Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τον κυρ Αλέκο πήγε να δει ρεPatricio_4 έγραψε:.
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
loukas karadimos έγραψε:Τεράστια ηδονή το χθεσινό ξεφτιλίκι του κάβουρα
Να παρακαλάς ολόκληρος τίγρης τον βερμούδα . Τι τους έχεις κάνει ομαδάρα μου..
Οι παίχτες του Άρη τι λεν για όλα αυτά ? Γιατί εξ όσων γνωρίζω εγώ, μάλλον στραβωμένοι είναι
Αχ αδελφέ, μάλλον σε άλλο πλανήτη ζεις ή πετάς στα σύννεφα. Δεν ξέρω πόσων ετών είσαι, αλλά από πείρα σου λέω ότι αυτοί δεν χαρίζουν ούτε τον πυρετό τους.bane1980 έγραψε:Εγώ πάντως εάν ήμουν ο νιάου, που σίγουρα είναι λιγότερο φαταουλ από τον άλλο, όχι επειδή είναι καλύτερος, απλά είναι πιο πονηρός, θα σκεφτόμουν το εξής:
Κανείς δεν θα με κατηγορήσει γιατί δεν πήρα και φέτος τίτλο. Ίσα ίσα, θα βγω να αναγνωρίσω τον δίκαιο και καθαρό πρωταθλητή και θα είμαι και κύριος. Δεν θα τον χάσει από το χοντρό ή το καζαντιπί, από κάτω του τους έχει.
Επίσης, έτσι θα προσπαθήσει να κρατήσει τη λυκοφιλία.
Μπορεί να χάσει φέτος το πρωτάθλημα αλλά ξέρει ότι θα το ξαναπάρει σύντομα. Ενώ με την ΕΠΟ σε κόκκινα χέρια, πάπαλα.
Είναι 90% σιγουρο ότι θα του κόψουν τα παραρτήματα στα π.ο. άρα χεστηκε να θυσιάσει το ρουλη, μόνο για την κανονική θα τον έχει. Πάρε και το κύπελλο με τον παραπαιοντα ζελο και όλοι χαρούμενοι. Μένει και ένας αντίπαλος εκτός Ευρώπης, ακόμα καλύτερα.
Για εμένα αυτό ήταν το deal για την αλλαγή αφεντικού εξαρχής. Ο άλλος δε έδινε ούτε τον πυρετό του.
Το τελευταίο που θέλει είναι τριπολο εναντίον του. Και αν πέσει σφαγή αύριο, θα το έχει.
Μακάρι να μην διαψευστώ.