ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 15/05, 20:00, NovaSports
Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 15/05, 20:00, NovaSports
Να σκασω είμαι ρε πουστη που εξαρτομαστε απο το άλλο παιχνίδι. Εκει που το ξεχναω καθε φορα και λεω αντε παμε να γ@μησουμε την πρασινη κουνελα και να το σηκώσουμε, ξεπετάγεται απο το πουθενά η ρουφιάνα η πραγματικότητα να με προσγειωσει.
Όπως και να χει πάμε να γ@μησουμε την πράσινη κουνελα ΠΑΟΚαρα μου! Για ενα 3/3 που θα θυμομαστε για παντα!
Όπως και να χει πάμε να γ@μησουμε την πράσινη κουνελα ΠΑΟΚαρα μου! Για ενα 3/3 που θα θυμομαστε για παντα!
Είδα σήμερα τα διαθέσιμα εισιτήρια και αρχικά σάστισα με το μέγεθος της "στήριξης" που δείχνει ο κοσμος μας.
Έπειτα χάρηκα γιατι θα είμαστε αυτοι που θέλουμε εκει
Υ.Γ. Και με μπρίζ καθημερινή ήταν και fly over υπήρχε
-
Τι τυχεροί όσοι είστε πάνω
Μακάρι να μπορούσα να έρθω, έχω διαρκείας αλλά είναι εργάσιμη γμτ
Αύριο τέτοια ώρα αν έχουμε νικήσει θα είμαστε πρώτοι
Και θα απέχουμε λιγότερο από 100 ώρες από το πιο @@@δατο πρωτάθλημα!
Νίκη αύριο = τίτλος
Μακάρι να μπορούσα να έρθω, έχω διαρκείας αλλά είναι εργάσιμη γμτ
Αύριο τέτοια ώρα αν έχουμε νικήσει θα είμαστε πρώτοι
Και θα απέχουμε λιγότερο από 100 ώρες από το πιο @@@δατο πρωτάθλημα!
Νίκη αύριο = τίτλος
- theodorsalonika
- Psuxo_logos
ΥΓ 4: ο κόσμος δεν έχει λεφτά.george188 έγραψε:Είδα σήμερα τα διαθέσιμα εισιτήρια και αρχικά σάστισα με το μέγεθος της "στήριξης" που δείχνει ο κοσμος μας.
Είμαστε μετά τις γιορτές του Πάσχα.
Είναι καθημερινή.
Για να έρθουν τα παιδιά θέλει πολλά λεφτά.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Psuxo_logos
Μα τι ωραία θετική διάθεση.theo G4 έγραψε:Gospi αν και πεσιμιστης που είσαι αλλά και πετσί ταυτόχρονα ,Gospi έγραψε:Εγω παλι μετα τα τελευταία αποτελεσματα (κουλα γαυρο) νιωθω πληρης και ικανοποιημενος απο την σεζόν. Θεωρω πως ειναι δυσκολο να κανει μια ομαδα 4 αψογα ντερμπι στη σειρα, και επομενως θεωρω δεδομενο οτι το χασαμε το πρωτάθλημα. Με αυτο το μενταλιτι λοιπον ειμαι χαλαρος και περιμένω να με εκπληξει ξανα η ΠΑΟΚΑΡΑ!
Παντως αν ειναι να το χασουμε ας το χασουμε την Τεταρτη. Οχι να παμε πρωτοι στην σκουλικοφωλια και να θελουμε νικη...
Α επισης θεωρω δεδομενο πως τη στιγμη π θα σκοραρουμε με βαζελο και θα παμε για νικη ο σκατογαυρος θα χανει ηδη.
Ναι ξερω, φουλ απαισιοδοξια, αλλα ετσι το νιωθω! Ισως βγει καλο γουρι!
δυστυχώς συμφωνώ μαζί σου.
Η γκέλα με τον βάζελο για μένα είναι δεδομένη !
Μακάρι να είμαστε λάθος !!
Υ.Γ. Εγώ εκεί θα είμαι και θα παλεύω ( τραγουδώ, φωνάζω )
ΜΠΙΖΙΜ Π.Α.Ο.Κ.
Επισκεφτείτε κάποιον ειδικό παρακαλώ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- navigator11
Με αφορμή αυτό το ποστ θέλω να γράψω ότι για μένα η σεζόν έχει επί της ουσίας ολοκληρωθεί. Και την κρίνω, εν αντιθέσει με την περσινή παταγωδώς αποτυχημένη, εξαιρετική, ασχέτως κατάληξης. Αποδείχθηκε πως με τη συγκεκριμένη γραμμή πλεύσης εκ μέρους της διοίκησης το αγωνιστικό μπορεί να είναι άκρως ανταγωνιστικό, μέχρις εσχάτων. Δεν ξέρω πώς θα κινηθούμε μεταγραφικά στο εγγύς μέλλον, προφανώς και θέλω να παραμείνει ο Μεϊτέ και να αναβαθμιστεί η ομάδα σε 2-3 θέσεις κι ει δυνατόν να μην πωληθεί κανένας από τους φερέλπιδες. Το σωστό μονοπάτι πάντως έχει βρεθεί.Daskalos_4 έγραψε:Να σκασω είμαι ρε πουστη που εξαρτομαστε απο το άλλο παιχνίδι. Εκει που το ξεχναω καθε φορα και λεω αντε παμε να γ@μησουμε την πρασινη κουνελα και να το σηκώσουμε, ξεπετάγεται απο το πουθενά η ρουφιάνα η πραγματικότητα να με προσγειωσει.
