ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 15/05, 20:00, NovaSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Daskalos_4

Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 15/05, 20:00, NovaSports

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Να σκασω είμαι ρε πουστη που εξαρτομαστε απο το άλλο παιχνίδι. Εκει που το ξεχναω καθε φορα και λεω αντε παμε να γ@μησουμε την πρασινη κουνελα και να το σηκώσουμε, ξεπετάγεται απο το πουθενά η ρουφιάνα η πραγματικότητα να με προσγειωσει.

Όπως και να χει πάμε να γ@μησουμε την πράσινη κουνελα ΠΑΟΚαρα μου! Για ενα 3/3 που θα θυμομαστε για παντα!
george188

Δημοσίευση από george188 »

Είδα σήμερα τα διαθέσιμα εισιτήρια και αρχικά σάστισα με το μέγεθος της "στήριξης" που δείχνει ο κοσμος μας.
Έπειτα χάρηκα γιατι θα είμαστε αυτοι που θέλουμε εκει

Υ.Γ. Και με μπρίζ καθημερινή ήταν και fly over υπήρχε
George_4_Athens

Δημοσίευση από George_4_Athens »

Τι τυχεροί όσοι είστε πάνω
Μακάρι να μπορούσα να έρθω, έχω διαρκείας αλλά είναι εργάσιμη γμτ
Αύριο τέτοια ώρα αν έχουμε νικήσει θα είμαστε πρώτοι
Και θα απέχουμε λιγότερο από 100 ώρες από το πιο @@@δατο πρωτάθλημα!
Νίκη αύριο = τίτλος
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Θα χάσουμε 4-1
Άβαταρ μέλους
Psuxo_logos

Δημοσίευση από Psuxo_logos »

george188 έγραψε:Είδα σήμερα τα διαθέσιμα εισιτήρια και αρχικά σάστισα με το μέγεθος της "στήριξης" που δείχνει ο κοσμος μας.

ΥΓ 4: ο κόσμος δεν έχει λεφτά.

Είμαστε μετά τις γιορτές του Πάσχα.

Είναι καθημερινή.

Για να έρθουν τα παιδιά θέλει πολλά λεφτά.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Psuxo_logos

Δημοσίευση από Psuxo_logos »

theo G4 έγραψε:
Gospi έγραψε:Εγω παλι μετα τα τελευταία αποτελεσματα (κουλα γαυρο) νιωθω πληρης και ικανοποιημενος απο την σεζόν. Θεωρω πως ειναι δυσκολο να κανει μια ομαδα 4 αψογα ντερμπι στη σειρα, και επομενως θεωρω δεδομενο οτι το χασαμε το πρωτάθλημα. Με αυτο το μενταλιτι λοιπον ειμαι χαλαρος και περιμένω να με εκπληξει ξανα η ΠΑΟΚΑΡΑ!
Παντως αν ειναι να το χασουμε ας το χασουμε την Τεταρτη. Οχι να παμε πρωτοι στην σκουλικοφωλια και να θελουμε νικη...
Α επισης θεωρω δεδομενο πως τη στιγμη π θα σκοραρουμε με βαζελο και θα παμε για νικη ο σκατογαυρος θα χανει ηδη.
Ναι ξερω, φουλ απαισιοδοξια, αλλα ετσι το νιωθω! Ισως βγει καλο γουρι!
Gospi αν και πεσιμιστης που είσαι αλλά και πετσί ταυτόχρονα ,
δυστυχώς συμφωνώ μαζί σου.
Η γκέλα με τον βάζελο για μένα είναι δεδομένη !

Μακάρι να είμαστε λάθος !!

Υ.Γ. Εγώ εκεί θα είμαι και θα παλεύω ( τραγουδώ, φωνάζω )

ΜΠΙΖΙΜ Π.Α.Ο.Κ.
Μα τι ωραία θετική διάθεση.

Επισκεφτείτε κάποιον ειδικό παρακαλώ.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Daskalos_4 έγραψε:Να σκασω είμαι ρε πουστη που εξαρτομαστε απο το άλλο παιχνίδι. Εκει που το ξεχναω καθε φορα και λεω αντε παμε να γ@μησουμε την πρασινη κουνελα και να το σηκώσουμε, ξεπετάγεται απο το πουθενά η ρουφιάνα η πραγματικότητα να με προσγειωσει.

