έχουν το μυαλό τους στον τελικό, είναι νωρίς να το σκέφτονται από τώρα.

Παίξτε για την ιστορία σας και για το πιο καθαρό πρωτάθλημα ever
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Γιατί βάζετε πάντα τις συνωμοσίες στο μυαλό σας, δεν μπορούν δυο παιδικοι φιλοι να απολαύσουν ένα ποτήρι κρασί στη ερωτική πόλη της Θεσσαλονίκης;

Την ώρα που έτρωγαν του λέει και πως περιμένεις να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ όταν όλοι σας χάσατε πανηγυρικά; Μα εσείς δεν έχετε χάσει φέτος...

Καιρός να χάσουμε του απαντά.

Τι είναι πιο σημαντικό για μια ομάδα; Οι τίτλοι η τα λεφτά ιδού το ερώτημα.

Μαχαίρα έδωσες Μαχαιρά θα λάβεις.

KARMA IS BACK !!!!

Δεν υπάρχει νιώθω πρωταθλητής μόνο το είμαι πρωταθλητής, μην σπέρνετε μέσα σας την αμφιβολία και τον φόβο.

Ήρθαμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα, το αξίζουμε και δεν το χαρίζουμε σε κανέναν.

Τα παιχνίδια που παίξαμε με τα σκουλήκια ανήκουν στις μάχες που χάσαμε αύριο όμως θα κερδίσουμε τον πολεμο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”