Ένα μεγάλο Μπράβο κι ένα ακόμα μεγαλύτερο Ευχαριστώ στην ομάδα για φέτος. Καραγούσταρα ΠΑΟΚ 9 μήνες, "γέμισα" από μεγάλες νίκες και όμορφο ποδόσφαιρο.
Εξυπακούεται ότι πιστεύω ότι μπορεί να καταλήξει σε εμάς το πρωτάθλημα. Για να γίνω και πιο ακριβής, για μένα νίκη αύριο για εμάς και σκουντούφλημα της ντροπής της προσφυγιάς στο τηγάνι θα φέρουν την υπόθεση κατάκτησης του πρωταθλήματος στο 40-60 σε βάρος μας. Αυτό το ποσοστό δεν έχει να κάνει με το αγωνιστικό καθαρά. Ας έρθει βέβαια η νίκη και έχουμε μέρες να κάνουμε βαθυστόχαστες αναλύσεις.
Κλειστά ραδιόφωνα, τηλεοράσεις στις σουίτες και κλειστά τα κινητά αύριο στην Τούμπα. Το μυαλό όλων και εντός αγωνιστικού χώρου και στον πάγκο και στις κερκίδες, στον αγώνα. Το τελικό αποτέλεσμα θα μαθευτεί στις 10 μ.μ.
Απαγορεύεται η χαλάρωση και ο αποπροσανατολισμός από τον στόχο της νίκης, ούτε για ένα δευτερόλεπτο.
Απαγορεύεται η χαλάρωση και ο αποπροσανατολισμός από τον στόχο της νίκης, ούτε για ένα δευτερόλεπτο.
- Μπαρκαρούτσος
Όσοι θέλετε να πάτε Τούμπα και για Χ Ψ λόγους δεν μπορείτε, δίνουμε ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ αγώνα στις 18:00 στη Μίκρα, στο Μίκρα 3, με τον ΟΦΝΙ για τα τελικά του πρωταθλήματος.
Χάνουμε 1-0 στη σειρά και θέλουμε την ισοφάριση οπωσδήποτε!!
Τετάρτη 15/05 18:00 - Μίκρα 3 (Σπίτι του χάντμπολ)
Χάνουμε 1-0 στη σειρά και θέλουμε την ισοφάριση οπωσδήποτε!!
Τετάρτη 15/05 18:00 - Μίκρα 3 (Σπίτι του χάντμπολ)
- Vet_eranos
Ένα σενάριο μόνο θέλω να ξορκισω,
να το βάλει η κουλά πριν από μας κ μεις να ρίξουμε ρυθμό...
Να ακούσουμε μετά κάνα γκολ ο γκει κ να τρέχουμε στο 10λεπτο να σηκώσουμε κούπα..
Γιαυτό γκολ από νωρίς να χεστουν οι κουλες, να βλέπουν εκείνοι να περνάει η ωρα βασανιστικά..
να το βάλει η κουλά πριν από μας κ μεις να ρίξουμε ρυθμό...
Να ακούσουμε μετά κάνα γκολ ο γκει κ να τρέχουμε στο 10λεπτο να σηκώσουμε κούπα..
Γιαυτό γκολ από νωρίς να χεστουν οι κουλες, να βλέπουν εκείνοι να περνάει η ωρα βασανιστικά..
Δηλαδή αν μείνουν απούλητα 500 εισιτήρια σημαίνει ότι ο κόσμος δεν στηρίζει;Ας μην απαξιώνουμε την προσφορά του κόσμου,μια χαρά στηρίζει με βάση τα δεδομένα της εποχής και την ντεκαβλέ κατασταση του οργανισμου ΠΑΟΚ.Η Τουμπα αύριο θα είναι πάλι γεμάτη.Μην ειμαστε αχαριστοι.george188 έγραψε:Είδα σήμερα τα διαθέσιμα εισιτήρια και αρχικά σάστισα με το μέγεθος της "στήριξης" που δείχνει ο κοσμος μας.
1978-79 (νομίζω), προτελευταία αγωνιστική, παίζαμε με βάζελο στην Τούμπα και με νίκη κλειδώναμε ουσιαστικά τον τίτλο, δυστυχώς φέραμε 0-0 και χάθηκε η ευκαιρία, αύριο θα πάρουμε την ρεβάνς!