Όπως και να χει πάμε να γ@μησουμε την πράσινη κουνελα ΠΑΟΚαρα μου! Για ενα 3/3 που θα θυμομαστε για παντα!
Με αφορμή αυτό το ποστ θέλω να γράψω ότι για μένα η σεζόν έχει επί της ουσίας ολοκληρωθεί. Και την κρίνω, εν αντιθέσει με την περσινή παταγωδώς αποτυχημένη, εξαιρετική, ασχέτως κατάληξης. Αποδείχθηκε πως με τη συγκεκριμένη γραμμή πλεύσης εκ μέρους της διοίκησης το αγωνιστικό μπορεί να είναι άκρως ανταγωνιστικό, μέχρις εσχάτων. Δεν ξέρω πώς θα κινηθούμε μεταγραφικά στο εγγύς μέλλον, προφανώς και θέλω να παραμείνει ο Μεϊτέ και να αναβαθμιστεί η ομάδα σε 2-3 θέσεις κι ει δυνατόν να μην πωληθεί κανένας από τους φερέλπιδες. Το σωστό μονοπάτι πάντως έχει βρεθεί.
Ένα μεγάλο Μπράβο κι ένα ακόμα μεγαλύτερο Ευχαριστώ στην ομάδα για φέτος. Καραγούσταρα ΠΑΟΚ 9 μήνες, "γέμισα" από μεγάλες νίκες και όμορφο ποδόσφαιρο.

Εξυπακούεται ότι πιστεύω ότι μπορεί να καταλήξει σε εμάς το πρωτάθλημα. Για να γίνω και πιο ακριβής, για μένα νίκη αύριο για εμάς και σκουντούφλημα της ντροπής της προσφυγιάς στο τηγάνι θα φέρουν την υπόθεση κατάκτησης του πρωταθλήματος στο 40-60 σε βάρος μας. Αυτό το ποσοστό δεν έχει να κάνει με το αγωνιστικό καθαρά. Ας έρθει βέβαια η νίκη και έχουμε μέρες να κάνουμε βαθυστόχαστες αναλύσεις.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Κλειστά ραδιόφωνα, τηλεοράσεις στις σουίτες και κλειστά τα κινητά αύριο στην Τούμπα. Το μυαλό όλων και εντός αγωνιστικού χώρου και στον πάγκο και στις κερκίδες, στον αγώνα. Το τελικό αποτέλεσμα θα μαθευτεί στις 10 μ.μ.
Απαγορεύεται η χαλάρωση και ο αποπροσανατολισμός από τον στόχο της νίκης, ούτε για ένα δευτερόλεπτο.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Νικη με μισο μηδεν
AntreasG4

Δημοσίευση από AntreasG4 »

Όλοι γήπεδο αύριο! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Όσοι θέλετε να πάτε Τούμπα και για Χ Ψ λόγους δεν μπορείτε, δίνουμε ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ αγώνα στις 18:00 στη Μίκρα, στο Μίκρα 3, με τον ΟΦΝΙ για τα τελικά του πρωταθλήματος.
Χάνουμε 1-0 στη σειρά και θέλουμε την ισοφάριση οπωσδήποτε!!

Τετάρτη 15/05 18:00 - Μίκρα 3 (Σπίτι του χάντμπολ)
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

Ένα σενάριο μόνο θέλω να ξορκισω,
να το βάλει η κουλά πριν από μας κ μεις να ρίξουμε ρυθμό...
Να ακούσουμε μετά κάνα γκολ ο γκει κ να τρέχουμε στο 10λεπτο να σηκώσουμε κούπα..

Γιαυτό γκολ από νωρίς να χεστουν οι κουλες, να βλέπουν εκείνοι να περνάει η ωρα βασανιστικά..
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

george188 έγραψε:Είδα σήμερα τα διαθέσιμα εισιτήρια και αρχικά σάστισα με το μέγεθος της "στήριξης" που δείχνει ο κοσμος μας.

Δηλαδή αν μείνουν απούλητα 500 εισιτήρια σημαίνει ότι ο κόσμος δεν στηρίζει;Ας μην απαξιώνουμε την προσφορά του κόσμου,μια χαρά στηρίζει με βάση τα δεδομένα της εποχής και την ντεκαβλέ κατασταση του οργανισμου ΠΑΟΚ.Η Τουμπα αύριο θα είναι πάλι γεμάτη.Μην ειμαστε αχαριστοι.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Νίκη ΠΑΟΚ
1Χ Γαύρου

Π Φ Ο Π
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

1978-79 (νομίζω), προτελευταία αγωνιστική, παίζαμε με βάζελο στην Τούμπα και με νίκη κλειδώναμε ουσιαστικά τον τίτλο, δυστυχώς φέραμε 0-0 και χάθηκε η ευκαιρία, αύριο θα πάρουμε την ρεβάνς!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”